2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289266 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Akil Emre

üper Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası santrfor arayışlarına başlayan Kartal'da Vincent Aboubakar ve Kamil Wilczek gündeme gelmişti.

Siyah beyazlılar, Porto'da forma giyen eski oyuncusu Vincent Aboubalar'ın sağlığı için bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda oyuncunun sağlık durumunun pek iç açıcı olmadığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtildi.

Öte yandan, risk almak istemeyen ve ilk 11'de direkt olarak oynayabilecek bir isim bakan siyah beyazlılar, Brondby'de forma giyen Kamil Wilczek'in transferinden de oyuncunun yüksek maliyetinden dolayı vazgeçti.

Haber Kaynağı: Asist Analiz
Eee sonuç ne oldu şimdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın yeni transferi Pedro Rebocho bugün 22.20’de İstanbul Havalimanı’nda olacak..

Çevrimiçi yaço58

üper Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Burak Yılmaz'ın sakatlığı sonrası santrfor arayışlarına başlayan Kartal'da Vincent Aboubakar ve Kamil Wilczek gündeme gelmişti.

Siyah beyazlılar, Porto'da forma giyen eski oyuncusu Vincent Aboubalar'ın sağlığı için bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda oyuncunun sağlık durumunun pek iç açıcı olmadığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtildi.

Öte yandan, risk almak istemeyen ve ilk 11'de direkt olarak oynayabilecek bir isim bakan siyah beyazlılar, Brondby'de forma giyen Kamil Wilczek'in transferinden de oyuncunun yüksek maliyetinden dolayı vazgeçti.

Haber Kaynağı: Asist Analiz
Risk almak istemeyen derken mecbur risk alacaz zaten hazır bir forveti Burak varken getirmek imkansız şu mali durumda kartal yiğitin haberler genelde doğru olmuyor buna göre marceloyuda kiralamıştık uygun şartlarda bir aboubakar kiralık en risksiz seçenek olur form tutarsa seneye devam edersin

Çevrimiçi murat

bizde oyuncular sahadaki performansa göre değil kafadaki önyargıya göre gömülüyor ya ondan böyle oluyor
bencede takımın en iyisiydi birde etrafında oynayan oyunculara bakacaksın bir oyuncunun verimi birazda yanındaki oyuncuların verimiyle alakalıdır.
o gün sahaya çıkan genç olmayan oyuncular dışlanmış olduklarının farkında olarak çıktı. yedeklerde bile 11 oynama ihtimali olan tek oyuncu yoktu.
Orkanı şenol hoca oynatmayıp gönderdi ya orkan 5 para etmez oyuncu oldu. Lens te hocanın tutmadığı oyuncuydu o da ağzıyla kuş tutsa artık olmaz ama necipe laf yok elinden geleni yapıyor çünkü şenol hoca prek bir severdi kendisini :icool: bir bırakın algı yapmayı da hoca bir görsün kim işine yarar kim yaramaz. Belki hoca en çok orkanı ve quaresmayı beğeniyordur bilemeyiz. Belkide beğenmiyordur oynatmaz. Hoca bir lige başlasın ondan sonra hocayımı futbolcuyumu kimi gömeceksek öyle gömelim. At sahibine göre kişner demişler belki ummadığınız oyuncu hocanın sistemine uyum sağlar. Ayrıca ben orkanı şenol güneş döneminde oynadığı maçlarda da iyi bulmuştum.bu kadar gömülecek katar kötü bir oyuncu değil he ama kendini futbola vermiyordur o yeteneğine ihanet ediyordur veya takım içinde huzursuzluk çıkarıyordur vs hoca istememiştir göndermiştir orası başka ama geçen seneki kadroda belkide en iyi adam oydu. Elinde q7 lens ve töre varken orkanın forma bulamaması bir garip.

Çevrimdışı savaş altay

Bunların işi gücü algı şu yazılan yazıya bakın bu adam birde TV'lerde yorumcu diye çıkıyor
Cevaben iki paragraf yazilir, gomulur cikarilir tekrar gomulur fakat degecegini sanmam  :bandit:

Çevrimdışı worns

Forvet konusunda ısrarlı olduğunun altını çizdi hoca basın toplantısında. Burak'ın sakatlığı olmasa Ağustos sonuna kadar kovalanacak bir transferdi muhtemelen, sakatlıktan sonra öne alındı. Çıkan haberlere pek itibar etmiyorum. Son iki transfer gibi ani ve sürpriz bir isimle mesele çözülebilir. Kaynaklar stoper ve sol bek konusunda son saniyeye kadar yanıldılar. İlk lig maçına kadar forvet konusunun da çözüme kavuşacağını düşünüyorum.

Sol kanat alınmayabilir. Gelen oyuncu-Burak-Güven denkleminde bir opsiyon daha yaratılacak diye düşünülüyor olabilir.

Medel ya da Dorukhan satılmadıkça orta saha alınacağını da sanmıyorum. Bu oyuncular da pek değerini bulan teklifler alacak gibi görünmüyor.

Forvet+yerli kaleci ile transferi kapatma ihtimalimiz yüksek.

Çevrimdışı ankarakartal06

Alıntı
To może być bomba na zakończenie okna transferowego. Według moich informacji Kamila Wilczka chce Besiktas Stambuł. I jest to poważne zainteresowanie, Polaka ceni trener Abdullah Avci. Cena? 2, może 3 mln euro @sportpl

Çevrimdışı savaş altay

Gec geldik, bayraminiz mubarek olsun  :)

Çevrimdışı savaş altay

Rıza Çalımbay : Emre Kılınç'a Karşılık Beşiktaş'tan Lens'i de Quaresma'yı da isterim.

ketçap,mayonez de olsun mu ?
Bu gercekse verelim  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Eee sonuç ne oldu şimdi

Haberin tercümesi:

"Kulüpten bize duyum falan gelmiyor, sallayıp duruyoruz. Kusurumuza bakmayın"

Çevrimdışı Ripley

Kamil Wilczek

Adam bizde gol kralı olur. Alabilir miyiz acaba? Bence alınabiliyorsa başka bir golcü aramanın manası yok adam lemandoskinin veliahtı resmen belki ondan da iyi olabilir. Gol vuruşları temiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz geç de olsa günlük doz

Selam arkadaşlar kononun uçağında sorun yok yarına bekliyoruz. Vidal işimde de bekliyoruz halen. Şimdi burda vidal yalandır diyen arkadaşlar var görüyorum hepsine saygı duyuyorum ben de olsam ben de inanmazdım büyük oyuncu çünki. Şimdi şöyle söyliyim böyle bi olay olmasa As gazetesi özel haber girmezdi arkadaşlar. Ben size bildiklerimi yazıyorum bilmediklerimi zaten yazmam öyle bişeye ihtiyacım yok burda neden dostluklarımı bitireyim. Vidalin menejeri bizimkilerin hergün görüştüğü kişi yani bu iş büyük bir iş degil. M ozen yalanladı mı bu işi katiyen böyle bişey yok dedi mi? Bu iş olmasa bile ben fotoyu atıcam diyorum daha ne diyim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Orkanı şenol hoca oynatmayıp gönderdi ya orkan 5 para etmez oyuncu oldu. Lens te hocanın tutmadığı oyuncuydu o da ağzıyla kuş tutsa artık olmaz ama necipe laf yok elinden geleni yapıyor çünkü şenol hoca prek bir severdi kendisini :icool: bir bırakın algı yapmayı da hoca bir görsün kim işine yarar kim yaramaz. Belki hoca en çok orkanı ve quaresmayı beğeniyordur bilemeyiz. Belkide beğenmiyordur oynatmaz. Hoca bir lige başlasın ondan sonra hocayımı futbolcuyumu kimi gömeceksek öyle gömelim. At sahibine göre kişner demişler belki ummadığınız oyuncu hocanın sistemine uyum sağlar. Ayrıca ben orkanı şenol güneş döneminde oynadığı maçlarda da iyi bulmuştum.bu kadar gömülecek katar kötü bir oyuncu değil he ama kendini futbola vermiyordur o yeteneğine ihanet ediyordur veya takım içinde huzursuzluk çıkarıyordur vs hoca istememiştir göndermiştir orası başka ama geçen seneki kadroda belkide en iyi adam oydu. Elinde q7 lens ve töre varken orkanın forma bulamaması bir garip.
Geçen sene Orkan yada Babel olsa belki şampiyon olacaktık son düzlükte ne q7 nede lensten hiç verim alamadık hatta Ankaragücü kadar olup boydu biz kiralasak durum farklı olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam bizde gol kralı olur. Alabilir miyiz acaba? Bence alınabiliyorsa başka bir golcü aramanın manası yok adam lemandoskinin veliahtı resmen belki ondan da iyi olabilir. Gol vuruşları temiz.
31.5 yaşına kadar oynadığı en iyi takım Brondby, eriştiği en büyük değer 1.5 milyon Euro.

Çok beklentiye girmeye gerek yok bence

Çevrimiçi yaço58

31.5 yaşına kadar oynadığı en iyi takım Brondby, eriştiği en büyük değer 1.5 milyon Euro.

Çok beklentiye girmeye gerek yok bence

genç siyahi bir adam alalım 31 yaşında adama gerek yok

Çevrimdışı haluk.m

genç siyahi bir adam alalım 31 yaşında adama gerek yok

Var zaten Cyle Larin   :lol:

Çevrimdışı KARA BOĞA

şuna hala Beşiktaş efsanesi diyen var ya. üç maç oynayarak Beşiktaşda efsane olunmaz bunun için hayatın boyunca hak edecek bir yaşam sürmen gerekiyor

bu yüzden Negredo, Beck, Fabri falan Burak Yılmaz'dan daha Beşiktaşlı bence.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı ankarakartal06

Fırat Günayer
‏ @firatgunayer
1 hr1 hour ago

✅Beşiktaş, Emre Kılınç’la anlaşmaya vardı..

✅Sivasspor’a yapılan Lens’le Emre’yi takas edelim, Hollandalının maaşının yarısını biz, yarısını siz ödeyin” teklifi de kabul gördü.

❌Ancak Lens, Sivas’a gitmek istemediği için transfer durmuş vaziyette..

Çevrimdışı haluk.m

Dün Lens - Emre takasını TRTSpor duyurdu :D  bugün olmuyor dedi  :alala:

Yarın  Messi Beşiktaş'ta yazıp ertesi gün maliyeti nedeniyle vazgeçildi diyebilirler  :ebebe:

Siyah beyazlılar, ilk hafta maçında Sivasspor deplasmanına gidecek.

Beşiktaş'ın yeni sezon kombine kartlarının satışları ise devam ediyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 22.200 kombine kart satışının yapıldığı öğrenildi.

Siyah beyazlılar, taraftarı önündeki ilk maçına ise ligin ikinci haftasında 23 Ağustos Cuma günü Göztepe karşısında çıkacak.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Ali Naibi: "Eksik bölgelerimize takviyelerimiz devam edecek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz."