2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4299832 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sosyalkartal

Vidal ismi yavaş yavaş medyaya düşmeye başladı gerçekten bir şeyler var da mı oldu yoksa dilendirile dillendirile mi bu hale geldi bilmiyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

kono gelecek seni çıldırtacak :D  :evillol:

transferiyle değilde performnsı ile çıldırtsa hepinizden çok çıldırıcam  :super:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Vidal ismi yavaş yavaş medyaya düşmeye başladı gerçekten bir şeyler var da mı oldu yoksa dilendirile dillendirile mi bu hale geldi bilmiyorum  :lol:

senin bilmen lazım kral uçaklar bile hazır deniyor sen uyuyon :D

transferiyle değilde performnsı ile çıldırtsa hepinizden çok çıldırıcam  :super:

performansı ile çıldırtacak zaten :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Pırpır afrıkalı kanat bir türlü alamadık
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

şunları normalde biz yapmak istesek yapamıyormuyuz şimdi ?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pırpır afrıkalı kanat bir türlü alamadık
Onyekuru'ya kiralık çökmek lazım.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

zemin nasıl acaba bu yaz hastalanmamıştır inşallah
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sosyalkartal

Fikret başkanımız bunları söktürmez uefayı bir oyuna getirir belki bunca zamandır yapmamasının nedeni bu şekilde beleşe getirmekti  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

zemin nasıl acaba bu yaz hastalanmamıştır inşallah

Nevzat demir tesisleri ateş ediyordu burası da düzgündür herhalde :D

yoksa UEFA maçı alıp başka yere verirdi herhalde :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://www.transfermarkt.com.tr/luis-amarilla/profil/spieler/291658

s.reçber şu ismi verdi fena durmuyr
Dün en iyi golcüler listesinde gezerken kendisi ilgimi çekti YouTube tan aradım fena değil  gibi

Everton teknik direktörü Marco Silva, 29 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun bu transfer döneminde takımdan ayrılmasının imkansız olduğunu açıklarken Bolasie'nin ise ayrılabileceğini belirtti.

-TAKIMDAN AYRILMASI İMKANSIZ-

Marco Silva, yaptığı açıklamad; "Morgan Schneiderlin'in takımdan ayrılması imkansız. Bizim oyuncumuz olarak devam edecek. Martina, Mirallas ve Bolasie ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

Haber Kayanğı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimdışı AigleBordeaux

Everton teknik direktörü Marco Silva, 29 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun bu transfer döneminde takımdan ayrılmasının imkansız olduğunu açıklarken Bolasie'nin ise ayrılabileceğini belirtti.

-TAKIMDAN AYRILMASI İMKANSIZ-

Marco Silva, yaptığı açıklamad; "Morgan Schneiderlin'in takımdan ayrılması imkansız. Bizim oyuncumuz olarak devam edecek. Martina, Mirallas ve Bolasie ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

Haber Kayanğı: ortacizgi.com DIŞ HABER
Bolasi LuaLua’la kuzenmiş bu arada

Çevrimdışı tangaz

toplaadam eksiltebilen bi santrafor alalım (sakat olmayan) forvete çeşitlilik olur

aslında bu niasse ne durumda acaba hem santrafor hem sol forvet oynar

Çevrimiçi yaço58

Pazartesi 15:20 de içinde Konoplyanka’nın menajerinin de olduğu uçak İstanbul’a iniyor. Olur olmaz gerisini bilmiyorum. Murat özenin sitesinde reklamı olan kişi sallamaz genelde hiç bu işlere girdiğini görmemiştim demekki doğru bugun de bilgilerin girildi demiş forzadaki bakalım vidal işi ne olacak adamın dedikleri oluyor gibi vidalde olur umarım

Pazartesi 15:20 de içinde Konoplyanka’nın menajerinin de olduğu uçak İstanbul’a iniyor. Olur olmaz gerisini bilmiyorum. Murat özenin sitesinde reklamı olan kişi sallamaz genelde hiç bu işlere girdiğini görmemiştim demekki doğru bugun de bilgilerin girildi demiş forzadaki bakalım vidal işi ne olacak adamın dedikleri oluyor gibi vidalde olur umarım

bu bilgi kime ait :)

Çevrimdışı sosyalkartal

transfermarktın verileri pek doğru değil son yapılan transferlerle şu an 72 mil euro kadro değeriyle gsnin arkasında 2. olmuşuz bir ara yanılmıyorsam 50 küsürdük tranzonun bile arkasındaydık

transfermarktın verileri pek doğru değil son yapılan transferlerle şu an 72 mil euro kadro değeriyle gsnin arkasında 2. olmuşuz bir ara yanılmıyorsam 50 küsürdük tranzonun bile arkasındaydık

hiç ts nin arkasına geçmedik ancak katılıyorum transfermarkt değer vermekten bir haber tarafsız ve doğru bilgileri vermiyorlar.

Kafalarına göre uyduruyorlar.

Çevrimiçi yaço58

bu bilgi kime ait :)
Twitterda Samet Sarıkaya diye Bi abimiz yazmış bu işlerr girmeyen biri genelde ilk kez duyum verdiğini görüyorum büyük ihtimalle doğrudur da güvenirim şahsen

Bütün Beşiktaş sayfaları paylaşmaya başladı iş büyüyor.

Çevrimdışı sosyalkartal

hiç ts nin arkasına geçmedik ancak katılıyorum transfermarkt değer vermekten bir haber tarafsız ve doğru bilgileri vermiyorlar.

Kafalarına göre uyduruyorlar.
Ljayiçin 13 mil olan değerini 12 ye düşürmüşler açıklamaları da çok komik layiç bu sene süper ligin en iyi orta sahası ama beşiktaş bonservisini 6.5 mil euro gibi bir rakama aldığı için düşürmek zorundaydık  :kop:

Twitterda Samet Sarıkaya diye Bi abimiz yazmış bu işlerr girmeyen biri genelde ilk kez duyum verdiğini görüyorum büyük ihtimalle doğrudur da güvenirim şahsen

anladım teşekkür ederim. :)