2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4301844 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi 38life

Yeni ekip ile sikintisi oldugunu dusunmuyorum, niye birakiyorki?
66 yaşında malzemecilik yapmak kolay değil...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

süreyya soner bırakıyor! ver olumsuzu ver! felaket tellalları sardı forumu.

işin aslı bu.

Çevrimiçi 38life

Hahah çok iyi :D

Amiens ve Beşiktaş, Isimat-Mirin'in transferi için görüşmelere devam ediyor, transferin önümüzdeki hafta başında sonuçlanması bekleniyor. (L'Equipe)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@cursedofdragon aman reis sakın sen youtubedaki video izleme bir anı bulur bakın hocam ne kadar üzgün kahroluyo falan dersin  :lol:

23:51 sana gelsin reis.

@cursedofdragon aman reis sakın sen youtubedaki video izleme bir anı bulur bakın hocam ne kadar üzgün kahroluyo falan dersin  :lol:

23:51 sana gelsin reis.

bu da sana gelsin :D

"İletişim benim için son derece önemli. İlk defa tesiste kaldım, yorgundum, kafam da karışıktı. Kalktığımda başımda Beşiktaş arması vardı ve o seni tekrar ayağa kaldırıyor. Hayatında zorlaşan şeyler, kolaylaşıyor.

:ok:

Avcı şanslı transferler yine de yapılıyor transferler güneşe hiç yapılmıyordu güneş gibi olsa ne olurdu hali bilmiyorum :D

Transfer yok,medya üstüne geliyor,klübün hakkını savunan yöneticiler yok güneş klübün sashibi gibi tek başına hakkını savunuyor filan maaşlar ödenmiyor :D

bu da sana gelsin :D

"İletişim benim için son derece önemli. İlk defa tesiste kaldım, yorgundum, kafam da karışıktı. Kalktığımda başımda Beşiktaş arması vardı ve o seni tekrar ayağa kaldırıyor. Hayatında zorlaşan şeyler, kolaylaşıyor.

:ok:

Avcı şanslı transferler yine de yapılıyor transferler güneşe hiç yapılmıyordu güneş gibi olsa ne olurdu hali bilmiyorum :D

Transfer yok,medya üstüne geliyor,klübün hakkını savunan yöneticiler yok güneş klübün sashibi gibi tek başına hakkını savunuyor filan maaşlar ödenmiyor :D

Kafası karışık tabi teknik direktör, şuan pep guardiolanın bile kafası karışıktır  :lol: O zaman adam normalden fazla gülmesine rağmen sen gülmüyor diye ısrar ediyordun, adam o zaman gülüyordu bu değilki çok mutlu süper falan ama adam o armadan güç alıyordu yani  :lol:

Buna katılırım bu forumda şenol hocanın çok hakkı yendi bu forumda, adama ne verirsen yapıyordu, santrafor alma bir şey yapıyordu falan, sen adama quaresma verirsen başka adam vermezsen bunu yapar, şenol hoca bu karakterdi, ama avcı bi oyun görüşü olan lüks biri. Yani şenol hoca seni taşır götürür ama, avcı lükstür cebinde para yoksa ya da istediği şeyler yoksa sana göre değildir, ama varsa tam senliktir.

Kafası karışık tabi teknik direktör, şuan pep guardiolanın bile kafası karışıktır  :lol: O zaman adam normalden fazla gülmesine rağmen sen gülmüyor diye ısrar ediyordun, adam o zaman gülüyordu bu değilki çok mutlu süper falan ama adam o armadan güç alıyordu yani  :lol:

Buna katılırım bu forumda şenol hocanın çok hakkı yendi bu forumda, adama ne verirsen yapıyordu, santrafor alma bir şey yapıyordu falan, sen adama quaresma verirsen başka adam vermezsen bunu yapar, şenol hoca bu karakterdi, ama avcı bi oyun görüşü olan lüks biri. Yani şenol hoca seni taşır götürür ama, avcı lükstür cebinde para yoksa ya da istediği şeyler yoksa sana göre değildir, ama varsa tam senliktir.

O adamın o zaman suratı asıktı bugün ki duruma bakınca bunu net bir şekilde görebiliyoruz :) Ben o zaman bu adam gülmüyor diye foto attığımda "zaten bu adamın yapısı böyle fazla gülmüyor ki diyordunuz" bugüne baktığın da adamın ağzı kapanmıyor gerek Beşiktaş'ta oluşu sebebi ile gerek transferlerin yapılması sebebi ile demek ki adam gülebiliyormuş her şey yolunda giderse :)

Güneşe yapılan haksızlıklara kitap yazılır o konuya hiç girmiyorum artık yeni bir hocamız var dileğim güneşin başına gelenler avcının başına gelmesin :)

Çevrimdışı savaş altay

66 yaşında malzemecilik yapmak kolay değil...

Herkes ters kose oldu  :lol:

Bu arada @cursedofdragon senden daha felaket tellal yok diyeyim dedim  :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 18:40:59 savaş altay ]

Herkes ters kose oldu  :lol:

Bu arada @cursedofdragon senden daha felaket tellah yok diyeyim dedim  :kop:

açıklar mısın ? bende öğreneyim :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada hesapla ilgilenilmesi olumlu.Gercekten ugrasilsa gelir
elde edilebilir.Şu ölü haliyle bile kanal yıllık tahmin edilen ortalama 65 70 bin dolar kazanıldığı.Bu miktar 1 milyon dolara kadar çıkabilir.
https://socialblade.com/youtube/user/besiktaskulup

Çevrimdışı savaş altay

açıklar mısın ? bende öğreneyim :)
Sen gommeye ya da saplamaya basladiginda fren kayisi kopuyor.

‑ Lecce Teknik Direktörü Fabio Liverani: "Burak Yılmaz transferinin nasıl bittiğini gördünüz. Tam olarak bir pembe diziye döndü."

‑ Lecce Başkanı Sticchi Damiani: "Burak Yılmaz görüşmeleri sona erdi, artık bitmiş bir iş olduğunu düşünüyoruz."

:alala:

Sen gommeye ya da saplamaya basladiginda fren kayisi kopuyor.

aynı şey değil ama neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım :)

Çevrimdışı savaş altay

‑ Lecce Teknik Direktörü Fabio Liverani: "Burak Yılmaz transferinin nasıl bittiğini gördünüz. Tam olarak bir pembe diziye döndü."

‑ Lecce Başkanı Sticchi Damiani: "Burak Yılmaz görüşmeleri sona erdi, artık bitmiş bir iş olduğunu düşünüyoruz."

Hem parayi gosterme hem de sikayet et.

O adamın o zaman suratı asıktı bugün ki duruma bakınca bunu net bir şekilde görebiliyoruz :) Ben o zaman bu adam gülmüyor diye foto attığımda "zaten bu adamın yapısı böyle fazla gülmüyor ki diyordunuz" bugüne baktığın da adamın ağzı kapanmıyor gerek Beşiktaş'ta oluşu sebebi ile gerek transferlerin yapılması sebebi ile demek ki adam gülebiliyormuş her şey yolunda giderse :)

Güneşe yapılan haksızlıklara kitap yazılır o konuya hiç girmiyorum artık yeni bir hocamız var dileğim güneşin başına gelenler avcının başına gelmesin :)

O zamanda adamın suratı asık değildi ki 10 fotoğraftan 7sinde gülüyor 3ünde normal olarak gülmüyor hemen mtusuz :lol: Fatih terim bir fotoğrafta gülünce o mükkemel diyo insalar avcı normalde gülmeyen biri olarak 3-4 fotoğrafta gülse bile sana yetmiyodu

Evet, isteğimiz o inşallah hocamızı yedirtmeyecez.

Sanırım italyanca çeviri de sıkıntı olmuş, bitmiş derken yani artık sonuçlanamadı olumsuz oldu anlamında demiştir.

Çevrimiçi 38life

Herkes ters kose oldu 

Bu arada @cursedofdragon senden daha felaket tellah yok diyeyim dedim  :kop:
Güzel bı ters köşe oldu :) Sosyal medyaya verilen önemin artmasi gerekiyordu. Sonunda uyandılar. Oradan gelecek para değil asıl mesele, marka değeri, internette etkileşimi, bahsedilmeyi arttırma, gündemde kalma, taraftar memnuniyetini artirma, ürün almaya teşvik vs. Bir çok acidan gerekli ve faydalı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bizim gidip Barcelona’dan kiralık Suárez’i istememiz gibi birşey deniyor Lecce, birde böyle laf ediyor komik bir abimizmiş
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı KAP

Aslında Caner Erkin planlamada sol kanat olarak planlansa da biz bir sol bek daha alsak :D Tadı ağzımda kaldı
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Aslında Caner Erkin planlamada sol kanat olarak planlansa da biz bir sol bek daha alsak :D Tadı ağzımda kaldı

sol kanat 250 orta açsın ondan sonra :D  :evillol:

arkada pedro önünde caner :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Forvete Peter Crouch’u getiririz :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı KAP

Kanattan beklentiyi kestim zaten ha Q7 ha Lens ha Caner :D En azından sol bek kontenjanının önünü kapatmasın :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı savaş altay

Yapilmasi gereken buydu ama s.g. negredo'dan tek fw, canerden sol bek olmayacagini anlayamadi.

Mesajini sahada verdi buyuk deha. Cok yazildi buralarda caner sol kanat rotasyonuna atilsin diye.

Avci'yi bekliyoruz bakalim o ne yapacak  :)

Çevrimdışı savaş altay

Pedro orta acmiyormuski pas atiyormus  :D ortalari pas gibiymis. Ayrica bam gum top kaldirmak canere has bir durum.