2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4304127 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

Abdullah Avcı: "Geçen gün çok yorgundum, kafam karışıktı..Tesiste kaldım. Uyandığımda hemen başımın üstünde Beşiktaş armasını gördüm. Bu seni ayağa kaldırıyor..”

üfffffff
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu Orhan Ak mevzusu çok baş ağrıtacak. Yani fetullahın takımı olan takım bile bunu kullanacak zaman zaman. Fetöyle alakamız bile olmayan tertemiz takımken Orhan Ak bu kadar mı değerli?

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı: "Geçen gün çok yorgundum, kafam karışıktı..Tesiste kaldım. Uyandığımda hemen başımın üstünde Beşiktaş armasını gördüm. Bu seni ayağa kaldırıyor..”

üfffffff
Tüyler tiken
The great gig in the sky

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

çünkü kulübünün uzatma gibi bir ihtimali var
İngiltere de transfer sezonu bitti ? Farkında mısın?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Marcelo Wisla Krakow a gitmiş. Yahu kaç para kazanacak oradan sanki? Biz imzalasaydık ya.

Çevrimiçi Necmi

Hazirlikli gelmis zaten soru bitmeden kagidi aramaya basladi bile. Hatta senin tahmin ettigin

gibi bile degil cogu darbeye bagli dedi.
benimki tahmin değilki açıklanan sakatlık raporlarının dediğini konuştum
hep ağrıdan bahsettiler hiç darbeye bağlı sakatlık konuşulmadı.
dorukhan sakat gelmiş zaten biliyorduk bunu medel sakat gelmiş bunuda biliyorduk
atiba ilk antrenmanda düz koşuda sakatlanmış
burak bile bile lades onda hocanın sorumluluğu var.  bunu daha öncede söyledim
benim söylediğim konu hocanın çalışma programıyla alakası olmadığı ve hep adale sakatlığı olduğu
medelin kasık sakatlığının darbeyle falan alakası olamaz necipde geçen seneden sakattı
hocanın antrenman metodlarını sorgulayanlara cevaptı bu zaten antrenman sorunu olsa başak sakatlıktan kırılırdı.

Çevrimdışı mrred

Mirin amiense çok yakın
kaynak : Lequipe
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Kaleci hariç arka bölge tamam gibi  :tabe:

Karius
                        Yerli
                        Ersin

Douglas        Vida         Ruiz             Pedro
Gökhan        Roco        Alt Yapı         Caner

Mirin amiense çok yakın
kaynak : Lequipe

evini boşaltmış zaten.

Çevrimdışı mrred

Marcelo Wisla Krakow a gitmiş. Yahu kaç para kazanacak oradan sanki? Biz imzalasaydık ya.
Bizden önce 40 kez düşünmüşlerdir rahat ol vardır bir bildikleri
The great gig in the sky

bu önemli faktör.

Abdullah Avcı : Sistemlerde esneklik ve değişiklik rakibe ve oyuncuya göre değişir. Ama kafamda iki 8 numara ile oynamayı düşünüyorum.

Vidal - Dorukhan pls  :upto:

Çevrimdışı mrred

bu önemli faktör.

Abdullah Avcı : Sistemlerde esneklik ve değişiklik rakibe ve oyuncuya göre değişir. Ama kafamda iki 8 numara ile oynamayı düşünüyorum.

iki 8 bir 6 mı
iki 8 bir 10 mu
ya da üç 8 mi
The great gig in the sky

💥💥💥💥Son Dakika 🔥🔥🔥🔥

Porto Sportif direktörü: Aboubakar’ı seneye kadromuzda düşünmüyoruz. Kiralık vereceğiz.

Çevrimiçi Necmi

bu önemli faktör.

dün söyledim ya vidal gelirse çift sekiz oynanır diye

dün söyledim ya vidal gelirse çift sekiz oynanır diye

öyle gözüküyor  :tabe:

Çevrimdışı mrred

💥💥💥💥Son Dakika 🔥🔥🔥🔥

Porto Sportif direktörü: Aboubakar’ı seneye kadromuzda düşünmüyoruz. Kiralık vereceğiz.

:D :icool: :icool:
geliyorr
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

vidal gelmezse ama çift sekiz nah oynatır :D

yine oynatır maçına göre dorukhan-oğuzhan yapar içerde ki maçlarda :)

Çevrimiçi sefaköykartali

iki 8 bir 6 mı
iki 8 bir 10 mu
ya da üç 8 mi
iki 8 e bağlı bu. Dorukhan Vidal gibi fiziken güçlü iki 8 oynarsak öne Ljajic' i koyabiliriz. Ama zor maçlarda arkaya Atiba' yı koyup kendimizi sağlama da alabiliriz. Vidal ya da Matuidi tarzı bir 8 numara bize inanılmaz esneklik ve güç kazandıracak. Umarım olur şu transfer.

Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından forvet transferi için de görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların, Brondby forması giyen Kamil Wilczek ile ilgilendiği öğrenildi. (BeIN Sports)

Çevrimiçi sefaköykartali

Daniel Sturridge. EPL de 218 maçta 77 gol atmış adam. Tam taraftarın seveceği tipte oyuncu. Danslar, hafif şımarıklık, golcülük, hırçınlık. Umarım gelir.

Çevrimdışı mrred

Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından forvet transferi için de görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların, Brondby forması giyen Kamil Wilczek ile ilgilendiği öğrenildi. (BeIN Sports)
Kiralık mı acaba
The great gig in the sky

Kiralık mı acaba

gelirse bonservisi ile gelir PD düşük bir oyuncu.