2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4301316 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Dışarıdayım Mustafa fm incelemesinde baktım göremedim. 12 falan diye hatırlıyorum. Gizli ozellikler acayip yüksek puanlanmış videoda gozukuyor. başkanın konuşmada buna işaret veriyor.

Fm geçerli derseniz sağ ayağı 13 gözüküyor.  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer sezonu başında böyle kadroyu kurabileceğimizi hayal eden kimse yoktur  :tabe:

:tabe: :tabe:

Çevrimdışı mrred

Fm geçerli derseniz sağ ayağı 13 gözüküyor.  :ok:
Sağ ayağı sol ayağına göre 13 ise iyi bir oran sayılır. Ortalamanın üzerinde
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Vidal bambaşka bir seviye umarim gelir.Umitlenmek istiyorum.

ümitlenmene engel yok hemşom2
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

@jokerhm dogulasın sol ayağı nasıl peki ona da bakar mısın
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

12 civarıdır bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Douglas cift ayaklı diye hatırlıyorum. Bakmistim ben ama unuttum

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Konoplyanka'nın paylaşımındaki Muhittin Özkan'dan açıklama:

"En soldaki benim ,görüşmeleri gerçekleştirdim iş bitti. Bayramdan sonra imzaya geliyor .Hayırlı uğurlu olsun"

Çevrimiçi murat

bu kadro olursa vodafone bir güncelleme yapmalı.

Çevrimdışı haluk.m

12 civarıdır bence

Douglas cift ayaklı diye hatırlıyorum. Bakmistim ben ama unuttum

Sağ 20 Sol 16  :evillol:

Biz tek ayağını yürümek için kullanan beklere alışmıştık  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Rebocho muthis transfer. Sol ayagini kullanisi bana PSV’den tekrar City’e giden Angeliño’yu andiriyor.

Çevrimdışı mrred

Arturo Vidal la tiene complicada en el Barcelona para esta temporada. El Rey, que llegara esta semana de sus vacaciones, ha perdido terreno en el esquema de Ernesto Valverde y, ante la sobrepoblación en el mediocampo, no tendría muchas chances de ser titular.

Esto ha hecho que el club catalán admita que escuchará ofertas por el chileno, quien al parecer tendrá que seguir su carrera en otro lugar. Y desde Turquía apareció un inesperado candidato.

El Besiktas, club donde militan Gary Medel y Enzo Roco, estaría interesado en quedarse con Vidal. Según informó el sitio Haber365, las Águilas estarían dispuestas a ofrecer un sueldo de 4 millones de euros al año, uno de los más altos de la liga.

De esta forma, el Rey tendría dos posibles destinos, ante el conocido interés del Inter de Milán, club donde esperan poder cerrar lo antes posible su fichaje.

The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Sol 20 Sağ 16  :evillol:

tersi olmasın

Çevrimdışı haluk.m

tersi olmasın

:D hızlı yazarken karıştırmıştım düzelttim  :by2:

Çevrimiçi 38life

Arturo Vidal la tiene complicada en el Barcelona para esta temporada. El Rey, que llegara esta semana de sus vacaciones, ha perdido terreno en el esquema de Ernesto Valverde y, ante la sobrepoblación en el mediocampo, no tendría muchas chances de ser titular.

Esto ha hecho que el club catalán admita que escuchará ofertas por el chileno, quien al parecer tendrá que seguir su carrera en otro lugar. Y desde Turquía apareció un inesperado candidato.

El Besiktas, club donde militan Gary Medel y Enzo Roco, estaría interesado en quedarse con Vidal. Según informó el sitio Haber365, las Águilas estarían dispuestas a ofrecer un sueldo de 4 millones de euros al año, uno de los más altos de la liga.

De esta forma, el Rey tendría dos posibles destinos, ante el conocido interés del Inter de Milán, club donde esperan poder cerrar lo antes posible su fichaje.
Kaynak olarak Haber365i gostermişler. Orada Türkçesi var zaten :D

Çevrimdışı mrred

Sağ 20 Sol 16  :evillol:

Douglas bildiğin çift ayaklıymış
Pedro da fena sayılmaz nerdeyse çift ayaklı
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

hola amigos burrito, taco, cocaina, enchilada, pinochet etc.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka'nın paylaşımındaki Muhittin Özkan'dan açıklama:

"En soldaki benim ,görüşmeleri gerçekleştirdim iş bitti. Bayramdan sonra imzaya geliyor .Hayırlı uğurlu olsun"

Adam bir günde yanağındaki benleri aldırıp bir deprem atlatıp peşine Almanya'ya gidip Konoplyanka transferini bitirmiş helal olsun.  :D

Çevrimdışı mrred

Kaynak olarak Haber365i gostermişler. Orada Türkçesi var zaten :D

Yine mi gol değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

O zaman kendimizi ufaktan Konop'a hazırlayalım.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mrred

Rebocho muthis transfer. Sol ayagini kullanisi bana PSV’den tekrar City’e giden Angeliño’yu andiriyor.
Senin görüşlerin önemli anlatır mısın bu pedro nasıl bir çocuk
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Douglas bildiğin çift ayaklıymış
Pedro da fena sayılmaz nerdeyse çift ayaklı
benim sağ ayak 2 sol ayak 1  :D
20 ye 16 çok ümit verici  :)

Çevrimdışı mrred

benim sağ ayak 2 sol ayak 1  :D
20 ye 16 çok ümit verici  :)
İşin şakası bir yana oyun kurulumunda çok önemli bir detay abi
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Victor son güne kadar Pedro da bir kaç gün önceye kadar ismi basına düşmeyen oyunculardı. Sol taraf için de basında sıkça dillendirilen bir kaç oyuncu yem olabilir.