2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 94 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4298930 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Umut'da Bursaspor kampından ayrılmış.
İnşallah onuda almamışızdır.
Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gider, Bursaspor bize oyuncu falan satmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Umut'da Bursaspor kampından ayrılmış.
İnşallah onuda almamışızdır.

o fenere gider bence yoksa bize geliyor caneri fenere mi sattık :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Eleman gayet iyi güzel sol bek bulduk gibi sonunda

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı kyiv

inşallah yanıltır oyunuyla ama hiç ümidim yok.

Seleznov da Ukraynalı. Akhisarı,Karabükü  yoklamak lazım ne ettiler de adamı forma soktular.

Çevrimdışı Erman1903

https://fmdataba.com/19/p/7545/pedro-rebocho/

fm profili kötü değil yahu 2 yıl sonra 18 milyon euro oluyor

Yüksek potansiyel verilmemiş ama dağılımı çok kaliteli yapılmış. Gizli ozellikler de ortalamanın baya ustu. Ben bu oyuncunun potansiyelinin de daha yüksek olduğunu düşünüyorum. İspanya orta üst takımlarının kadrolarında yer bulabilecek tarzda bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

ben çok istiyorum valla neden bilmiyorum sanki bizde patlama yapacakmıs gibi hissediyorum hep içimde uhte kaldı belki ondan :)

ben sscb kökenli oyuncu riskine hiç bulaşmazdım ama hayırlısı olur inşallah
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada @cursedofdragon belki de çok iyi orta yapar laflarını duyunca psikolojikmen kötü hissetmişte olabilirim  :lol: Quaresma bende tramva yarattı iyi orta yapıyor diyince oyun sistemimiz sadece orta olucak rebocho sadece orta yapacak tarzı bir oyun tarzı benimseyeceğimizden de korkmuş olabilirim  :lol:

Hasic hariç, 14 yabancı olduk.

Bundan sonra yabancı almak için göndermemiz lazım.

Muhtemelen Aras gider ya da lige kaydettirilmez.

Roco ya da Mirin ikisilinden biri de gider.

İlaveten bir tane daha göndermek lazım.

Medel gider

Roco & Mirin'den birisi gider.

Aras'ı yazdırmayız.

Quaresma & Lens'ten biri gider.

4 oyunculuk yer acılır  :tabe:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ayrıca yaşı da genç. Çok ama çok önemli bir faktör.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı doganay

konoplyanka 'nin esinin adi gecince instagramina baktim , 11 saat once kemerden hikaye paylasmis , yani Turkiye'deler. bilmiyorum bahsi gecti mi , ben bahsedilgini gormedim.

Bu arada @cursedofdragon belki de çok iyi orta yapar laflarını duyunca psikolojikmen kötü hissetmişte olabilirim  :lol: Quaresma bende tramva yarattı iyi orta yapıyor diyince oyun sistemimiz sadece orta olucak rebocho sadece orta yapacak tarzı bir oyun tarzı benimseyeceğimizden de korkmuş olabilirim  :lol:

ondandır ondandır oynamaya başlayınca nerdeydin sen bunca zaman zalımın oğlu deriz muhtelemen :D  :evillol:

Adriano'yu izleyince ilk bek demek böyle bir şey miş demiştim :D ismaillo gibi adamlardan sonra :D

Çevrimdışı tangaz

Adam Fransa'nın en kötü takımında yapmış o ortalamaları, onu da göze alın.

sen niye geçen gün falcaonun gol sayısını 17.sıradaki monacoda yaptıgını göze almıyordun   :D
 :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

konoplyanka 'nin esinin adi gecince instagramina baktim , 11 saat once kemerden hikaye paylasmis , yani Turkiye'deler. bilmiyorum bahsi gecti mi , ben bahsedilgini gormedim.
Evet eşi Türkiye'de tatil yapıyormuş. Fındık fıstık yerine tatil vermişiz bu sefer herhalde  :ebebe: Konoplyanka da Almanya'dan gelecek büyük ihtimalle özel uçakla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ondandır ondandır oynamaya başlayınca nerdeydin sen bunca zaman zalımın oğlu deriz muhtelemen :D  :evillol:

Adriano'yu izleyince ilk bek demek böyle bir şey miş demiştim :D

Adrianoyu ilk izlediğimde kalite görmüştüm ya  :lol: Caner reizden kötü olamaz en azından, bu arada bolaise geleceğine kono gelsin daha iyi bolaise çok boş topçu.

yok bahsedilmemişti abi yeni bir bilgi bu ilk defa öğreniyoruz ilginç burdalar ve kimsenin haberi yok alla alla  :alala:

Adrianoyu ilk izlediğimde kalite görmüştüm ya  :lol: Caner reizden kötü olamaz en azından, bu arada bolaise geleceğine kono gelsin daha iyi bolaise çok boş topçu.

bolasie bende beğenmiyorum cenkten ötürü izlemiştim çok vasat gelmişti bana da.  :tabe:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Pedro bence Avcı’nın istediği bek değil, Avcı daha çok Adriano tarzı  bir futbolcu istiyordu gibi geliyor o tarafa.

Pedro baya orta deneyen ve fena ortalamıyor , maç içinde savaşan bir topçu(Guingamp taraftarı bu yönünü çök seviyor ve onlar için geçen sezonun en iyisi futbolcusu Guingampda) ama defansif açıdan hava topları büyük problemi.
Pas oyununda ne verir bilemiyorum
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

bolasie bende beğenmiyorum cenkten ötürü izlemiştim çok vasat gelmişti bana da.  :tabe:

aynen, bende olumsuzum bolasieye konopada olumsuzum  :D
benim oraya adayım MAX GRADEL

Evet eşi Türkiye'de tatil yapıyormuş. Fındık fıstık yerine tatil vermişiz bu sefer herhalde  :ebebe: Konoplyanka da Almanya'dan gelecek büyük ihtimalle özel uçakla  :tabe:

alla alla :D

İnşallah uçak 1 kişi daha alır öyle gelir sadece saçı orta da olan diken gibi biri  :upto:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Q7 ye rakip çıktı  :ebebe:

63 - Geçen sezon Ligue 1’de en fazla isabetli orta yapan savunma oyuncusu Pedro Rebocho’ydu. Kargo. (@OptaCan)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

sen niye geçen gün falcaonun gol sayısını 17.sıradaki monacoda yaptıgını göze almıyordun   :D
 :bandit:
Yahu pas yüzdesinden bahsediyorum, defansif takımda tabii ki düşük olur sol bekin pas yüzdesi falan.

Buna rağmen adamın Whoscored rating'i fena değil, geçen seneki Adriano'dan ve Caner'den daha iyi.

aynen, bende olumsuzum bolasieye konopada olumsuzum  :D
benim oraya adayım MAX GRADEL

benim schürle idi kaçtı konoya olumluyum patlayacak hissediyorum düşüşe geçince kajuyu  dayıyacağız biraz pahalı ama yapacak bir şey yok kaju ile çalışıyor bu adam :D  :kop:

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplyanka Beşiktaşın oyuncusudur  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

Pedro bence Avcı’nın istediği bek değil, Avcı daha çok Adriano tarzı  bir futbolcu istiyordu gibi geliyor o tarafa.

Pedro baya orta deneyen ve fena ortalamıyor , maç içinde savaşan bir topçu(Guingamp taraftarı bu yönünü çök seviyor ve onlar için geçen sezonun en iyisi futbolcusu Guingampda) ama defansif açıdan hava topları büyük problemi.
Pas oyununda ne verir bilemiyorum

ee bu tarif aşili koparmadan önceki caner değil mi