2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4298762 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı uğur07

Şu solbek e çok sevindim. Caner beni cildirtiyordu. Harika oldu.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Eleman sanki Motta Tello karışımı birşey. Futbol zekası da Adriano oldu mu tamamdır bu iş.

hemşo verdiğin tarif 18,5 milyon yuro yalnız  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Defansı iyi gibi duruyor fakat boyu kısa önüne gelecek adamın mutlaka uzun boylu olması lazım ayrıca defansı iyi olduğu için öndeki adam bir süreliğine q7 olabilir  :D ikisi de aynı dili konuşurlar kardeş kardeş geçinirler işte :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali Naibi: "Sol bek Pedro Rebocho'nun transferi konusunda Guingamp ile anlaştık. Çok istediğimiz ve beklentilerimizin yüksek olduğu oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralıyoruz. Beşiktaş'ta göstereceği performansla yeniden Portekiz Milli Takımı'na yükseleceğine inanıyoruz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Defansı iyi gibi duruyor fakat boyu kısa önüne gelecek adamın mutlaka uzun boylu olması lazım ayrıca defansı iyi olduğu için öndeki adam bir süreliğine q7 olabilir  :D ikisi de aynı dili konuşurlar kardeş kardeş geçinirler işte :D

adrianonun da boyu kısaydı adriano 1.72 bu adam 1.71 :D

Önüne konoplyanka lazım aynı dili konusmasalar da olur :D

Çevrimdışı tangaz

Pazartesiye kadar sol kanat ve sol bek transferi biter.

qralll :claps:

duyum dediğin böle olur işte zırt pırt patlamaz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

hemşo verdiğin tarif 18,5 milyon yuro yalnız  :money:

18,5 milyon ne ki?Çık çık yukarı çık.....Günümüz futbolunda Elif Elmas + 2 milyon mu yani? :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adettendir Rebecho FM 19 profili  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ali Naibi: "Sol bek Pedro Rebocho'nun transferi konusunda Guingamp ile anlaştık. Çok istediğimiz ve beklentilerimizin yüksek olduğu oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralıyoruz. Beşiktaş'ta göstereceği performansla yeniden Portekiz Milli Takımı'na yükseleceğine inanıyoruz."

Sıra da sol kanat,santrafor ve 6 numara var  :bandit:

Çevrimdışı haluk.m

Twitter'da biri Vida gidiyor diye haber verdi ama adamlar sürekli küfür ettiğinden bıkıp hesabı kapattı  :kop:

Bakalım doğru mu ?  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıra da sol kanat,santrafor ve 6 numara var  :bandit:
Yanlış yazmışsın sırada Konoplyanka, Vidal ve forvet transferi var  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

portekiz genelde iyi bekler çıkarıyor mesela trabzonun sağ bek yaşlı olmasa isterdim bize bu elemanı parlatırsak parada kazandırabilir ileride

Çevrimiçi Samet Ç

Hava toplarında sıkıntı yaşayabiliriz takımın boy ortalaması baya kısaldı. Ayrıca Vida ile bu iş gitmez mutlaka satıp Marcelo veya Marcelo tarzı bir stoper mutlaka lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

portekiz genelde iyi bekler çıkarıyor mesela trabzonun sağ bek yaşlı olmasa isterdim bize bu elemanı parlatırsak parada kazandırabilir ileride
FM 19 da 2 sene sonra değeri 18 milyon euro oluyormuş  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

18,5 milyon ne ki?Çık çık yukarı çık.....Günümüz futbolunda Elif Elmas + 2 milyon mu yani? :alala:

yaa sorma reis üzüldüm elife napmışlar öle ortada sıçan oynarken  :D

elife ödenen paraya ne bakıyorsun dostum o rakam koç ismi nedeniyle şaapılan bir rakamdır aslı yoktur

Yanlış yazmışsın sırada Konoplyanka, Vidal ve forvet transferi var  :D

o zaman böyle yazarım :D

sıra da konoplyanka,vidal,sturidge var :D

Çevrimdışı tangaz

Hava toplarında sıkıntı yaşayabiliriz takımın boy ortalaması baya kısaldı. Ayrıca Vida ile bu iş gitmez mutlaka satıp Marcelo veya Marcelo tarzı bir stoper mutlaka lazım.

tam bu boy mevzusunu yazacaktım bende vidayı satıp oraya 190+ cm birini almak lazım

Çevrimdışı mrred

adrianonun da boyu kısaydı adriano 1.72 bu adam 1.71 :D

Önüne konoplyanka lazım aynı dili konusmasalar da olur :D
Bu çocuk iyi bence savunması ve hücumu dengeli önünde savunması zayıf kanat oyuncusu alsak da olur ama önüne hem savunması hem hücumu kuvvetli biri gelirse takım savunması muhteşem olur. Takım savumadayken en zayıf halka burak
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sol bek hayırlı olsun Caner'den kurtulduk sonunda

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı worns

Hiç bir fikrim yok ama FM profilini beğendim. :) Umarım adapte olur ve devamlılık sağlar. Ne kadar az Caner görürsek o kadar iyi olur bu sezon.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç bir fikrim yok ama FM profilini beğendim. :) Umarım adapte olur ve devamlılık sağlar. Ne kadar az Caner görürsek o kadar iyi olur bu sezon.
Bu sene süt kupası falan da oynayacağız. Orada şans bulur gençlerle birlikte  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

yaa sorma reis üzüldüm elife napmışlar öle ortada sıçan oynarken  :D

elife ödenen paraya ne bakıyorsun dostum o rakam koç ismi nedeniyle şaapılan bir rakamdır aslı yoktur

Hadi italyanları geçtim araplara Lensi okutamıyoruz ya. Onlar Koç vasıtasıyla gazlarsa biz de "Ethem abi" miz vasıtasıyla gazlasak arabic kardeşlerimize?

Çevrimdışı matias_27

Şükür sizlere yine en doğru en güvenilir bilgiyi verdim. Kusura bakmayın ismi vermemem istendi özellikle. İsmi verseydim bi daha sizlere bilgi veremezdim.bunu göze alamazdım çünkü hepinizi çok seviyorum büyük Beşiktaş taraftarını. Zaten hepiniz şifreden anladınız ;)

_  _  _  _ _/ _ _ _ _ _ _ _
P e d  r o   r e b o c h a 

Hayırlı olsun
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi murat

baya hızlı gibi abi fifa'da baktım 74 koşuyor diyor oldukça hızlı :)

Yaşı da genç tekniği de fena değil iyi transfer gibi duruyor 2 bek'i de teknik yaptık :D  Douglas & Pedro

kenan sofuoğlu zannettim ilk bakışta

Çevrimdışı levitate

Şükür sizlere yine en doğru en güvenilir bilgiyi verdim. Kusura bakmayın ismi vermemem istendi özellikle. İsmi verseydim bi daha sizlere bilgi veremezdim.bunu göze alamazdım çünkü hepinizi çok seviyorum büyük Beşiktaş taraftarını. Zaten hepiniz şifreden anladınız ;)

_  _  _  _ _/ _ _ _ _ _ _ _
P e d  r o   r e b o c h a 

Hayırlı olsun
hehehehehe bilmişim XDDDD
bipbipbupbup