2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289935 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

sol bek,santrafor sıkıntı halen  :iblush:
Sadece kaleci ve forvet kaldı. Oraya ekleme yapmamız için yabancı sınırı müsahade etmiyor. Gönderirsek hamle yapabiliriz. İlk orta saha ve sol kanadı halledelim de. Onlara sıra gelir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Konop, Onyekuru, Bolasie, Elyounussi, Quaresma

1- Genel
2- Hücum
3- Pas
4- Kilit Pas

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mrred

Çevrimdışı cursedofdragon

Sadece kaleci ve forvet kaldı. Oraya ekleme yapmamız için yabancı sınırı müsahade etmiyor. Gönderirsek hamle yapabiliriz. İlk orta saha ve sol kanadı halledelim de. Onlara sıra gelir.

doğru bak kaleciyi de unuttum daha :D

Çevrimdışı savaş altay

Oyuncuyla anlaşıp Ocak’ta imza attıracaksın bedavaya Rıza’da ağlar iki üç ay
Oyuncuya o an engel koyabilmek daha buyuk mutlu eder insani, derdi o degilse tabii  :D

Çevrimdışı levitate

yok be bir roco var medel gidici gibi başka kim var ki  :upto:
eğer fake yemiyosak vidal :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı matias_27

Sağolun arkadaşlar iyiyim teşekkür ederim. Kesinlikle isim söyleyemem bana söyleyebilirsin denilene kadar. Sadece güzel iki transfer yolda takıma baya baya katkıları olacak.

_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ 😎
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı levitate

Sağolun arkadaşlar iyiyim teşekkür ederim. Kesinlikle isim söyleyemem bana söyleyebilirsin denilene kadar. Sadece güzel iki transfer yolda takıma baya baya katkıları olacak.

_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _

aa bulmaca

vidal ve bolasie h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _
Gelenlerden biri zenci mi onu söyle bari

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Vidal fotosu neden paylaşılmıyor?" un açıklaması  :tabe:

İnandığınız için teşekkür ederim hepiniz çok sagolun ama Medel yok işin içinde. Umut Güner var abi. Bunu da bana söylettiniz daha da bir şey söyletmeyin. Ağzımdan hep laf alıyorsunuz. Rsimde Vidal'in menajeri, Umut Güner ve Vidal var, o yüzden paylaşamıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı matias_27

aa bulmaca

vidal ve bolasie h.o.

Ha bu arada bu bir futbolcu için 😊
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mrred

_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ 😎
İsim istemiyoruz sadece
1.Mevkiilerini
2.Piyasada dolanan isimlerden mi değil mi ? Bunlar söyleyebilirsen güzel olur  :)
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

İngiltere'de transferin kapanmasına son 5 dakika
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni transferlerimizden Ruiz 4, Douglas 5 numaralı formaları giyecek. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Konop, Onyekuru, Bolasie, Elyounussi, Quaresma

1- Genel
2- Hücum
3- Pas
4- Kilit Pas

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mrred
En kötüsü bolasie gibi duruyor. Bu arada q7 daha çok defansa yardıma gelse az orta açsa ve çok top tutmayıp çabuk oynasa bu verilere göre devam edilebilir
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 19:34:25 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Everton Alex İwobiyi de almış. Tam tamına 5 tane sol kanat oyuncuları oldu. Bunlardan biri gelebilir.
Onyekuru , bernard, bolasie
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bernardı geçen sene transfer bedeli ödemeden kadrolarına kattılar. 4.5 milyon euro alıyormuş yarısı vergi desek 2.250 'ye falan oynuyor. Kiralama olur mu olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Everton Alex İwobiyi de almış. Tam tamına 5 tane sol kanat oyuncuları oldu. Bunlardan biri gelebilir.
Bolasie gelmesin gerçekten çöpe gider para
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı celiker1

Şu an Sparta Prag-Trabzonspor maçı var Trtspor da.Sparta Prag'ta Kanga diye bir oyuncu var 9 numara siyahi .Orta sahada şu ana kadar tum pas orgonizasyonu bu adamda.Transfermarket degerine vaktim 3.5 milyon euro.Sozlesmesi seneye bitiyor.Bu adama net yürümek lazım.En kötü öteki sene bedelsiz almak için çalışmaya başlayacaksın.Trabzonspor mu çok kötü,adam her yerde mi anlamadım?Orta sahanın her yerinde top adamda.Tek ve temiz oynuyor dikine.Duran toplarda bu adamda
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 19:42:23 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Hasic ikinci devre forma giymeye başlayabilir mi acaba durumu nasıl ilk 11 oynayacak seviye de mi . Boşu boşuna kanata para vermeyelim. Gerçekten verilmesi zor kararlar...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Onyekuru aradığımız tad , beyinsiz seri kaleye giden tam trkiye ligi topçusu. Bu tarz bir kanat denemek lazım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kanat’a Onyekuru tarzı kanat şart
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

En kötüsü bolasie gibi duruyor. Bu arada q7 daha çok defansa yardıma gelse az orta açsa ve çok orta yapmasa bu verilere göre devam edilebilir

Çok güçsüz ama Onyekuru etkili bir oyuncu, Elyounussi adepte olursa her takımda iş yapabilir lakin onun kuzey avrupa, Hollanda dışında pek mutlu olabileceğini zannetmiyorum. Bolasie'yi sadece Konop yerine tercih ederim.

Quaresma hiçbir koşulda sol tarafta oynatılmamalı, istatistikleri o zaman daha düzgün çıkacaktır. Boyd sağ ayaklı ve içerilere girmeyi seven bir adam, ikisinin sahada olacağı maçlarda sol taraf ona emanet edilmeli diye düşünüyorum.