2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289117 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Ben standart gündemlerden devam edeyim. Sol öne skorer bi oyuncu lazım. İsmi geçenlerden Elyounussi zorlanabildiği yere kadar zorlanmalı. En efektif alternatif o. Kono sevdasından vazgeçmekte yarar var. İyi haliyle bile tipik kanat oyuncusu bu adam. 

Santrafor konusunun açıldığını bir kaç yerde okudum. Burak'a alternatif gerektiğini sakatlanmadan da düşünmelerinde fayda vardı. Llorente ismi geçmiş. Eğer cüzi bi kontratla bağlanabiliyorsa hücum çeşitliliği için iyi olur. Ama yıllık 2 milyon filan dahi verilmemeli. Yaşı ve özellikleri nedeniyle aşırı hantal bir oyuncu. Alternatif oyuncu statüsünde olacaktır. Doğu Avrupa'dan gol alışkanlığı olan, kale önünde soğukkanlı bir oyuncu bulabilirsek bence daha iyi alternatif olur. Bir dönem ki Nemanja Nikolic gibi. Ya da yine ismini bir yerlerde okuduğum Adam Szalai de kötü bir rotasyon oyuncusu olmaz. Avcı'nın sevdiği tarz pivotlardandır. Golcü bir oyuncu değildir ama Burak sağlamken birlikte de fayda verebilirler.

Bu iki mevki epey önemli. Takım alışkanlıklarında yol alsa bile hücum hattımız oldukça kısır ve dar gözüküyor. Victor Ruiz doğru transferdi. Bunun yanında orta üstü sol bek, sol ön oyuncusu ekleyebilir. Santrafor rotasyonuna da birini kazandırabilirsek kağıt üzerinde iş görür bi kadro ortaya çıkar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konop işi zaten bitmiş diger adaylar yoklanıyor deniyor. Bence de öyle yapmalılar zaten. Konuşulan adaylar arasında konop son sırada olmalı. Tabi ismi medyaya yansimamis olanlar da vardır illa ki.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu listeden birisi gelecek:

Elyounoussi (2 M € kira - opsiyon 15)
Konoplyanka (4 bonservis)
Bolasie (2 bonservis)
Onyekuru (1.5 kira - opsiyon 13)

(Romanoviç - @Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ya en soldaki eleman türk, ya da sırada türkiye var gibi bir anlam çıkartılabilir bu posttan

Daha dikkatli baktım soldaki adam Türk. Neden diyecek olsanız bi kere tipi tam bir Türk ve farkederseniz soldaki türk en solda türk bayrağı ortadakiler alman alman bayrakları en sağdaki ukraynalı ukrayna bayrağı. Kişiye göre sıralamış bayrakları, belki de böyle olmasına rağmen inceden mesaj da vermiş olabilir.

Çevrimdışı worns

Bolasie (2 bonservis)

(Romanoviç - @Romnvc)

1. Elyounussi 2.Onyekuru

gibi bir öncelik sırası olmalı bu listede. Eğer doğruysa tabi.

Çevrimiçi murat

Bonservisiyle zor zaten geçen yaz 20m euro civarına almıştı bayern'den barcelona anca 1 yıllık gelir ilk etapta. Ama sol bek yedek kaleci sol açık defansif orta saha ve yedek forvet ihtiyacımız varken merkez orta sahaya böyle bir yatırım yapmak ne bileyim hala mantıklı gelmiyor. Neyse belki de trolldür gelirse konuşuruz artısı eksisini hala çok inandırıcı olmadığını düşünüyorum.
Bir laf var atanın ve tutanın iyi olacak diye bir başka laf var oyun ortasahada kazanılır diye. Ortasahan iyiyse forvetin gol atar kalecin gol yemez. Daha öncede söylediğim gibi bir kaç eksiğimiz var nokta transferler yapılmalı demiştim bir sol stoper birde ortasahada 8 numara. Diğer eksiklikler ucuz yollu bonservissiz altyapı vs halledilsin ama ortasahada iyi bir adam şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Elyounussi 2.Onyekuru

gibi bir öncelik sırası olmalı bu listede. Eğer doğruysa tabi.
Bütçeye göre yorum yapmak daha mantıklı. Bütçeyi bilmediğimiz için ne desek boş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

insanlar inanır yada inanmaz bunu bırak insanlar karar versin.
insanların hevesini kırmanın manası yokki.
burda her habere sende dahil zıplıyorsunuz mesela yönetimi eleştirmek için bahane arıyorsunuz
sonra haber kolpa çıkıyor. o zaman neden bu kadar hassas olmuyorsun.
duyum dediğin böyle birşey %99 u kolpa zaten bırak insanlar neye inanmak istiyorsa inansın
sen ben inanmıyorum dersin olur biter.
ha bende pek inanmıyorum vidal gibi bir oyuncuyu almayı başardılarsa büyük
iş yapmışlar demektir ne yaşının nede parasının bir önemi var benim için bunuda bir zahmet alanlar düşünsün daha
yeni yapılandırmaya imza attılar. dorukhan gidecekse vidal gelmesin deniyor dorukhanın vidal olabilmesi için
yüz fırın ekmek yemesi lazım oda olabilirse tabiki. dorukhan iyi bir paraya gidecekse yerine çok dorukhan bulunur
ama vidal alınabilecekse ikinci bir vidal bulamazsın. böylede bir gerçek var
ligin en iyi orta sahası oluruz deniyor yanlış uefa avrupa liginin en iyi orta sahası oluruz. vidalle 6 yı yok sayıp iki 8 bile
oynayabiliriz.
ama dediğim gibi bizden önce saniyesinde kapacak yirmiden fazla takım sayarım adamın önünde daha en ufak güç kaybı yaşamadan oynayacağı üç yıl var.
bu adam normal biri değilki. yaşlı lafı buna yakışmaz. zamanında 30 yaşındaki atibaya bu forumda yaşlı denmişdi gönderilsin diye
uğraşıyorlardı. yaş her oyuncu için geçerli ergüman değildir.
Vidal hakkında yazdıklarina aynen katılıyorum. Dahası az önce de söylediğim gibi bu adam Avcının sitemindeki kilit rolün dünyadaki en iyi örneği. O yüzden diyorum Vidal gelsin ben bir değil bir milyon kere haksız çıkayim mühim değil. Ama senin de dediğin gibi bu adamın hala çok ciddi bir piyasası var. Avrupadaki büyük kulüpler havada kapar hala. O yüzden diyorum. Ben Döneminin en popüler duyum sayfası BTD'de Samir Nasri transferinin yatışından sonra 17-18 yaşında Beşiktaşlı çocukların yaşadığı hayal kirikliklarina şahit oldum. Hala taptaze hafizamda. Kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemem. Ha kimseyi zorladigim da yok zaten. Herkes istediğine inanir. Ben sadece kendi düşüncemi ve tavsiyemi aktarıyorum. Futbolcuyla ilgileniyoruz görüşüyoruz demek başka. Transfer bitti, artık bizim oyuncumuz demek başka. Bu çok büyük vebal. İnsanların duyguları söz konusu.

Çevrimdışı Erman1903

Vidal Beşiktaşa gelse çocuğunu kesecek olan birinci kişi Abdullah Avcıdir ikinci kişi de benimdir herhalde. Avcının sisteminin kilit noktası, o tanım için yaratılmış futbolcu diyebiliriz adeta. Ama imkanı olan bir transfer değil bana göre. Gomez transferi falan dengi değil bu transferin. Çok daha zor, Zordan öte bence.

Birilerinin heyecan yaratma çabasından başka bir şey değil Vidal. Stoperi aldık herkes uçmaya başladı, şu saatten sonra da durulmaz kolay kolay. Transfer kapanana kadar yazarlar böyle isimleri :)

Çevrimiçi Necmi

Vidal hakkında yazdıklarina aynen katılıyorum. Dahası az önce de söylediğim gibi bu adam Avcının sitemindeki kilit rolün dünyadaki en iyi örneği. O yüzden diyorum Vidal gelsin ben bir değil bir milyon kere haksız çıkayim mühim değil. Ama senin de dediğin gibi bu adamın hala çok ciddi bir piyasası var. Avrupadaki büyük kulüpler havada kapar hala. O yüzden diyorum. Ben Döneminin en popüler duyum sayfası BTD'de Samir Nasri transferinin yatışından sonra 17-18 yaşında Beşiktaşlı çocukların yaşadığı hayal kirikliklarina şahit oldum. Hala taptaze hafizamda. Kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemem. Ha kimseyi zorladigim da yok zaten. Herkes istediğine inanir. Ben sadece kendi düşüncemi ve tavsiyemi aktarıyorum. Futbolcuyla ilgileniyoruz görüşüyoruz demek başka. Transfer bitti, artık bizim oyuncumuz demek başka. Bu çok büyük vebal. İnsanların duyguları söz konusu.

neden büyük vebal olsun milletin hayatınamı kast ediyorlar alt tarafı bir transfer duyumu.
genç çocuklarda bırak inanırsa inansın işde hayal kırıklığınıda öğrenirler. daha duyumun ne olduğunu bilmiyor ve 18 yaşındaysa bir an önce zaten öğrensin
hayal kırıklığı yaşamayı en azından gerçek hayatta her söylenene inanmamayı öğrenir.
önemsiz bir konuda düşüp gerçek hayatta ders alır yanlış işler yapmaz.

Çevrimdışı 38life

Bolasie (2 bonservis)

(Romanoviç - @Romnvc)

Fiyat açısından da en son tercih olmalı bu yazdıkları doğruysa. Konop 4 bonservis Bolasie 2 bonservis diyor. Garip.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fiyat açısından da en son tercih olmalı bu yazdıkları doğruysa. Konop 4 bonservis Bolasie 2 bonservis diyor. Garip.

Ben Konoplyanka'yı aldığımızı düşünüyorum. Maksimum 3 milyon vermişizdir aylara yayıp  :tabe: Bolasie bana hiç mantıklı gelmiyor, hiç istemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Bolasie (2 bonservis)

(Romanoviç - @Romnvc)
Buna göre ilk sıra bolasienin olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Flaş gelişme! Beşiktaş'ın transferde mutlu sona ulaştığı Konoplyanka'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
Müthiş iddia! Konoplyanka Beşiktaş için geliyor! Mutlu son!
Beşiktaş'ın Konoplyanka transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılar daha önceden Ukraynalı futbolcu ile anlaşmaya varırken, Schalke ile de yapılan görüşmeler sonrasında transfer sonuçlandı.

Ukrayna basınında Sport Ua'nın haberine göre, Beşiktaş yönetimi Konoplyanka ile yıllık 2 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardı.Konoplyanka'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Abdullah Avcı'nın da Konoplyanka'yı takımda görmek istediği ve transfere onay verdiği öğrenildi.

Konoplyanka kimdir?

Konoplyanka geçen sezon Bundesliga'da Schalke formasyla 13 maçta sahaya çıktı ve 654 dakika görev aldı. Ukraynalı futbolcu 1 gol attı, 1 asist yaptı. Konoplyanka tüm kulvarlarda ise 21 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Konoplyanka'nın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: Futbolarena

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Flaş gelişme! Beşiktaş'ın transferde mutlu sona ulaştığı Konoplyanka'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
Müthiş iddia! Konoplyanka Beşiktaş için geliyor! Mutlu son!
Beşiktaş'ın Konoplyanka transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılar daha önceden Ukraynalı futbolcu ile anlaşmaya varırken, Schalke ile de yapılan görüşmeler sonrasında transfer sonuçlandı.

Ukrayna basınında Sport Ua'nın haberine göre, Beşiktaş yönetimi Konoplyanka ile yıllık 2 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardı.Konoplyanka'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Abdullah Avcı'nın da Konoplyanka'yı takımda görmek istediği ve transfere onay verdiği öğrenildi.

Konoplyanka kimdir?

Konoplyanka geçen sezon Bundesliga'da Schalke formasyla 13 maçta sahaya çıktı ve 654 dakika görev aldı. Ukraynalı futbolcu 1 gol attı, 1 asist yaptı. Konoplyanka tüm kulvarlarda ise 21 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Konoplyanka'nın 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: Futbolarena

:bandit:

Çevrimdışı haluk.m

Aman aman Onyekuru'dan uzak dursun bizimkiler, o salak gelir gs paylaşımı beğenir ortalık karışır performansta veremez.

Elyounoussi'den kurtulmaya çalışıyorlar 2m€ + 15m€ kimse vermez gerçekçi durmuyor.

Bolasie  ya da kono gelir gibi hoca hangisine onay vermiştir acaba..  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buna göre ilk sıra bolasienin olur
Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bunu öğrenmiş olmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Aman aman Onyekuru'dan uzak dursun bizimkiler, o salak gelir gs paylaşımı beğenir ortalık karışır performansta veremez.

Elyounoussi'den kurtulmaya çalışıyorlar 2m€ + 15m€ kimse vermez gerçekçi durmuyor.

Bolasie  ya da kono gelir gibi hoca hangisine onay vermiştir acaba..  :alala:
Dar alanda hangisi verilmi olacaksa o.

Çevrimdışı solar

neden büyük vebal olsun milletin hayatınamı kast ediyorlar alt tarafı bir transfer duyumu.
genç çocuklarda bırak inanırsa inansın işde hayal kırıklığınıda öğrenirler. daha duyumun ne olduğunu bilmiyor ve 18 yaşındaysa bir an önce zaten öğrensin
hayal kırıklığı yaşamayı en azından gerçek hayatta her söylenene inanmamayı öğrenir.
önemsiz bir konuda düşüp gerçek hayatta ders alır yanlış işler yapmaz.

Bence aradaki fark benim gözlemledigim, o cocuklar bu sekilde hayal kirikligi yasamayi ögrenmiyor. Yersiz beklentilerinin gerceklesmemesi üzerine öfkelerini yönlendirecekleri bir hedef ariyorlar, o da bekledikleri transferi yapmayan-yapamayan yönetim oluyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizim ihtiyaçlarımıza göre Elyounoussi veya Onyekuru ama olacak Bolasie veya Konop gibi duruyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kesinlikle Onyekuru. Küçük maçların adami deniliyor ama bütün büyük maçlarda gol attı geçen sezon.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir kanat daha gelecekse Quaresma,Lens veya 2'si birden gidecek o zaman.Ama kim alacak ?
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 18:17:52 cursedofdragon ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Cenk in babası cenk everton dan ayrılmayacak demiş. Forvete kimi kiralıycaz acaba

Çevrimdışı haluk.m

Cenk in babası cenk everton dan ayrılmayacak demiş. Forvete kimi kiralıycaz acaba

Fernando Llorente   :lol:   

1m€ gelsin..  :kop:

Çevrimdışı matias_27

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 😊
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 😊
İyiyiz. Sen nasılsın  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★