2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4286341 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kyiv

Vidal 32 yaşında ancak çılgın bir ruh hali var. Kanımca 2 sene pasosunu çıkarıp 3. sene İstanbulu tatil mekanı olarak kullanması sıkıntı yaratmaz. Yeter ki gençler ondan birşeyler öğrensin. Bu kadar gencin arasına tecrübe iyidir.

Çevrimiçi levitate

biz bu lensi neden araplara okutmuyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

biz bu lensi neden araplara okutmuyoruz

Araplara ancak Fenerbahçe ve Galatasaray okutur. Bizim öyle kötü alışkanlıklarımız yok.

Çevrimiçi levitate

Araplara ancak Fenerbahçe ve Galatasaray okutur. Bizim öyle kötü alışkanlıklarımız yok.
bir kerelikten bir şey olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

yaşlı tabi vidali 50m basıp 26 yaşlarında almamız lazımdı cidden komik oluyor  vidal gelse ki bende fazla ihtimal vermiyorum ligin açık ara en iyi orta sahası olur
Birader asla gelmesin demedik. Dorukhan'ı satacaklarsa gelmesin diyorum. Pahali diyorum yaşlı diyorum yalan mı? Tabii ki de cok iyi futbolcu çapa gibi adam ama şartları uygun olmak zorunda. Ayağımızı denk almamız lazım.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Adalı Abuş transferi için devreye girmiş. Hadi inşallah.

Çevrimiçi Necmi

biz araplara değil çine ingiltereye almanyaya okutuyoruz
araplara okutamazsak okutmuş olmuyormuyuz :alala:
adamlar nasıl okutuyorsa bir sene sonra geri geliyor

Çevrimiçi yaço58

Arkadaslar sorular soruyosunuz
Onceden bir sey soylemek gibi bi misyonum yok. Genel olarak susarim.Bazen cok kaos olunca gelecek rahat olun diye ortaya cikarim ve gelir.
Gelecekler Geliyolar sampiyonluga oynayacagiz 🦅🦅
Alper bahadırın attığı tivit buda genelde boş yapmaz herhalde Konop vidal ikilisi gelecek hayırlısı olsun

Çevrimdışı tuncaboylu

biz araplara değil çine ingiltereye almanyaya okutuyoruz
araplara okutamazsak okutmuş olmuyormuyuz :alala:
adamlar nasıl okutuyorsa bir sene sonra geri geliyor
Negredo'yu sattık ayrıca.

Gomis gibi adamı çerez parası sayılacak 6 milyona okuttular, yerini doldurmak için gerizekalının birine 13 milyon Euro bonservis ödediler.

Çevrimdışı savaş altay

S.G isinip isinip geliyor onumuze ama yeni transfer tartisilamiyor bile.

Mesajda yazacaktim artik s.g yazana Kodes cezasi gelsin diye yazmamistim, senol gunes yani  :D

S.G fikri ayriliyor diye cevap duyamamaktansa devrik, egrik cumle diyorsunuz vb hareketler.

Futbol bilgisi uyusmuyor diye bu kadar alakasiz cevap verilir mi?  :D

Necmi abi kapatalim konuyu derken cok hakli   :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

alınacaksada bonservisli yada düşük opsiyonlu alsınlar boğayı... diğer türlü 1 yıl oynamayan adamı tedavi edip göndermeyelim... bi anlamı olmuyor... tedavisi zaten en az okadar sürecek gibi...

alınacaksada bonservisli yada düşük opsiyonlu alsınlar boğayı... diğer türlü 1 yıl oynamayan adamı tedavi edip göndermeyelim... bi anlamı olmuyor... tedavisi zaten en az okadar sürecek gibi...
Aynen sakatlığı tekrar ederse zaten geçmiş olsun alanın elinde patlama ihtimali cidden var. Ama formunu bulursa da yıkar ortalığı Abuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onceden bir sey soylemek gibi bi misyonum yok. Genel olarak susarim.Bazen cok kaos olunca gelecek rahat olun diye ortaya cikarim ve gelir.
Gelecekler Geliyolar sampiyonluga oynayacagiz 🦅🦅
Alper bahadırın attığı tivit buda genelde boş yapmaz herhalde Konop vidal ikilisi gelecek hayırlısı olsun

İsteyen umutlanabilir artık  :tabe: Ben Alper Bahadır'ın boş yaptığını hiç görmedim. Benim için artık bitmiştir. Hayırlı olsun  :ok:

Gelecekler Geliyolar sampiyonluga oynayacagiz 🦅🦅 (via. Alper Bahadır)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sakatlığının ciddi olduğundan bahsedilmişti. Eğer doğruysa aşırı riskli bir transfer olur sanki. Burak'ın yokluğunda Güven ve skor yüküne katkıda bulunacak bir orta saha düzeni ve golcü kimliği ağırlıklı yardıran bir kanat götürür mü bizi diye de düşünüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Koa_lAA

Aynen sakatlığı tekrar ederse zaten geçmiş olsun alanın elinde patlama ihtimali cidden var. Ama formunu bulursa da yıkar ortalığı Abuş.

bi de o var... elde patlama riski... çok riskli transfer ama bu adam içinde denemeye değer bence... bi yandan da mali durum ortada riske girilirmi bukadar diye düşünüyor insan... zor durum... bence deneyelim...

Çevrimdışı Koa_lAA

İsteyen umutlanabilir artık  :tabe: Ben Alper Bahadır'ın boş yaptığını hiç görmedim. Benim için artık bitmiştir. Hayırlı olsun  :ok:

Gelecekler Geliyolar sampiyonluga oynayacagiz 🦅🦅 (via. Alper Bahadır)

ben sampiyonluğa oynayacağız lafına karşıyım açıkcası... şampiyon olacağız demek daha mantıklı... ya da hiç o topa girmemek... şampiyonluğa oynayacağız lafı ts,bursa(1.lig  :evillol:), ibb ayarı takımların lafları... bizimki şampiyon olacağız olmalı bence...

Çevrimiçi Necmi

transfer yapılmıyor diye ortalık yıkılır sonra transfer yaparsın bu seferde alınan oyuncuya sallamak için ortalık yıkılır.
bence bazı arkadaşlar olumsuzluktan besleniyor. onlar için transfer olması yada olmaması yada kimin alındığının
pek önemi yok. her şekilde olumsuz bir konu buluyorlar.

Çevrimdışı savaş altay

bi de o var... elde patlama riski... çok riskli transfer ama bu adam içinde denemeye değer bence... bi yandan da mali durum ortada riske girilirmi bukadar diye düşünüyor insan... zor durum... bence deneyelim...
Para yokken zaten, alinsa kimse bsy demez

Çevrimiçi Necmi

ben sampiyonluğa oynayacağız lafına karşıyım açıkcası... şampiyon olacağız demek daha mantıklı... ya da hiç o topa girmemek... şampiyonluğa oynayacağız lafı ts,bursa(1.lig  :evillol:), ibb ayarı takımların lafları... bizimki şampiyon olacağız olmalı bence...
kesinlikle katılıyorum mesela şampiyonluğun en büyük adayıyız dersin en kötü
ne yani Beşiktaş her sene zaten şampiyonluğa oynamıyormu bu senemi oynayacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemleri de işin içine katmış demek ki  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer yapılmıyor diye ortalık yıkılır sonra transfer yaparsın bu seferde alınan oyuncuya sallamak için ortalık yıkılır.
bence bazı arkadaşlar olumsuzluktan besleniyor. onlar için transfer olması yada olmaması yada kimin alındığının
pek önemi yok. her şekilde olumsuz bir konu buluyorlar.

anlatmak istediğim bu tam olarak.

Sürekli bir olumsuzluk arıyorlar.

Çevrimdışı worns

Ne vidal'i matudisi yahu. 2 gün bakmadım gündem ne kadar değişmiş. En son orta sahaya Malmö'nün 29 yaşındaki koşan orta sahası vardı bi tane onu konuşuyorduk diye hatırlıyorum. :) Oğuzhan hakikaten 150 milyon euromu etti ne oldu?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tottenham Wanyama'yı göndermeye çalışıyor.
Kiralık olarak düşünebiliriz aslında.

Çevrimiçi sefaköykartali

İsim belli oldu  :)

Arkadaşlar eğer sizleri ailesel yada işsel olarak olumsuz bir duruma soktuysam özür dilerim. Dediğim gibi bu olayı yönetimden 1 kişi yönetiyor ve ben direk ordan aldım haberi başka kimsenin haberinin olacağını sanmam orta saha için vardır belki ama isim için yoktur.

bu isim Vidal , oyuncu ile anlaşma tamam o yüzden paylaşabiliriz. oyuncunun resmini atıcam ama önce ordaki abimiz izin vermeli yoksa atamam 

Bir sorun kalmadı artık bakalım hayırlısı olsun.
arturo mu bu? Yok artık ali sami olurum vallahi :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon