2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278361 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Vida’ya gercekten Norwich’den bir teklif varsa “emegin icin tesekkur ederiz, basarilar dileriz” denilmeli.

Vida gibi bircok stopper var piyasada.
Kaldı ki bize Vida gibisi lazım değil.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Böyle kanallara veya gazetelere bir ayar çekme zamanı çoktan geldi  :bandit:
Ayar çekecek olanlar sizlersiniz, izlemeyerek, takip etmeyerek ve bahsetmeyerek.

Çevrimdışı 38life

Gece gece analiz yapmak isteyene... @mrred @Erman1903

1-Genel
2-Defans
3-Hucum
4-Pas
5-Kilit pas

Çevrimdışı tangaz

hiç böle sırlarla dolu 2 gün geçirmemiştim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BJKTÜRK23

abi tanımlara cuk oturuyor

gs ilgilendi, asist sayısı 6, kaliteli lig, hepimizin içine sinecek birisi vs. oluyo işte ya :d

Kesinlikle bu oyuncu değil. Bu isim hiç yazılmadı  :tabe:

Muhabbeti de tam bilmiyorum buradan başka yer takip etmiyorum. gs ye de yazılan bize yazılmayan epl den bir orta saha sadece anladığım.

3 isim uyuyor. Bakayoko,Matuidi,Fabian Delp sonra asist sayısı yazıldı bilmem ne yazıldı. Karıştı mevzu ben koptum ondan sonra  :D

İnş bu duyum veren  trollemiyordur camiayı kalpten gidenler olabilir yönetim binasını basmaya kalkanlar olabilir gerçekleşmezse 2 gündür millet bunla yatıp kalkıyor  :D

Ben çok ilgilenmiyorum ben hedefe odaklandım Golcü gelince uyandırın beni  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhabbeti de tam bilmiyorum buradan başka yer takip etmiyorum. gs ye de yazılan bize yazılmayan epl den bir orta saha sadece anladığım.

3 isim uyuyor. Bakayoko,Matuidi,Fabian Delp sonra asist sayısı yazıldı bilmem ne yazıldı. Karıştı mevzu ben koptum ondan sonra  :D

İnş bu duyum veren  trollemiyordur camiayı kalpten gidenler olabilir yönetim binasını basmaya kalkanlar olabilir gerçekleşmezse 2 gündür millet bunla yatıp kalkıyor  :D

Ben çok ilgilenmiyorum ben hedefe odaklandım Golcü gelince uyandırın beni  :evillol:
Bugün adam yazmayınca iş yerini arayıp foruma gelsin demişler. Haberi doğru bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hiç böle sırlarla dolu 2 gün geçirmemiştim  :icool:

O değil duyumu veren gerçekse bir şey demem iyi sükse yapar bir twitter açıp takipçi kasar artık da imzayı görmeden heyecanlanmıyorum hiç her sene oluyor böyle muhabbetler hep fos çıkıyor genelde.. Troll ise mehmet tosun vardı ya çiftlikbank onla kapışır kandırma da oscar vermek lazım.  :D Adam resmen dizi senaristi gibi her 12 saatte bir bölüm yayınlıyor.   :evillol:

Çevrimiçi murat

Haber bekleyenler için haber getirdim  :)

Arkadaşlar şöyle söyliyim ben bu haberi yönetimden 2. 3. Kişilerden öğrenmedim direk 1. Yetkili ağzından öğrendim o yüzden medya veya Beşiktaş muhabirleri zar zor öğrenebilir. O yüzden burda ben m ozen isim vermedikçe yazmayacağıma söz verdim o yüzden yazmıyorum bunu dile getireyim.

Bugün de görüştüm yazacaktım gelip ama beni arayınca molaya çıktım yazayım dedim. Herhangi bir sorun yok herkesin içime sineceği bir oyuncu burda yazılanlar arasında var gördüm. Gs işin içinden çıktı bu arada görüşmeleri olmuş ama Falcao işi çok gerdi onları o yüzden biz bu işi güzel bitirdik. Yarın m özen yazar diye biliyorum bakalım

Uçak kodu verdim araştırmışsını o uçak lensi de getirmişti.
ben bu kimse pek inanmadım gizem katarak takipçi kasıyor işte.isim yok yarın bir isim gelse tesadüf bilmiş olacak gelmese sallar bir şey eşi gelmek istemedi filan isim de yok nasılsa.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben bu kimse pek inanmadım gizem katarak takipçi kasıyor işte.isim yok yarın bir isim gelse tesadüf bilmiş olacak gelmese sallar bir şey eşi gelmek istemedi filan isim de yok nasılsa.
Bunu yazan forumda yazıyor. Herhangi bir sosyal medya hesabı yok  :tabe: Konoplyanka bitti diye isim verdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bana da öyle geliyor. Atmasyon gibi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugün adam yazmayınca iş yerini arayıp foruma gelsin demişler. Haberi doğru bence  :tabe:

İş yerini falan biliyorlarsa işi zor inş uydumuyordur Naibi ya da başkan kim atacaksa imzayı atsın umarım iyi bir oyuncudur. yoksa transfer olmazsa adam işe gidemez can güvenliğinden şaka değil manyak çok memlekette  :tabe:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sahada mı yapıyormuş :icool:

:D :D :D hayır bu twittercı nereden biliyor bizim yöneticilere de mi ayarlamaya kalkmış. kasedi çıkan en son neymar dı acaba mı :icool:

Çevrimdışı tangaz

O değil duyumu veren gerçekse bir şey demem iyi sükse yapar bir twitter açıp takipçi kasar artık da imzayı görmeden heyecanlanmıyorum hiç her sene oluyor böyle muhabbetler hep fos çıkıyor genelde.. Troll ise mehmet tosun vardı ya çiftlikbank onla kapışır kandırma da oscar vermek lazım.  :D Adam resmen dizi senaristi gibi her 12 saatte bir bölüm yayınlıyor.   :evillol:

bunları okuyup heycanlanan belki genç arkadaşlardır hiç bi transfer beni 3 puandan fazla heyecanlandırmıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bunları okuyup heycanlanan belki genç arkadaşlardır hiç bi transfer beni 3 puandan fazla heyecanlandırmıyor

golcü gelirse heyecanlanırım ben  :D

Çevrimdışı tangaz

Bunu yazan forumda yazıyor. Herhangi bir sosyal medya hesabı yok  :tabe: Konoplyanka bitti diye isim verdi  :tabe:

bence de bitik konoplyanka borç arttırmakdan fazlası değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence de bitik konoplyanka borç arttırmakdan fazlası değil
Ben de istemem Konoplyanka'yı ama gelirse de yok demem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Konopilyanka üstüne bir de EPL'den yildiz ortasaha.. Ayni anda aciklanacak ama gs'nin falcao isini gölgede birakmak icin aciklanmiyor.. Bilemiyorum altan :D

Çevrimiçi murat

bitti mi?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Ben de istemem Konoplyanka'yı ama gelirse de yok demem  :tabe:

az evvel yazdım max gradel gelsin konopun 2katı skor katkısı verir ve riski daha düşük

Çevrimdışı tangaz

eski sivaslı polonyalı bi eleman vardı o bile konopdan iyidir.

Çevrimiçi murat

sadece zlatan  :icool:
beni de adriano heyecanlandırırdı da adam futbolu erken bıraktı.bir de batigol.son dönem cavani.

Çevrimiçi levitate

eski sivaslı polonyalı bi eleman vardı o bile konopdan iyidir.
grosickiiiiiiii
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

bitti mi?
Konoplyanka ve yıldız isim bitmiş  :tabe: Haftasonu geliyor büyük ihtimalle. Rezervasyonun son aşaması tamamlanmış. İş açıklamaya kalmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★