2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274674 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon iki üç maç denk geldi beğenmiyorum kendisini bizim seviyimizde değil

en sağlıklı değerlendirme senden gelir fransa için öyle diorsan direkt eleyelim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

en sağlıklı değerlendirme senden gelir fransa için öyle diorsan direkt eleyelim
Marsilya ilgileniyor kendisiyle ve Marsilya taraftarı isyan ediyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

gerçekci olmak ;

Beşiktaşın alacak olduğu oyuncuyu "yıldızımsı" diye küçümsemek mi ?

Yada gerçekci olma ;

Beşiktaş gs'nin falcao'yu almasıyla eyvah şimdi lig bitti yıldız oyuncuyu almamıza gerek yok artık demek mi ?

Hangisi gerçekci olmak.

Orta da tek gerçek var Beşiktaş'ı küçümsediniz,eziklediniz,dalga geçtiniz(sen de gülücükle katıldın)...

oha falan oldum pess walla neler yapmışız yaw  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizi nerede ezikledim. Beşiktaş ın büyüklüğü fetocuların (...)₄  şikeli şaibeli şampiyonluklarıyla mı değişecek. Şampiyon olamayan ezik mi oluyor.  :)Zayıf hücum hattı ile başarılı olmak imkansız. Boyd dur konoğlyanka dır vs bunlarla ne uzalır ne kısalırsın. Bunlara para harcayıp gol yapamadıktan sonra niye para harcayalım bu kadar darboğazdayken. Gelecek oyuncu için yazdım diyorlar ya şöyle yıldız vs. Geldi diyelim Atiba yerine oynadı. Savunma da çok iyi iş çıkarsa hücumda  gidip 4 gol atsa Atiba da aynını yapıyor. Ne gerek var o kadar paraları vermeye. Eusebio ya da Garincha mı çıkacak içinden. Gidelim Sol Bek Marcelo yapalım. Vida yı satıp Marcelo yu getirelim. Kaleye Kariustan iyi birini alalım şampiyon mu yapacaklar bunlar bizi yediğimiz gol 5 oynar çok çok. Ki Adriano-Marcelo-Fabri yi tercih ederiz değil mi eee onlar varken İleride Negredo-Lens-Q7 varken şampiyon olabildik mi yok. Üstelik Babel ve Talisca da vardı şimdi onlarda yok.

konuyu dağıtıyorsunuz.aynı şeyler değil.

aşağıda ki mesajın elle tutulur bir tarafı yok.Beşiktaşın ilgilendiği bir yıldız oyuncu var diye duyum dolanıyor "yıldızımsı" diye küçümsüyorsunuz.Yetmiyor bir de koskaca Beşiktaş'ı gs'nin falcaoyu almasıyla lig biter artık transferi yapmamıza gerek yok diye küçük düşürüyorusunuz.Şu mesajın bir açıklaması yok.

Bence gs falcao yu alırsa lig başlamadan biter diye düşünüp eğer söylenilenler doğruysa o yıldızımsı ismin transferinden vazgeçecek de olabiliriz ki mantıklı olur  :D

Ben alacağımı aldım...

Çevrimdışı sosyalkartal

Evet dünkü duyumumu netleştirdim konu forvet olunca balotelliyle görüştük her şey olumlu vodafone sponsor olacaktı fakat balotelli 1 yıllık bir sözleşme istedi 1 yıllık sözleşme yapıp daha sonra gideceği kulüpten imza parası almak gibi bir hastalığı var o yüzden şu an hala boşta görüşmeler tıkanmış durumda
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Erman1903

Asistleri genellikle korner ya da duran toplardan yapmış. Guingamp ne oynuyordu geçen sene ona bakmak lazım

Evet, oyuncunun kornerlerinin iyi olduğu fm 2019'da da gözüküyor. O kadar süratli değil ama daha dengeli özellikleri olan bir bek gibi, defansif açıdan Durmusi'nin önünde gözüküyor. Tekniği düzgün, ileri çıkışları seven bir topcu.

Youtube'dan da biraz baktım, ilk izlenimim olumlu oldu. Durmusi fazla ofansif, Trauco ise ileri çıkmaktan ziyade orta sahaya yaklaşarak oynayan oyunculardı. Bence ikisinden de daha uyumlu bize ama biraz yüksek fiyat çekmişler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medel bir anda iyileşmiş  :tabe:

Beşiktaş’ta Medel takıma geri döndü ,

Victor Ruiz ise ilk antrenmanına çıktı .. (via. Gürler Akgün)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

sakatlanmasa bari  :iblush:

Çevrimiçi levitate

west ham tedavisi yapmışlar :D

çoğu sakatımız ilk haftaya yetişir diyorlar hoydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Marsilya ilgileniyor kendisiyle ve Marsilya taraftarı isyan ediyor

taraftar demişken bu ispanyol taraftarlarda ruizi sattık die zil takıp oynuyorlar

Çevrimdışı sosyalkartal

Falcao dan korkacağınıza hakemlerden korkun hakemler olmasa galatasaray ilk 3 e kendiniz zor atardı Ben rakip güzellemesi yapmıyorum hocamıza ve bazı futbolcular hariç takımızın geneline güveniyorum süper ligde kemik olarak bizden iyisi yok eksik yerlere de geç olsa da güzel transferler yapılıyor Bu sene şampiyon olacaz inanıyorum  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

konuyu dağıtıyorsunuz.aynı şeyler değil.

aşağıda ki mesajın elle tutulur bir tarafı yok.Beşiktaşın ilgilendiği bir yıldız oyuncu var diye duyum dolanıyor "yıldızımsı" diye küçümsüyorsunuz.Yetmiyor bir de koskaca Beşiktaş'ı gs'nin falcaoyu almasıyla lig biter artık transferi yapmamıza gerek yok diye küçük düşürüyorusunuz.Şu mesajın bir açıklaması yok.

Ben alacağımı aldım...

Vallaha kusura bakma da asıl çarpıtan sensin bilinçaltında kini bize yüklüyorsun. adamlar takır takır transfer yapıyor bizde gelen giden yok vs demiyor musun sürekli  ben sana niye ezikliyorsun bizi diyor muyum ? Beşiktaş küme düşse büyüklüğü değişmez benim için 2010 yılında da biz böyle süperstarları toplayıp ileriye gidip malmeida almıştık herkes lig başlamadan bitti vs diyordu schuster getirdiler üstüne 10 maçta postaladık. 

Oyuncunun adını biliyor musun. Belki yıldız gelecek belki abuk sabuk biri belki de yok öyle bir şey milleti trollüyorlar. Alırsak görürüz. Yıldız oyuncu herkese göre değişir. Veya herkesin beklentisi olduğu mevki farklıdır. seri meri aldılar övdüm mü o da yıldızımsı golcü gelmesin gs ye diagne penaltı olmazsa onyekuru vs de yok gol mol atamazlar. Fotomaç medyası gibi herkese yıldız mı diyeceğiz Ben fenomeno gördüm. Onun yanında her forvet yıldızımsıdır. Yıldız peşinde koşanlardan değilim yani. Bunları sana da tekrarlamıyorum Sadece açıklıyorum diğer kişilere .Ben kendimi biliyorum sen beni bilmiyorsun o yüzden hakkımda istediğin kanıya varabilirsin. Ne anlatırsam anlatayım karşımdakinin anladığı kadardır. Sen zaten alacağını almışsın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

taraftar demişken bu ispanyol taraftarlarda ruizi sattık die zil takıp oynuyorlar
Geçen sezon kötü bir sezon olmuş Villareal için , taraftar kan değişikliği istiyor olabilir ama niye sevindiklerini bilsek iyiydi

Çevrimdışı Erman1903

Hocamız daha yeni geldi ve farklı bir oyun oynayacağız. Kadro açısından yeni bir yapılanmaya gidiyor gibi gözüküyoruz.

Stoper için geç kalsakta şimdiye kadar nokta atışı gibi gözüken transferler yaptık. Luizden sonra yorumcular iyice uçmaya başladı, biz de onlara uyuyoruz.

Beklenen tüm transferler gerçekleşse dahi bir senede sistem oturtmak kolay bir şey değil. Gerçekçi olup belimizi bükecek kontratlardan kaçınmamız, geleceği de düşünmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon kötü bir sezon olmuş Villareal için , taraftar kan değişikliği istiyor olabilir ama niye sevindiklerini bilsek iyiydi

50 küsür gol yemişler sanırım zaten son 7-8 maç oynatmamış hocası bunu. oyuncu hakkında fikrim yok hiç izlemedim 2. maç sonunda yorum yapıcam.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı AigleBordeaux

Konopylanka dan iyisi yoksa salıversinler küçük enişte yi yeni Lens olur 3-4 sene de onu göndermeye uğraşırız.
Konop büyük risk Krasiç olma ihtimalli yüksek

Çevrimdışı Erman1903

Baktım biraz şimdi, 3lü stopere dönüp ortada sağ bek,  sağda Ruizle falan oynamışlar ligde. Garip şeyler denemiş teknik direktörleri. 22 maçta 10 sarı görmüş.  Avrupa'da genelde 4lü oynamışlar 10 maçta 1 sarı.  İyi sonuçlar almışlar, Zenit maçına kaptan falan çıkmış.

İyi adam bence, kültür farkına adapte olabilirse çok fayda sağlar.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 21:18:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Para yok ama kendilerinin daha da batmalarina sebep olacak yıldızların peşinden koşuyorlar. Borç batağından çıkmalarını sağlayacak genç yıldız adaylarına para harcamiyorlar. İşte tam da bu yüzden diyorum "Kafa yok kafa"

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meraktan soruyorum, bu çocuğun Eslem'den fazlası ne?

Eslem aynı ligde daha iyi bir takımda daha iyi bir istatistik tutturmuş. Yaşları da yakın.

Çevrimdışı tangaz

Baktım biraz şimdi, 3lü stopere dönüp ortada sağ bek,  sağda Ruizle falan oynamışlar ligde. Garip şeyler denemiş teknik direktörleri. 22 maçta 10 sarı görmüş.  Avrupa'da genelde 4lü oynamışlar 10 maçta 1 sarı.  İyi sonuçlar almışlar, Zenit maçına kaptan falan çıkmış.

İyi adam bence, kültür farkına adapte olabilirse çok fayda sağlar.

az evvel röportaj vidyosunu izledim güzel konuşmuş keşke halil çevirseymiş bu tercüman azcık sallıyor yarısını çevirmiyor ama  olsun :D

inşallah yerel bi oyuncu değildir napoliden neden yarım sezonda gönderilmiş acaba

Çevrimdışı tuncaboylu

Pedro Rebocho
Bu çocuk 8 asist yapmış geçen sene ligue 1 'de ama guingamp küme düşmüş.
Guingampın profili bizdeki akhisardan hallice. Tarihleri boyunca 2 kez fransa kupasını kazanmışlar ve 18.000 kişilik stadları var.
Geçen sene ne oynamya çalışıyorlardı bilmiyorum ama bu çocuk normalde baya potansiyelliymiş. 2016 yılında baldır kemiği kırılmış. Altyapısını Benficada almış ve daha önemlisi alt yaşlarda 70 kez milli olmuş . Bu çocukta iş var

8 asistini bilmiyorum, ama 68 gol yiyen takımın sol beki.

Alt yaşlarda 70 kez milli olmuş, ama A milli takımda bir kere bile oynamamış.

Kararsızım.

hiç bir şey anlaşılmıyor videoyu çok kötü yapmışlar adamın sesi baskın türkçe konuşan adamın ki az.

bide müzik koymuslar daha beter olmus.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 21:25:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

8 asistini bilmiyorum, ama 68 gol yiyen takımın sol beki.

Alt yaşlarda 70 kez milli olmuş, ama A milli takımda bir kere bile oynamamış.

Kararsızım.

68 die görme 52-53 gibi gör psg.den 2 maçta 15 filan yemişlerdir kesin  :D bi ara herkese 7-8 atıyolardı

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konop büyük risk Krasiç olma ihtimalli yüksek

Başkan diyor ya hep transfer yapmak için transfer yapmayacağız diye aha bu çocuk tam ona örnek tipleme  :D Bunu alacağına hiç alma demeyeceğim çünkü adam lazım ileriye  Al sağlam golcü atarız Burak ı sola 2 mevkiyi birden çözeriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

ruiz ilk antremanına çıktı.