2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272166 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Akil Emre

Tekrar yazıyorum. Bu sene Vidayı satabileceğimiz son sene. Gelecek yaz ya yedek kaldığı için ya da yapacağı hatalar yüzünden değeri daha aşağı düşecek. 1 yaş yaşlanması da cabası. Vidayı satıp hem orada daha iyi iş yapacak bir stoper almalıyız hemde Vida elimizde patlamamiş olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi haklısında önünde roco, mitroviç, pedro franco, escude gibi örnekler var iyi çıkma şansı %30 falan , zaten takım sıkıntılı birde vidadan olmayalım

Çevrimdışı 38life

Açıkçası yıldız falan umrumda değil benim. Sol beke Umutu aldıktan sonra neyleyeyim ben yıldızı. Önce sistemin çarklarını tamamlasinlar. Aldilarsa sonra gidip Mehmet Özcani getirsinler kulüp ekonomik kâr sağlasın. Yıldız çok önemli değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

dorukhanı hem satmışsın hem ilk 11 koymusşun :) Vida'yı da öyle yapmışsın :)

oğuzhanı koyman lazım :)
Yok satmadım anlık kadronun durumunu yazdım. İlk 11 e 3 eksiğimiz var. Sol bek, merkez orta saha, sol kanat. Dorukhan ve Vida için haberler çıktı ve gitmeleri gereken minimum miktarları yazdım. Satılırsa onların da yerlerinin doldurulması şart.

Çevrimdışı 38life

Abi haklısında önünde roco, mitroviç, pedro franco, escude gibi örnekler var iyi çıkma şansı %30 falan , zaten takım sıkıntılı birde vidadan olmayalım

Geçmişteki hatalardan dolayı adım atmaya korkarsak ileriye gidemeyiz. Ruiz transferi bak nasıl ihtiyaca uygun profilli bir oyuncu alındı. Takımın hocası kaliteli liste verince kulübün futbol direktörü (Naibi) doğru liste verince doğru adam da alınır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Menajer Mithat Halis: "Martin Skrtel İstanbul'dan gitmek istemiyor. Bu sebeple Arabistan'dan, Çin'den ve İngiltere'den gelen teklifleri kabul etmedi. Ben Skrtel'in Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum." (Radyospor)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

niye inandırıcı gelmiyor :)

geçenler de murat ozen yazdı naingolan ile ilgilenmişiz hiç haberimiz yok :)

khedira ismi çıktı :)

başkanın bu sezon ilk basın toplantısında yıldız oyuncu da olacak tabi ki Beşiktaşta sözü gözümün önüne geliyor :)

olur yani çok takılma sen bunlara :D

Başkanın dediği her şey aklına geliyorsa sıkıntı  :lol: Alsak çoktan gelmişti, gs falan beklemezdik.

Yok satmadım anlık kadronun durumunu yazdım. İlk 11 e 3 eksiğimiz var. Sol bek, merkez orta saha, sol kanat. Dorukhan ve Vida için haberler çıktı ve gitmeleri gereken minimum miktarları yazdım. Satılırsa onların da yerlerinin doldurulması şart.

işte aynı şeyden bahsediyoruz zaten yeteri kadar eksiğimiz var.

Kaleci,Sol kanat,sol bek,6 numara,santrafor en az 5 adam da lazım.

Bir de vida,dorukhanı satıp bu rakamı 7'ye çıkartmayalım takım iyice karman çorman olacak ayrıca.

Menajer Mithat Halis: "Martin Skrtel İstanbul'dan gitmek istemiyor. Bu sebeple Arabistan'dan, Çin'den ve İngiltere'den gelen teklifleri kabul etmedi. Ben Skrtel'in Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum." (Radyospor)

Sen kimsin abi sen istesen nolcak. Eyvah eyvah durum düşündüğümüzden ciddi demekki, gerçekten bizimkiler görüşüyor, böyle konuştuğuna göre adam.

Başkanın dediği her şey aklına geliyorsa sıkıntı  :lol: Alsak çoktan gelmişti, gs falan beklemezdik.

sen bizim hangi transferi erken yaptığımız gördün :D

gs bekletme olayı gs falcao'yu açıklarsa o transferin havasını söndürmek için olabilir :D

İnanmaman için sebep ne ben onu anlamadım :)

Beşiktaşta hep bir dünya yıldızı olur oynamıştıR :) Pepe,Guti,Gomez vs :)

Geçen senelerde ilgilendiğimiz benzema filan vardı bu sene naingolan,khedira ile ilgilenişiz bak onların da ismi çıktı :)

Sen kimsin abi sen istesen nolcak. Eyvah eyvah durum düşündüğümüzden ciddi demekki, gerçekten bizimkiler görüşüyor, böyle konuştuğuna göre adam.

olum çok çabuk gaza geliyorsun yav :D

skertelin bu menejeri adam bize itelemeye çalısıyor biraz sakin :D

Hemen bizide işin içine dahil ediliyorsun :D

takımda 4 tane stoper var bizim biz yollamayı calısıyoruz sen aldırmaya calısıyorsun :D

sen bizim hangi transferi erken yaptığımız gördün :D

gs bekletme olayı gs falcao'yu açıklarsa o transferin havasını söndürmek için olabilir :D

İnanmaman için sebep ne ben onu anlamadım :)

Beşiktaşta hep bir dünya yıldızı olur oynamıştıR :) Pepe,Guti,Gomez vs :)

Bu bana mantıklı gelmiyor, yani bizimkiler öyle işlere girmez, niye böyle işlere girsinler, sanki haziran 15indeyiz 7 ağustostayız bir an önce hocanın eline verip takımla alışması falan lazım. Bir an önce açıklarlardı bu ismi.

Çevrimiçi sefaköykartali

işte aynı şeyden bahsediyoruz zaten yeteri kadar eksiğimiz var.

Kaleci,Sol kanat,sol bek,6 numara,santrafor en az 5 adam da lazım.

Bir de vida,dorukhanı satıp bu rakamı 7'ye çıkartmayalım takım iyice karman çorman olacak ayrıca.
Katılıyorum. Seneye de satacak adam lazım bu takıma muhtemelen opsiyonlu oyuncu alacağız bu sezon, Karius' un da zorunlu satın alması var seneye kafadan iki bonservis vereceğiz bile. Bari seneye Vida' yı ve Dorukhan' ı okutup bütçeyi rahatlatalım.

Bu bana mantıklı gelmiyor, yani bizimkiler öyle işlere girmez, niye böyle işlere girsinler, sanki haziran 15indeyiz 7 ağustostayız bir an önce hocanın eline verip takımla alışması falan lazım. Bir an önce açıklarlardı bu ismi.

niye girmesinler  :upto:

Katılıyorum. Seneye de satacak adam lazım bu takıma muhtemelen opsiyonlu oyuncu alacağız bu sezon, Karius' un da zorunlu satın alması var seneye kafadan iki bonservis vereceğiz bile. Bari seneye Vida' yı ve Dorukhan' ı okutup bütçeyi rahatlatalım.

kariusun zorunlu satın alma opsiyonu yok.

Dorukhanı seneye 2 misli paraya satabiliriz  :tabe:

Karius’la imzalar atıldı

Anlaşma 2 yıl
Kiralama bedeli £2.25M
Satın alma opsiyonu £7.25M

Beşiktaş Avrupa’da gruptan çıkar
ve Karius belirlenen sayıda maça çıkarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek

Loris gelmeden önce Liverpool’la olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak

Şimdi farkettim he geçen sene de çok kolay bir gruptan çıkamadık falan acaba yoksa  :alala:

Çevrimiçi sefaköykartali

Alma zorunluluğumuz yoksa iyi. Karius' u almanyadayken çok beğeniyordum ama bir türlü üstüne koyup geliştiremedi. Geliştirse tekrar 20+ milyona satabileceğimiz kalitede bir oyuncu. Umarım bu sezon iyi bir performans koyar. Olmazsa da seneye kaleci buluruz bir şekilde. Dorukhan konusunda katılıyorum ayrıca Mehmet Özcan' ı alırsak onu da yerine monte edebiliriz iki sene içinde.

Çevrimdışı Dr.Zeck

niye girmesinler  :upto:

Cunku adamlar transferlerini yapti tek forvetleri kaldi.. bizim bi ton eksigimiz var ustelik kimse ile sidik tarisina giricek vaktimiz yok biran obce transferyapilip takima alistirilmali uyum sorunu vs bi gunde cozulecek is olmadigi icin..

Karius’la imzalar atıldı

Anlaşma 2 yıl
Kiralama bedeli £2.25M

Beşiktaş Avrupa’da gruptan çıkar
ve Karius belirlenen sayıda maça çıkarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek

Şimdi farkettim he geçen sene de çok kolay bir gruptan çıkamadık falan acaba yoksa  :alala:

geçen sene avrupada gruptan çıkamadık :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Karius’la imzalar atıldı

Anlaşma 2 yıl
Kiralama bedeli £2.25M

Beşiktaş Avrupa’da gruptan çıkar ve Karius belirlenen sayıda maça çıkarsa zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek

Almak zorunda mıyız değil miyiz şimdi? Seneye 7.25 milyon kasadan çıkacak mı Adem Ljajic' deki gibi yoksa çıkmayacak mı?

Almak zorunda mıyız değil miyiz şimdi? Seneye 7.25 milyon kasadan çıkacak mı Adem Ljajic' deki gibi yoksa çıkmayacak mı?

Avrupa gruplarından çıkarsak diye bir madde varmış geçen sene gruptan çıkamadık biz. Ondan zorunlu iptal olmuş gibi gözüküyor

Çevrimiçi sefaköykartali

Avrupa gruplarından çıkarsak diye bir madde varmış geçen sene gruptan çıkamadık biz. Ondan zorunlu iptal olmuş gibi gözüküyor
Bu sezona dahil değil midir o madde? Kiralık süresi içinde gruptan çıkıp çıkmamaya bakılırsa bu sene de gruplardan çıkamayız gibi  :evillol:

Bu sezona dahil değil midir o madde? Kiralık süresi içinde gruptan çıkıp çıkmamaya bakılırsa bu sene de gruplardan çıkamayız gibi  :evillol:

"Beşiktaş’a Hoş Geldin Loris Karius!
Futbol Takımımız, Liverpool’dan kaleci Loris Karius’u satın alma opsiyonu ile birlikte önümüzdeki iki sezon için kiralık olarak kadrosuna kattı."

Resmi olarak bir tek bu yazıyor, tam net bir şey yazmıyor. Avrupa muhabeti bile kolpa olabilir, bilmiyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

"Beşiktaş’a Hoş Geldin Loris Karius!
Futbol Takımımız, Liverpool’dan kaleci Loris Karius’u satın alma opsiyonu ile birlikte önümüzdeki iki sezon için kiralık olarak kadrosuna kattı."

Resmi olarak bir tek bu yazıyor, tam net bir şey yazmıyor. Avrupa muhabeti bile kolpa olabilir, bilmiyorum.
Her halükarda bu sezon iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Mert Günok' a bile kalecilik yaptırdı Avcı hoca. Önünde doğru savunma oyununu oynayabilirsek yetenekleri bizi şampiyon yapmaya yeter.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mirin ve Roco' yu yollayabilirsek, ucuza oynarsa 1,5-1,7 ye gelsin bence.

Her halükarda bu sezon iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Mert Günok' a bile kalecilik yaptırdı Avcı hoca. Önünde doğru savunma oyununu oynayabilirsek yetenekleri bizi şampiyon yapmaya yeter.

Bu arada ljajic hakkında böyle denmemiş ljajicte kiralık ama direk kadroya katıldığı söylenmiş

"Beşiktaş'a Hoş Geldin Adem Ljajic... Futbol Takımımız, Torino'dan orta saha oyuncusu Adem Ljajic'i kadrosuna kattı"