2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273721 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Volkan babacan gelceğine utku oynası yani o kadar kötü bir kaleci. Ersin kaleye konulur, olaylar biter. 1 Ay altı üstü sakat adam, sivas,göztepe, rize maçlarını kaçıracak 2 maçta kendi evimizde, bi zahmet gelen her topu yemesinler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Medel,Quaresma,Lens,Roco,Necip,Orkan,Aras,Umut

Bunlarla yollar ayrılmalı.

Ayrıca bu akşam bizim içinde kritik bir maç var Başakşehirin. Nolursa olsun ş.ligine kalıp gsye gidicek havadan paraya izin vermemeliler. Gerçi bundan sonra bir tur var ama geçmeliler yani.

umut ne yaptı yav  :alala:

550 bin tl oynuyor çocuk.

100 bin € bile yapmıyor.  :alala:

umut ne yaptı yav  :alala:

550 bin tl oynuyor çocuk.

100 bin € bile yapmıyor.  :alala:

Bir yanlış diğerlerinden küçükse yine de yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez  :) O zaman beni de futbolcu yapsınlar 10 bin tl versinler seni de alsınlar 20 bin tl versinler kimse de karışmasın nede olsa 1000 euro bile yapmıyor :)

Çevrimdışı Erman1903

Veriler son 2 sezonu kapsamaktadır.

@mrred
@Erman1903 inceleyin bakalım :)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolasın :). Geri pas atmama olayı çok iyi, topu alınca kafa yukarda radar gibi tüm sahayı kestiği gözüküyordu zaten videoda.  :). İstatistikte sadece ikili mücadelede zafiyet gözüküyor lakin beni asıl düşündüren konu İspanyol olması. Bunların haricinde adamın seviyesi, kalitesi belli. Ben sol tarafa koyacağımız bek oyuncusunun defansif bilincinin biraz yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. Hoca city de Clichy'nin disiplinli yapısının çok faydalarını gördü. Hayırlısı bakalım yakında orası da açıklığa kavuşacak gibi.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 17:38:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alın size zaman  :D Hafta sonunu iple çekenler kulübü  :ebebe:

Arkadaşlar uçağa isim bilgileri girildi  Uçak haftasonu.
Hadi akşam görüşürüz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Alın size zaman  :D Hafta sonunu iple çekenler kulübü  :ebebe:

Arkadaşlar uçağa isim bilgileri girildi  Uçak haftasonu.
Hadi akşam görüşürüz...

Güzel sazan.avi :lol: Umut harbiden fakirin ekmeği.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durmusi haberi girmişler  :)

Beşiktaş, daha önce Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmayan Lazio'nun sol beki Rıza Durmisi'yi ikna etti ve anlaşma sağladı. Lazio €5M isterken, Beşiktaş €1M önerdi. Beşiktaş teklifini €2.5M'a çıkardı, Lazio ise €4M'a indi. Önümüzdeki hafta belirleyici olacak. (@TuttoMercatoWeb)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

İçimden bir ses yeni transferlerin içinde en büyük çıkışı bu çocuk yapacak diyor.
Ses değil o baya gün gibi ortada olan bi gerçek :)

Çevrimdışı 38life

ya başakşehirden volkanı alsak onlar mehmet özcan transferinden vazgeçse, başak gitse şu muhammedi alsa olmuyo mu yav
En mantıklı senaryo bu. Başakşehir Eskişehirden Mehmet Özcan konusunda öncelik almış. Belki de bizimkilerin hala bu çocuğu almamasinin sebebi budur. Başakşehir Muhammed'i bize bırakın biz de Mehmet'i size bırakalım demiş. Bence kesinlikle kabul edilmeli. Muhammed gibi kaleci bulunur ama Mehmet Özcan gibisini bulmak zor.

Çevrimdışı celiker1

Medel,Quaresma,Lens,Roco,Necip,Orkan,Aras,Umut

Bunlarla yollar ayrılmalı.

Ayrıca bu akşam bizim içinde kritik bir maç var Başakşehirin. Nolursa olsun ş.ligine kalıp gsye gidicek havadan paraya izin vermemeliler. Gerçi bundan sonra bir tur var ama geçmeliler yani.

Bu turdan sonra rakipleri yüksek ihtimal Porto
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Gary Medel
Westham yetkilileri İstanbul'da Gary Medel için Beşiktaş ile pazarliks halinde...
Medel'e 1 ay önce bonservis sorunun çöz gel dediler kulüp izin vermedi.
Ayrıca KESİN olarak ayrılacak çünkü İstanbul'da ki evini boşalttı...

Domagoj Vida
Norwich City 6 M € resmi teklifle geliyor bugün bakalım kulüp ne diyecek.
Oyuncu TR'den gitmek istemiyor.

(Romanoviç - @Romnvc)
Allahiniz varsa satarsiniz Vidayı bu rakama.

Çevrimiçi sefaköykartali

Anlık ilk 11' imizin son durumu:

Karius
Douglas Vida Ruiz X
Dorukhan X
Boyd Ljajic X
Burak

-Dorukhan 15, Vida 10  milyon € dan aşağıya satılmamalı.
-Medel Quaresma Roco Mirin Lens satılmalı.
-Üç boşluğa sırasıyla Durmisi, kiralık Bakayoko-Banega-Matuidi tarzı birisi ve kanada da Elyonoussi-Sisto-Konoplyanka' dan birisi gelsin harika olur.
-Yedeklere de Mehmet Özcan, Muhammed Şengezer ve kiralık Cenk Tosun almalıyız. Daha 25 gün var inşallah halledebiliriz.

Şunları eksiksiz halledebilirsek yönetim için 8/10 transfer dönemi geçirdik diyeceğim. Gerisi hocanın taktiğini ve sistemini oturtmasına ve taraftara kalmış olacak.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 18:17:35 sefaköykartali ]

Çevrimdışı 38life

Bu veriler çok güzel olmuş çıkarımlarımı yazayım

-Çok fazla pas deniyor. Uzaklaştırma yapmıyor yani topa dan dun vurmuyor.
-Oyuncu alt yapısını Transfarmarktte gözükmüyor ama 13 yaşına kadar Barcelona'da almış
-Alt yaş kategorilerinde 6 ve 8 numara oynamış daha sonra espanyolda Pochettino onu stoper oynatmaya başlamış.Bu bakımdan mascherano'ya benziyor.
-Hayatı boyunca topa sahip olmaya çalışan takımlarda oynamış.
-Pas isabetlerine , pas uzunluklarına, asist öncesi paslardaki başarısna ve kilit pas istatistiklerine diyecek zaten bir şey yok. Her şey açık saçık ortada çok kaliteli. Karşılatırmaları en iyilerle yapmışsın bu da zaten en iyinin bir altında olduğunu görmemizi sağlamış
-Bence tek kusurlu olabilecek yanı, defans 4 lüsünde ona uyumsuz bir bekle ortaya çıkabilir. O da uzun mesafede hızı ve hızlanması. Eğer ona uyumlu bir bek alınırsa bir sorun çıkmaz Vida hız ve sertliği verir Ruiz de topla çıkmamızı sağlar. Yanına gelecek bekle hem teknik hem de hızlı olursa defosu pek ortaya çıkmaz.
-Kafa topların da bence zaafiyet var. Alınacak hücum kanat bek ya da orta sahadan birinin mutlaka kafa toplarında iyi olması lazım. Ya da kalecinin korneri patır patır toplayan yan topları çok iyi olan bir kaleci olması gerekiyor.
-Bunun dışında @sözkul abiye katılıyorum fakat Ruiz kendini büyük bir ligde ispatladığı için Epureanuya göre bence daha önde...
Avcının oynatmak istediği sistem tam olarak oturduğunda (ki bu bence en erken gelecek sezon olur) zaten takım topu rakibe vermeden oynayacak. O yüzden bir maçta kaç kez ihtiyacımız olacak ki Ruiz'in hızına, cevikligine.

niye ?

Yıldız ortasaha falan bana hiç inandırıcı gelmiyor şuan da yok gs falcao transferi için bekletiyormuşuz falan. Yani biraz hayal ürünü gibi

Çevrimdışı 38life

Sağolasın :). Geri pas atmama olayı çok iyi, topu alınca kafa yukarda radar gibi tüm sahayı kestiği gözüküyordu zaten videoda.  :). İstatistikte sadece ikili mücadelede zafiyet gözüküyor lakin beni asıl düşündüren konu İspanyol olması. Bunların haricinde adamın seviyesi, kalitesi belli. Ben sol tarafa koyacağımız bek oyuncusunun defansif bilincinin biraz yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. Hoca city de Clichy'nin disiplinli yapısının çok faydalarını gördü. Hayırlısı bakalım yakında orası da açıklığa kavuşacak gibi.
İsim kalitelerini geçip hocanın istediği oyunun oyuncularını toplaması lazım yönetimin. Sistem çalışır hale gelirse oyuncuların zaafları gorunmez

Bu turdan sonra rakipleri yüksek ihtimal Porto

Zor ama inşallah geçerler de şu gsye havadan para gitmez, bir de cagnede ellerinde patlarsa malcao olurlar iyice :lol:

Çevrimdışı blackeagle35

Bu Skrtel haberleri Vidanın gitmesiyle alakalı olabilir mi acaba?

Dorukhan 15
Vida 10  milyon € dan aşağıya satılmamalı.
Medel Quaresma Roco Lens satılmalı.

Karius
Douglas Vida Ruiz X
Dorukhan X
Boyd Ljajic X

Üç x i dolduralım, üç oyuncuyu okutalım, yönetim için 8/10 bir transfer dönemi geçirdik diyeceğim.

dorukhanı hem satmışsın hem ilk 11 koymusşun :) Vida'yı da öyle yapmışsın :)

oğuzhanı koyman lazım :)

arkadaşlar bu saatten sonra radikal değişikler olmaz.

dorukhan gitmesi vidanın gitmesi gibi çok zor.

Zaten el de kiler ile kadro oturmadı bir de komple dorukhan,vida gitmesi iyice takımın ayarının bozulması demek toparlanamayız.

yönetim de bu hataya düşmeyecektir.

Y

Onla alakalıdır, skrtel yedek bekleticek kadar lüksümüz yok.

Yıldız ortasaha falan bana hiç inandırıcı gelmiyor şuan da yok gs falcao transferi için bekletiyormuşuz falan. Yani biraz hayal ürünü gibi

niye inandırıcı gelmiyor :)

geçenler de murat ozen yazdı naingolan ile ilgilenmişiz hiç haberimiz yok :)

khedira ismi çıktı :)

başkanın bu sezon ilk basın toplantısında yıldız oyuncu da olacak tabi ki Beşiktaşta sözü gözümün önüne geliyor :)

olur yani çok takılma sen bunlara :D
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 18:14:08 cursedofdragon ]

skertelin yaşı ve ayakları kötü pozisyon bilgisi zayıf vidayı gönderip yerine böyle bir rezili almazlar diye ümit ediyorum.

mantıklı bir hamle değil.

Çevrimdışı 38life

Tekrar yazıyorum. Bu sene Vidayı satabileceğimiz son sene. Gelecek yaz ya yedek kaldığı için ya da yapacağı hatalar yüzünden değeri daha aşağı düşecek. 1 yaş yaşlanması da cabası. Vidayı satıp hem orada daha iyi iş yapacak bir stoper almalıyız hemde Vida elimizde patlamamiş olur.

Çevrimdışı 38life

Ruiz geldi diye Vidanin eksikleri göze batmaz sananlar yanılıyor. Rakipler pres yaptığında bir tek Ruize pres yapmayacak, Vidayı zorlayacaklar. Umarım bunu tecrübe ederek görmek zorunda kalmayiz...