2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264514 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhammet Şengezer transferi henüz bitmedi Sayın Göksel Gümüşdağ kulübümüz ile iletişime geçerek oyuncunun transferi için görüşme yaptıklarını Mehmet Özcan transferinde öncelik hakkından vazgeçme karşılığında bu tranferden çekilmemizi rica etti. Ayrıca buna ek olarak Babacan'ın transferinde kolaylık sağlayacaklarını ilettiler.
Hayırlısı bakalım beklemedeyiz... (@Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut Meraş kalmış sadece elimizde anlaşılan

Durmisi Efendi maalesef kulübü Beşiktaş ile görüş demesine rağmen yüzümüze bakmadı sürat beş karış görüşmede...
Marsilya ile anlaşmış kulübünü ikna edemiyor... (@Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Özcan'ı bekletiyormuşuz Acayip işler dönüyor.

Announce Mehmet Özcan demek için neyi bekliyoruz çocuk her gün arıyor menajerini ne bekleniyor  @Besiktas (@Romnvc)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Matuidi + Elyounoussi ve Muhammet Şengezer' i alsınlar, Umut' a okey olurum şahsen. Umut' tan bir Hasan Ali çıksa bu sezon yeterli olur.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 01:19:01 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Erman1903

3,5 M Euro bizim üst limittir. Ciddi kontrat şartları olan adamlar, bana göre imkansız. Zaten stratejimiz bu olmamalı, stoperi aldık bütün duyumcular uçmaya başladı

Çevrimdışı Sinan23

Ortasaha 2020 bitişli Giacomo Bonaventura var. Tam bizlik geçen yıl tamamında sakattı. Gözden düşmüş olabilir Milan çok oyuncu aldı. Sosa nın özellikleri de ama daha yetenekli sol açıktada iyi.

Çevrimdışı Sinan23

Buldum. Luca modric. Kontratı bu yıl bitmiş real 1 yıl uzattı haberleri var ama emin olamadım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Buldum. Luca modric. Kontratı bu yıl bitmiş real 1 yıl uzattı haberleri var ama emin olamadım.

hadi yatalım artık geç oldu.

Çevrimiçi murat

Siyah beyazlılar için İngiliz basınında bir iddia yer aldı.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Everton forması giyen ön libero Morgan Schneiderlin ile ilgileniyor.

29 yaşındaki Fransız oyuncunun Everton'dan ayrılabileceği yazıldı. Aynı zamanda Schneiderlin için Fenerbahçe'nin de ilgisinin olduğu belirtildi.

Geçen sezon Everton'da toplam 16 maça çıkan Fransız orta saha oyuncusunun 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Morgan Schneiderlin, Everton'ın yanı sıra Strasbourg, Southampton ve Manchester United'da da forma giymişti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER
iki saat önce olabilecek isimleri düşünürken aklıma gelmişti bu. Mehmet topal gibi bence aradığımız isim değil.

Çevrimdışı enderersoy15

Gs nin alamadigi 6 numara josef De souza olmasin ins.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Gs nin alamadigi 6 numara josef De souza olmasin ins.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yıldız diyorlar taraftarı memmun edecek biriymiş

josef veya topal gelirse yönetim anca küfür yer
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Bunlarmış adayları. İnşallah elneny alırlar. Shcneiderlin de olabilir. İkisi de bi takımda parlayıp son 5 senedir yatan tipler.

Çevrimdışı Sinan23

Trabzonun takasta aldığı edgar ie sevdiğim bir oyuncu. Beşiktaşa alırmıydım sanmıyorum ama stoper olarak iş yapabilir. Sağbekte Necip gibi oynuyor farkı biraz daha hızlı ve çevik.
Bu adamı bizim medya, edgar Le diye yazmış. Badem de öyle yazmış. Biraz league one izleseler bilirlerdi adını. İe feğildir Le dir demişler okurken.

Çevrimdışı Erman1903

Bunlarmış adayları. İnşallah elneny alırlar. Shcneiderlin de olabilir. İkisi de bi takımda parlayıp son 5 senedir yatan tipler.

Shcneiderlini bize de yazıyorlar, istisna adamlar hariç kariyerinde ulaşabileceği yere ulaşıp vasata bağlayan topçulara para düşürmemek lazım. Çıkış arayan, aç adamlara yönelmek daha iyi.

8 numara olsa problem değil de geriden oyun kuran teknik 6 numara pek bulunmuyor. 5-10 sene önce sayıları baya daha fazlaydı.

Çevrimiçi Akil Emre

Dün gece biraz heyecanlanmış olsakta gelen gelmiyor giden olmuyor, sanırım bursa lig başlarken bize oyuncuları verecek ne kadar gecikse onlar için kardır, sonuç sivas deplasman bukadar sakat sistem oturmadı puan kaybı yaşanacak gibi. Sene sonu da ah şu sivas maçı keşke şu transferler erken olsaydı demeyiz işallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzonun takasta aldığı edgar ie sevdiğim bir oyuncu. Beşiktaşa alırmıydım sanmıyorum ama stoper olarak iş yapabilir. Sağbekte Necip gibi oynuyor farkı biraz daha hızlı ve çevik.
Bu adamı bizim medya, edgar Le diye yazmış. Badem de öyle yazmış. Biraz league one izleseler bilirlerdi adını. İe feğildir Le dir demişler okurken.

Sadece medya değil, Trabzonspor KAP bildiriminde bile Le yazmış.

Laf olsun diye alınmış belli ki, zaten 25 yaşına kadar tek bir sezon oynamış. O da Lille'in eb kötü sezonunda

TRabzonspor muhtemelen göndermek için yer arayacak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903
kanat genç pırpır uçurtma kılıklı olmalı

ben olsam sol açığa gider ribery getiririm 15 gol 12 asist yapar

Bi genç pırpır diyosun bi pestili çıkmış dede ribery getiririm diyosun hangisini dinleyelim  :lol:

Şu Başakşehir bile önümüzü kesiyor

Muhammet icin Goksel Gumesdag devreye girdi bizim icin zorlasti
Umut Meras icin baskanlar duzeyi gorusme gerceklesti biz istedik bakalim ne netice cikacak.
Bu arada herkese cöp demekten vazgecin daha gelmeden oyuncu bozuyosunuz amac ne ?
Bu davranislarin ne faydasi var? (via. Alper Bahadır)

Başakşehirde volkan ve mert var şuan kaleci konusunda en son girecek kişi bunu söyleyen uyduruyordur.

Ayrıca komşunun futbolcusu güzel gözüküyorda, bizim kalecimiz ersin ile ne farkı anlayamadım. Ersinde baya iyi çocuk ve muhammetten geç ikiside fazla maç oynamamış ama potansiyelli. Kaleciye para harcayacağımıza diğer mevkilere harcayıp kaleci için ersin-karius bir şekilde idare ederiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehirde volkan ve mert var şuan kaleci konusunda en son girecek kişi bunu söyleyen uyduruyordur.

Ayrıca komşunun futbolcusu güzel gözüküyorda, bizim kalecimiz ersin ile ne farkı anlayamadım. Ersinde baya iyi çocuk ve muhammetten geç ikiside fazla maç oynamamış ama potansiyelli. Kaleciye para harcayacağımıza diğer mevkilere harcayıp kaleci için ersin-karius bir şekilde idare ederiz.
Sana şöyle diyeyim. Alper Bahadır'a Murat Özen'den fazla güveniyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sana şöyle diyeyim. Alper Bahadır'a Murat Özen'den fazla güveniyorum.

Hadi ya o kadar mı ? Ben daha önceden duymamıştım ki murat özenden başkasını takip etmiyorum zaten.
Çok mantıksız geldi bana bu yazılanlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosyal medyadaki Galatasaray'lılara bakıyorum, şimdiden "önümüzü kesecekler" moduna girmişler, seferberlik halindeler.

Diagne'yi satamamalarını bile Ali Koç'a bağlayacak kadar paranoyaya tutulmuşlar.

Bu iyiye işaret, lige bu psikolojiyle girip de her hakem hatasında art niyet ararlarsa; bu sene şanzımanı dağıtırlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyadaki Galatasaray'lılara bakıyorum, şimdiden "önümüzü kesecekler" moduna girmişler, seferberlik halindeler.

Diagne'yi satamamalarını bile Ali Koç'a bağlayacak kadar paranoyaya tutulmuşlar.

Bu iyiye işaret, lige bu psikolojiyle girip de her hakem hatasında art niyet ararlarsa; bu sene şanzımanı dağıtırlar.

Biz ilk 3 maçımıza 9 puan yazalım hele o zaman şenlikler başlayacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

club brugge serie B den david otereke die bi adam almış 2 maç 3 gol 1 asist yapmış eleman şöle elemanları kovalamak lazım 2sene içinde 40+ milyona premier lige yollarlar
Biz alsak "İtalya 2. Ligi'nden 8 milyon Euro'ya adam mı alınır", "kimler parayı cukkaya indiriyor", "menajerleri zengin ediyorlar" yazıları belirdi gözümün önünde.

Sonra oyuncu her gol kaçırdığında gömülür, 7 ay sonra ağlaya ağlaya ülkesine dönerdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

M.city, Chealse, Liverpool, United gibi takımlar olsa haklısınız ama Shouthamton gibi takımlar daha çok yatırım gözüyle bakıyor olaya. 18m zarar yazdılar şimdi 10m kurtarma derdindeler, zorunlu  opsiyonuyla vermeye çalıştıkları duyumcular tarafından dillendirildi.  (Biz elimizdeki 2m alan oyuncuyu gönderemiyoruz  :by2:)

Herkes düşünüyor ki alalım rehabilite ederiz, tekrar parlar. Kimse hocaya hazır verelim demiyor. Bu adamlar psikoloğa değil, rehber değil Abdullah hocanın böyle bir yönü zaten yok.
18 milyon Southampton gibi takımlar için bile fazla değil. Zaten örnek verdiğim Seri, N'diaye gibi adamların takımları küme düştü.

Büyükler zaten 70-80 vermeye başladı orada.

Çevrimiçi Mehmet57

Bakayoko imkansiz. Yine Turk medyasinin Galatasaray’i yuceltme, gundemde tutma cabalari. Bakayoko ve Falcao’nun ayakkabisini alamazlar. Milan Bakayoko’yu alamadi bonservisi cok yuksek diye, ve Chelsea gidip Galatasaray’a kiralayacak?

O yuzden su “Galatasarayin istedigi orta saha oyuncusu ile Besiktas anlasti” haberlerinde bosuna Bakayoko diye umitlenmeyin. O olsa olsa en fazla Cheikhou Kouyate’dir Crystal Palace’den, ki o bile zor ve ona bile asla hayir demem, tam aksine muthis olur