2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261937 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Adalı getirir  bu transferi. Sever böyle şovları.
muhammed-umut-elyounisi-birde sağlam orta saha gelirse çok iyi olur forvetede alternatif gelecek birde gidenler giderse on numara beş yıldız olur muhammedin gelmesi seneye içinde güzel bir hamle olur kalede yerli iyi olur ligimizdeki kaliteli kalecilerden biri muhammed

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga Zengin geri geliyormuş :D Capitano

kaynak ne ?

uydurdun mu haberi kendin.

atarmısın haberi buraya biz de bakalım ?

Çevrimdışı AigleBordeaux

muhammed-umut-elyounisi-birde sağlam orta saha gelirse çok iyi olur forvetede alternatif gelecek birde gidenler giderse on numara beş yıldız olur muhammedin gelmesi seneye içinde güzel bir hamle olur kalede yerli iyi olur ligimizdeki kaliteli kalecilerden biri muhammed
Muhammed gelişimini deva ettirirse 10 yıl kaleci aramayız
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

kaynak ne ?

uydurdun mu haberi kendin.

atarmısın haberi buraya biz de bakalım ?
İnstagramda keşfet bölümümden  gördüm ilk başta sallama haber sandım ama yasaklı sitenin  özel haberiymiş
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 00:01:41 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı cursedofdragon

İnstagramda keşfet bölümümden  gördüm ilk başta sallama haber sandım ama yasaklı sitenin  özel haberiymiş

yasaklı sitenin özel haberiymiş ?

ben bulamadım öyle bir haber atarmısın bizde bakalım ?

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 abi görse zaten direkt ister kalın boyunlu :D

adam uzun ve kalın, büyük makbuldür  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Maaşının yarısına sponsor olsun birşey demem

yahuu gençler elinizi korkak alıştırmayın neden yarısı tamamı değil  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Aynen tam Şenol hocalık adam, onun en sevdiği forvetlerden biri Giroud falandır diye tahmin ediyorum  :)

pratto ismini söylediğinde bilen yoktu ülkede  :)

Çevrimdışı sosyalkartal

arkadaşlar demin yazdığımın konuştuğumuz konuyla bi alakası yok yanlışlık diyelim  :lol: ben duyduğumu söylerim şu an transfermarkt piyasa değeri 30 mil euro olan bir oyuncuyu kiraladığımız bilgisini aldım kimdir necidir bilmiyorum gsnin falcao işi bekleniyor amaç kursakta bırakmak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi sefaköykartali

Eldeki yabancılar an itibariyle : Karius - Roco - Mirin - Vida - Ruiz - Douglas - Atiba - Medel - Ljajic - Quaresma - Lens - Boyd. Şu an kadroya net 3-4 transfer lazımken 2 sini kaydedebileceğiz şu anda. Roco, Medel ve Quaresma' yı göndermemiz lazım bir şekilde.

Çevrimiçi Samet Ç

Siyah beyazlıların Bursaspor'dan sol bek Umut Meraş ve kaleci Muhammed Şengezer'in transferini bitirdiği yönünde basında haberler yer aldı.

Ortacizgi.com'un Beşiktaşlı yöneticilerden edindiği bilgiye göre; Şu ana kadar iki oyuncunun da transferinin bitmediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin özellikle 22 yaşındaki kalecinin transferi için Umut Meraş'a oranla daha ısrarcı olduğu belirtildi.

Bursaspor yönetimiyle her iki oyuncunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı sosyalkartal

Eskişehirsporda oynayan kaleci Melih aga ve mehmet özcan için bir teklif daha yapacaz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

düzeltme demin yazdığıma  30 değil 20ymiş  kiralık değil bonservisi elindeymiş imza parası felan hepsi için vodafone sponsor olmuş

Çevrimdışı AigleBordeaux

yasaklı sitenin özel haberiymiş ?

ben bulamadım öyle bir haber atarmısın bizde bakalım ?
Özelden attım linki

Çevrimdışı AigleBordeaux

düzeltme demin yazdığıma  30 değil 20ymiş  kiralık değil bonservisi elindeymiş imza parası felan hepsi için vodafone sponsor olmuş
Özelden baş harfini at biliyorsan :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben de bu senaryoyu olası görüyorum. Ama Abdullah Avcı Umut' u istemiyor deniyor. Ama en iyisi şöyle olur:
Quaresma Medel Roco satılır.
Kaleye Muhammet, umut olmayan iyi bir sol bek, sol kanada Elyounoussi ya da Konoplyanka, orta sahaya da Matuidi-Wanyama-Bakayoko' dan biri kiralık,
forvete de kiralık Cenk ya da Abuş.

Çevrimiçi sefaköykartali

TM' a göre bonservisi elinde olup 20 milyon değerinde bir oyuncu var o da Balotelli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli dışında öyle bir oyuncu yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

Balotelli dışında öyle bir oyuncu yok.

mylıfe görmesin çoçuğu keser bu sefer valla ben isim felan söylemedi kaynağım bilmiyorum bana sormayın  :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Muhammed-Rıza-Elyounoussi-Emre Kılınç-Szalai-yıldız 6 numara-Mehmet

Lens-Q7 den birisi gitse, Roco+Medel’i satsak

Transfer dönemini  kapatsak bence iyi kadro olur

Çevrimdışı sosyalkartal

Umut meraşın transferi kesinleşti hayırlı olsun

Çevrimiçi sefaköykartali

Karius Muhammed Ersin
Douglas GG X* Caner
Vida Ruiz Mirin Altyapı
Atiba Dorukhan Necip Oğuzhan X*
Muhayer Ljajic 
Lens Boyd X* Orkan altyapı
Burak Abuş(Cenk) Güven

-X* lara ilk 11 e yerleşecek adamlar lazım.
-Quaresma medel roco yollamak lazım.
-Keremle rıdvanı kiralayıp seneye canerle gökhanın sözleşmesi bitiyor yerlerine monte etmek lazım.
-Şu kadro bize yeter de artar bile. Devre arasında Hasic de katılacak bu ekibe.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Başakşehir bile önümüzü kesiyor

Muhammet icin Goksel Gumesdag devreye girdi bizim icin zorlasti
Umut Meras icin baskanlar duzeyi gorusme gerceklesti biz istedik bakalim ne netice cikacak.
Bu arada herkese cöp demekten vazgecin daha gelmeden oyuncu bozuyosunuz amac ne ?
Bu davranislarin ne faydasi var? (via. Alper Bahadır)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut meraşın transferi kesinleşti hayırlı olsun
Yanına kaleciyi ekledik mi peki?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★