2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264652 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yıldız için uğraşan varsa Adalıdır sever böyle işleri
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erman1903

+1903
kanat genç pırpır uçurtma kılıklı olmalı

Zaten Quaresma - Lens var, bu adam da ikisinin ortasında bir oyuncu işte. Böyle birini alacağımıza direk oynayabilecek orta saha ya da golcü alsak daha karlı çıkarız.

Çevrimdışı levitate

beşiktaş istihbarat matuidi demiş
bipbipbupbup

khedira,naingolan,matuidi,banega

başka :D

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı kyiv

muhammed şengezer

Daha sezon ortasında Bursanın 2 kalecisi de çok iyi demiştim.Halen daha görüşümün arkasındayım. Umut Meraş için Bursayla konuşmaya bile değmez ama Muhammed iyi bir kaleci Kariustan sonra kaleyi alabilir. Bence kertenkelelerle onun için konuşmaya değer. Utku Yuvakurandan Beşiktaşa 3. kaleci bile olmaz.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi sefaköykartali

ne yaptı peki ben başarı görmüyorum bu kadar destek alan bir takım hiç bir sorunu yok
ne maddi ne tff kaynaklı yinede ben ortada üç yıl kaybedilen şampiyonluk görüyorum bumu başarı
tepede yer alıyorlarsa emin ol bu avcı sayesinde olmadı bunda başka nedenler aranmalı.
üç sene bizde şampiyon olmamış ikinci üçüncü olmuş bir takımı başarılı olarak görecekmisin
daha dur sorunun ne olduğunu bilmeyen bir hocayla başlıyoruz lige hele bir yaşasın hakem doğramalarını hele birde
heryerden attığı her adımın sorgulanmasını bir görsün bakalım dağılacakmı başarılı olacakmı
şu anda görünen daha şampiyonluk sıtresi yaşayamayan ve her seferinde şampiyonluğu veren bir hoca
başakda yaşadığının onlarca kat fazlasını burda yaşayacak hemde sezon sonunda değil başlar başlamaz.
o zaman göreceğiz ne kadar hoca olduğunu. bakacağız ilk serbest vuruşa quaresma gittiğinde 40 bin kişiden gelen uğultu sonrası ne yapacak.
ben dış etkenlerden bahsetmiyorum. Sahada ve taktikten bahsediyorum. Bu adamın ekibi her maçı analiz ederek ve her takıma ayrı plan yaparak takıma ayrı plan yaparak sahaya çıkan bi hoca. Çalışkanlığı ortada. Taraftarsız takımı kaç sezon yarışta tuttu. Bizim biraz sabretmemiz lazım. 11 tane yıldız oyuncu da versek sistem uygulamamız için o oyuncuların alışması için bir süre gerekecek. Hangi takımda olursa olsun bu süreç sancılı olacak. Abdullah avcının sistemi büyük takımlara uygun ve sürekli başarıya ulaşılabilecek bir yol olduğunu düşünüyorum. Taraftarın destek vermesi, yönetimin de hocayı rahat ettirmesi gerekli.

Çevrimiçi Akil Emre

Bu mantıklı isim ama asist gol oranı olduğunu sanmıyorum, biraz canlanmamız lazım güzel isimler olsun

Çevrimdışı Eray_Steiermark

@cursedofdragon 2-3 güne bitecek demesi bir şey ifade etmiyor. Isim verdi mi vermedi. Beni o kısmı ilgilendirir. Gelişmeler gelişmeleri de Ruiz açıklanmadan 10 dk önce söyledi. İspanya'dan stoper geliyor dediğini duymadım. Dediyse aferin Bu arada ben de en çok ona güveniyorum ama o da herkes gibi sallıyor. Az sallıyor ama

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Matuidi isim olarak iyi istediğimiz 6 değil

Çevrimdışı levitate

celta'dan sisto ile ilgileniyormuşuz
bipbipbupbup

celta'dan sisto ile ilgileniyormuşuz

ne çok isimle ilgileniyormuşuz yav :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

8 o zaten 6 değil.
Biliyorum zaten ondan dedim
Bakayako güzel olur 6ya

Çevrimdışı Erman1903

Teklif yapmış olabiliriz ama Naingolanlar Matuidiler senelik 5-6M altına gelmez boş hayal kurmayalım bence. Lazio'da Durmusi'ye bakarken Cataldi için de bir nabız yoklanmış olabileceğini düşünüyorum. Maliyeti yüksek olmayanlar arasında bize en uygun adamlardan biri.

Çevrimiçi Samet Ç

Siyah beyazlılar için İngiliz basınında bir iddia yer aldı.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Everton forması giyen ön libero Morgan Schneiderlin ile ilgileniyor.

29 yaşındaki Fransız oyuncunun Everton'dan ayrılabileceği yazıldı. Aynı zamanda Schneiderlin için Fenerbahçe'nin de ilgisinin olduğu belirtildi.

Geçen sezon Everton'da toplam 16 maça çıkan Fransız orta saha oyuncusunun 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Morgan Schneiderlin, Everton'ın yanı sıra Strasbourg, Southampton ve Manchester United'da da forma giymişti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/adam-szalai/profil/spieler/39106 forvet için görüşülen isim herhalde murat özen yazmış

gelsin başlasın lige uygun adam aslında tam şenolluk golcü 22 gol attırırdı buna
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

gelsin başlasın lige uygun adam aslında tam şenolluk golcü 22 gol attırırdı buna
@mylife1903 abi görse zaten direkt ister kalın boyunlu :D

Çevrimdışı Sinan23

@cursedofdragon 2-3 güne bitecek demesi bir şey ifade etmiyor. Isim verdi mi vermedi. Beni o kısmı ilgilendirir. Gelişmeler gelişmeleri de Ruiz açıklanmadan 10 dk önce söyledi. İspanya'dan stoper geliyor dediğini duymadım. Dediyse aferin Bu arada ben de en çok ona güveniyorum ama o da herkes gibi sallıyor. Az sallıyor ama

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Bir önceki akşam skertel haberinin içinde dedi. Bu akşam birisiyle görüşüyorlar anlaşma aşamasına geldi o olmazsa ikinci alternatif skertel dedi. Ruiz i biliyordu yani.

Birisi doucure yazzmış. Gelme ihtimali 0 ama bi rüya kurdum. Taktik 4-1-5 . Doucoure tek orta saha. Tek başına köprü olur. Sonra bütün kanat forvet ve 10 noları öndeki 5liye koy.  :lol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Teklif yapmış olabiliriz ama Naingolanlar Matuidiler senelik 5-6M altına gelmez boş hayal kurmayalım bence. Lazio'da Durmusi'ye bakarken Cataldi için de bir nabız yoklanmış olabileceğini düşünüyorum. Maliyeti yüksek olmayanlar arasında bize en uygun adamlardan biri.
Adalı getirir  bu transferi. Sever böyle şovları.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tolga Zengin geri geliyormuş :D Capitano

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adalı getirir  bu transferi. Sever böyle şovları.
Maaşının yarısına sponsor olsun birşey demem

Çevrimdışı Erman1903

Aynen tam Şenol hocalık adam, onun en sevdiği forvetlerden biri Giroud falandır diye tahmin ediyorum  :)