2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261472 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir kule memurunun bu kadar çok bilgiyi bilmesi :)

bilemiyorum altan :)
Bir umuttur yaşamak diyeceğim de dün Nainggolan'ı eşinin hastalığı yüzünden elimizden kaçırdığımızı öğrendikten sonra ne duysam inanırım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir umuttur yaşamak diyeceğim de dün Nainggolan'ı eşinin hastalığı yüzünden elimizden kaçırdığımızı öğrendikten sonra ne duysam inanırım  :tabe:

Bu gerçek değil mi ya, sonuçta naingolan gidip caglilariye öyle beleşe gitmez. Normal şartlarda biz olmasak bile bi ispanya ingiltere ortasınıf takımlar havada kaparlardı.

Çevrimdışı ankarakartal06

GS transferi açıklamadan biz açıklamayız büyük ihtimalle işi bozmasınlar ve ödeyeceğimiz miktarı arttırmasınlar diye  :tabe:
vallaha beynim yandı . Gs açıklamadan neden biz açıklamayız o kısmı anlamadım .

gs de istiyor bizde istiyoruz o zaman anlaştıysak oyuncu ve kulüple gelip imzalaması mantıklı değil mi ?

Çevrimdışı kyiv

Onu bunu bilmem ortada realite var. Lens ve Quaresmadan başkası yalan!  :bandit:

Çevrimdışı Karabay

Bi ara @Necmi abi uçak bileti falan paylaşmıştı sanırım Linnes içindi, transfer yatınca adam o toplara hiç girmedi

Necmi abi birinci dakkadan gücü kontrolsüz kullandı  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çıkan habere bak  :alala:

Beşiktaş, Bursaspor'dan Muhammed Şengezer ve Umut Meraş'ı transfer etti. (DHA)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gerçek değil mi ya, sonuçta naingolan gidip caglilariye öyle beleşe gitmez. Normal şartlarda biz olmasak bile bi ispanya ingiltere ortasınıf takımlar havada kaparlardı.
Naingolan haberi doğru. Güvendiğim iki kişi yazdı. (Alper Bahadır ve Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

sağlam bir orta saha ve sağlam bir kanat gelcekse ben okeyim maalesef gerçekler var rıza falan gelse 1.8 falan alır bizim bütce kısıtımız var sol bekte umut alınabilir bir risk ama iki sağlam transfer yapmak kaydıyla

Çevrimdışı cursedofdragon

umut meraş ile ilgileniyormuyşuz zaten ama muhahamed yokmuş murat ozen paylaşmıştı ilgimiz yokmuş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Daha bir kaç saat öncesinde yalanlanmamış mıydı?Gsnin elinden çaldığımız dünyaca ünlü oyuncular bunlar galiba bilgi doğru ama mevkileri yanlışmış meğersem yönetici isimi de mevkiyi de sakla demiş falan nasıl forzadaki adam gibi oldu mu  :lol:

Naingolan haberi doğru. Güvendiğim iki kişi yazdı. (Alper Bahadır ve Murat Özen)

bu haberlerden sonra o forza da ki arkadaş sallamış gibi geliyor bana :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

umut meraş ile ilgileniyormuyşuz zaten ama muhahamed yokmuş murat ozen paylaşmıştı ilgimiz yokmuş.
İşin içinde Bursa olunca KAP gelmeden hiçbir habere inanmıyorum. Pazarlıkta elini güçlendirmek için herkes yalan söylüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

vallaha beynim yandı . Gs açıklamadan neden biz açıklamayız o kısmı anlamadım .

gs de istiyor bizde istiyoruz o zaman anlaştıysak oyuncu ve kulüple gelip imzalaması mantıklı değil mi ?
Olması gereken bu zaten. Anlaştıysan açıkla. Sen açıkladıktan sonra kim neyin fiyatını yükseltecek o kısmı anlayamadım. Hatta sen açıkla ki gs kalan diğer seçeneklere fazla para ödemek zorunda kalsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu haberlerden sonra o forza da ki arkadaş sallamış gibi geliyor bana :D
Liste başında Nainggolan varsa listenin ikinci sırasında Necip Uysal gibi bir yoktur  :tabe: Yıldız bir transfer yapacağımız uzun süredir konuşuluyor. Bir ara o bölgede Khedira haberleri bile çıkmıştı. Pek de saçma gelmiyor bana açıkçası  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Olması gereken bu zaten. Anlaştıysan açıkla. Sen açıkladıktan sonra kim neyin fiyatını yükseltecek o kısmı anlayamadım. Hatta sen açıkla ki gs kalan diğer seçeneklere fazla para ödemek zorunda kalsın.

amaç gs'yi son ana kadar uyutup orta sahasız bırakmak olabilir :D

Çevrimiçi levitate

wanyama, tielemans veya loftus cheek?

leicester tielemans'ın bonservisini almadıysa cuk oturuyor tanımlara
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bi gsnin ilgilendiklerine baksanıza ya :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ankarakartal06

kesinlikle

Çevrimdışı Eray_Steiermark

murat ozen bile bilmiyorsa o bilgi doğru değildir :D

o bile bahsetmiyor :D
Murat özen'in artık transfer açıklanmadan 10dk önce haberi oluyor.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı kyiv

amaç gs'yi son ana kadar uyutup orta sahasız bırakmak olabilir :D

Aman önce takımı güçlendirsinler de Galatasarayı zor durumda bırakmak kusur kalsın.

Çevrimdışı tangaz

Liste başında Nainggolan varsa listenin ikinci sırasında Necip Uysal gibi bir yoktur  :tabe: Yıldız bir transfer yapacağımız uzun süredir konuşuluyor. Bir ara o bölgede Khedira haberleri bile çıkmıştı. Pek de saçma gelmiyor bana açıkçası  :tabe:

a planı maryo gomez b planı damdoy olan bir yönetimin nayngolana alternatif olarak gordon şildenfeldi açıklaması abes olmaz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bursa bize topçu satmaz.

zaten bursaya para vermek de ahmaklıktır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

bi gsnin ilgilendiklerine baksanıza ya :D
banega olabilirmi acaba

Çevrimiçi levitate

doucoure, ramsey, guerreiro var 6 asist yapan
bipbipbupbup