2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257842 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi murat

Yazan kişi Forza'nın eskilerinden. Hava alanında kule personellerindenmiş. Özel uçakta getireceğimiz oyuncunun ismini görmüş. Tabi bu bilgiye herkes ulaşamıyor  :tabe: Atıyor da olabilir ama bugün en son yöneticiye onaylattım bir sorun yok diyordu  :tabe:
tamam oyuncu geliyor olabilirde bize geldiğini nasıl anlamış.
edit: cevabı vermişsin az üstte.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 21:57:48 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

reyiz hangi ligde bu eleman
Yazdığı her şeyi yazdım. İsmi çıkmasın diye fazla bilgi vermiyor haklı olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Az çok hangi özel uçakları kullandığmızı bilecek kadar bilgili. Daha önce rezervasyonlara bakıp transfer söylemiş. Herkes çok güveniyor.

bana üfürüyor gibi geldi ama hayırlısıi.

Süper kupa finali için çatı ile tribün boşluğu arasındaki yer kapatılmış.

sürekli böyle kalması lazım bize gelince mi bozuluyor bu boğazın silüeti.

Çok şık duruyor böyle ledli panolar ile bizde kaplamalıyız izin versinler.

Çevrimiçi murat

Süper kupa finali için çatı ile tribün boşluğu arasındaki yer kapatılmış.

inşallah kapalı kalır diyeceğimde çimleri artık boyatır boyatır öyle maç yaparız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamam oyuncu geliyor olabilirde bize geldiğini nasıl anlamış.
Haberi bir yöneticiden almış. Sonra rezervasyon bilgilerine bakmış. Zaten ilk paylaştığında kendisi de isim bilmiyormuş. Sonra rezervasyondan bakıp görmüş. Yöneticiye de ismi onaylatmış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Vay abi hızlı zamanlarım diyosun  :lol:  Sor onlara bence en iyi bilgileri onlar biliyordur  :lol:

evlenip çoluk çocuğa karıştık arattırma şimdi onları ateşle oynamak gereksiz fake bi haber yüzünden  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bi ara @Necmi abi uçak bileti falan paylaşmıştı sanırım Linnes içindi, transfer yatınca adam o toplara hiç girmedi

daha sonra ospina bileti pylaşmıştı forumda dakikalar içinde 1150 kişi olmuştu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Haberi bir yöneticiden almış. Sonra rezervasyon bilgilerine bakmış. Zaten ilk paylaştığında kendisi de isim bilmiyormuş. Sonra rezervasyondan bakıp görmüş. Yöneticiye de ismi onaylatmış.

murat ozen bile bilmiyorsa o bilgi doğru değildir :D

o bile bahsetmiyor :D

Çevrimdışı tangaz

Peki size bir soru şuan linnes bizde olsaydı douglas transferini yapmayıp gg-linnes yapar mıydınız ya da sol bek olarak kullanıp caner-linnes tarzı kullanır mıydınız

evet

Çevrimiçi murat

evlenip çoluk çocuğa karıştık arattırma şimdi onları ateşle oynamak gereksiz fake bi haber yüzünden  :D
senin hostesler emekli olmuştur :D

Çevrimdışı tangaz

senin hostesler emekli olmuştur :D

nie yaw ben 44üm onların en yaşlısı 40dır  :evillol: ama çoluk çocuga karışıp yere inmişlerdir

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamın son yazdığı mesajı yazayım  :tabe:

Bu arada o kadar çok olumsuz hava var ki  arkadaşlar bende resim var onuda okeylenince paylaşacam menejerin kartal pençesi yaptırdığı görüntü  biz gerçekten de bu sene sağlam adımlar atmalıyız o yüzden inanılmaz güzel iş bitiriyorlar şuanda. Gs yi biz beklemiyoruz gs olumsuz yanıtı aldı bizim beklediğimiz?
, 2 haber yapılık salça olmamaları. Transfer süreci şuanda başladı zaten yoksa neden uçak rez yapılsın .

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

murat ozen bile bilmiyorsa o bilgi doğru değildir :D

o bile bahsetmiyor :D
naingolanıda hiç bahsetmemişti dün açıkladı

Çevrimdışı ankarakartal06

Bu arada o kadar çok olumsuz hava var ki  arkadaşlar bende resim var onuda okeylenince paylaşacam menejerin kartal pençesi yaptırdığı görüntü  biz gerçekten de bu sene sağlam adımlar atmalıyız o yüzden inanılmaz güzel iş bitiriyorlar şuanda. Gs yi biz beklemiyoruz gs olumsuz yanıtı aldı bizim beklediğimiz?
, 2 haber yapılık salça olmamaları. Transfer süreci şuanda başladı zaten yoksa neden uçak rez yapılsın .

bizim bilmemizin hiçbir önemi yok. Yeter ki doğru transfer yapılsın. Takıma katkı sağlasın yeter.  :)

bu transfer için zuu diyebilir miyiz ?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye beklediğimizi de açıklamış  :tabe:

Akıllardaki soru işareti içim şunu söyliyim şimdi gs bizden fazla harcıyor ve bu adamı bizim almamızı istemez yani denge değişir o bakımdan. Gs bu adamı yokluyor kulüpte oyuncu ile görüşün okeyse bizde sorun yok diyor biz onda sonra görüşelim ama adamımız gs ye olumsuz yaklaşıyor ve gs de 3 seçenek var biri bizim adam diğeri uğraştıkları adamlar. Bizim adamımız onlardan daha kalite kokuyor o yüzden bekleme taktiği şuanda. Terim adamınızı en son ana kadar kovalayın demiş diğeri beklesin demiş olay bu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

kartal pençesi mi yok artık
bipbipbupbup

arkadaşlar birinizde demiyor ki ?

adam ne zaman geliyor ?

ne zaman açıklanıyor diye ?  :biggrinking: :biggrinking: :halay: :halay:

Çevrimdışı haluk.m

Akıllardaki soru işareti içim şunu söyliyim şimdi gs bizden fazla harcıyor ve bu adamı bizim almamızı istemez yani denge değişir o bakımdan. Gs bu adamı yokluyor kulüpte oyuncu ile görüşün okeyse bizde sorun yok diyor biz onda sonra görüşelim ama adamımız gs ye olumsuz yaklaşıyor ve gs de 3 seçenek var biri bizim adam diğeri uğraştıkları adamlar. Bizim adamımız onlardan daha kalite kokuyor o yüzden bekleme taktiği şuanda. Terim adamınızı en son ana kadar kovalayın demiş diğeri beklesin demiş olay bu

Bu haber sözlüğe kadar sızdı eğer doğruysa hafta sonuna kalmadan bitirmeleri lazım. ?

Bu haber sözlüğe kadar sızdı eğer doğruysa hafta sonuna kalmadan bitirmeleri lazım. ?

sözlükte bulamadım

Çevrimdışı haluk.m

sözlükte bulamadım

Beşiktaş başlığında yazıyordu sildirmişler.(bende aradım buraya yazınca baktım yok )  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS transferi açıklamadan biz açıklamayız büyük ihtimalle işi bozmasınlar ve ödeyeceğimiz miktarı arttırmasınlar diye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

bir kule memurunun bu kadar çok bilgiyi bilmesi :)

bilemiyorum altan :)