2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254048 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Avci Quaresma'dan korkuyor derim ben.

buda söylendi güneş için daha yaratıcı şeyler lazım.

Çevrimdışı tangaz

club brugge serie B den david otereke die bi adam almış 2 maç 3 gol 1 asist yapmış eleman şöle elemanları kovalamak lazım 2sene içinde 40+ milyona premier lige yollarlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ekşi sözlükte bile yazmışlar gelecek bekletiliyor diye. 

İmza atıldı da mı bekletiliyor ?  yoksa sözlü bir anlaşma mı var.
Anlaşılmış imza Türkiye'de sağlık kontrolünden sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Tabii ki de gömeriz. 2019 yilinda bu adamdan medet uman birisi teknik direktör degildir. Taktikten sistemden bahset sonra gel Q7 ile basla maclara.
sadece etkisiz olsa alternatifsiz koy oynasın derizde adam takımıda baltalıyor ljajice duran topları vermemesi daha dündü taraftar baskısıyla bıraktı ve aradaki farkı gördük ljajic kullanınc bi maçta medel bırak diye ensesine yapıştırmıştı bi maçta atiba araya girmişti şimdi gene bu sorun patlayacak her duran topun başına gitcek tkımdaki huzuru bozacak böyle bir adam artık yoksa katkısını falan geçtim

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yine geldi şu gizemli isim ya  :lol: :lol: Yeter ya sinirlerim bozuldu  :lol:  İnşallah şu gizemli kişi bugün bir kaç arkadaşa paylaştığım gibi gsnin elinden aldığımız 2 kat asist yapmış ama 30 yaş üstü kişi değildir :)

Çevrimdışı tangaz

Ekşi sözlükte bile yazmışlar gelecek bekletiliyor diye. 

İmza atıldı da mı bekletiliyor ?  yoksa sözlü bir anlaşma mı var.

ne yazmışlar sözlükte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

buda söylendi güneş için daha yaratıcı şeyler lazım.
Ben o söylediğimde ciddiydim yalnız. İroni yapmıyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

kim bu isim yok mu :D

Çevrimdışı tangaz

Ilk yari bitmeden havlu atariz.

şenolu gömenler altyapı yapıyor işte  :lol:

Ben o söylediğimde ciddiydim yalnız. İroni yapmıyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

farkındayım aynısı güneş için de söylenmişti daha yaratıcı şeyler lazım derken bende ciddiyim :)

Yine geldi şu gizemli isim ya  :lol: :lol: Yeter ya sinirlerim bozuldu  :lol:  İnşallah şu gizemli kişi bugün bir kaç arkadaşa paylaştığım gibi gsnin elinden aldığımız 2 kat asist yapmış ama 30 yaş üstü kişi değildir :)

hani sen bulmustun ismi söylemedin halen :D

Çevrimdışı tangaz

ormanda mı korkuyor acaba :alala:

Çevrimdışı tangaz

ormanda mı korkuyor acaba :alala:

Quaresma töbe haşa tanrı olmuş herkes korkuyor :D

Korkmayıp ne yapıcan abi quaresma dan kızınca tesisler de ki masörlerün üzerine işiyor adam korkulmaz mı böyle adamdan  :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

falkaoyu alalım en iyisi
Mustafa Cengiz istifa eder öyle birşey olursa :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı haluk.m

Protokol yapmışlardır umarım sonra Vitor Hugo gibi başkasına gitmesin.  :ok:

ne yazmışlar sözlükte

@mustafa'nın verdiği haberle hemen hemen aynı; Orta sahada oynayan "Yıldız" bir isim ile söz kesmişiz, kulübü ve kendisiyle anlaşma tamam diyorlar.  gs de aynı oyuncuyla ilgileniyormuş ama bizim bitirdiğimizi bilmiyormuş.  İlerleyen günlerde rakiplerin transferlerini(eğer alabilirlerse falcao) gölgede bırakmak için bekletiliyor yazmıştı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1 taşla 3 kuş vurmuş oluruz daha ne  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

@mustafa'nın verdiği haberle hemen hemen aynı; Orta sahada oynayan "Yıldız" bir isim ile söz kesmişiz, kulübü ve kendisiyle anlaşma tamam diyorlar.  gs de aynı oyuncuyla ilgileniyormuş ama bizim bitirdiğimizi bilmiyormuş.  İlerleyen günlerde rakiplerin transferlerini(eğer alabilirlerse falcao) gölgede bırakmak için bekletiliyor yazmıştı.
Bakayoko

Çevrimdışı tangaz

ne sallamışlar be  :D

Çevrimdışı tangaz

yüzsüz bi tip o yaw

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

falkaoyu alalım en iyisi

Falcao mu  :ishock: 2.Gomez etkisi yaratır şampiyon da yapar.

ne sallamışlar be  :D

Bencede sallamışlar ama nedense inanasımız geliyor, sabah araştırdım ciddiye aldım biliyorum gerçek değil ama insanın inanası geliyor işte  :lol:

Çevrimiçi yaço58

1 taşla 3 kuş vurmuş oluruz daha ne  :D
aspor kapanır zeki kendini boğazdan aşağı atar adamlrın o kadar emeği var

Çevrimdışı Dr.Zeck

biz anlasmısız ama bizim anlastıgımızı gs bilmiyor ama halen ilgileri devam ediyor.. bilmiyorum su cumle bana abes geldi :))  hele son cumle daha da komik :) resmen sidik yarısı oluyor o zmn bu .. anlastıysan imzalat ki takıma alıssın en azından

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne yazmışlar sözlükte
Sözlüğe de Forza'dan sızdı  :tabe: İsim yok ama bunu ortaya atan kişi hava alanında çalışıyor ve rezervasyonu gördüğünü iddia ediyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bizim sözde bitirdiimiz o elemana gese veya başkası gelip 2 fazla verirse elimizde patlar warsa cidden böle bi transfer (ben olduguna inanmadım) hemen getirecen zaten kamp bitmiş daha ne geciktiriyorsun kimseyle sidik yarıştıracak durumda değiliz