2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254962 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

mehmet özcan ne oldu bir bilgisi olan var mı ?

alamazsak gerçekten üzülürüm  :iblush:
GS bizden fazla vermiş diyorlardı en son  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

GS bizden fazla vermiş diyorlardı en son  :tabe:
bu olmadı şimdi  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eskişehirspor'un genç oyuncusu için Beşiktaş da teklif yapmıştı.

Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu, Mehmet Özcan ile ilgilendiklerini açıkladı.

-MEHMET ÖZCAN DA BUNLARDAN BİRİ-

Karembeu, yaptığı açıklamada; "Türkiye'de birçok genç ve yetenekli isim var, onlarla ilgileniyoruz. Eskişehirspor'daki Mehmet Özcan da bunlardan biri" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

hakkaten transfer olmazsa avcı quaresmayı mı oynatacak? velev ki öyle oldu o zaman tepkiler nasıl olacak cidden çok merak ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

hakkaten transfer olmazsa avcı quaresmayı mı oynatacak? velev ki öyle oldu o zaman tepkiler nasıl olacak cidden çok merak ediyorum.
sorun oynatmasından çok nasıl oynatacağı ve nasıl karşılık bulacağı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Karius'un Avusturya kampında sakatlanması ve yaklaşık 1 ay sahadalardan uzak kalacak olması Beşiktaş'ta keyifleri kaçırırken, siyah beyazlı yönetimin Bursaspor Kulübü'nün genç kalecisi Muhammed Şengezer'e teklif getirdiği basında çıkan haberler arasında yer aldı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, Ortacizgi.com'a yaptığı açıklamada; Beşiktaş Kulübü'nden Muhammed Şengerzer için herhangi bir teklif almadıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Ortacizgi.com ÖZEL HABER

Haahaha 2 gün önce kişisel duyum yazdım basında çıkmış mış  :D Teklif yapmamışız ki zaten yoklamışız 2 m euro fiyat  çekmişler. Kaale alıp pazarlığa bile girilmez o rakama. Bizimkiler niyetinde ciddi ise  çocuk üzerinden yürüsünler. Bunlardan para ile oyuncu alan ilk kulüp rekoru mu kıracağız bir de  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

yok murat, oynatması kafi bakalım şenolu gömdüğü gibi gömecek mi millet  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

verim alınırsa kimse ses çıkarmaz ama bu yaştan sonra zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao : " Vincent Aboubakar, bu sezon bizimle olacak.." (O Jogo)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

verim alınırsa kimse ses çıkarmaz ama bu yaştan sonra zor.

walla q7 lens 5 mio maaş moktan ötesi bi durum ikisinin verdiği vereceği katkı maksimum 1,5 mio onunda 1 milyon 250 bini q7den zaten.

Çevrimdışı tangaz

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao : " Vincent Aboubakar, bu sezon bizimle olacak.." (O Jogo)

günün güzel haberi oldu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hiç geleceğine inanmıyordum zaten duygusal olarak üzüldüm mantıksal olarak sevindim  :lol:

Çevrimdışı murat

piyasa yüksetme oyuncuyu değerlendirme çabası olabilir.sakat adam, isteyen olsa üçe beşe bakmadan verirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

piyasa yüksetme oyuncuyu değerlendirme çabası olabilir.sakat adam, isteyen olsa üçe beşe bakmadan verirler.
Kimse almak istemiyor. En fazla 3-5 sene oynayabilir demiş bize geldiğinde doktorlar. Sakatlandıktan sonra bir daha oynayıp oynayamayacağı belli değil. Bu transferin istenmesi bile saçma  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

ÖZEL | Eskişehirspor, Mehmet Özcan için 1 milyon Euro istiyor.

Olympiakos: Görüştüler ama resmi teklif yok. 1 milyon Euro vermek istemiyorlar.

Beşiktaş: 700 bin Euro

Galatasaray: 500 bin Euro + 250 bin Euro

Sevilla: Oyuncuyu alıp kiralamak istiyor.

Strasbourg: Fiyat sordu.
Yağız girmiş haberi biz herhalde orta sahaya sağlam bir adam kovalıyoruz eğer medel dorukhanda ikilisi gidersede Mehmeti alırlar birde yoksa 300 bin için bu transfer dönmez 850 artı bonuslar falan Bi şekilde tamamlanırdı

Çevrimdışı cursedofdragon

avcı topracılık yapıyor :D

avcının ex aşkı quaresma.

böyle muhabbetler dönecek mi ben onları daha çok merak ediyorum :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

ÖZEL | Eskişehirspor, Mehmet Özcan için 1 milyon Euro istiyor.

Olympiakos: Görüştüler ama resmi teklif yok. 1 milyon Euro vermek istemiyorlar.

Beşiktaş: 700 bin Euro

Galatasaray: 500 bin Euro + 250 bin Euro

Sevilla: Oyuncuyu alıp kiralamak istiyor.

Strasbourg: Fiyat sordu.
Yağız girmiş haberi biz herhalde orta sahaya sağlam bir adam kovalıyoruz eğer medel dorukhanda ikilisi gidersede Mehmeti alırlar birde yoksa 300 bin için bu transfer dönmez 850 artı bonuslar falan Bi şekilde tamamlanırdı
Baya sağlam bir isim gelecek orta sahaya  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ikinci yariya Sergen ile baslariz Q7'de israr ederse.

Çevrimdışı tangaz

:ssss: çaktırma

Çevrimiçi yaço58

eğer naingolan kovaladııysak demekki sağlam adamlar peşindeyiz ama beklentiyi büyüttünüz umarım gelir sağlam bir isiim ama dorukhan gitcek gibi duruyor eğer sağlam bir adam gelirse birde mehmet alınıp dorukhanı 10 civarına satmak mantıklı olabilir

Çevrimdışı haluk.m

Ekşi sözlükte bile yazmışlar gelecek bekletiliyor diye. 

İmza atıldı da mı bekletiliyor ?  yoksa sözlü bir anlaşma mı var.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 21:10:45 jokerhm ]

Tabii ki de gömeriz. 2019 yilinda bu adamdan medet uman birisi teknik direktör degildir. Taktikten sistemden bahset sonra gel Q7 ile basla maclara.

Avci Quaresma'dan korkuyor derim ben.

Çevrimiçi Akil Emre

Ekşi sözlükte bile yazmışlar gelecek bekletiliyor diye. 

İmza atıldı da mı bekletiliyor ?  yoksa sözlü bir anlaşmamı var.
İpucu verin bari , ben kendimi necipe hazırlamıştım

Ilk yari bitmeden havlu atariz.