2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254058 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ersin destanoğlu kaleye geçmelidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

merak ettim yav kim acaba
bende merak ettim :D
Forzada dün geceden beri çıldırmışlar. İsim açıklanana kadar bilemeyeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Thomas linderoth ho o zaman  :lol: Öyle bi adamları vardı ya bi ara. Gerçekten kim olabilir, ya büyük ihtimal gerçekte değildir ama işte bi deli kuyuya bir taş atar bin akıllı çıkarmaya çalışır ya o hesap, gereksz bir beklenti içerisine girdik  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Oraya yabancı düşünmüyoruz diye biliyorum. Okan bonservissiz gitti, Muhammed'i bize uygun fiyata bırakmaz Bursa. Volkan'a bayadır kontrat önermedi Fener. Taraftar azıcık desteklese burada karakter, profesyonellik tribi falan kasar o :)

Çok sivri bir adam bu yüzden taraftarın kabul etmesi zor ama iyi performans vereceğini düşünüyorum ben, derbilerde falan kafamız rahat olur.

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Rahim_Zafer_/status/1158691728456585217

Umut Meraş Beşiktaş'ta! 🔥🔥

Sözleşme : 3+1 yıl
Bonservis : 1 M€
Oyuncuya : 5,4 M₺

Umut bitti diyor..  :alala:

Forzada dün geceden beri çıldırmışlar. İsim açıklanana kadar bilemeyeceğiz.

Bu arada adamı buldum, neredeyse 2 kat fazla asist yapmış. Acaba söylesem iş bozulur mu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada adamı buldum, neredeyse 2 kat fazla asist yapmış. Acaba söylesem iş bozulur mu

söyle bakalım :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Darbeye bağlı sakatlığın kronikleşmesi ile darbesiz sakatlıkların kronikleşmesi arasında dağlar kadar fark var. Tercih edilse sporcular darbeye bağlı sakatlığı tercih ederler, bu kadar adele sakatlığının yüklemelerle doğrudan alakası var. TR’de bildiğim kadarıyla Göztepe’de ve geçen yıl Başakşehir’de her antrenman sonrası tükürük testi yapılıp, oyuncuların sakatlığa ne kadar meyilli olduğu araştırılıyordu. Beşiktaş’ta bu hayata geçirildi mi? Benim bilgim yok. Yapılan ölçümlerin üzerinde antrenman verildiyse teknik heyet eleştirilebilir ama kafa kafaya antrenman verildiyse oyuncuların kendine bakmadığını anlayabiliriz. Bu sakatlıklara Abdullah Avcı basın toplantısında değinir zaten, o zaman doğru bilgiyi almış oluruz. (İlke Cancanoğlu - @ilkecancanoglu)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Sivas lılar çok şanslı. Topu köşeye atmana bile gerek yok. Utku yer.

Yeni kaleci alalım madem victorlardan gidiyoruz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Caner’e yedeğe atacak adam yerine Caner’e yedek almışız
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Özelden söyle
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir bıkmadılar şu haberlerden  :money:

Burak Yılmaz transferinden vazgeçmeyen Lecce, golcü oyuncunun transferini ağustos ortasına kadar bitirebilir. (@DiMarzio)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

özelden paslar mısın cidden merak uyandırdı

Bir bıkmadılar şu haberlerden  :money:

Burak Yılmaz transferinden vazgeçmeyen Lecce, golcü oyuncunun transferini ağustos ortasına kadar bitirebilir. (@DiMarzio)
kaç para veriyorlar burağa. 5 milyon veriyorlarsa direkt paslayalım lecceye. Aboubakar-Cenk ikisini birden getirsek burak murak aramayız.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Sakatlıkların sorumlusu sağlık ekibi mi, antrenörler mi kimse acilen bulunup kovulması lazım, başlarım Avcı'nın ekibine.

Bak daha sezon başlamadı, ileride çok sıkıntı yaşarız.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı Necmi

Noldu bu yerli ve milli apple düşmanı vestel nasıl euro üzerinden anlaşma yaptı? "Türkiye'deki yerleşiklerin kendi aralarında yapacağı ticari anlaşmalar tl üzerinden olacak" temalı cb kararnamesi çöpe mi gitti? Necmi abinin dediği gibiyse yalnızca forma göğüs reklamı değil tüm stadyum reklam panoları, localar vs de kullanılacak artı bir tribünü almışlar sanırım. Bizim bildigim kadarıyla "vodafone" diye tribünümüz yok. Biz reklam panoları ve stad ismi için yıllık 10m dolar alıyoruz. Trabzon stadyum için yıllık 5.9 milyon euro alıyor medikal park'dan. Forma göğüs reklam ücretimiz evet düşük hatta daha da düşük olacağına dair haberler yapılmış necmi abi buna mı inandın diye tepki göstermişti haklı çıktı ama bu haliyle bile düşük, ali koç gibi kendi şirketinden 35m tl göğüs sponsoru olacak başkanımız yok şampiyonlar ligi vitrininde de değiliz ne yapalım belki 2 sene sonra çok daha iyi anlaşmalar yaparız.
tl dir belki bilmiyoruzki euroya burdaki arkadaşlar çevirdi sanırım
tepki göstermedim sadece eleştirdim.

Çevrimiçi Sinan23

Biryanda durmisi bir yanda fakir ekmeği umut. Durmisi 1 sene önceye kadar elmastı. İspanyanın en iyi beklerindendi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaç para veriyorlar burağa. 5 milyon veriyorlarsa direkt paslayalım lecceye. Aboubakar-Cenk ikisini birden getirsek burak murak aramayız.
Yeni kaptan yaptığımız adamı satacağımızı gerçekten düşünüyor musun? Aboubakar sakatlığı yüzünden gelebileceğini düşünmüyorum. Cenk bence avrupada kalacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakatlıkların sorumlusu sağlık ekibi mi, antrenörler mi kimse acilen bulunup kovulması lazım, başlarım Avcı'nın ekibine.

Abdullah Avcı bu konuyla ilgili basın toplantısında mutlaka bizi aydınlatacaktır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

muhammedi isterim ben ama kariusun sakatlandığını duyan bursa ölse bize satmaz işte en bsit örnek altayı biz istedik 3m fiyat çektiler fbye yarı fiyatına verdiler altayda iyi kaleciydi ben şimdi çağlar şahin akbabanın geleceğini düşünüyorum fazla  masraf yapmadan kapatmamız lazım kaleyi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kimmiş bu adam ya söyleyin iş bozulmaz

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Necmi

sen doktora hasta olduğunda gidiyorsun değilmi peki hasta olmandan doktormu sorumlu oluyor.
burda sağlık ekibi kişinin sakatlanmasından nasıl sorumlu olabilir. sakatlanan kişi geç dönerse sağlık ekibi sorumlu olur.
sağlık ekibinin işi sakatlanan kişiyi tedavi etmektir. sakatlanmasını önlemek değil.
bu kadar sakatlık olmasıda bu oyuncuların vücudunun hazır olmaması nedeniyle olur. teknik ekibin görevi oyuncuyu lige hazırlayacak yüklemeyi yapmak
geçmişinden ve ham olmalarından onlar sorumlu değil. bu takımın antrenman programını düşürseler bunun karşılığı lige hazır olmamak olacak.
oyuncu yetersiz yapıda antrenmanların dozunu düşürelim diye bir seçenekmi olur. yükleme yapılmazsa bütün sene çekeceğiz bunu o sakatlıklar şimdi olmasa
lig boyunca olacak. yada koşmayan bir takım olarak orta sıralarda takılırız. hangisini tercih edeceksin formsuz ama sakat olmayan bir takımmı yoksa sakatlanan sakatlanmış
ama geride kalan fişek gibi olmuş bir takımmı.
bu durumdan gelen sorumlu olmaz ama bundan sonra çözecek olan bunlar. bu takım enkaz haline geldi dedik zamanında koşamıyorlar hiç çalışmıyorlar dedik
lay lay lom antrenman yapıyorlar dedik. boşamı söyledik bunları. aynı durumu biliç dönemindede yaşadık. iki sene uğraştı takımı fizik olarak yeterli duruma getirmek için
şenol hocaya 120 km koşan bir takım bıraktı. şenol hoca ne yaptı o takımı aldı 100 km koşan bir takım olarak geri bıraktı. şimdi ne olacak ya bu takımı
yavaş yavaş 120 km koşan takım haline getireceksin oda bu seneyi unutmak demektir. yada yükleme yapacaksın fire vereceksin. bunlar ciddi sakatlık değil yeterki bağ kopması falan olmasın
bunlar yükleme sonucu ortaya çıkan ağrılar. ağrı olmazsa düzelme olmaz. 10-15 günde toparlarlar.

şu olay gerçekten tat kaçırır. Bari kaleci çocuğu da salsınlar utkuyla takaslayalım.

Çevrimiçi tolga1903

tl dir belki bilmiyoruzki euroya burdaki arkadaşlar çevirdi sanırım
tepki göstermedim sadece eleştirdim.

Kendi aciklamalari euro şeklinde abi buradaki arkadaslarin çevirnesi değil. O kararname süreli miydi acaba?