2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4227890 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi murat

4 oyuncu mu :ishock:
4 ayrı bölgeye olabileceği gibi tek bölgeyede olabilir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

4 ayrı bölgeye olabileceği gibi tek bölgeyede olabilir.

sol bek sol kanat ortasaha forvet işte tam eksikler. Hadi diyelim ortasaha forvet ikisinden birini düşünmüyolar bu sefer de sağ stoper olur ya da kaleci. 4-5 transfer lazım ve geç oluyor transferler douglas hariic transferleri beğendim (geriye 2 transfer kalıyor ama olsun  :lol:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu adamı bir ben mi sevmiyorum. Yumuşak vurgusu yaptığı adamın 7 kırmızısı var. Yediği sarı kartlara bakarsak sezonda en az 2 maç oynamayacağı kesin gibi. Neyse bu açıklaması işimize gelir

Serkan Reçber: "Victor Ruiz
Sol stoper tanımına fevkalade uyan yumuşak bir stoperdir"

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sol bek sol kanat ortasaha forvet işte tam eksikler. Hadi diyelim ortasaha forvet ikisinden birini düşünmüyolar bu sefer de sağ stoper olur ya da kaleci. 4-5 transfer lazım ve geç oluyor transferler douglas hariic transferleri beğendim (geriye 2 transfer kalıyor ama olsun  )
Kaleci için görüştüğümüz isimler varmış. Forvet için Burak'ın kıkırdak sakatlıkları transferi düşündürmüş. Forvet sonradan çıktığı için sol bek, sol kanat, ortasaha ve yedek kaleci diye düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Şu adamı bir ben mi sevmiyorum. Yumuşak vurgusu yaptığı adamın 7 kırmızısı var. Yediği sarı kartlara bakarsak sezonda en az 2 maç oynamayacağı kesin gibi. Neyse bu açıklaması işimize gelir

Bu adamın yaptığı analizler artık pek güven vermiyor. Senin kendi başına yaptığın analiz inan bana daha doğrudur.
Dün akşam yaptığı değerlendirmede şöyle bir cümle kurdu şok oldum
"Beşiktaş Şenol Güneş döneminde Gökhan ve Caner ile oyunu genişleterek sahaya iyi yayılıyor ve geniş alanda hücum ediyor"
yine beni şoke eden bir yorumu
"Şenol Güneş döneminde beşiktaşın ilk iki senesinde bir oyun felsefesi vardı fakat daha sonra kulüp içindeki huzursuzluklar bu oyunun bozulmasına sebep oldu. Beşiktaş çok gol yiyor ama yediğinden çok gol atıyordu."

Birbiri ile kolerasyonu olmayan nedenler ile bir tarafından sonuç uyduruyor ayrıca en dar alanda hücum ettiğimiz istatistik bir gerçek iken bunu geniş alanda hücum ettiğimizi şeklinde söylüyor. Bir kere bilgi yanlış . Aynı zamanda neden çok gol yediğimizi açıklayamıyor çünkü takımın saha geometrisinin hücumdan savunmaya geçerken çok bozuk olduğunun farkında değil. Gol yiyor ama yediğinden fazla atıyor ne olacak ki gibi bir tavrı var. Böyle bir tavırda olan adam oyunun iki tarafına önem vermiyor demektir. Oyunda hem savunma hem hücum eşit değerde önemlidir.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 09:45:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Serkan Reçber gibi değer atfedilen bir adam Beşiktaş'ın hücum planının aynı zamanda onun çok gol yemesine sebep olduğunu göremiyorsa onu dinlemenin pek bir anlamı da kalmıyor.
Son iki sezonda topu 3.bölgeye geçirdiğimizde birincil hücum planımız q7 yi birebir bırakıp içeri orta yapmasını sağlamaktı.
Gol olunca sorun yok fakat her 30 ortadan 1 tanesi gol oldu diyelim geri kalan 29 orta ne olacak ?
İki ihtimal var ;

1)Topu tekrar Beşiktaş kapar (Ki topu geri kazanma süremiz 14 saniye olduğu düşünülürse bu ihtimal pek yok)
2)Topu rakip takım kapar ve hızlı hücumla bize gol atar (Ki bu şekilde baya gol yedik)

Biz hocaya eleştirirken bu yüzden eleştirdik. Takım topu 14 saniyede kazanırken senin oyun planın içeri orta OLAMAZ. Bir kere bu bilimsel değil. Sen topu bu kadar uzun sürede kazanırken topun kıymetini bilerek oynamalısın. Yada topu kısa sürede kazanacak bir geometri ve kondisyon gücü ile takımı sahaya yaymalısın. Biz hocayı tercih ettiği oyun planından dolayı eleştirmedik. Tercih ettiği oyun planı Beşiktaş'ın defolarını daha da ortaya çıkarttığı için eleştirdik.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 09:45:38 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mohamed Elneny'i satın alma opsiyonu ile kiralasak nasıl olur?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/sefscout/status/1158493590898860034?s=19

Adam doğruları söylemiş

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Ezber konuşuyor olabilir, sert adam biraz kalas olur, yumuşak adam böyle teknik iyi pas yapabilen biri falan diye. Yeterince izlememiş olabilir.

Bu adamın yaptığı analizler artık pek güven vermiyor. Senin kendi başına yaptığın analiz inan bana daha doğrudur.
Dün akşam yaptığı değerlendirmede şöyle bir cümle kurdu şok oldum
"Beşiktaş Şenol Güneş döneminde Gökhan ve Caner ile oyunu genişleterek sahaya iyi yayılıyor ve geniş alanda hücum ediyor"
yine beni şoke eden bir yorumu
"Şenol Güneş döneminde beşiktaşın ilk iki senesinde bir oyun felsefesi vardı fakat daha sonra kulüp içindeki huzursuzluklar bu oyunun bozulmasına sebep oldu. Beşiktaş çok gol yiyor ama yediğinden çok gol atıyordu."

Birbiri ile kolerasyonu olmayan nedenler ile bir tarafından sonuç uyduruyor ayrıca en dar alanda hücum ettiğimiz istatistik bir gerçek iken bunu geniş alanda hücum ettiğimizi şeklinde söylüyor. Bir kere bilgi yanlış . Aynı zamanda neden çok gol yediğimizi açıklayamıyor çünkü takımın saha geometrisinin hücumdan savunmaya geçerken çok bozuk olduğunun farkında değil. Gol yiyor ama yediğinden fazla atıyor ne olacak ki gibi bir tavrı var. Böyle bir tavırda olan adam oyunun iki tarafına önem vermiyor demektir. Oyunda hem savunma hem hücum eşit değerde önemlidir.

Gökhanla caner yorumuna katılmıyorum ama bu adam td değil bu konuda yanlışlar yapabilir fakat evet şenol güneş konsunda katılıyorum, hoca zora sokmıyım falan dedi yönetim adama pas oyununu bozduracak adamlar falan aldı düzeni bozuldu.

Kaleci için görüştüğümüz isimler varmış. Forvet için Burak'ın kıkırdak sakatlıkları transferi düşündürmüş. Forvet sonradan çıktığı için sol bek, sol kanat, ortasaha ve yedek kaleci diye düşünüyorum.
Kaleci için ertaç falan gelmesin de ersin utkuya falan razıyım. Gayet ideal düşünceler iyi transferlerle de desteklenirse hocayı biraz mutlu etmiş olabiliriz dolayısıyla hoca da bizi mutlu eder  :lol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Everton Moise Kean' i satın aldığı için Cenk orada 3. Forvet konumuna düştü. Niasse ise 4. Forvet. İkisinden birini kesinlikle kiralayacaklardır. Aboubakar ise Porto' nun ŞL listesine kaydedilmemiş. Sakatlık durumuna göre almamız zor olmaz.

Kanat için Elyounousi kiralık olarak gelirse çok iyi olur. Aynı takımdan Boufal da iyi bir sol kanat. Ghezzal' da bizim ligde iş yapar. Konoplyanka da kaliteli bir oyuncu olabilir ama o adama çok güvenemiyorum ne yapacağı belli olmaz. Bolasie ne yapacağı belli olmayan bir adam ve kanat mevkisine öyle bir risk almamalıyız.

6 numara için de Chelsea Bakayoko' yu, Arsenal' de Elneny' i elden çıkartmak istiyor. Nainggolan gelse efsane olurdu ama eş durumundan dolayı italyadan ayrılamamış.

Sol bek de elzem risk almadan savunma özelliği kuvvetli bir bek almamız gerek.

Muhtemelen yönetim EPL de transfer döneminin bitmesini bekliyor. Kadro kayıtlarından sonra kaydedilemeyen ve gönderilmesi belli olan oyunculardan 3 4 transfer getirecekler. Şimdiye kadar kötü gitmiyoruz transferlerde umut meraşla falan şu iyi giden sezonu bozmasınlar.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 10:33:27 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Söylenene göre GS'nin almak için görüştüğü bir orta saha oyuncusu ile biz anlaşmışız. GS başka oyuncuya yönelmek zorunda kalmış. GS transferi açıkladıktan sonra biz de açıklayacakmışız. Bu oyuncunun yıldız bir isim olduğu konuşuluyor. Nainggolan'ın alternatifiymiş bu oyuncu. GS ye transfer çalımı olarak haber yaparlar haber gerçekse artık Bu arada opsiyonlu kiralık anlasmışız. Rezervasyon dahi yapıldığı iddia ediliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Söylenene göre GS'nin almak için görüştüğü bir orta saha oyuncusu ile biz anlaşmışız. GS başka oyuncuya yönelmek zorunda kalmış. GS transferi açıkladıktan sonra biz de açıklayacakmışız. Bu oyuncunun yıldız bir isim olduğu konuşuluyor. Nainggolan'ın alternatifiymiş bu oyuncu. GS ye transfer çalımı olarak haber yaparlar haber gerçekse artık Bu arada opsiyonlu kiralık anlasmışız. Rezervasyon dahi yapıldığı iddia ediliyor.
Kim olabilir ki  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim olabilir ki  :alala:
İsmi daha önce bizimle hiç anılmamış biriymiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

İsmi daha önce bizimle hiç anılmamış biriymiş.

Seri gs formasının ne kadar kötü olduğunu görüp kim getirdi lan bu takıma beni diyip o sezonluk şeyini iptal edip bize gelmiş olay gerçek beyler ben imza attığı kağıdım  :lol:

Şaka bi yana fanatik gs sayfasını açıp oyunculara baktım cuellar,bakayoko,badou gördüm bi tek, kim ola ki acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezonun başlamasına günler kalırken Kartal Yuvalarında yeni sezon ürünleri de yer almaya devam ediyor.
Yeni sezon formalarına olan ilginin de liglerin başlamasıyla birlikte daha çok artmsı bekleniyor.
Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; yeni sezon forma satışlarında 31 bin rakamına ulaşıldığı öğrenildi.
En çok ilgi gösterilen formanın ise siyah forma olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seri gs formasının ne kadar kötü olduğunu görüp kim getirdi lan bu takıma beni diyip o sezonluk şeyini iptal edip bize gelmiş olay gerçek beyler ben imza attığı kağıdım 

Şaka bi yana fanatik gs sayfasını açıp oyunculara baktım cuellar,bakayoko,badou gördüm bi tek, kim ola ki acaba
Yakında öğreniriz haber doğruysa

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

matuidi :d

bu arada kaynak?
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 11:53:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu arada kaynak?
Biz altı numara almak istiyoruz Matuidi değildir
Bakayako olabilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada kaynak?
Kaynağı ne yapacan? Forza'dan biri işte

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakayako olabilir
Ben de bir isim atayım o zaman. Victor Wanyama. Victor ile başladık Victor ile devam edelim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bakayako olabilir
matuidi gelsin her yerde oynar np
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ben de bir isim atayım o zaman. Victor Wanyama. Victor ile başladık Victor ile devam edelim
en mantıklı isim bu sanırım

gs ilgileniyor haberlerini görmüştüm
bipbipbupbup

Aaaa evet wanyamaydı ama gsnin transfer açıklamasını neden bekliyoruz onu anlamadım

Çevrimdışı MUSTAFA_

en mantıklı isim bu sanırım

gs ilgileniyor haberlerini görmüştüm
Aaaa evet wanyamaydı ama gsnin transfer açıklamasını neden bekliyoruz onu anlamadım
Adamın verdiği ipucuna uymuyor. Nainggolan'ın 2 katından fazla asist değerine sahipmiş bu arkadaş. GS'nin haberi yokmuş anlaştığımızdan. İşi CL kozunu kullanıp bozmasınlar diye anladığım kadarıyla.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı 9 Ağustos Cuma günü saat 14:30’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★