Şu adamı bir ben mi sevmiyorum. Yumuşak vurgusu yaptığı adamın 7 kırmızısı var. Yediği sarı kartlara bakarsak sezonda en az 2 maç oynamayacağı kesin gibi. Neyse bu açıklaması işimize gelir 
Serkan Reçber: "Victor Ruiz
Sol stoper tanımına fevkalade uyan yumuşak bir stoperdir"
Bu adamın yaptığı analizler artık pek güven vermiyor. Senin kendi başına yaptığın analiz inan bana daha doğrudur.
Dün akşam yaptığı değerlendirmede şöyle bir cümle kurdu şok oldum
"Beşiktaş Şenol Güneş döneminde Gökhan ve Caner ile oyunu genişleterek sahaya iyi yayılıyor ve geniş alanda hücum ediyor"
yine beni şoke eden bir yorumu
"Şenol Güneş döneminde beşiktaşın ilk iki senesinde bir oyun felsefesi vardı fakat daha sonra kulüp içindeki huzursuzluklar bu oyunun bozulmasına sebep oldu. Beşiktaş çok gol yiyor ama yediğinden çok gol atıyordu."
Birbiri ile kolerasyonu olmayan nedenler ile bir tarafından sonuç uyduruyor ayrıca en dar alanda hücum ettiğimiz istatistik bir gerçek iken bunu geniş alanda hücum ettiğimizi şeklinde söylüyor. Bir kere bilgi yanlış . Aynı zamanda neden çok gol yediğimizi açıklayamıyor çünkü takımın saha geometrisinin hücumdan savunmaya geçerken çok bozuk olduğunun farkında değil. Gol yiyor ama yediğinden fazla atıyor ne olacak ki gibi bir tavrı var. Böyle bir tavırda olan adam oyunun iki tarafına önem vermiyor demektir. Oyunda hem savunma hem hücum eşit değerde önemlidir.