2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4221948 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

zaten onun Beşiktaş menfaatine olan birşeyi isteyeceğini düşünmedim hiç
ama önceliği Avcı değil aykut olur onun.
Öyle birinin Beşiktaşda yönetici olmasından utanıyorum ya. daha ne diyeyimki.
abi F. Orman sana göre iyi bir Başkan ama  Ürkmezgil gibi insanları yönetime sokmasını nasıl yorumluyorsun? Sence iyi bir Başkan böyle şeylere dikkat etmemelimi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

böyle basit insanların yönetici olmasıda Fikret Ormanın suçudur.
insanlar sanıyorki  ben Fikret Ormanı tutuyorum aslında yaptığım şey doğrularını savunmak
yönetim işleyişi nedeniyle doğruların gölgede kalmaması lazım
yoksa bir kere hayat görüşü olarak o merhabalaşmayacağım biri normal hayatta onunla tek bağım Beşiktaşı tutmamız olur
hiç bir başkan hiç bir yönetim bu kadar Beşiktaşa uymayan şeyleri bu camiaya dayatmamışdır.
son dönem değil geldiğinden beri olan bu aslında ama yaptığı bu yanlışlar sadece doğruları
gölgelesin istemedim. Hele artık iyice tahammül sınırlarımı aşdı.
ama inkar edemeyeceğimiz bir konu varki başkan iyi bir Beşiktaşlı ve Beşiktaşın büyüklüğünü dosta düşmana tekrar hatırlattı.
bugün bir çok eleştiren insan bile Beşiktaşın büyüklüğünü iliklerine kadar hissettiği için yapıyor o eleştirileri.
artık renklilerden bile duyuyormusunuz üçüncü büyük lafını bir kaç ergen söylüyordu son dönemde artık kimse ağzına bile alamıyor.
ama çıkıpta bir himmetçi için pırlanta gibi çocuk derse bu benim sınırımı aşar.

bu konuda tam kızamıyorum kendine yeterince güçlü biri değil orman ve dönem o eski başkanların dönemi kadar demokrat değil ülkede rte gerçeği var ee bizde renkliler gibi torpilli de değiliz ismimiz cismimiz duruşumuz belli olunca bize çökmesi daha kolay başkanda bundan koruma dürtüsü ile yapıyor ama suyunu çıkarıyor bu kadar eğilip bükülmeye gerek yoktu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bu konuda tam kızamıyorum kendine yeterince güçlü biri değil orman ve dönem o eski başkanların dönemi kadar demokrat değil ülkede rte gerçeği var ee bizde renkliler gibi torpilli de değiliz ismimiz cismimiz duruşumuz belli olunca bize çökmesi daha kolay başkanda bundan koruma dürtüsü ile yapıyor ama suyunu çıkarıyor bu kadar eğilip bükülmeye gerek yoktu.
zaten bu kadar görmezden gelme nedenim buydu. o nedenle olumsuzluklara bakmamaya çalışdım hep.
daha öncede bunu defalarca söyledim ülke konjötürünün gerektirdiğini yapıyor diye
ama bu orhan ak meselesini bir yere koyamıyorum.
öncesinin nedenleri vardı. haklıydıda. önünde başka seçenek yoktu bu konularda eleştirip yıpratmanın manası yoktu.
bir çok kişide bunu düşünerek eleştirmedi zaten. ama bunu yanlış anladı sanırım
ben herşeyi yaparım nasılsa bir süre mızmızlanıp bırakıyorlar diye düşünüyor.
ama Beşiktaş taraftarı bir himmetciyi sindiremez. burda yanılıyor.

Çevrimiçi Necmi

bu arada kimse güçlü değil onun güçsüz olması bir kusur değil.
tersine Beşiktaşı başarılı yapacak yol vardı kullansaydı eğer. allahtan o yollara sapmadı.
o zaman çok güçlü görünürdü. ama işi dengede tuttu. kimseye o hissi vermedi.

Çevrimdışı sosyalkartal

En son şenol güneşin ilk senesinde bunu söylemiştim Şampiyon olacaz diye o zaman armağan felan birçok kişi muhalefet etmişti şimdi yine diyorum öyle güçlü bir hissim var ki bu sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olacaz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

abi F. Orman sana göre iyi bir Başkan ama  Ürkmezgil gibi insanları yönetime sokmasını nasıl yorumluyorsun? Sence iyi bir Başkan böyle şeylere dikkat etmemelimi?
Fikret Orman iyi bir başkan değil yanılıyorsun
sadece iyi işler yapmış bir başkan Fikret ormanı eleştirirken bile yaptığı iyi işleri
görmezden gelip iki yüzlü olamayız. bir çok eleştirenin yaptığı bu.
bunun tersini söyleyince Fikret Ormancı oluyorsun. Aslında Beşiktaşın tarafındayım
Beşiktaşa birşeyler vereni taktir ederim almaya başlarsa eleştiririm.
ama hizmet edene asla hakaret etmem. burda hakaret edenlere izin vermediğimiz için Fikret Ormancı olduk
yoksa üsturuplu eleştiri yapanlar istediği gibi eleştirisini yapıyor hep yaptı.

Çevrimdışı tangaz

zaten bu kadar görmezden gelme nedenim buydu. o nedenle olumsuzluklara bakmamaya çalışdım hep.
daha öncede bunu defalarca söyledim ülke konjötürünün gerektirdiğini yapıyor diye
ama bu orhan ak meselesini bir yere koyamıyorum.
öncesinin nedenleri vardı. haklıydıda. önünde başka seçenek yoktu bu konularda eleştirip yıpratmanın manası yoktu.
bir çok kişide bunu düşünerek eleştirmedi zaten. ama bunu yanlış anladı sanırım
ben herşeyi yaparım nasılsa bir süre mızmızlanıp bırakıyorlar diye düşünüyor.
ama Beşiktaş taraftarı bir himmetciyi sindiremez. burda yanılıyor.

kesinlikle...

orhan akı getiren biri bir daha ağzına beşiktaş duruşu kelimelerini alamaz alırsa sırıtır eğreti durur. junior aziz diyorlar sğda solda acı ama gerçek, azizden farkı genel profil olarak daha elit oluşu aziz bildiğin kenar mahalle gülüydü.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

alacaklı yönetim kurulu üyeleri
adalı bu kadar para almış olamaz borcu dolar deniyordu herkes tarafından
Belkide tl idi yoksa bu yoklukta 9 M dolar ödemiş olamazlar zaten alacak adamda değil.
bu arada ürkmezgil zırnık koklatmamış o anca aykut için fener kombinesi alsın fenere maddi daha fazla katkısı olmuşdur.

Çevrimdışı tangaz

bu arada kimse güçlü değil onun güçsüz olması bir kusur değil.
tersine Beşiktaşı başarılı yapacak yol vardı kullansaydı eğer. allahtan o yollara sapmadı.
o zaman çok güçlü görünürdü. ama işi dengede tuttu. kimseye o hissi vermedi.

söylemekten nefret ediyorum ama gese güçlü rte.ye neler yaptılar yaptıklarının yarısını biz yapsak başımıza neler gelirdi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

söylemekten nefret ediyorum ama gese güçlü rte.ye neler yaptılar yaptıklarının yarısını biz yapsak başımıza neler gelirdi.
Bu Gs yönetimin gücü nerden geliyor?
Adamlarda herkesin kasetimi var
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle...

orhan akı getiren biri bir daha ağzına beşiktaş duruşu kelimelerini alamaz alırsa sırıtır eğreti durur. junior aziz diyorlar sğda solda acı ama gerçek, azizden farkı genel profil olarak daha elit oluşu aziz bildiğin kenar mahalle gülüydü.
aziz menfaatleri için herşeyi yapabilecek biriydi Başkanın sınırları var aziz demek yanlış olur
hiç aziz gibi geçmişinde fetöcülerle tek bir pozu varmı. aslında çok içli dışlı oldukları mağlum
ışık okullarında okumadımı Başkan. Yinede bu konuda kendini korumuş himmetçi₁ savcılarla kol kola foto çektirmedi Beşiktaş formasıda giydirmedi. onlara yakın bir duruşda sergilemedi. başkan olduğunda ne kadar güçlü oldukları belliydi. yinede hiç şüphe duyulacak bir yanı yok. onlardan ağır küfürler bile yedi tapelerde sabit bu. bu konuda haksızlık etmeyelim aziz kim Başkan kim.

Çevrimdışı tangaz

alacaklı yönetim kurulu üyeleri
adalı bu kadar para almış olamaz borcu dolar deniyordu herkes tarafından
Belkide tl idi yoksa bu yoklukta 9 M dolar ödemiş olamazlar zaten alacak adamda değil.
bu arada ürkmezgil zırnık koklatmamış o anca aykut için fener kombinesi alsın fenere maddi daha fazla katkısı olmuşdur.

sanki dolarmış adalının alacağı aralıkdan beri kur düşüşüyle bi parça düşmüş gibi, alacak biri gibi durmuyor ama almış defalarca 10 milyon dolar alacağı var dendi çünkü.

listede en üzüldüğüm isim tamer kırandır başkan ilk göreve geldiğinde göreve başladı saçma sapan bi olay yüzünden gitti çok hevesli çok istekliydi gözleri parlıyordu heyecanı her haline yansıyordu ve ilk göreve geldiklerinde elini cebine en çok atan adamdı o dönem sanırım 4-5 milyon arası bi para koymuştu

Çevrimdışı tangaz

Bu Gs yönetimin gücü nerden geliyor?
Adamlarda herkesin kasetimi var

mekteb-i sultani (gs lisesi) ülkedeki masonist yapının dergahıdır temelleri osmanlı dönemine dayanır.

Çevrimdışı tangaz

aziz menfaatleri için herşeyi yapabilecek biriydi Başkanın sınırları var aziz demek yanlış olur
hiç aziz gibi geçmişinde fetöcülerle tek bir pozu varmı. aslında çok içli dışlı oldukları mağlum
ışık okullarında okumadımı Başkan. Yinede bu konuda kendini korumuş himmetçi₁ savcılarla kol kola foto çektirmedi Beşiktaş formasıda giydirmedi. onlara yakın bir duruşda sergilemedi. başkan olduğunda ne kadar güçlü oldukları belliydi. yinede hiç şüphe duyulacak bir yanı yok. onlardan ağır küfürler bile yedi tapelerde sabit bu. bu konuda haksızlık etmeyelim aziz kim Başkan kim.

yanlış anlaşılmayı düzelteyim burada junior aziz derken kibri ve taraftara yaklaşımı ifade ediliyor.

Çevrimiçi Necmi

gs güçlü değil yaltakçı aradaki farkı ayıramadın.
eskiden güçlüydü. himmet tarafından korunuyordu yani aynı yolun yolcusu bunlar.
unuttunmu fetö hedef edildiğinde ağlıyorlardı derdimizi anlatacağımız tek kişi yok diye
gidip duvara tosluyoruz. sonra ne yaptılar iktidara yaltaklandılar.  biz yolumuzdan döndük en büyük iktidar dediler.
yaltaklanmanında ödülünü aldılar. olan bu. her dönem yaptıkları güçlü olana yaltaklanmak
bu gün iktidar değişse gelecek iktidara uygun bir başkan seçerler bukalemun gibi renk değiştirirler.
bu güç değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum. gücün bir duruşu vardır. krala soytarılık yapanlar bunun ödülünü alırlar ama hiç bir zaman güçlü diye tanımlanmazlar. fenerde sistemi kullanır ama yaltakçı değildir bir duruşu var en azından.

Çevrimdışı tangaz

sanırım birkaç güne 1-2 transfer geliyor adalı bugün trtspora konuşmuş tümünü izleyemedim ama yakaladığım bölümde 2-3 güne hızla gibi ifadeler wardı.

Çevrimiçi Necmi

sanki dolarmış adalının alacağı aralıkdan beri kur düşüşüyle bi parça düşmüş gibi, alacak biri gibi durmuyor ama almış defalarca 10 milyon dolar alacağı var dendi çünkü.

listede en üzüldüğüm isim tamer kırandır başkan ilk göreve geldiğinde göreve başladı saçma sapan bi olay yüzünden gitti çok hevesli çok istekliydi gözleri parlıyordu heyecanı her haline yansıyordu ve ilk göreve geldiklerinde elini cebine en çok atan adamdı o dönem sanırım 4-5 milyon arası bi para koymuştu
tamer kıran korumalarla dolaşıp stadda korumalarına taraftar dövdüren değilmi :alala:
on milyon var dendide diyen taraftar ben resmi olarak hiç bir yerde görmedim bunu
buda bir şehir efsanesi olabilir. belki o zaman alacağı tl yi dolara çevirip 10 M dediler ama borç tl idi.
kim bilir. ama bildiğim birşey varsa resmi kanaldan hiç denmedi yada ben şahit olmadım diyelim.

Çevrimiçi levitate

sanırım birkaç güne 1-2 transfer geliyor adalı bugün trtspora konuşmuş tümünü izleyemedim ama yakaladığım bölümde 2-3 güne hızla gibi ifadeler wardı.
bence kono ve durmisi

stoper olarak kongolo gelecek bence ama ne zaman olur belli olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

gs güçlü değil yaltakçı aradaki farkı ayıramadın.
eskiden güçlüydü. himmet tarafından korunuyordu yani aynı yolun yolcusu bunlar.
unuttunmu fetö hedef edildiğinde ağlıyorlardı derdimizi anlatacağımız tek kişi yok diye
gidip duvara tosluyoruz. sonra ne yaptılar iktidara yaltaklandılar.  biz yolumuzdan döndük en büyük iktidar dediler.
yaltaklanmanında ödülünü aldılar. olan bu. her dönem yaptıkları güçlü olana yaltaklanmak
bu gün iktidar değişse gelecek iktidara uygun bir başkan seçerler bukalemun gibi renk değiştirirler.
bu güç değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum. gücün bir duruşu vardır. krala soytarılık yapanlar bunun ödülünü alırlar ama hiç bir zaman güçlü diye tanımlanmazlar. fenerde sistemi kullanır ama yaltakçı değildir bir duruşu var en azından.

yaltakçı oldukları doğru ama güçlü oldukları ellerinin kollarının çok uzun oldugu da bir gerçek bi defa fena organizeler. neyse bu pislikleri knuşmayalım sayfayı kirletiyorlar

Çevrimdışı savaş altay

Her paylaşımına Come To T&T Hanoi  yazalim :D
Ates vietnama duserse o zaman harika olur. Quaresmadan vietnam gecen bir cumle koparacaksin sonra vietnam basinina

sizdiracaksin. Vietnamdan da bir iki basin calisani ayarladin mi haberi ulkeye sokacaksin. Taraftar gruplarina esintisi geldi mi

haberin face, twitter ve insta yolu ile duman yayilir. Geriye kaliyor basindan adamin ile forum sahibi taraftarin irtibati.

BEYLER SAGLAM DUYUM ALDIM diye girdimi foruma kirli bilgimiz, bu is tamamdir. Sen hic zahmet etme kendileri

gelsinler. Menejeri parayi ayarlasin biz de buradan tezgahi kuralim. Hazir menejeri de oradayken bitirelim bu isi   :D

Bu menejerin kafasi durmus, quaresma ilgi hastasidir. YAKMAMIZ LAZIM VIETNAM'i

Bana ters olmasaydi ispanyollar ile katalanlari coktan ayirmistim bile. Bu yahudiler saniyor bir tek bunlarin

kafasi calisiyor. Bize ters olaylar ondan yani. Tezgahsa tezgah  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

tamer kıran korumalarla dolaşıp stadda korumalarına taraftar dövdüren değilmi :alala:
on milyon var dendide diyen taraftar ben resmi olarak hiç bir yerde görmedim bunu
buda bir şehir efsanesi olabilir. belki o zaman alacağı tl yi dolara çevirip 10 M dediler ama borç tl idi.
kim bilir. ama bildiğim birşey varsa resmi kanaldan hiç denmedi yada ben şahit olmadım diyelim.

evet tamer kıran o ama olay tam öyle korumalar dövdürttü şeklinde olmamıştı tartışma vardı koruması cebinden demir cop çıkarıp dalmıştı mevzuya adamı da bitirmişti ama çok saf temiz duygularla inanılmaz şevkle sarılmıştı göreve gelince bir röportajı vardı orda hoşuma gitmişti görebiliyordun hallerinden.

taraftar değil abi yöneticiler gazeteler vb heryerde vardı demirören 104 milyon tl (sanırım 60-70 milyon dolar filandı) adalı 10 milyon dolar alacağı var die çok yerde geçti bu bilgi.

Çevrimdışı tangaz

bence kono ve durmisi

stoper olarak kongolo gelecek bence ama ne zaman olur belli olmaz

bana da stoper gibi geldi ilk gelecek kişi

Çevrimiçi Necmi

yanlış anlaşılmayı düzelteyim burada junior aziz derken kibri ve taraftara yaklaşımı ifade ediliyor.
bu kibri geldiğinden beri hep vardı hiç değişmediki sadece
herşey güzelken görünmüyordu. taraftara yaklaşımıda hep aynı oldu.
zaten tepki verdiğimde bu. adam hep böyleydi zamanında neden görmedi insanlar. birşeyler kendilerine göre ters gidince
gündem oluyor. eleştiri iyi giderkende olmalı aslında kötü giderken dozu kısmak lazım dahada kötüye gitmesin diye.
Başkan değişmedi sadece taraftar iyi gün taraftarı olmaya başladı. bugün sosyal medyada en ağır şekilde gömenler yarın şampiyon olalım
tek bir eleştiri yapmazlar. Birde gerçekten eleştirilmesi gerekeni eleştirmiyorlar olmadık yerden cahilce saçma sapan
eleştiri yapıyorlar. Zaten eleştiri gerçekten Beşiktaş içinmi yoksa tavuklarına kış kış dendiği içinmi yapıldığı belli oluyor
başkanın son konuşmasıda bunu anlatıyordu aslında. sözü taraftara değil belli kesime. bunu taraftar kendi üstüne alıyor.
Beşiktaş taraftarı kendini çok kullandırıyor malesef. söylediğimizdede her suçu taraftara atmış oluyoruz.
sabak akşam sövdüğü basın mensuplarına bile biraz düşüncesi doğrultusunda yazsın yapışıyor. o Beşiktaş düşmanının Beşiktaş menfaatine birşey yazmayacağının hesabını yapmıyor. ben savunduğum şeyi söylese bile savunana bakarım sonra bu fikri kendimde sorgularım
Beşiktaş düşmanıın savunduğu bir şeyle benim savunduğum şey aynı olamaz olmamalı.

Çevrimiçi Necmi

evet tamer kıran o ama olay tam öyle korumalar dövdürttü şeklinde olmamıştı tartışma vardı koruması cebinden demir cop çıkarıp dalmıştı mevzuya adamı da bitirmişti ama çok saf temiz duygularla inanılmaz şevkle sarılmıştı göreve gelince bir röportajı vardı orda hoşuma gitmişti görebiliyordun hallerinden.

taraftar değil abi yöneticiler gazeteler vb heryerde vardı demirören 104 milyon tl (sanırım 60-70 milyon dolar filandı) adalı 10 milyon dolar alacağı var die çok yerde geçti bu bilgi.
her yerde vardı doğru bende hep 10 M dolar dedim zaten hesaplarımıda öyle yapıyordum ama raporlarda hiç görmedim
resmi olarak yok söylenenler var. Ben adalıyı pek sevmem ama şu durumda Beşiktaşdan tek kuruş alacağınada inanmam işin doğrusu.
öyle bir adam değil bende o izlenimi bırakmadı. kendi parası alır elbet aldığındada eleştirmem. ama sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

ben rahmi koç olsaydım şuan delikli kuruş borcumuz yoktu  :icool: