2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253154 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

dewlette vergi borçlarını silsin %90 filan benden bolca alıyor zaten özellikle ödemediğim bir radar cezası wardı araç muayenesi için ödemek zorunda kaldım 488 tl 760 tl olarak aldılar yuhh ohaa oldum 60 milyonda çokmuş
araştırma geliştirme pazarlama mağaza falanda var sanırım onun içinde anlayamadım orayı genel yönetim gideri diyor ama kartal yuvası muhasbesinde
her neyse  borçlar yılın ilk üç ayı düşük olur yıl sonuna doğru artar biraz düşmesini bekliyordum zaten ama bu kadarını bilmiyordum şimdi yapılanma olması o yüzdende büyük avantaj sağlıyor düşük anında yapılandırma yapıp borcu sabitliyorsun transfer dönemi ciddi bir harcama yapmadan geçirirsek bayağı avantajlı oluruz tahminim borcun yıl sonu artma nedeni kısa vadeli borçları ödeyemeyip çekilen kredilerden kaynaklanıyordu.

Çevrimdışı tangaz

Evet modern futbolda artık kaç kilometre koştuğundan  çok yaptığın koşuların kaç tanesi sürat koşusu, bunlar toplam koşu mesafesinin yüzde kaçı daha fazla önem arz ediyor. Sürat koşusu da tek başına bir anlam ifade etmiyor. Messi o kadar golü diğerlerinden daha fazla koştuğu için atmıyor . 17 yaşındaki haline göre daha çok koştuğu için de gol adetleri artmış değil.

bu koşu mesafesi 4-5 sene öncesine kadar çok goygoy haline gelmişti hatta birkaç alman takımı 126 km filan koşmuştu millet oha falan olmuştu haa tabi hiç biri bayerni geçemedi bayerni yenemedi o alman takımlarının birde kompakt oyun oynayan oyun boyunu kısa tutan takımların koşu mesafesi elbetteki kısa olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BJKTÜRK23

konopa 3 yıl için 11 milyon bağlamak risk bu riski alacağına git falcaoyu al 20 milyon bağla daha az risk

zaten kenar hücumcular kısırlaştırılmış mübarek biri 2 gol 10 asist 1500 orta  yapar diğeri 4 gol 5 asist 1500 hücum faul. Burak ın ucuna bağlı takım. Bu sene geçen senenin altında kalacak büyük ihtimalle maç da kaçırır illa ki ya da formsuz olur. O gelene kadar ljacic 2 gol 3 asistti o kısmı atlıyor herkes Burak gelmese bu 6.5 m zorunlu opsiyon kazık yedik diye eleştirecektik.

Golcün  kadar ya da diğer skorerlerin kadar varsın bu ligde. Sol Bekten bile elzem bence santrafor  en az Burak ayarında biri. Özellikle ceza alanı içi kutu golcüsü lazım şöyle safkan bir bitirici.Türkiye den bir takımın da alıp alabileceği en üst seviye 3-4 adamdan biri Falcao. İnş gitmez gs ye yoksa bülent yıldırım serkan çınar açıklarını çok rahat kapatırlar. Yürüyerek 30 atar herif bu ligde. Lens e yaptığımız o dönemde yanlıştı ama Falcao ya asıl bizim yürümemiz lazım alırsak şampiyon yapar alamazsak gs yi şampiyon yaptırmayız en azından.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Geçen sene 15 gol attı ve skora katkısı sadece 170 dakikada 1.

Whoscored rating'i de çok düşük, yani goller dışında katkı vermemiş.

Yanlış anlama sakın kötü amaçla yazmıyorum :) ama ömer üründül ü hatırlattı Zlatan attığı 3 gol dışında sahada yoktu gibi olmuş  :D

Çevrimdışı tangaz

zaten kenar hücumcular kısırlaştırılmış mübarek biri 2 gol 10 asist 1500 orta  yapar diğeri 4 gol 5 asist 1500 hücum faul. Burak ın ucuna bağlı takım. Bu sene geçen senenin altında kalacak büyük ihtimalle maç da kaçırır illa ki ya da formsuz olur. O gelene kadar ljacic 2 gol 3 asistti o kısmı atlıyor herkes Burak gelmese bu 6.5 m zorunlu opsiyon kazık yedik diye eleştirecektik.

Golcün  kadar ya da diğer skorerlerin kadar varsın bu ligde. Sol Bekten bile elzem bence santrafor  en az Burak ayarında biri. Özellikle ceza alanı içi kutu golcüsü lazım şöyle safkan bir bitirici.Türkiye den bir takımın da alıp alabileceği en üst seviye 3-4 adamdan biri Falcao. İnş gitmez gs ye yoksa bülent yıldırım serkan çınar açıklarını çok rahat kapatırlar. Yürüyerek 30 atar herif bu ligde. Lens e yaptığımız o dönemde yanlıştı ama Falcao ya asıl bizim yürümemiz lazım alırsak şampiyon yapar alamazsak gs yi şampiyon yaptırmayız en azından.

aynı düşüncedeyiz falcao al zlatan al buragı sola at  falcao+ burak 40-50 arası gol atar zlatan+burak 30-40 arası gol atar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu Konoplyanka transfer muhabbeti pek içime sinmiyor.

Konuşulan 3 milyon civarında bonservis 2.5 milyon civarında maaş, o kalibredeki bir adam için normal olsa da, bizim şu anki durumumuzda bence risk.

Yönetim herhalde bir prestij transferi için böyle bir bütçe ayırmış, Kagawa olmayınca buna yöneldiler.

Ama bence gerek yok.

Paraları çöpe atmak demek herif tutunamıyor. Yetenekli olabilir ama katkı alamayız. Kesinlikle yeni Lens olur.

Çevrimdışı Necmi

Kredibiletimiz yoktur abi zaten yoksa niye temlik gösterelim her haltı  :D ama kodoman iş adamlarımız yöneticilerimiz de mi yok onlar üzerinden kur yükselmesi döneminde hedge yaparak maliyet düşürülebilirdi.

Yapılandırma çarkı döndürmede nefes aldırma da tabi ki çok önemli. Fakat Yapılandırmanın detaylarını bilmiyoruz. Faiz yıllık ne kadar eğer hali hazırdaki kredilerden daha düşük orandaysa o fark kadar kar etmiş oluyorsun direk. Nefes alman da cabası.Yok daha yüksekse fark kadar zarar etmiş oluyoruz borç daha da artıyor. Ama ben ilk seçenek olduğunu düşünüyorum. 2. seçenek günü kurtarmak için geleceği karartmak olur. Öyle bir durumda son çaremizmiş demek ki derim. Muhakkak enine boyuna incelemişlerdir.

10 farklı yere borçlanmaktansa 1 farklı yere borçlanmak daha iyidir. Ama onun da dezavantajı o 1 kişiye mahkumsun borçlu olduğun süre boyunca ki anlaşma da öyle zaten tabi bu çıkarımıza da aslında sıkı sıkıya uygulanırsa. Atıyorum yıllık %20 den borçlandın. 5 yıl boyunca ya giderlerini kısarak ya da gelirlerini arttırarak %100 rakamına ulaşmak zorundasın ki 5 yıl boyunca her yıl %20 den toplam %100 düz hesap söylüyorum bileşik hesaplanır aslında. ödemelerini yapabilesin başka bir borçlanmaya girmeden. he bu sağlanırsa 5 yıl sonunda bugün yapılandırılan tutar kadar borcumuz düşmüş olacak. Tabi aynı anda diğer kalemlerde eşitlik olmalı. Sonrası çok daha kolay olur. işte bura da önemli olan hangi yolun seçileceği. Başa baş gelen kar zarar dönemi ele alınıp  %20 gider düşürmek demek her yıl örneğin bu sene 50 m maaş bütçemiz var 40 m a çekmek demek. Tabi tüm gelirlerimiz aynı kalmalı. Ya da 50 m başarı geliri yaptık. yayıncı kuruluş uefa falan yine 50 m maaş vereceğiz bu sefer 60 m gelir elde etmemiz gerek.
1.7 küsur borcun 1.3 ü zaten finansal borç 160 vergi 100 yd bunları halledersek 5 sene sonra borcumuz olmayacak gibi birşey 200 küsurda finansal olmayan borçlar var. yapılanmaya uyulduğunda 5 yıl sonra düze çıkıyoruz vergiyi halledelim gerisi önemli değil bunuda hallederler bizim için değilde renklileri için halletmek zorundalar bizde faydalanırız :D

Çevrimdışı tangaz

Paraları çöpe atmak demek herif tutunamıyor. Yetenekli olabilir ama katkı alamayız. Kesinlikle yeni Lens olur.

hiç kimse lens olamaz :D ben lens kadar gereksiz hücum faul yapan adam görmedim top kontrolü kötü bu nedenle fahiş hata akabinde faul yapıyor.

Çevrimiçi mayguntr

bu koşu mesafesi 4-5 sene öncesine kadar çok goygoy haline gelmişti hatta birkaç alman takımı 126 km filan koşmuştu millet oha falan olmuştu haa tabi hiç biri bayerni geçemedi bayerni yenemedi o alman takımlarının birde kompakt oyun oynayan oyun boyunu kısa tutan takımların koşu mesafesi elbetteki kısa olur
Aksine kompaktligi korumak icin surekli ileri geri beraber gitmek zorunda kalacaklari icin kosu mesafesi artmaz mi takim olarak ? Yerleserek de oynuyorlarsa m.city, barcelona gibi, surekli alan degistirmek zorundalar yoksa o kisacik alanda anca al ver yapip ataksiz/sutsuz maci sona erdirirler. rakipler bize topu verdiklerinde oldugu gibi.

Çevrimdışı Necmi

güncel kuralı bilmiyorum ama düz mantık kuralım tüm avrupada transfer tahtası açıkken oynatamazsın denmez heralde
son yükselme final maçında oynarsa oynatamıyorsun diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir

Çevrimdışı tangaz

Aksine kompaktligi korumak icin surekli ileri geri beraber gitmek zorunda kalacaklari icin kosu mesafesi artmaz mi takim olarak ? Yerleserek de oynuyorlarsa m.city, barcelona gibi, surekli alan degistirmek zorundalar yoksa o kisacik alanda anca al ver yapip ataksiz/sutsuz maci sona erdirirler. rakipler bize topu verdiklerinde oldugu gibi.

rakip sahaya yerleşiğiz defans orta sahaya yakın top bizde topu koşturuyoruz gibi öngörerek yazmıştım

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aynı düşüncedeyiz falcao al zlatan al buragı sola at  falcao+ burak 40-50 arası gol atar zlatan+burak 30-40 arası gol atar.

dediğim diğer 3-4 isim de zaten zlatan-balotelli-huntelaar ve gomez (28 golü görmez ama Burak la ambargo koyarlar). Falcao en iyisi değil aralarında ama en alınabilir olanı Gomezden sonra bizim için diğerleri için ilki. Tabi ki sola da atarsın Burak ı maçına göre çift forvette oynarsın dinlendirmek için dönüşümlü de. Aynı anda saha da olduklarında 2 kısırdan 1 ini azaltmış oluyorsun. Birinin olmadığı maçta he le de büyük maçlarda veya avrupa maçlarında caydırıcı etken oluyorsun. Burak cezalı olsa sakat olsa allah korusun fb, gs  derbisine başak deplasmanına avrupa maçlarına Umun nayir le mi çıkmak isteriz Falcao ile mi. Ya da kulübeye dönüp maç kötü giderken umut u mu almak isteriz falcao yu ya da Burak ı mı ? Bana kalsa bir tane de üstüne golcü kanat alırım. Sol bekte git aziz behich ile oyna yiyeceğin 2 artar çok çok not: Adriano yu tutsak daha karlı olurduk.

Çevrimdışı tangaz

son yükselme final maçında oynarsa oynatamıyorsun diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir

öyledir son eleme turu gibi bşeydir aksi olsa herkes transferi 1 temmuzda filan bitirsine gider konu

Çevrimdışı tangaz

dediğim diğer 3-4 isim de zaten zlatan-balotelli-huntelaar ve gomez (28 golü görmez ama Burak la ambargo koyarlar). Falcao en iyisi değil aralarında ama en alınabilir olanı Gomezden sonra bizim için diğerleri için ilki. Tabi ki sola da atarsın Burak ı maçına göre çift forvette oynarsın dinlendirmek için dönüşümlü de. Aynı anda saha da olduklarında 2 kısırdan 1 ini azaltmış oluyorsun. Birinin olmadığı maçta he le de büyük maçlarda veya avrupa maçlarında caydırıcı etken oluyorsun. Burak cezalı olsa sakat olsa allah korusun fb, gs  derbisine başak deplasmanına avrupa maçlarına Umun nayir le mi çıkmak isteriz Falcao ile mi. Ya da kulübeye dönüp maç kötü giderken umut u mu almak isteriz falcao yu ya da Burak ı mı ? Bana kalsa bir tane de üstüne golcü kanat alırım. Sol bekte git aziz behich ile oyna yiyeceğin 2 artar çok çok not: Adriano yu tutsak daha karlı olurduk.

bu yabancılardan birini alamıyorsak (ki gündemde yok zaten) gidip cenk tosunu kiralayıp burak cenk 11i yapmak doğru olur. gomezde bence 1+1 alınabilir bir risk.

Çevrimdışı murat

bak bu da olası ama seçmek değil de yeterlilikle alakalı gibi sanki mesela tümerde öyleydi hiç sevmezdim o nedenle
zaten bu maç seçmek tam anlamıyla seçmek olmuyor öyle bir seçme imkanı olsa her maç bir asist bir gol atmayı seçer her futbolcu. :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

içimde sanki kötü oynayacak gibi bir his war futbol odaklı yorumum değil bu sadece lanet bir his

benim içime de gelip show yapacakmış gibi geliyor biliyon ben kolay kolay yanılmam  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

rakip sahaya yerleşiğiz defans orta sahaya yakın top bizde topu koşturuyoruz gibi öngörerek yazmıştım
ama koşu mesafen düşerde verimin dahada düşer rakip kapanır
sana geçit vermez yinede rakipdan fazla yorulursun

Çevrimdışı tangaz

zaten bu maç seçmek tam anlamıyla seçmek olmuyor öyle bir seçme imkanı olsa her maç bir asist bir gol atmayı seçer her futbolcu. :evillol:

tam anlatamadım ben boydun durumunu kalibresinden ötürü rakibe göre 1 var 3 yok olacak die korkuyorum hani olcayın büyük maçlarda avrupada dişli rakiplere karşı kayboluşu misali küçük maçların büyük topçusu misali vbvb

Çevrimdışı tangaz

benim içime de gelip show yapacakmış gibi geliyor biliyon ben kolay kolay yanılmam  :bandit:

walla bilmiyodum ama inşallah  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Saha içi yerleşimi düzgün kompak , topu ayağında tutan , oyunun kontrolünü elinde bulunduran ne zaman ne yapması gerektiğini bilen oyunculardan kurulu takımsan sen rakibe göre daha az koşarsın, yaptığın koşular da daha çok kısa mesafe sürat koşuları olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1.7 küsur borcun 1.3 ü zaten finansal borç 160 vergi 100 yd bunları halledersek 5 sene sonra borcumuz olmayacak gibi birşey 200 küsurda finansal olmayan borçlar var. yapılanmaya uyulduğunda 5 yıl sonra düze çıkıyoruz vergiyi halledelim gerisi önemli değil bunuda hallederler bizim için değilde renklileri için halletmek zorundalar bizde faydalanırız :D

Abi yd ye senet sepet yapmışız 94 m direk düş sen onu en kötü bir sponsorluk uydururuz krampon altına demirdöküm falan hallederiz. :D Şu kadar söyleyeyim bu kurlarla 1 milyar tl borç demek borçsuzuz demek zaten kıçı kırık Bursaspor un bile 500 m tl borcu var. 2 sene ptt de takılsınlar yarısı düşer.
Ben dediğim sıkılıkta uyacağımıza ihtimal vermiyorum. 3 sene iyi gitsek ki Fikret Orman fazla sapmadan uymaya çalışır geleni sıkıştıracaklar yıldız yıldız diye hele başarı gelmezse gör sen bunları aslında fb ve gs kullansın diye bu kadar gündem yaptılar ama bu renkliler ffp de dinlemiyor medya bile beklemiyordu bu kadar açılmalarını hadi fb elmas falan sattı da arka tarafları fecaat gs falcao yu da alırsa şampiyon olur yine ama cagne yi satmazlarsa seneye uefa yapıştırır onlara bu sefer artık yine seza almazlarsa bir biz enayiymişiz diyeceğim ben de  :bandit: Biz borcu 5 yıl sonunda 2 milyar tl civarında bile tutsak yeter ki faiz yükümüz olmasın. karlı görürüm.

Çevrimdışı Erman1903

ismi bizle anılan vit.guimaresin sol ayaklı sol stoperi pedrao bu akşam uel maçında sağ ayağıyla güzel bir asist yapmş

Vitor, Kolodciek, Martins gibi isimler arasından bize en faydalı olabilecek isim bence Pedrao. Pas kabiliyeti dışında lider bir oyuncu olması,az kart görmesi gibi avantajları var. Sadece biraz ağır bir oyuncu. Hala kademe atlama potansiyeli bulunuyor. Marcelo etkisi yaratabilir. Wyscoutum yok ama maaşı 235Bin Euro olarak gözüküyor.

Fakat oyuncu takım kaptanı, kimse kolay kolay kaptanını kiralamak istemeyecektir. Eğer satın alabilirsek bir sakatlık geçirmediği sürece zarar etmeyiz. Zaten fiziken çok sağlam bir yapısı var.

Çoğu ligin açık olduğu menejerlik oyunundan programla sol ayaklı stoperlere bakmıştım bir hafta 10 gün önce. Sonra buraya 5-6 oyunculuk mini liste paylaştım, Pedrao başında bulunuyordu.

FM 2019 özellik görselini paylaşalım.

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 00:33:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat

alanı daralta daralta futbolun içne ettiler bence bu alan daraltmaya da ofsayt benzeri bir kural getirsinler yada ofsaytı biraz esnetsinler mesela ortasahanın 10-15 metre gerisine bir çizgi oraya kadar serbest olsun.

Çevrimdışı tangaz

ama koşu mesafen düşerde verimin dahada düşer rakip kapanır
sana geçit vermez yinede rakipdan fazla yorulursun

oyuncular statik değil elbette öyle olsa rakibe kaptırırsın anında topu
öyle oynayıp rakipten fazla yorulmak problem değil ki sonuçta skor yapıyorsun cinselilişkide de erkek yorulur aynı hesap skor yapan yorulur  :D

Çevrimdışı murat

tam anlatamadım ben boydun durumunu kalibresinden ötürü rakibe göre 1 var 3 yok olacak die korkuyorum hani olcayın büyük maçlarda avrupada dişli rakiplere karşı kayboluşu misali küçük maçların büyük topçusu misali vbvb
ben boyd değil konoptan bahsediyorum.boyd bence çok yararlı olacak.olcay büyük maçlarda kaybolmuyor sadece rakip bzim sahamızda oynadığı için verimli olamıyordu.olcayın en büyük artısı top ileriye gelip kaybedilmesi sonra şok presle o topu kazanması veya takım olarak kazanmamızdı.top gelmeyince kazanamıyorsunda :D