Karşındakine sürekli saldırgan bir üslupla temeli olmayan suçlayıcı ifadelerde bulunmakla haklı çıkamazsın maalesef. Böyle bir üslup senin haksız olduğunun da ispatı anlamına gelir.
Kendinden emin ifadelerle şöyle oldu böyle bitti diyen insanların ağzına lafı tıkayan en sonunda her zamanki gibi bir kez daha haklı çıktım diyen sensin.
Senin tabirinle enkazı yapan gitti . O olumsuzluklar ortadan kalktı. 1 sene sonra kelime oyunları yapacak seçenekleri sen ortadan kaldırdın yazdıklarınla. Zaten her zaman da haklı çıkıyorsun. Işte herkes ne kadar haklı olduğuna bir kez daha şahit olacak
nasıl neyi ortadan kaldırdım yazdıklarımla ne yazdım ben daha hazırlık maçlarını bile izlemedim
ne yani şenol hocanın yamadıklarını yapsa bile ortadaki enkaz üç günde toplanırmı bunu söyleyen sensin
kaldıki o enkazı toplayacak kişi avcı değil bence hiç istemedim bunu daha imza atmadanda söyledim.
hocanın bıraktığı takım yüzünden bir sıfır taraftar yüzünden iki sıfır yenik başlıyor zaten
bir kere herşeyi düzeltse bile bunun karşılığı şampiyonluk değil sadece daha iyi olmaktır
şampiyonluk çok bilinmeyenli bir denklem ve sadece senin elinde olan birşey değil 17 takım daha var ve onlardan biride
herşeyi doğru yapar ama bir kişi şampiyon olacak.geçen seneden daha iyi olmanın karşılığı şampiyonluk değildir
kimseyi suçlamıyorum birini suçlarsam burda değil ceza kurulunda yaparım onu. ben kimseye kişisel saldırı yapmam
sadece yapılanı söylerimfikrini eleştiririm sertte eleştiririm ama eleştirdiğim kişi değil fikirdir.
sizin derdiniz bu değilki birilerine böyle davransam zaten durmaz gider. ben sadece insanların fikirleri üzerine konuşurum
sizin gibi kişiselleşmem. kimsenin eskiden söylediği şeyleride bulup çıkartmam mesela insanlar fikir değiştirebilir bu gün yönetimi haklı görürüm yarın yönetimi eleştiririm
evet benim tabirimle enkaz yapan gitti ama enkaz ortada duruyor. kelime oyunu falan yok ortada enkaz yapan varsa birde enkaz var demektir
enkazda kendiliğinden üç katlı binaya dönüşmez gitti diye herşey toz pembe olmaz.
şampiyonluk bekliyormuyum hayır beklemiyorum öyle yüksek beklentilerim yok o nedenle transfer olmuş olmamış onada bakmıyorum ona kadar
takımda yapılacak o kadar çok iş varki.
benim her söylediğim şey ortada duruyor haklımıyım haksızmıyım bunu bırakta okuyucular karar versin.
sürekli suçlama getirip duruyorsunuz şöylesin böylesin bize böyle davranıyorsun peki hiç düşündünmü
bu kadar okuyucu var sürekli şikayetlerini okuyor peki hiç sormuyorlarmı madem memnun değil neden gitmiyor
itilip kakılmaktan zevkmi alıyor.
sen bana bulaşana kadar ben senin mesajlarını bile alıntıladığımı hatırlamıyorum bulaşıncada daha önce dediğim gibi adam yerine koyup cevap verdim
ben biriyle tartışıyorsam bilki ciddiye alıyorumdur. tartışmaya değer buluyorum demek oluyor.
sürekli hep aynı mevzu haklıyım haksızsın olayı ne önemi var bunun önemli olan Beşiktaşın başarısı Beşiktaş başarılı olsun ben her konuda
haksız olayım birşeyimmi eksilir. benim fikirilerim bu kadar elimden bu kadarı geliyor daha iyisini biliyorsan buyur yap internet geniş mecra
senide tutan yok. bana burda istediğini yazabiliyor olman benimle tartışabiliyor olman ble aslında buranın ne kadar demokratik olduğunu göstermezmi
insan alana çıkar eylem yapar demokrasi yok diye bağırır ama onu yapabiliyor olmasının demokrasi olduğunun farkında değildir.

her yazdığım mesaja yapışıyorsunuz sonra burda demokrasi yok insanları konuşturmuyoruz diye şikayet ediyorsunuz
sizin derdiniz forum değil benim aslında ama çözümü olmayan bir durum bu
sana tekrar söylüyorum benim söylediklerim beni bağlar sen benim söylediklerimi bırak kendi fikirlerini söyle ben yanılabilirim yanılmayabilirimde ama bu sadece beni bağlar
sana birşey ispatlamak zorunda değilim istersem saçmalayabilirimde buda en doğal hakkım istediğim herkesin fikrini tartışabilirim küfür hakaret etmeden
kişisel olmadan sert üslupta kullanabilirim yeterki karşımdakini kırmayayım kırarsamda oda benim bileceğim birşey o kişiyle benim aramda gerektiğinde gönlünüde alırım ama bu
üçüncü kişileri alakadar etmez. yani insanlara ne dediğim seni ilgilendirmez.
senin bu kadar zoruna ne gitti insanların ağzına lafı tıkıyormuşum insanların ağzı yokmu kendi haklarını arayamıyorlarmı sen avukatlarımısın.
bin defada haklı olduğumu söylerim kime ne sonuçta benim hakkımı verecek olan ben değilimki haklıyım demekle haklı olunsa keşke
en fazla bunca insana kendimi güldürmüş olurum. ben kendimle barışık bir insanım hayatım boyunca başkaları ne düşünür demedim
bildiğimi söyledim yanlış çıkmış çıkar haklıyım derim haksız çıkarım her şey insanlık içinde olağan şeyler gocunmamki.
burda bazen yanlış hatırladığım şeyleride söylüyorum içerde egos düzeltiyor beni. ama gelip burda mesajımı düzeltmiyorum
istesem istediğim mesajımı düzeltebilirim ama benim için hata insana mahsustur aslında insanı insan yapan şey yaptığı o hatalardır.
kimse mükemmel değildir. kardeşim emin ol ben yanılmaktan korkmuyorum