2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4246327 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

adam şaka yapmış deniyor.
belki onu diyenler yapıyordur hadi bakiiim
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

elbet bir gün yüzümüz gülecek...

Çevrimdışı 38life

Konop son sezon 21 Maç: 1 Gol / 2 Asist.

Turist bu adam, zaten Ukraynalıların başka ülkelere adapte olabilmesi zor iş. 2016'da kontratı bittiğinde yönetimin ıslak rüyasıydı. Zamanında alamadığımız oyuncuları unutamıyoruz maalesef...

Eğer gerçekse bu haber paramız varken stoper bulamamışız demektir, bundan sonra nasıl bulacağız bilemem.

Konoyu Fener de istiyor deniyor, menejerinin oyunu olabilir. Belki de fiyat yükseltiyoruz.

Bana da alevli top görmemiz yakındır gibi geliyor ama kim olacağı konusunda emin değilim. Trauco, ya da stoper olursa süper olur. Sakatlığı ciddi değilse Zungu'da makbul. Hadi hayırlısı...

Trauco -> ASSE

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Sinan23

:alala:

Gelmiş mi?  :ishock:  :lol:
Yanına da şaka maka kongolo geliyormuş. Epl mid table takımı oluruz. Şuan relegation zone seviyesindeyiz.

Çevrimdışı Erman1903

Trauco -> ASSE

Bence biz onunla yüksek ihtimal anlaştık, bekletiyoruz. Asse istisnalar hariç transferde baya ölücü bir takım. Khazri bile senelik 1.4 M gözüküyor. Maksimum 800-900 bin teklif yapmışlardır Traucoya, vergiler çıkınca doğru dürüst bir şey kalmıyor.

Ya da bonservis yüzünden vazgeçmiştir bizimkiler.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 00:47:05 Erman1903 ]

Beşiktaş'ın gündeminden olduğu iddia edilen Peru'lu sol bek oyuncusu Miguel Trauco ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Flamengo forması giyen 26 yaşındaki oyuncunun Fransız ekiplerinden Saint-Étienne ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Peru'lu oyuncunun adı sık sık Beşiktaş ile anılıyordu.

Trauco, 31 Aralık'ta Brezilya ekibi ile sözleşmesi sona eriyor.

Çevrimiçi Sinan23

Elimizde veteran olarak atiba,burak, medel, q7 ve gönül kaldı. Birde kafadan veteran ozzy, lens, caner var. Geçen sene neydi öyle takım. Pes te master league de sene sonu veteranlarla maç yapıyorsun. İşte karşı takım bizdik. Love, negredo,babel, pepe artı yukarıdakiler. Aaahh bide love diye bi cisim vardı. Bide doğuştan veteran pektemek.

Çevrimdışı 38life

Bence biz onunla yüksek ihtimal anlaştık, bekletiyoruz. Asse istisnalar hariç transferde baya ölücü bir takım. Khazri bile senelik 1.4 M gözüküyor. Maksimum 800-900 bin teklif yapmışlardır Traucoya, vergiler çıkınca doğru dürüst bir şey kalmıyor.

Ya da bonservis yüzünden vazgeçmiştir bizimkiler.

1-2 güne yeşil formalı fotoğrafı düşer.

Çevrimdışı Erman1903

1-2 güne yeşil formalı fotoğrafı düşer.

:D

Sol stoper işi elimizi kolumuzu bağladı, eh başından beri belliydi böyle olacağı.

Çevrimdışı 38life

:D

Sol stoper işi elimizi kolumuzu bağladı, eh başından beri belliydi böyle olacağı.

Her sene aynı filmin tekrarını izliyoruz. kanıksadık artık. :locked:

acele etmeyin ligin başlamasına daha 17 gün var ne aceleniz var beyler.

Çevrimdışı AigleBordeaux

acele etmeyin ligin başlamasına daha 17 gün var ne aceleniz var beyler.
Eylül’de bitiyor transfer aceleye falan gerek yok :D
İnce eleyip sıkı dokuyoruz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Bundan bir iki hafta önce sol bek listesi paylaşmıştım. Trauco son anda çıkardığım futbolculardan biriydi. Başta ileri çıkışları iyi değil gibi gelmişti ama zamanla orta sahaya yaklaşarak oynadığını, fırsat bulunca çizgiyi de kullandığını fark ettim. Oyuncu inceledikçe daha çok beğenilen bir tarzda buldum, röportajlardaki hal ve tavrından düzgün bir kişi olduğu da çok net belli oluyor. Konuşalan 1M Euro çok uygun bir bonservis, imza parası seviyesinde. Adamın kontratı bittiği için bu şekilde zaten. 1.5M bandında iş yapacak sol bekler bulunuyor ama seneyi iyi geçiren için kapıyı 2.5 dan açacaklardır tahminen. Bir de bu işin görüşülmesi pazarlık edilmesi gelmesi yerleşmesi var. İş uzayacak.

İsmi geçen Durmusi çok koşan, süratli ve Avcının kafasındaki sisteme uygun bir isim fakat defansif açıdan vereceği katkı Douglas kadar bile olmayabilir. 7.5 M vermiş Lazio, taraftarları istemiyor falan oyuncuyu. Kiralama ücreti + kontratı zaten Traucoyu almaktan pahalıya mal olacak bir adam. Faydalı olacağını düşünüyordum başta ama uzak durulması gereken bir şeymiş gibi gözüküyor artık.

3. İsim Collinsin de haricinde gündeme gelen pek kimse olmadı. Görüştüğümüz kayde değer başka isimler yoksa Trauco'yu çok uzatmadan bitirip kampa götürmemiz iyi olacak gibi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Pasör bir stoper Atiba muadili alan hakimiyeti olan  bir orta saha almadığımız sürece omurga sorunu düzelmeyecek.pasçr stoper kadar önemli orta saha takviyesi eldeki oyuncularla olmaz maalesef...
Hayırlı günler.

Çevrimdışı Akil Emre

Pasör bir stoper Atiba muadili alan hakimiyeti olan  bir orta saha almadığımız sürece omurga sorunu düzelmeyecek.pasçr stoper kadar önemli orta saha takviyesi eldeki oyuncularla olmaz maalesef...
Hayırlı günler.

Necipi çok kolay unutuyosun yerli Lampart

bugün de transfer gelmez herhalde.

🗣 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da, saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

Konuşmaları az çok tahmin edebiliyorum.

Açılış

-Beşiktaşın aslında çok iyi kadrosu var.
-Öyle çok transfere ihtiyacımız yok 1 belki 2 transfer yapar ,transfer sezonunu kapatırız.
-Bizim en büyük transferimiz hocamız.
-Taraftar kendine çeki düzen versin.
-Ali koç geldi vizyon geldi.

Kapanış
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 10:48:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

🗣 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da, saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

Açılış

-Öyle çok transfere ihtiyacımız yok 1 belki 2 transfer yapar ,transfer sezonunu kapatırız.

Kapanış
Umarım taraftarla zitlasma devam etmez,azar atmaz.Yapici bir dil kullanır.Birlestirici bir konuşma olur.Ama büyük ihtimalle daha vakit var,takımımız iyi,en büyük transfer Abdullah Avci.Taraftar için transfer yapmayacağız vs denecek.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aynı anda aynı şeyleri yazmışız @cursedofdragon

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da, saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

Açılış

Kapanış
Eğer gerekli transferler bittiyse yani pazarlıkları yapılmış ise ılımlı bir yaklaşım olur. Hatta taraftarın gazını alma türü konuşmada olur. Şayet transferler bitmedi halen pazarlık aşamasındaysalar programı izlememek daha yerinde olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

güzel yazı paylaşmak istedim.

https://www.kartalhaber.com/besiktasi-yonettigini-zannedenlere-3-32576.html
bu Beşiktaş düşmanının yazdığı yazımı güzel imzayı görünce yazıyı bile okumadım.
bu tetikçi Beşiktaş hakkında ne yazarsa yazsın iyi yada kötü altında mutlaka art niyet vardır.

Çevrimdışı sametbagan

sol kanat transferi ya bu hafta yada transferin son haftası ,stoper transferi ingiltere transfer sezonun bitiminden  hafta sonra sol bek transferi ağustosun son haftası yapılılır.

6 numara transferi de atibanın durumu ve medelin gidişine bağlı olarak yapılır yada belkide hiç yapılmaz malum camianın öz evladı necibimiz var bizim.

transfer bekleye arkadaşların ilgisine duyurulur.  :bandit:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu Beşiktaş düşmanının yazdığı yazımı güzel imzayı görünce yazıyı bile okumadım.
bu tetikçi Beşiktaş hakkında ne yazarsa yazsın iyi yada kötü altında mutlaka art niyet vardır.

İmzaya bakmadım nasıl da atladım tüh.
En azılı Beşiktaş düşmanı değil mi bu?

Kim ne yazarsa yazsın okur, değerlendirir, mantık süzgecinden geçirir ve kendi kararımı kendim veririm.
Başkalarının yargılarına göre değil.