2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4237378 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu durumda bu hoca sampiyonluk cikartirsa ben ertesi gun kovarim onu baskan olsam, sen mi sampiyon yaptin ben yaptim derim
Iki muhabire passat
Bi gaz verirler
2 haftaya istifayi basarim
Gundem degisir
Muhabirler baslar basgan kirgin biraz falan fisman
Taraftar gelir sampiyon basgaaann geri don hoopp  tekrar baskan secilirim

Diye yazarken aklima geldi yapilmisi var aziz yildirim
Bizim baskan yapar mi?
Arada kaldim yani
Machiavelli taktiği abi bu,gidip kahraman olarak dönmek  :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beni en çok çıldırtan(çıldırtacak) şey de olası bir şampiyonlukta yönetim kendini başarılı sayacak,tasmalı muhabirler övgüler dizecekler,başkanımız bize haddimizi bildirecek vs. Şimdiden söyleyelim bu takım şampiyon olursa yönetimin işbilmezliğine,umursamazlığına rağmen olacak,hocanın bir mucize gerçekleştirmesi sayesinde olacak.

Başkan şampiyon olsak da olmasak da fırçalıyo bizi bari şampiyon olalım takma fazla bence.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Başkan şampiyon olsak da olmasak da fırçalıyo bizi bari şampiyon olalım takma fazla bence.
Aziz Yıldırım'ı çok kınadık bence.Şampiyon olursak stadyumdaki kupa töreninde paralı ..... sizi bu stada sokmam felan da diyebilir başkanımız,hazırlıklı olmak lazım.

Çevrimiçi yaço58

övünç özdem ve murat özen dışında hepsi yalancı ve yalaka. fırat ve serdar twitter duyumcularından toplayıp haber giriyor şu sıralar :D
en kolpasıda içlerinde hakan gündoğar geçen sene twitterda bitane duyumcu diye geçinen adam vardı adam aboubakrı falan beşiktaşa tekrar getirmişti bi gün twit attı akşam 9 da bi isim gircem anlaştık falan diye sonrayazdı klasseni 2 yıllığına kiraladık hayırlı olsun falan 10 dk sonra hakan bağlandı aspora işte beşiktaş klasseni 2 seneliğine kiraladı  diye anında anlatıyor başka kaynakta yok ortada komedi bu adamlar

Çevrimiçi Samet Demir

Cisim yaklaşıyor galiba

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı haluk.m

Kono gelmeden yazayım :D (gelmez umarım ama bu kadar haber girildiğine göre var bir şeyler)

Başarılı olursa biz aldık  :claps: Başarısız olursa taraftar aldırdı  :ok: 

Çevrimdışı Savaş

Içimden bir his transfer yaptık diyor ama bakalım hayırlısı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu emre moru biz alsak kötü rezil çok kötü bir oyuncu olurdu.
gs alınca dünyanın en iyi oyuncusu ahahaha

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Samet Demir

şu emre moru biz alsak kötü rezil çok kötü bir oyuncu olurdu.
gs alınca dünyanın en iyi oyuncusu ahahaha
Taraftar farkı. Biz genelde oyuncuları yerin dibine sokmayı seviyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

en kolpasıda içlerinde hakan gündoğar geçen sene twitterda bitane duyumcu diye geçinen adam vardı adam aboubakrı falan beşiktaşa tekrar getirmişti bi gün twit attı akşam 9 da bi isim gircem anlaştık falan diye sonrayazdı klasseni 2 yıllığına kiraladık hayırlı olsun falan 10 dk sonra hakan bağlandı aspora işte beşiktaş klasseni 2 seneliğine kiraladı  diye anında anlatıyor başka kaynakta yok ortada komedi bu adamlar
bunu söyleyince engel atıyor direk :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

tekrar ediyorum konoplyanka bir aksilik olmazsa aksilikten kastım eşyaları :) yarın türkiyeye geliyor hayırlı olsun benim için çok anlamı olan transfer O konoplyanka bir gün gelecek demiştim  :lol: :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi COB

Konoplyanka pas oyununda nasil katki verir, acikcasi dusundurucu.

Yetenegine laf edemeyiz ama Abdullah Avci geometrisi ve oyun pratiginde neler verecegi cok mechul.

Alinmadiysa sevinirim, alindiysa destek vermekten baska caremiz yok.

Çevrimiçi Samet Demir

tekrar ediyorum konoplyanka bir aksilik olmazsa aksilikten kastım eşyaları :) yarın türkiyeye geliyor hayırlı olsun benim için çok anlamı olan transfer O konoplyanka bir gün gelecek demiştim 
Gelirde yarin gelmez :)

kono adem boyd.

çok mu iyi oldu be  :hosgeldin :hosgeldin :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1156660183986245640?s=19

ljajicin transferini de arkadaşın dan öğrenmiştik.

bu da öyle olacak herhalde hesabı takip ediyorr konopylanka feyk değil.

Çevrimdışı Erman1903

Konop son sezon 21 Maç: 1 Gol / 2 Asist.

Turist bu adam, zaten Ukraynalıların başka ülkelere adapte olabilmesi zor iş. 2016'da kontratı bittiğinde yönetimin ıslak rüyasıydı. Zamanında alamadığımız oyuncuları unutamıyoruz maalesef...

Eğer gerçekse bu haber paramız varken stoper bulamamışız demektir, bundan sonra nasıl bulacağız bilemem.

Konoyu Fener de istiyor deniyor, menejerinin oyunu olabilir. Belki de fiyat yükseltiyoruz.

Bana da alevli top görmemiz yakındır gibi geliyor ama kim olacağı konusunda emin değilim. Trauco, ya da stoper olursa süper olur. Sakatlığı ciddi değilse Zungu'da makbul. Hadi hayırlısı...

Çevrimdışı levitate

ljajicin transferini de arkadaşın dan öğrenmiştik.

bu da öyle olacak herhalde hesabı takip ediyorr konopylanka feyk değil.
arkadaşları muhabirlerden daha çok çalışıyor helal valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşları muhabirlerden daha çok çalışıyor helal valla

adam şaka yapmış deniyor.