2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241370 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Konoplyanka bir aksilik olmazsa yarın Türkiyeye geliyor hayırlı olsun
Bu adamı Beşiktaş formalı görsem bile inanmam.

Çevrimdışı cursedofdragon

taraftarın sayesinde yine doğru işler yapılmaya başlandı taraftar yönetiyor klübü.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 21:24:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mellfred

Kim bu adamlar , zanga zunga kongolo falan valla bu isimlerden hayır gelecek gibi durmuyor.

Çevrimdışı levitate

yarın 23.59'a kadar gelirse mod olman için imza kampanyası başlatıcam :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Bütçemiz bu isimlere yöneliyor hocam ankaragücü gençler gibi kulüplerin transfer listesi elimizde

Çevrimdışı mellfred

İlgilendiğimiz arjantin sol bek st Etienne’e 1m avroya gitmiş.
Biz ne teklif ettik acaba ?
gideceklerden para gelmeyecekse eğer ilk 11’e transfer beklemeyelim.

Çevrimdışı 38life

sözde bugün bir teklif daha yapacaktık xd

muhabirlerimiz leeeş

Aldıkları paranın 1 kuruşu bile helal değil.

Çevrimdışı Ripley

İnşallah yalan haberdir bu kardeş eğer doğru çıkmazsa sana kızmam : )
Bunu da gönderemeyiz kolay kolay , q7 seneye gider bu sefer de bu bencil elimizde kalır.
Deşifre olmuş Babel gibi oldu bu herif ,sahada ne yapacağı belli ve kısıtlı yetenek sahibi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Beni en çok çıldırtan(çıldırtacak) şey de olası bir şampiyonlukta yönetim kendini başarılı sayacak,tasmalı muhabirler övgüler dizecekler,başkanımız bize haddimizi bildirecek vs. Şimdiden söyleyelim bu takım şampiyon olursa yönetimin işbilmezliğine,umursamazlığına rağmen olacak,hocanın bir mucize gerçekleştirmesi sayesinde olacak.

Çevrimdışı mellfred

Beni en çok çıldırtan(çıldırtacak) şey de olası bir şampiyonlukta yönetim kendini başarılı sayacak,tasmalı muhabirler övgüler dizecekler,başkanımız bize haddimizi bildirecek vs. Şimdiden söyleyelim bu takım şampiyon olursa yönetimin işbilmezliğine,umursamazlığına rağmen olacak,hocanın bir mucize gerçekleştirmesi sayesinde olacak.
Şampiyon olalım da kimi överlerse övsünler bırak

Çevrimdışı KARA BOĞA

İlgilendiğimiz arjantin sol bek st Etienne’e 1m avroya gitmiş.
Biz ne teklif ettik acaba ?
gideceklerden para gelmeyecekse eğer ilk 11’e transfer beklemeyelim.

St Etienne'e transfer olacak bütün topçuları ilk bize yazıyorlar. Menajer oyunları, ciddiye almamak lazım.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı haluk.m

Konoplyanka Transferi gerekli olsa bile saçma.  2-3m €  bonservis diyorlar + 2 yıldan 3m€ sözleşme yazmış bazı yabancı siteler.   Şimdi iyi çıksa 2 yıl sonra 4m€  isteyecek vermezsen renklilere gidecek  :kop:  3 yıllık sözleşme imzalasan maliyeti olacak 12m€ ve risk artacak  :alala:     

Eğer bu transfer doğruysa yerine daha önce konuşulan Chidera Ejuke ya da benzer profilde bir oyuncu daha mantıklı olurdu.

Çevrimdışı levitate

Aldıkları paranın 1 kuruşu bile helal değil.
övünç özdem ve murat özen dışında hepsi yalancı ve yalaka. fırat ve serdar twitter duyumcularından toplayıp haber giriyor şu sıralar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

övünç özdem ve murat özen dışında hepsi yalancı ve yalaka. fırat ve serdar twitter duyumcularından toplayıp haber giriyor şu sıralar :D

Yönetici bilgi sızdırmayı bırakınca Murat Özen de sınıfta kaldı. Sabahtan akşama kadar fanatik, akşam, dha gibi ajansların haberini giriyor tık almak için.

Çevrimdışı levitate

Yönetici bilgi sızdırmayı bırakınca Murat Özen de sınıfta kaldı. Sabahtan akşama kadar fanatik, akşam, dha gibi ajansların haberini giriyor tık almak için.
doru herkes batırdı şu sıralar ama bu ikisinin çok bi yamuğunu görmedim. o yüzden severim kendilerini

sercan serdar gibi tiplere bakınca melek gibiler :D
bipbipbupbup

Erdal Torunoğulları: "Konoplyanka'nın babasını İstanbul'a getirmiştik. Her konuda anlaştık babası ikna oldu, Konoplyanka'yı bekledik. Ukrayna'da görüşecektik tekrar, babası aradı çok sevmiş kuruyemişleri, bizden kuruyemiş istedi. Gittik bütün aile orada, Konoplyanka yok."

Erdal Torunoğulları: "N'oldu dedik. Yok işte kamptan izin vermemişler, yok o takım istemiş falan. Ben de Ali Naibi'ye döndüm dedim topla çerezleri gidiyoruz.(Gülüyor)" 🤣

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı tangaz

doru herkes batırdı şu sıralar ama bu ikisinin çok bi yamuğunu görmedim. o yüzden severim kendilerini

sercan serdar gibi tiplere bakınca melek gibiler :D

içlerinde en sevimsiz yalama kılıklı olan sercan dikme geçen sene asrın kadrosunu şenol güneş 3-4. yaptı  diyen herif şimdi pepe negredo love gibi çok para alan ama sahada bişi yapmayan verimsizler yerine boyd daglıs on numara beş yıldız strateji süper auw wauw gibi boş ypıyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

içlerinde en sevimsiz yalama kılıklı olan sercan dikme geçen sene asrın kadrosunu şenol güneş 3-4. yaptı  diyen herif şimdi pepe negredo love gibi çok para alan ama sahada bişi yapmayan verimsizler yerine boyd daglıs on numara beş yıldız strateji süper auw wauw gibi boş ypıyormuş

geçenlerde bu kadroyla şampiyonluk hayal diyordu :D

bence serdar daha sevimsiz adamın yüzünden yalan akıyor. gs'yi 7/24 övmesine falan girmiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Atiba sağlıklı da olsa mevkisine oyuncu düşünülmemesi doğru değilki zaten. Nasıl koca bir sezonu 37 yaşında adamla idare edecektik biz? Medel'in mevkisi için boy dezavantajı olması bölgesini çok rahat boşaltıp takım için defansif zaafiyet yaratması şut tehdidinin olmaması baskı altında topla katedememesi gibi bir sürü defosu var izledik gördük tek avantajı pas kalitesinin diğerlerine nazaran daha iyi olması. Keşke medel'den bonservis alınıp direk defansif orta sahaya takviye yapılsa.

İşte doğru değil de bizde koşullar hiçbir zaman ideal olmadığı için acil ihtiyaçları konuşuyoruz :).  Medel için maaşının bir kısmını ödeyelim diyerek sembolik bonservisli teklifler yapmışlardır da bizimkiler bekletiyordur diye tahmin ediyorum. Eğer gidecekler olacaksa oraya uygun fiyatlı birilerini alma durumu oluştu Atibanın sakatlanmasıyla. Roco falan da sakatlanmış. Bir yandan bu oyuncularla görüşülmesi gerekiyor vakit daraldı.

Önümüzü görmemiz için acil olarak stopere karar verilmesi, sol bek işinin halledilmesi gerekiyor.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 22:16:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Zanka davranışları ve karakteri dolayısıyla Danimarka'nın en sevilmeyen futbolcusu ama bu onun iyi topçu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sağ stoper oynuyor.

Terence Kongolo acayip iş yapar bizde ama mutlaka ona dadanan başka klüpler de olmuştur, gerçek olma ihtimali pek yok o haberin. Şimdiye satar ya da kiralarlardı niyetleri olsa. Çok değerli bir oyuncu.

Çevrimdışı mylife1903

Bu durumda bu hoca sampiyonluk cikartirsa ben ertesi gun kovarim onu baskan olsam, sen mi sampiyon yaptin ben yaptim derim
Iki muhabire passat
Bi gaz verirler
2 haftaya istifayi basarim
Gundem degisir
Muhabirler baslar basgan kirgin biraz falan fisman
Taraftar gelir sampiyon basgaaann geri don hoopp  tekrar baskan secilirim

Diye yazarken aklima geldi yapilmisi var aziz yildirim
Bizim baskan yapar mi?
Arada kaldim yani

konoplyanka bitmiş diyol la.