2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249347 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

başakşehirin şampiyonluğu vermesinin arkasında ne kadar futbolcu veya teknik adam kabahati var ? başka işler döndü  ben ligin temiz olmadığı kanaatindeyim.niye seyrediyorum bilmiyorum beşiktaş olmasa çekilecek dert değil.

epey teknik adam kabahati var robinyoya verdiği sürenin yarısını bayiçe verse gene şampiyon olurdu işi toki arenaya bırakmazdı. bayiç az evvel yaptıgın sizelı santrafor tanımına cuk oturmasa da epey uyuyor.

şayet oynanan kirli oyunlarla şampiyonluğu çalınan takım arıyorsan dolmabahçe semalarında gezin. bizim aleyhimize yapılan hataların yarısı başakşehire yapılmadı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

Böyle piyasamı olur  Alpay,Ersin,Sedat kadroda olmasa ne yazar

Anlam veremedim ama Real gibi kulüplerin 16 yaşında çocuklara yıllık 1*2m€ verdiği haber yapılmıştı. Potansiyel varsa verilir, bundan sonra alt yapıya para harcanmıyor diyemeyiz :D

Tabloyu gönderen kişi gazeteci ve kulüp kaynaklı olduğunu söylüyor.

Çevrimdışı tangaz

Güven kim rahatsız olacak ileride o parayı almak istiyorsa maçası yiyorsa Falcao tuvalete gitse onunla gidecek. Nasıl işersem daha iyi golcü olurum diye  :D Sen Falcao ya 5 m verirsen şampiyon olursun. Negredo ya verirsen 4. olursun Lens e verirsen üstüne bir de kanser olursun.

:claps:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

geçen sezon aldıkları: robinyo, jojiç, alican özfesli, cemali sertel, mete kaan demir, demba, soner aydoğdu, serdar taşcı, kudryasov, karim hafez, yaren sözer

evet oldukça iyi almış

Jojic yedek olarak alındı, kalın olanları tanımıyorum alt yapıya falan transfer olabilir, kurdiyaşov burda çok beğenildi alalım alalım diyen vardı gayette güzel performans sergiledi. Demba sakattı serdar taşçı tutmadı. Dembaba zaten yedeğin yedeği olarak alındı. Soner aydoğduda aynı şekilde sonradan oyuna aldığı çok kullandığı yedek adam.
Özet:Jojic,soner, başarsızı transfer saymam yedeklik görevini yaptılar, serdar taşçıda patladılar o da zaten denemek içindi 6 ay deneyip gönderdiler ama patladı diye sayabiliriz. Kurdiyasovuda pozitif sayarım. Yani 1 tutan adamları,2 nötrleri,1 başarısız var. Geçen sene yapılan transferler ne iyi ne kötü denilebilir.

Asıl transfer konuşulacaksa 2 sene öncesine bakılmalı.
Tutanlar:elia,manuelde costa,clichy, mert.
patlayanlar:kerim,tunay,mevlüt,cecu,ardaturan
nötr:gökhan inler

yani yine hemen hemen kafa kafaya başarı oranı falan. Ki patlayanlar dediğim hiç biri as olarak alınmamış bir tek arda turan as olarak alınmış adamdı, diğerleri yedekti.

başakşehirin şampiyonluğu vermesinin arkasında ne kadar futbolcu veya teknik adam kabahati var ? başka işler döndü  ben ligin temiz olmadığı kanaatindeyim.niye seyrediyorum bilmiyorum beşiktaş olmasa çekilecek dert değil.

Ben buna katılmıyorum, tamam gs kollandı falan ama Başak aleyhine o kadar müthiş hatalar yapılmadı. Bizim daha çok canımız yandı bu konuda. Ama gsnin aldığı şampiyonluk tamamen şaibelidir, fakat yapılan yanlışları da göz ardı edemeyiz.

Çevrimdışı murat

epey teknik adam kabahati var robinyoya verdiği sürenin yarısını bayiçe verse gene şampiyon olurdu işi toki arenaya bırakmazdı. bayiç az evvel yaptıgın sizelı santrafor tanımına cuk oturmasa da epey uyuyor.

şayet oynanan kirli oyunlarla şampiyonluğu çalınan takım arıyorsan dolmabahçe semalarında gezin. bizim aleyhimize yapılan hataların yarısı başakşehire yapılmadı
ben bizim veya başağın çalındı demiyorum gs çaldı diyorum.adil bir sonuç ve oyun yoktu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Anlam veremedim ama Real gibi kulüplerin 16 yaşında çocuklara yıllık 1*2m€ verdiği haber yapılmıştı. Potansiyel varsa verilir, bundan sonra alt yapıya para harcanmıyor diyemeyiz :D

Dediğin gibi Real Madrid bir milyon Euro veriyor yani onlar için bir milyon TL gibi bizim maksimum 500 bin tl vermemiz lazım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

tablo doğruysa orkan çınar 8 milyon alıyorsa 5 yıl kontratı var 40 milyon kaldıracak oha falan oldum

Çevrimdışı AigleBordeaux

tablo doğruysa orkan çınar 8 milyon alıyorsa 5 yıl kontratı var 40 milyon kaldıracak oha falan oldum
Zaten tabloda göze batanlar alt yapı oyuncuları, orkan, larin

Çevrimdışı tangaz

Jojic yedek olarak alındı, kalın olanları tanımıyorum alt yapıya falan transfer olabilir, kurdiyaşov burda çok beğenildi alalım alalım diyen vardı gayette güzel performans sergiledi. Demba sakattı serdar taşçı tutmadı. Dembaba zaten yedeğin yedeği olarak alındı. Soner aydoğduda aynı şekilde sonradan oyuna aldığı çok kullandığı yedek adam.
Özet:Jojic,soner, başarsızı transfer saymam yedeklik görevini yaptılar, serdar taşçıda patladılar o da zaten denemek içindi 6 ay deneyip gönderdiler ama patladı diye sayabiliriz. Kurdiyasovuda pozitif sayarım. Yani 1 tutan adamları,2 nötrleri,1 başarısız var. Geçen sene yapılan transferler ne iyi ne kötü denilebilir.

Asıl transfer konuşulacaksa 2 sene öncesine bakılmalı.
Tutanlar:elia,manuelde costa,clichy, mert.
patlayanlar:kerim,tunay,mevlüt,cecu,ardaturan
nötr:gökhan inler

yani yine hemen hemen kafa kafaya başarı oranı falan. Ki patlayanlar dediğim hiç biri as olarak alınmamış bir tek arda turan as olarak alınmış adamdı, diğerleri yedekti.

robinyoyu neden yorumlamadın?  şampiyonluğu kaçırmaya neden olan baş etken. geçen sene direkt sınıfta kalmış

robinyoyu neden yorumlamadın?  şampiyonluğu kaçırmaya neden olan baş etken. geçen sene direkt sınıfta kalmış

ben zaten kendim yukarıdaki mesajlarda robinyoyu alarak verdiler dedim zaten, ondan eklemedim tam bir fiyaskoydu yani başlı başına eleştirilme sebebi olabilir.Benim diyişim bu adam ve yönetimi yaptığı 5 sene mi kaç seneyse artık süre zarfında ligteki en doğru transferleri yapan takımdı.

Çevrimdışı tangaz

Zaten tabloda göze batanlar alt yapı oyuncuları, orkan, larin

bir de rokko ve lens die eklemek isterim. lens maksimum 1,25 bonservis 850 binde maaşlık eleman

orkan da gene sakatmış ne ara sakatlanıyor bu eleman yatarken mi sakatlanıyor iş ahlakı sıfır bile değil bu çocuğun

Çevrimdışı tangaz

ben zaten kendim yukarıdaki mesajlarda robinyoyu alarak verdiler dedim zaten, ondan eklemedim tam bir fiyaskoydu yani başlı başına eleştirilme sebebi olabilir.Benim diyişim bu adam ve yönetimi yaptığı 5 sene mi kaç seneyse artık süre zarfında ligteki en doğru transferleri yapan takımdı.

katılmıyorum yaş ortalaması 32-33 olan bir takım planlayan alan eden nasıl başarılı yahu

Çevrimdışı haluk.m

Tabloda dikkat çeken çok isim var ancak Orkan ve altyapı oyuncuları dışında tutarsızlık yok. (Aras 600bin€ gözüküyor, 1,2m€  söyleniyordu,  Nepcip 1,4m€ olarak söylenmişti burada 900k€ civarında)

Çevrimdışı tangaz

keşke zlatanı alıp 1 sene oynatsak

Çevrimdışı AigleBordeaux

bir de rokko ve lens die eklemek isterim. lens maksimum 1,25 bonservis 850 binde maaşlık eleman

orkan da gene sakatmış ne ara sakatlanıyor bu eleman yatarken mi sakatlanıyor iş ahlakı sıfır bile değil bu çocuğun
Bir yıldır futboldan kopmuş bir Orkan var antreman ağır gelmiştir.
Orkan sözleşmesini bitirir 3lige gider ondan sonra.

katılmıyorum yaş ortalaması 32-33 olan bir takım planlayan alan eden nasıl başarılı yahu

bizim takımın yada renklilerin 22 mi ??

Çevrimdışı AigleBordeaux

keşke zlatanı alıp 1 sene oynatsak
Minimum 6 milyon Euro maaş, birde Zlatan maaş geç yattı falan dinlemez yönetimi TVde gömer

Çevrimdışı tangaz

Tabloda dikkat çeken çok isim var ancak Orkan ve altyapı oyuncuları dışında tutarsızlık yok. (Aras 600bin€ gözüküyor, 1,2m€  söyleniyordu,  Nepcip 1,4m€ olarak söylenmişti burada 900k€ civarında)

necip tl.ye çevrilirken öyle oldu mesela ozzide 2,5 mio yuro idi ama burda 11 milyon gibi

orkan bilgisi doğruysa ciddi rahatsızlık verici orkanın aldıgı parayı gören isyan bayrağı açar tabii

Çevrimdışı tangaz

bizim takımın yada renklilerin 22 mi ??

yanlışı yanlışla mukayese etmek doğru değil

Çevrimdışı AigleBordeaux

necip tl.ye çevrilirken öyle oldu mesela ozzide 2,5 mio yuro idi ama burda 11 milyon gibi

orkan bilgisi doğruysa ciddi rahatsızlık verici orkanın aldıgı parayı gören isyan bayrağı açar tabii
Anadolu külübün birisine kitlesek iyi olacak 8 milyon TL ye bir tane yedek kanat-forvet alırız

Çevrimdışı tangaz

Minimum 6 milyon Euro maaş, birde Zlatan maaş geç yattı falan dinlemez yönetimi TVde gömer

net 4e gelir bence ama 6 da değer helali hoş olsun kimi dövrse de dövsün ilgiyle izleriz

golleri sokunca iki eli havaya açıp kafayı sallaması şöle koşup zıplayıp sağ yumrugu havada renklilere sokuşturur gibi yapması yeter egosu ile döver rakibi böcek gibi ezer hepsini.

Çevrimdışı haluk.m

Muhtemelen doğru;

https://www.90min.com/tr/posts/5256142-besiktas-gaziantepspor-dan-orkan-cinar-ile-4-yillik-sozlesme-imzalayacak

Çevrimdışı tangaz

Anadolu külübün birisine kitlesek iyi olacak 8 milyon TL ye bir tane yedek kanat-forvet alırız

keşke ama o maaşla ve son 2 sezon konya adana filan yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları neticesinde kimseye kitleyemeyiz son kitlenen biz olduk malesef.

Çevrimdışı AigleBordeaux