2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256392 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

işin gerçeği banada vermiyor. ama hakkını yemeyeyim dedim
bizde aslında en elzem oyuncu kaleci as kalecimize bile eh derken yedek kalecimiz hiç yok
ben utku kaledeyken korkudan maça bakamıyorum :bandit:

utku direkt yetersiz bir çocuk baba torpili olmasa amatörden öte göremezdi

bizim stoperden önce bir kaleci bir santrafor almamız lazım soldado ayarında 1 milyon 250 bine oynayacak bir adam bulunsa hemen çökülmeli bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

güven 10+ yaparda çocuk 3er 3er atıyor o sıkıntı bize teker teker sokuşturanı lazım 12 golü 5 maçta değil 10 maçta atanı birde güvenin çok fazla hatalı pas sorunu var umarım bu yönü gelişir bu sene fener maçını vermemizin en önemli nedenlerinden birincisi güvendi
kahkaha attırdın gece gece bana
belki on maçta üçer üçer atacak adam sürekli oynamıyorki
yalnız gerçekten şu anda elimizde topa en iyi vuran oyuncu o
kaleye vurduğu toplar vurayım gitsin topu değil direk golü atmak için yapılan akıllı vuruşlar
kalecinin ulaşamayacağı noktalara sert vuruşlar yapıyor kötü yanı bunları direk yakınlarına çok yapması
üstünde durulursa gerçekten çok iyi bir forvet olur ben şans verelim derim kaybetmeyiz
kazanç büyük olur

Çevrimdışı 38life

4:00 - 7:00 arasındaki Tuna Akdemirin yorumlarını dinlemenizi tavsiye ederim, güzel özet geçmiş.

Bugün internetten maçı izlediğimiz açıdan belli olmuyordu ama Tunanın dediğine göre aynı Eibar maçında olduğu gibi hoca Oğuzhanı Regista rolünde oynatmış. Oğuzhan en geride, önlerinde Dorukhan ve Ljajic yanyana. Cuma günü Udineseyle oynucaz. Bu yaz geçeceğimiz ilk ciddi test diyebilirim. Bakalım orada nasıl bir futbol seyredicez.

Çevrimiçi Samet Demir

Bugün internetten maçı izlediğimiz açıdan belli olmuyordu ama Tunanın dediğine göre aynı Eibar maçında olduğu gibi hoca Oğuzhanı Regista rolünde oynatmış. Oğuzhan en geride, önlerinde Dorukhan ve Ljajic yanyana. Cuma günü Udineseyle oynucaz. Bu yaz geçeceğimiz ilk ciddi test diyebilirim. Bakalım orada nasıl bir futbol seyredicez.
Bence de Oğuzhan geride daha verimli, oyun kurma konusunda özellikle. Eski performansına göre bu yorumum. Ne Oğuzhan 10 numara da verimli oluyor. Ne de ljajic geride.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

utku direkt yetersiz bir çocuk baba torpili olmasa amatörden öte göremezdi

bizim stoperden önce bir kaleci bir santrafor almamız lazım soldado ayarında 1 milyon 250 bine oynayacak bir adam bulunsa hemen çökülmeli bence.
bunu söyledimde arkadaşlar itiraz etti stoper önemliymiş
bizim için şu anda hiç önemli olmayan mevki stoper aslında
bütün transferleri tamamlarsın birde stoper alayım riske girmeyeyim dersin anlarım
ama elde ciddi kale sorunu varken ciddi sol bek sorunu varken eğer kanat oyunu oynayacaksan ciddide kanat sorunu varken stoperin
bu kadar öne çıkarılmasına anlam veremiyorum.ben forveti elzem görmüyorum eldeki forvetler ihtiyacı karşılar
fener maçında güvenin suçu yoktu yahu bütün takım saçmalamaya başlamışdı sanki maçı vermek için sahaya çıkmışlardı ikinci yarı.
tribünde şok olmuşduk. ah ah tribünde olacaktınızda güneşe söylenenleri duyacaktınız.
sahaya direk skor korumaya çıktı takım savunma yapmayı biliyormuş gibi takıma skor korutuyor.

Çevrimdışı Necmi

libero oynatırsan nasıl saklanacak :alala:
kale direklerinin arkasına saklanır :D

Çevrimdışı tangaz

kahkaha attırdın gece gece bana
belki on maçta üçer üçer atacak adam sürekli oynamıyorki
yalnız gerçekten şu anda elimizde topa en iyi vuran oyuncu o
kaleye vurduğu toplar vurayım gitsin topu değil direk golü atmak için yapılan akıllı vuruşlar
kalecinin ulaşamayacağı noktalara sert vuruşlar yapıyor kötü yanı bunları direk yakınlarına çok yapması
üstünde durulursa gerçekten çok iyi bir forvet olur ben şans verelim derim kaybetmeyiz
kazanç büyük olur

bencede üstünde durulursa 30 gollü sezonları olan bir golcüye dönüşebilir kesinlikle çok süre almalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bunu söyledimde arkadaşlar itiraz etti stoper önemliymiş
bizim için şu anda hiç önemli olmayan mevki stoper aslında
bütün transferleri tamamlarsın birde stoper alayım riske girmeyeyim dersin anlarım
ama elde ciddi kale sorunu varken ciddi sol bek sorunu varken eğer kanat oyunu oynayacaksan ciddide kanat sorunu varken stoperin
bu kadar öne çıkarılmasına anlam veremiyorum.ben forveti elzem görmüyorum eldeki forvetler ihtiyacı karşılar
fener maçında güvenin suçu yoktu yahu bütün takım saçmalamaya başlamışdı sanki maçı vermek için sahaya çıkmışlardı ikinci yarı.
tribünde şok olmuşduk. ah ah tribünde olacaktınızda güneşe söylenenleri duyacaktınız.
sahaya direk skor korumaya çıktı takım savunma yapmayı biliyormuş gibi takıma skor korutuyor.

güvenin maçı 4e 5e götürecek kontralarda 4tane fahiş pas hatası vardı hatta bunlardan biri ilk ya da 2. fener golünün hazırlayıcısı olmuştu

kanat sorunu öyle böyle değil hemde çok büyük sorun şimdi bir kanat daha alsak maaşıda 1,5 olsa boyd+bay x.in toplam maaşı lens yada q7nin maaşı ediyor düşünsene 11de oynayanlar 1er milyon yedekleri 2şer milyon alıyor olacak bu nedenle q7 lens iklisinden en az 1ini göndermek ciddi önem arz ediyo olayın hem finansal boyutu hemde takım içi dengeyi bozma boyutu var.

stoper dediğin gibi son transfer olmalı elde o bölgeyi yamayacak en kötü devre arasını görmemizi sağlayacak medel necip atiba mirin var çok sıkışsan gg.yi stopere tar daglısı sağ bek oynatırsın

Çevrimdışı 38life

Bence de Oğuzhan geride daha verimli, oyun kurma konusunda özellikle. Eski performansına göre bu yorumum. Ne Oğuzhan 10 numara da verimli oluyor. Ne de ljajic geride.

Eskisinden de daha geride oynuyor ama. Eibar maçından sonra dediğimiz gibi Oğuzhan defansif açıdan çok eksik olduğu için önüne/yanına 2 tane box to box oyuncu lazım. Ljajic öyle gel git yaparsa perişan olur. Ljajic sola çekilmeyecekse bu sistem ne olacak orasını bilmiyorum. Hocanın kafasında bir şey vardır illa ki.

Çevrimiçi Samet Demir

Eskisinden de daha geride oynuyor ama. Eibar maçından sonra dediğimiz gibi Oğuzhan defansif açıdan çok eksik olduğu için önüne/yanına 2 tane box to box oyuncu lazım. Ljajic öyle gel git yaparsa perişan olur. Ljajic sola çekilmeyecekse bu sistem ne olacak orasını bilmiyorum. Hocanın kafasında bir şey vardır illa ki.
3-5-2 yapsın temiz temiz oynayalım işte.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

libero oynatırsan nasıl saklanacak :alala:
kale direklerinin arkasına saklanır :D

Saklanmasına gerek yok zaten bütün ataklar onunla başlayacak. Oğuzhan oyun görüşü, saha görüşü yüksek bi oyuncu olduğu için regista rolünde sahayı daha geriden görerek yani sahanın daha büyük bölümünü görerek ataklara yön verecek.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

Saklanmasına gerek yok zaten bütün ataklar onunla başlayacak. Oğuzhan oyun görüşü, saha görüşü yüksek bi oyuncu olduğu için regista rolünde sahayı daha geriden görerek yani sahanın daha büyük bölümünü görerek ataklara yön verecek.
nasıl başlayacak adam topu almak istemiyorki sürekli eli birini gösteriyor ona at şuna at buna at
bir bana at demiyor :bandit:

Çevrimdışı Necmi

3-5-2 yapsın temiz temiz oynayalım işte.

iki yıldır diyoruz şu takımı 3-5-2 oynat diyede sesimiz duyulmuyor belki avcının kulakları daha keskindir :D

Çevrimdışı Necmi

güvenin maçı 4e 5e götürecek kontralarda 4tane fahiş pas hatası vardı hatta bunlardan biri ilk ya da 2. fener golünün hazırlayıcısı olmuştu

kanat sorunu öyle böyle değil hemde çok büyük sorun şimdi bir kanat daha alsak maaşıda 1,5 olsa boyd+bay x.in toplam maaşı lens yada q7nin maaşı ediyor düşünsene 11de oynayanlar 1er milyon yedekleri 2şer milyon alıyor olacak bu nedenle q7 lens iklisinden en az 1ini göndermek ciddi önem arz ediyo olayın hem finansal boyutu hemde takım içi dengeyi bozma boyutu var.

stoper dediğin gibi son transfer olmalı elde o bölgeyi yamayacak en kötü devre arasını görmemizi sağlayacak medel necip atiba mirin var çok sıkışsan gg.yi stopere tar daglısı sağ bek oynatırsın
işde sorun burda zaten fenerle içerde oynuyorsun ilk yarıda 3 gol atmışsın
ve ikinci yarıda bir oyuncunun fahiş 4 kontratak hatası diyorsun bizim orda 45 dakikada 4 kontratak bile yapmamamız gerekiyordu saldırı
pozisyonunda olsan fener fark yememe derdinde olacak skoru tutmaya çalışacak :bandit:

Çevrimdışı 38life

nasıl başlayacak adam topu almak istemiyorki sürekli eli birini gösteriyor ona at şuna at buna at

Defansın önünde duracak regista rolünde. topu almaması mümkün değil.

Çevrimdışı Necmi

Bu anlaşmanın 5 yıl olması Beşiktaş yönetiminin tercihi değildi. Bizim talebimiz aslında 10 yıl vadeye yayılması idi ama olmadı.

Bir sonraki yönetim ne yapar sorusuna gelince;

Bu mali anlaşmayı bilerek yönetime talip olacaklar.. Eğer başaramayacaklarsa zaten yönetime talip olmamalılar..

Başarmak için en gerekiyor? Gelir oluşturmak..Bunuda şöyle yorumlayım..

1-Sponsorluklar; Bulamıyorlarsa hiç aday olmamalılar..
2-Futbolda başarı (En kötü 2. lik); yapamayacaklarsa gene aday olmasınlar..
3-Alt yapıdan ya da A takımdan futbolcu satışı..
4-Tribünleri doldurmak ve ürün satmak.. (Alt yapı var)

Bunlar başarılmayacak şeyler değil..

Giderler konusunda da;

1-Popülist transfere girmemek..(Ki zaten giremeyeceklerini biliyorlar. Zira anlaşma bu konuda ellerini kollarını bağlayacak)
2-Alt yapıya önem vermek,
3-Ucuz ve genç futbolcu bulmak (scouting)
4-Menajerlerin elinde oyuncak olmamak
5-Maaş skalasını bozmamak

Bunlarla birlikte olmayacak iş değil. Zaten Beşiktaş'ın mevcut yönetimi de 2 sene bpyunca bütçe fazlası verdiği her parayı kasada tutmaya mecbur kalacak çünkü harcama kısıtlaması da var..

Önemli olan niyet ve Beşiktaş'ın menfaatine çalışmak..Bu yönetimin benden sonrası tufan anlayışında olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa zaten bu anlaşmayı yapmaz birde üstüne popülist davranıp bir çok transfer yapar bir sene şampiyon yaptıktan sonra istifa edip giderdi. Ama en zor dönemde durdular.. Hataları elbette vardır olacaktır ama en azından bu mali tabloda hala iktidardalar.. Bence iyi manada desteklenirler ve teşvik edilirlerse ve kontrol edilirlerse bizim bu anlaşmadan çıkmamak gibi durumumuz yok.

Zira rakiplerimize göre  finansal konularda en iyi durumda olan biziz.. Ben Fenerbahçe'nin bu anlaşmadan (yaparsa) 5 yılda çıkamayacağını düşünüyorum. Trabzonspor şu an elinden geleni yapıyor ama bence zorlanacaklar..

Galatasaray'a gelince onlarında mali yapısı 2020'ye girerken bozulmaya başlayacaktır.. Bizim 2018 sonrası yaşadığımız duruma düşeceklerini düşünüyorum..

Beşiktaş bu sene heleki CL görürse daha iyi bir ivme yakalayacaktır.. Çünkü marka değerini yeniden yukarı çekecektir. Taraftarda bunun için uğraşmalıdır bence..

bak bu olmadı işde
insanların duymak istediklerini yazmamışsın :D

Çevrimdışı levitate

mehmet özcan gs'ye gidecekmiş deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Defansın önünde duracak regista rolünde. topu almaması mümkün değil.
bir yolunu bulur :D
kaleciye ileri vurdurur :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tangaz

avcı ozziyi düzeltsin sırtımda taşırım avcıyı ozzi konusunda sorun hocalarda değil ozzide işin kötü tarafı maaşı katladı oyunu geriye gitti bu maaşla anca renklilere satabilirsin

Çevrimdışı levitate

bize ne :bandit:
2 hafta önce bu arkadaş bizdeydi :D vitor hugo v2 oldu işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

2 hafta önce bu arkadaş bizdeydi :D vitor hugo v2 oldu işte

eskişehirden 2 dostuma sordum potansiyelinin dorukhandan fazla oldugu bilgisi geldi

Çevrimdışı 38life