2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4265714 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Bir sakin olun sabaha kadar birbirinizi kırmışsınız ! neden ? :alala:
Yaşa başa bakmamış büyük, küçük demeden iyi bir tartışma olmuş :D

Küçüklere ve yaşıtlarıma;
Sizden 10 yaş büyük insana cevap verirken biraz düşünün ağabeyimiz, dayımız yaşında biriyle yüz yüze konuşamayacağımız üslup ile burada yazmamalıyız. Bazı spesifik noktalarda emin olun tecrübe bilgiden daha önemlidir.

Büyüklerime;
Sizler kadar görmüş geçirmiş olamasak da bizlerinde düşüncelerini anlayın. Artık her şey çok hızlı değişiyor ve genç nesil  heyecanlı, akıllı, değişime açık ve sabırsız.  Siz büyüklerimin bazı şeyleri parti tutuşturmasına savunduğunu görüyorum. Fikriniz sabit ve değiştirmek için atom bombası atmak gerekiyor  :kop: Belirli konuların yazılmasına dahi tahammül etmiyorsunuz maalesef :(

Sonuç olarak;
Sosyal hayatta aynı ortamda bir araya gelmeyecek, belki birbirimize tahammül bile edemeyecek insanlar olarak bizleri burada bir araya getiren tek şey Beşiktaş.
Hepimizin sevdası, burada bulunma amacımız ve arızalı olduğumuzdan :D 7/24 bir şeyler yazmamızın sebebi Beşiktaş sevdasıdır. :) Bu bilinçle hareket edelim lütfen.

Orhanlar, transferler hatta başkanlar bile geçer gider olan Beşiktaş'a olur. Taraftar olarak geçte olsa doğruyu bulalım  :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 08:14:16 jokerhm ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu günde gördük ki kulüp içinde en zayıf halka taraftar. Herşey dağılırken ayakta tutması yapıştırıcı olması gereken taraftar olmalıydı. Bu taraftara barca kadrosu da kursan bu kafadayken başarı filan gelmez. Bu sezondan başarı adına beklentim minimum seviyede.

Yüzde yüz haklı ve doğru yorum. Bir taraftar kitlesinin yeni gelen hocanın yardımcı antrenörüyle ne alıp veremediği olabilir bunların var işte. Hakkında işlem yapılmamış başakşehir gibi ne olduğu belli takımda görev yapmış bir adam bu kendisiyle ilgili gerçekten bunların dediği gibi sorun olsa zaten şimdiye kadar çoktan bitmişti işi. Abdullah avcı ekibini önemsiyor herkesin görev tanımı net bu adam belki hocaya gerçekten çok yardımcı oluyor bilmiyoruz neden bu kadar takıp sahada üzerine yürümelere kadar vardırıp 2 aylık hocayı oyuncuları yönetimi camiayı bu kadar gerer bir kitle? Yani yarın orhan ak gitse şundan eminim ki başka bişey bulacaklar resmen twitter sayfalarından insanları yönetiyorlar yahu avusturya'da takımı karşılamaya gelen kadın taraftar nereden bilecek orhan ak'ı? Yönetimin işi çok zor şimdi bu adamı gönderirlerse hoca ne tepki verir bilmiyoruz ayrıca taraftar artık bir takımın yardımcı antrenörüne kadar kovduruyorsa orada o yönetimin gücü de büyük tartışma konusu olur. Bu orhan ak mevzusunu kaşıyan kitlenin kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum derdi Beşiktaş olan bir oluşum çatır çatır kendi taraftarını engelliyor twitter'da en ufak tölerans yok onlar gibi düşünmek yazmak zorundasın. Mevzu büyümeden önlem almalı yönetim bunları mamalar mı yoksa stada mı sokmaz veya istedikleri gibi orhan'ı kovar mı ne yaparsa yapsın şu işi çözsün artık.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 08:12:14 tolga1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi soruyorum .Bugün bu provakatörler asıl fetocular yedek kulübesine gelip şekil yaparak Beşiktaş ı Orhan Ak gibilerden mi korumuş oldular ya da temizlemiş oldular. Yoksa birileri mi bunlara gidin olay çıkartın dedi. Başkan a muhalif Beşiktaş içinde ki gizli oluşumdan mı emir aldılar. Yoksa renklilerden birinden mi ? Yok bunlar gerçek taraftarsa Beşiktaş ın bundan kazancı ne ? Bugün başkan Orhan Ak ile yollarını ayırsa yarın Burak için yaparlar. Caner için Yaparlar. sonu gelmez takım da bir tek Quaresma kalana kadar devam eder.

Başkan bu taraftara ne dese haklı.
Taraftar başkanı ne kadar eleştirse haklı.
Bunlar birbirinin tamamlayan bir döngü bağ koptu gerçek Beşiktaşlılar hariç kimsenin umurunda değil takım.

Beşiktaş yenilsin başkanı gömelim. Takım kötü gitsin hocayı gömelim. diye dua edenlerle dolu sonra bunlar her türlü kulübe zarar verip üstüne olağan başarısızlıkta bir de rakipleri yüceltmeye kalkıyorlar. Şikecileri haklı çıkarıyorlar. gs li haberci müsvetteleri yalan haber yapar takım hakkında ilk bizim sözde taraftar alkış tutar. Şenol Güneş takımı oynatamıyor denilip Avcı gelsin derler Avcı nın ekibinde ki adama saldırmaya kalkarlar.

Yahu bu işi yapan ya maldır ya birinin malı akıllı bir tarafı yok bu işin. Avcı biraz delikanlı ise fetocu emocu memocu neyse kendi adamını mı satsın. Gönderseler bu Orhan akı o da istifa eder. Göndermeseler transfer dönemi takımın eksiği var başkanı yönetimi böyle abuk sabuk işler açarak yıpratıyorsun bunu gören oyuncu gelir mi takıma en önemlisi Beşiktaş ı cümle aleme rezil ettiriyorsun. Renklilere kendini güldürtüyorsun.

Ben mesela agresif insanım çabuk sinirlenirim çabuk geçer. Başkanın yerinde olsam. Hoca ile konuşur beraber istifa ederdim komple. ne halleri varsa görsünler gitsin kumda oynasınlar derdim. Beşiktaş gitsin kayyuma yalçın karadenizlere bu benzincinin adamları bilmem ne beşiktalılar grubu elemanlarına sinan vardarlara ihsan kalkavanlara vs kalsın yd bir kahraman edasıyla gelip sonra kurtarsın bu ergenuslar maşalar renkliler falan bayram havasında kutlasınlar. Ama inşallah başkan benim gibi değildir.
Arkasinda cok degisik isler olabilir ama bekledigim olaylardi bunlar. Bizim avruoadaki taraftarimiz baya baya holigan. Kavgaysa kavga, dalan cocuklar bunlar. Biraz azinlik olmanin verdigi agresiflik falan da var dogal olarak, yabanci takimla oynarken bu cocuklar icin galibiyet mucadele cok onemli. Boyle boyle damliyor iclerine.
Liyon macinda da butun sehrin icinden gecti herifler, allahtan kimse olmedi.
Bu taraftari bileceksin orda kamp mac yapmayacaksin arkadas, onlem alacaksin.
20 milyonluk camiasin her turlusu var icinde tarafatri ayirmamak lazim, bu carsidir, bu avrupa carsi bu musteri bu cekirdekci bu fmci tayfa falan ama azicik da dinleyeceksin. Bir asiri gecmis milyonluk camiasin bu taraftara ragmen seba oturamamis koltukta oranak kim fikret orman kim sebanin yaninda. Dugmeye basip gerginligi de bosaltamiyorsun filmlerdeki gibi, cikip konusup taraftara hitap etmem lazim, bizi, baskan taraftardan nefret ediyor, degil oranak fikret orman da oturamaz o koltukta taraftara ragmen.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci-Sol Bek-Ayağı düzgün, Hava hakimiyeti olan,seri pozisyon almayı bilen, rakibi ısıran stoper tandemi bunların hepsini bir oyuncu da bulabiliyorsan 1 adet yoksa yarısı birinde yarısı diğerinde olmak üzere 2 adet stoper- Khedira,Kroos gibi sağlam basan iki yönlü oynayabilen topla ilişkisi iyi uzaktan şutu olan sağlam orta saha-Biri atletik diğeri driblingçi içeri katedebilen 2  skorer kanat- En az Burak ayarında hatta bitiriciliği daha iyi safkan bir kutu golcüsü onunla dönüşümlü oynayabilecek. Bunlar özellikle de golcü il sırada alınır mı bence alınmaz alınmazsa şampiyonluk gelir mi bence zor. O zaman saha dışı manipülasyonlarda taraftar Beşiktaş karşıtı davranmaya maalesef devam edecek. Konuşacak bir şey yok çünkü transfer yok  :D
Golcu alsinlsr golcu butun sezon buraga bisi olursa diye uyuyamayacaz, sabah kalkip gastelere bakacaz, burak saglikli mi, kili donmus mu diye
Guven sutlari atiyor cok guzel vuruyor topa zimba gibi bayiliyorum da o sutlari karyus yiyor, gavurun kalecisi yemez onlari, ustune onun bombosken vurursun oyle, yaninda bek seni itip cekip tutarken, onune sitoper kayarken kalede kaleci varken vurabiliyor musun?

Canere takti millet, ismaele tek laf etmemis adamlar geliyor caner gomuyor, yahu ismaelle sampiyon oldu bu takim kalesinde de tolga vardi, tolgayi arayacagimizi kimse dusunmedi tabi. Tolgaya sacma gol yedi diye ana avrat kufur eden taraftar bu karyusa livirpuldan geldi diye mi sabrediyir. Arkadasi bi evlendirsinler, kafasini topa versin, yakisikli manken gibi cocuk bunlar onemli cirkin topcu ostemiyorum ben mesela takima ama arkadas kafasi sahada olsun topcunun. Yoksa avci degil konte sistem yapsa bu napar ne eder 50 tane gol yer

Bu cocugun isini cozsunler sitoperden de bekten de onemli
Bu zaten rezil bil halde bi sekil 2-3 milyona bunun bonservisini cozelim, rehabilite edelim bunu cok faydasini goruruz, sahaya donsun bu yoksa boyle kumbara gibi almaya devam ederse sonu iyi bitmez bu hikayenin.
Bi de santrafor alsinlsr safkan golcu kagit ustunde isminin karsina en az 15 yazabilecegimiz bir adam, kalan isler cozulur.

Çevrimdışı mylife1903

Bir sakin olun sabaha kadar birbirinizi kırmışsınız ! neden ? :alala:
Yaşa başa bakmamış büyük, küçük demeden iyi bir tartışma olmuş :D

Küçüklere ve yaşıtlarıma;
Sizden 10 yaş büyük insana cevap verirken biraz düşünün ağabeyimiz, dayımız yaşında biriyle yüz yüze konuşamayacağımız üslup ile burada yazmamalıyız. Bazı spesifik noktalarda emin olun tecrübe bilgiden daha önemlidir.

Büyüklerime;
Sizler kadar görmüş geçirmiş olamasak da bizlerinde düşüncelerini anlayın. Artık her şey çok hızlı değişiyor ve genç nesil  heyecanlı, akıllı, değişime açık ve sabırsız.  Siz büyüklerimin bazı şeyleri parti tutuşturmasına savunduğunu görüyorum. Fikriniz sabit ve değiştirmek için atom bombası atmak gerekiyor  :kop: Belirli konuların yazılmasına dahi tahammül etmiyorsunuz maalesef :(

Sonuç olarak;
Sosyal hayatta aynı ortamda bir araya gelmeyecek, belki birbirimize tahammül bile edemeyecek insanlar olarak bizleri burada bir araya getiren tek şey Beşiktaş.
Hepimizin sevdası, burada bulunma amacımız ve arızalı olduğumuzdan :D 7/24 bir şeyler yazmamızın sebebi Beşiktaş sevdasıdır. :) Bu bilinçle hareket edelim lütfen.

Orhanlar, transferler hatta başkanlar bile geçer gider olan Beşiktaş'a olur. Taraftar olarak geçte olsa doğruyu bulalım  :ok:
Silinmis herhalde okuya okuya geliyorum, birbirini kiranlari goremedim

Biz de genc nesil olduk, ozamanki abilerimizle syni tartismalari yaptik, degisen bisi olmadi bizde tutucu olduk onlar gibi

Bi daha anlatam, samsun maci oncesi haberler ucusuyordu, kesip dograyacaklar diye, lucescu ile topcularin haberi vardi olacaklardan da boylesini beklemiyorlardi ozellikle mac sonunu ve sonrasinda olan gelismeleri. Benim bi abim vardi ozamanalr ben senin o benim yaslarda gibi dusun.
Yahu nasi yakalayacaz boyle bunlar kupalarimizi calacaksa hep.
Yakalayamayacagiz zaten bunlar bu isleri bize birakmayacak simdiden alis demisti, holigsnligi ogrendigim insanlardan biriydi.

Burda da cok vardi genc cocuklar, ambargo koyacaz, yuve olacaz bayern olcaz diyorlardi, olamayinca suclu senol gunes, nejipjani oynatti. Yahu sen olamazsin seni yapmazlar, sen daha tek yurek tek yumruk olamiyorsun bayern mi olacaksin, boyle bir dongudur meseka avcinin gelisi de luce sonrasi del boksenin gelisine falan benziyir.

Ligin en iyi averajina sahip tskimi icin korkak falan diyordu iki uc yazar, sonra taraftar bunu duya duya alisti, luce korkak cingene oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Yüzde yüz haklı ve doğru yorum. Bir taraftar kitlesinin yeni gelen hocanın yardımcı antrenörüyle ne alıp veremediği olabilir bunların var işte. Hakkında işlem yapılmamış başakşehir gibi ne olduğu belli takımda görev yapmış bir adam bu kendisiyle ilgili gerçekten bunların dediği gibi sorun olsa zaten şimdiye kadar çoktan bitmişti işi. Abdullah avcı ekibini önemsiyor herkesin görev tanımı net bu adam belki hocaya gerçekten çok yardımcı oluyor bilmiyoruz neden bu kadar takıp sahada üzerine yürümelere kadar vardırıp 2 aylık hocayı oyuncuları yönetimi camiayı bu kadar gerer bir kitle? Yani yarın orhan ak gitse şundan eminim ki başka bişey bulacaklar resmen twitter sayfalarından insanları yönetiyorlar yahu avusturya'da takımı karşılamaya gelen kadın taraftar nereden bilecek orhan ak'ı? Yönetimin işi çok zor şimdi bu adamı gönderirlerse hoca ne tepki verir bilmiyoruz ayrıca taraftar artık bir takımın yardımcı antrenörüne kadar kovduruyorsa orada o yönetimin gücü de büyük tartışma konusu olur. Bu orhan ak mevzusunu kaşıyan kitlenin kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum derdi Beşiktaş olan bir oluşum çatır çatır kendi taraftarını engelliyor twitter'da en ufak tölerans yok onlar gibi düşünmek yazmak zorundasın. Mevzu büyümeden önlem almalı yönetim bunları mamalar mı yoksa stada mı sokmaz veya istedikleri gibi orhan'ı kovar mı ne yaparsa yapsın şu işi çözsün artık.
Yonetimin yapacagi her hamlenin bir karsiligi olacak
Kovarsa yarin baska kelle istenir
Mamalasa o isin sonu yok, bataklik
Sitada sokmazsa bunlar kukubu basar, tesisleri basarlar

EN bastan boyle tepki verilecegini bilip getirmemek en dogru tercihti herhalde, simdi kafasini kuma sokup saklaniyorlar. Abdullah avcidan senol gunes gibi cikip konusmasini bekliyorlar gibi de avci gunes degil cikip konusmaya baslasa o taraftar sen konusma yere yat derse iyice buyur olaylar.

Cok merak ediyorum sonunu bu isin hemen de cozmek gerekiyor lig baslayacak 2 haftaya

Çevrimdışı haluk.m

Silinmis herhalde okuya okuya geliyorum, birbirini kiranlari goremedim

Biz de genc nesil olduk, ozamanki abilerimizle syni tartismalari yaptik, degisen bisi olmadi bizde tutucu olduk onlar gibi

Bi daha anlatam, samsun maci oncesi haberler ucusuyordu, kesip dograyacaklar diye, lucescu ile topcularin haberi vardi olacaklardan da boylesini beklemiyorlardi ozellikle mac sonunu ve sonrasinda olan gelismeleri. Benim bi abim vardi ozamanalr ben senin o benim yaslarda gibi dusun.
Yahu nasi yakalayacaz boyle bunlar kupalarimizi calacaksa hep.
Yakalayamayacagiz zaten bunlar bu isleri bize birakmayacak simdiden alis demisti, holigsnligi ogrendigim insanlardan biriydi.

Burda da cok vardi genc cocuklar, ambargo koyacaz, yuve olacaz bayern olcaz diyorlardi, olamayinca suclu senol gunes, nejipjani oynatti. Yahu sen olamazsin seni yapmazlar, sen daha tek yurek tek yumruk olamiyorsun bayern mi olacaksin, boyle bir dongudur meseka avcinin gelisi de luce sonrasi del boksenin gelisine falan benziyir.

Ligin en iyi averajina sahip tskimi icin korkak falan diyordu iki uc yazar, sonra taraftar bunu duya duya alisti, luce korkak cingene oldu.

Unutmuşuz ağabey o günleri şimdi olsa taraftar birbirine saldırır. Gerçi çokta farklı değil dediğin gibi benzer işler. :D

2 Gün önce Şenol hocaya sallandı çünkü Karius bir şeyler söyledi, dün Şenol hocaya hak verenler oldu çünkü oyuncuların yetersiz olduğu ortaya çıktı  :D  Artık Abdullah hocayı 3 maç kazanınca ilah yaparız 3 maç kaybedince kellesini isteriz.  :ebebe: ortamız yok.

Çevrimdışı mylife1903

İnanır mısınız bilmiyorum ama twitter'da orhan ak görseli koyup seni yedirtmeyiz diyen taraftarlarımız var.Bu bambaşka bir olay söyleyecek bir şey bulamıyorum.Adamlar yönetimi veya avcıyı savunmanın ötesine geçip orhan ak savunuyor...
Ya arkadas fazla girmek istemiyorum bu topa, iki ucu boklu cikisi cok zor durum

Ya bu oranaki yedirmemek nedir, nasi bir kafadir.

Fetocu olabilir o konuya bisi diyemem, kendi gorusudur boyle tarikat islerine inanacak kadar gerizekali olabilir, ya da kandirilmistir aldatilmistir bu konuya bisi diyemem icerde olmadigina gore ise ispiyoncu gammazci itirafci gizli tanik gibi bisiler olmustur ya da biat etmistir birilerinin onunde diz cokup, yalvarip belkide ne istedilerse verip

Ex-fetocu, ispiyoncu ve besiktas taraftarina silah ceken 3un1i olsa taraftar icinden gecer bu hediye paketi gibi valla
Ispiyonculugu ile feto baglantisindan daha cok rahatsiz ediyor mesela beni, fetoculuk akil kitligini gosterirken, ispiyon karakteri gosterir, yumruguns guvenemeyip silaha guvenmek ise fiziki zayifligi

Çevrimdışı mylife1903

Unutmuşuz ağabey o günleri şimdi olsa taraftar birbirine saldırır. Gerçi çokta farklı değil dediğin gibi benzer işler. :D

2 Gün önce Şenol hocaya sallandı çünkü Karius bir şeyler söyledi, dün Şenol hocaya hak verenler oldu çünkü oyuncuların yetersiz olduğu ortaya çıktı  :D  Artık Abdullah hocayı 3 maç kazanınca ilah yaparız 3 maç kaybedince kellesini isteriz.  :ebebe: ortamız yok.
haa bide karyus olayi var
Senol gunes konusmamis
Lan pisikolok mu adam, evlendirme dairesi mi, copcatan mi
Ne konusacak senle, oturup hangi bara gittigini mi dinlesin hangi karinin pesinde oldugunu mu konussun
Daha dun gelmisin, kumbara gibi yiyorsun, donup iki sefer suratina bsktiysa bile cok
Ne konusacakti kaleciyle, kalecinin antrenoru var boku pusuru, 50 kisi ile konusmaya kalksa adam sana sira 2 ayda bir gelir

Bizim taraftar boyle, boyko kesilip tolga oynatilir mi, senol gunes bilmiyor bu isi falandi

Çevrimdışı Egos

Yonetimin yapacagi her hamlenin bir karsiligi olacak
Kovarsa yarin baska kelle istenir
Mamalasa o isin sonu yok, bataklik
Sitada sokmazsa bunlar kukubu basar, tesisleri basarlar

EN bastan boyle tepki verilecegini bilip getirmemek en dogru tercihti herhalde, simdi kafasini kuma sokup saklaniyorlar. Abdullah avcidan senol gunes gibi cikip konusmasini bekliyorlar gibi de avci gunes degil cikip konusmaya baslasa o taraftar sen konusma yere yat derse iyice buyur olaylar.

Cok merak ediyorum sonunu bu isin hemen de cozmek gerekiyor lig baslayacak 2 haftaya

taraftar taleplerinin anında gerçekleşmesi için gerekenin her fırsatta stadı doldurmak olduğunun farkında değil. hata yapan yönetimi sandıkta değiştiremeye gücü olmayanların, yarısı boş tribünlerde protestosuna kimse kolay kolay kulak asmaz. birkaç sezon heba etmeyi göze almayanlar da zaten o protestoda bulunmaz; ancak işleri hızlandırmak için birlik olmak gerekiyor. madem zincir kıracak adam yok, tek ses olunup hatalar arasındaki en makul seçenekte ısrar edilmeli.

şu anda camianın gittiği yön hiçbirimizin hedeflerine uygun değil. sağlanan tek mutabakat kimsenin istediğinin olmaması yönünde. önüne gelenin bir yerden çektiği durumlarda hedefi tuttursanız bile hızı tutturamazsınız; bu tür bölünmüşlükler sizi saldırıya açık hâle getirir, bir bakmışsın doğru yerlerde ipleri tutan 3-5 kişi tüm camiaya yön veriyor. o yüzden ilk önce anlamsız çekişmeleri bırakıp, aynı fikirde olmaya katlanmak lazım.

içinde bulunduğumuz durumun vahametini 1-2 cümle ile ifade etmek mümkün: beşiktaş taraftarı ülkenin gidişatını değiştirebilecek kudrette; ama kendi başkanını seçebilecek, yönetimini belirleyebilecek gücü yok ve fikret orman son 20 senede camianın çıkarttığı en iyi başkan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu forumda yazdıklarında tutarlı olan insanları takip etmeni öneririm. Gününe göre takılanlar da var senin dediğin gibi örneğin kadro iyi sistem kötü, Lens olsa sistem olacak diye 2 sene boyunca sürekli tekrarlayıp beynimizin tüm hücrelerine kadar bunu sokanlar birden kadro uyumsuz eksik böyle kadroyla sistem olmaz Lens gitmeli demeye başladı. Sistem sistem diyenler herşeye rağmen sistemle şampiyon oluruz diyenler bak izle bu sezon tff, mhk, taraftar, yönetim nasıl mazeret aramaya koyulacaklar hep beraber göreceğiz. İşte ciddiye alınmaması gerekenler bunlar. Bir de görüşlerine katılmasan da tutarlı olan bu konuda hakkını yiyemeyeceğimiz kişiler de var. Örnegin İsmail Köybaşı için katılır katılmazsın en iyi sol bek deyip bunu tutarlı şekilde iddia eden var. Bu saydıklarimdan ilkinin ciddiye alınacak birşeyi yok. Senin bahsettiğin kalıplaşmış görüşü olan daha yaşlı olanlar da görüşü yanlış veya doğru en azından daha tutarlı ne düşündüğünü ne ettiğini bildiğin kişiler bunlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Geçenlerde Fikret Orman başkan olabilir ama bir lider kesinlikle değil demiştim. Bu yedek kulübesini basma olayında olayların bu raddeye gelmesinde ilk olarak başkanlık yapan liderlik yapamayan Fikret Orman sorumludur.  Taraftarın yaptığı ise zincirin son halkası.
Ek: Bu camiayı tekrardan ayağa kaldıracak olan tek güç taraftar. Taraftar bunun sorumluğunda olacak biçimde hareket etmeli . Tepkisini doğru vermeli, kendini doğru ifade etmeli, kısaca dogru hareketleri yapmalı.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 10:24:14 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

Geçenlerde Fikret Orman başkan olabilir ama bir lider kesinlikle değil demiştim. Bu yedek kulübesini basma olayında olayların bu raddeye gelmesinde ilk olarak başkanlık yapan liderlik yapamayan Fikret Orman sorumludur.  Taraftarın yaptığı ise zincirin son halkası.
Hadi simdi baskana maas konusunu gundeme getirsin, goreyim

O koltukta oturuyorsan hosuna gitmeyen kararlar alabileceksin 5 dusunup 1 diyeceksin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sürekli Süleyman Sebadan bahsedip , Beşiktaş durusu ve Beşiktaş değerlerinden söz eden ama bu değerlere bu duruşa hicbir şekilde uymayan ve tam tersi işler yapan bir Başkan ve yönetim kurulumuz var malesef..

Hadi Besiktasimizin menfaatleri için Burak yılmazı bir şekilde kabul edip destek verdik ama Orhan Ak nedir ?

Bu mudur Beşiktaş durusu , bu mudur Beşiktaş değerlerine sahip çıkmak ?

Rahmetli Sebanin kulübün kapısından kovduğu adamları kulübün içine sokmak nedir ? Bu taraftara silah çeken , Terör örgütü ile adi geçen birini Beşiktaşa alırken hiç mi utanmadınız ?

Sagolun var olun başkanım sayenizde herkesin diline düşüp, herkesin maskarası ve dalga konusu olduk

Başka takım taraftarlarını Kongre üyesi yapmaya devan et sen mükemmelsiniz , ayakta alkışlıyorum sizi ve ekibinizi  :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

mylife ağabeyin de mottosu o. "lider lazım, lider lazım" deyip lider diye kendini tarif ediyor.

yalan yok, illa bir tarif gerekecekse ben de onu tarif ederdim. boyu on metre... on metre değilse de beş metre var...

Hadi simdi baskana maas konusunu gundeme getirsin, goreyim

O koltukta oturuyorsan hosuna gitmeyen kararlar alabileceksin 5 dusunup 1 diyeceksin
Abi Taraftar çok gergin artık bıçak kemiğe dayanmış vaziyette

Çok net söylüyorum Demirorenden beter olacak başkan , gerçi bunu sen ve @tangaz abimiz çok önceden görmüş ve söylemiştin , Başkan böyle devam ederse kendi yaptigi stada giremeyecek duruma gelicek diye

Sürekli Yolumuz Sebanin yoludur , Beşiktaş durusu ve Beşiktaş değerlerine sahip çıkacağız diyen Başkan ve ekibi bugün Sebanin kulübün kapısından kovduğu adamları kulübün içine sokuyor

Beşiktaş değerlerine ve duruşuna böyle mi sahip çıkıyorsunuz ?

Sürekli taraftara atar , gider falan kulübün sahibi mi sanıyorsunuz kendinizi ? Kulübün sahibi bile olsanız Taraftara bu şekilde davranamazsınız, Dünyanın hicbir yerinde bunun başka bir örneği yok !!

Çevrimdışı ankarakartal06

Kartal Analiz

@kartalanalizcom
 40 dk.40 dakika önce
Daha fazla
SON DAKİKA! Beşiktaş, Martins İndi transferinde Stoke City ile 4 milyon avro karşılığında anlaşma sağladı.

Durum o kadar kötü ki , dün Quaresmanin yine 3 kişinin arasına dalıp topu kaybettikten sonra Rakibe arkadan dalmasını dile getiren bile olmamış, durumumuz o kadar vahim işte..

Beşiktaşı üzmesinler demişti Seba gözleri dolarak

Beşiktaşı yönetenler Beşiktaşı üzdüler Baba hemde çok üzdüler...

Çevrimiçi gokhans

35 yaşındayım ve yıllarca tribünlerdeydim. bu kulübe en büyük zararları hep biz taraftar verdik. Sebaya git dedik , bilgiliye en ağır küfürlerle istifa ettirip , yd yi protesto etmeden kulübü batırmasına göz yumduk. Murat aksu adayken forza forumlarında murat aksuyla cl şampiyonu olacağıma yd ile batmayı tercih ederim diyenler çoğunluktu , çarşının tanınan abileri yd ibra edilsin diye el kaldırırken ben çarşıyı sildim zaten. Bunun eleştirdim diye forzadan süresiz banlandım. En basiti burağın transferine tepki koymasaydık şampiyonluk ambargosu koymuştuk lige , ne maddi zorluk içinde olur nede küçülmeye gidiyorduk. Orhan ak protestolarıyla idari kadroyu huzursuzlandırıp , yönetimle birbirine düşürürüz mis gibi misyonumuzu tamamlarız. Aziz gibi taraftarı itin götüne sokacak , diktatör bi başkan gerek bize. Birinin beşiktaşı bizden kurtarması gerek çünki...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mylife1903

35 yaşındayım ve yıllarca tribünlerdeydim. bu kulübe en büyük zararları hep biz taraftar verdik. Sebaya git dedik , bilgiliye en ağır küfürlerle istifa ettirip , yd yi protesto etmeden kulübü batırmasına göz yumduk. Murat aksu adayken forza forumlarında murat aksuyla cl şampiyonu olacağıma yd ile batmayı tercih ederim diyenler çoğunluktu , çarşının tanınan abileri yd ibra edilsin diye el kaldırırken ben çarşıyı sildim zaten. Bunun eleştirdim diye forzadan süresiz banlandım. En basiti burağın transferine tepki koymasaydık şampiyonluk ambargosu koymuştuk lige , ne maddi zorluk içinde olur nede küçülmeye gidiyorduk. Orhan ak protestolarıyla idari kadroyu huzursuzlandırıp , yönetimle birbirine düşürürüz mis gibi misyonumuzu tamamlarız. Aziz gibi taraftarı itin  sokacak , diktatör bi başkan gerek bize. Birinin beşiktaşı bizden kurtarması gerek çünki...
Kontrolsuz guc guc degildir

Çevrimdışı 38life

Şimdi soruyorum .Bugün bu provakatörler asıl fetocular yedek kulübesine gelip şekil yaparak Beşiktaş ı Orhan Ak gibilerden mi korumuş oldular ya da temizlemiş oldular. Yoksa birileri mi bunlara gidin olay çıkartın dedi. Başkan a muhalif Beşiktaş içinde ki gizli oluşumdan mı emir aldılar. Yoksa renklilerden birinden mi ? Yok bunlar gerçek taraftarsa Beşiktaş ın bundan kazancı ne ? Bugün başkan Orhan Ak ile yollarını ayırsa yarın Burak için yaparlar. Caner için Yaparlar. sonu gelmez takım da bir tek Quaresma kalana kadar devam eder.

Başkan bu taraftara ne dese haklı.
Taraftar başkanı ne kadar eleştirse haklı.
Bunlar birbirinin tamamlayan bir döngü bağ koptu gerçek Beşiktaşlılar hariç kimsenin umurunda değil takım.

Beşiktaş yenilsin başkanı gömelim. Takım kötü gitsin hocayı gömelim. diye dua edenlerle dolu sonra bunlar her türlü kulübe zarar verip üstüne olağan başarısızlıkta bir de rakipleri yüceltmeye kalkıyorlar. Şikecileri haklı çıkarıyorlar. gs li haberci müsvetteleri yalan haber yapar takım hakkında ilk bizim sözde taraftar alkış tutar. Şenol Güneş takımı oynatamıyor denilip Avcı gelsin derler Avcı nın ekibinde ki adama saldırmaya kalkarlar.

Yahu bu işi yapan ya maldır ya birinin malı akıllı bir tarafı yok bu işin. Avcı biraz delikanlı ise fetocu emocu memocu neyse kendi adamını mı satsın. Gönderseler bu Orhan akı o da istifa eder. Göndermeseler transfer dönemi takımın eksiği var başkanı yönetimi böyle abuk sabuk işler açarak yıpratıyorsun bunu gören oyuncu gelir mi takıma en önemlisi Beşiktaş ı cümle aleme rezil ettiriyorsun. Renklilere kendini güldürtüyorsun.

Ben mesela agresif insanım çabuk sinirlenirim çabuk geçer. Başkanın yerinde olsam. Hoca ile konuşur beraber istifa ederdim komple. ne halleri varsa görsünler gitsin kumda oynasınlar derdim. Beşiktaş gitsin kayyuma yalçın karadenizlere bu benzincinin adamları bilmem ne beşiktalılar grubu elemanlarına sinan vardarlara ihsan kalkavanlara vs kalsın yd bir kahraman edasıyla gelip sonra kurtarsın bu ergenuslar maşalar renkliler falan bayram havasında kutlasınlar. Ama inşallah başkan benim gibi değildir.

Katılıyorum bir tek şuna katılmıyorum. "Başkan taraftara ne dese haklı, evet doğru ama taraftara bir şey dememeli başkan. Taraftarı muhatap bile almamalı. Taraftarla çatışmaya girdikçe taraftar büyüyen bir canavara dönüşüyor. Başkanın taraftara ettiği her bir laf bir lokma gibi taraftar için. Büyüdükçe büyüyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Uefa ve süper kupayı da mı şikeyle  aldılar ?
2017-18 de sezonunda ligde önümüzü kesmeseler, 2018-19'da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ya da Avrupa Ligi şampiyonluğu alabilirdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu günde gördük ki kulüp içinde en zayıf halka taraftar. Herşey dağılırken ayakta tutması yapıştırıcı olması gereken taraftar olmalıydı. Bu taraftara barca kadrosu da kursan bu kafadayken başarı filan gelmez. Bu sezondan başarı adına beklentim minimum seviyede.
Avrupa'daki gurbetçiler, Twitter'daki ergenler, taraftar falan değil abi.

Çevrimdışı mylife1903

2017-18 de sezonunda ligde önümüzü kesmeseler, 2018-19'da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ya da Avrupa Ligi şampiyonluğu alabilirdik.

2004 var
Lucescuyu linc ettiler kalsa bambaska bir tarih yazilacakti
Ne birclar boyle olacakti ne de sampiyonluk sayilari
Ayrica avrupa kupasi da hayal degildi

Simdi luce oturacakti sezon oncesi muzede heyklenin onunde poz verecekti saginda 6-7 lig kupasi solunda uefa kupasi bizim icin gokte futbol tanrisi goleus yerde onun kulu ve elcisi luce