Arabesk çarşıdan bi kurtulamadık. Bir lider eksikliğini o kadar hissediyoruz ki, çıkıp moral depolayacak sakinleştirecek. Yönetim desen ayrı dert kimseyi dinlemiyor, taraftar desen ayrı dert kimseyi dinlemiyor, hoca desen ayrı dert. Yönetim çıkıp orhan akı aldık evet geçmişinde yanlış şeyler yapmış olabilir herkes hata yapmış olabilir affetmeseniz desteklemeseniz bile beşiktaşın doğrusu yararı için çalışan adamın önünde durmayın desene veya avcı çıkıp evet orhan akı yanımda tutuyorum çünkü işime yarıyor ve bugün büyük bir takıma geldiğim için yanımdaki arkadaşımı satacak değilim beşiktaşlılık duruşuda buna izin vermez falan dese yani birileri açıklama yapsa taraftarı arkasına alsa taraftar oraya gidecek zaten. Çünkü taraftarı kendine bırakınca arabeske bağlıyor yani bir kulüp değil böyle müslümanlığı dünyaya tanıtıyoruz. Kulübüz altı üstü ya, kulüpler temelinde başarıyı hedefler her zaman, bu başarıyı hedeflerken de elbet duruşu vardır falan ama eğer olay duruşsa sadece biz en kral en düzgün insanları alalım sadece. İnsanlığın geni olarak bozuktur, herkesin yanlışı yanlış yaptığı şeyler vardır. Orhan ak siyasetçi değildir, eğer bu konuda bir yanlış yaptıysa gelip tutuklanır ya da ülkeden kaçardı. Adam duruşunu bozmadan yaşamına devam ediyor. Bugün orhan aka laf edenler geçmişinde orhan ak gibi şeyler olanları destekliyor. Neyse devamını getirmeyeyim anladınız ne demek istediğimi. Geçiniz bunları, bu taraftarla, bu yönetimle bu sene yine olmaz. Bir lider olmadan olmuyor.