2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269281 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

öte yandan Orman'a gösterilen tepkinin yarısı zamanında YD'ye gösterilmedi, geldiğimiz durum ortada. Delirt bizi başkan Robinhoyu getir diye gezen bir kitle vardı.
Yd aziz tipi bir başkandı.Adamın vizyonu belli,çapı belli.Fikret Orman ise malum adam gibi ''yol yaptık,köprü yaptık,bunlar hain''benzeri bir politika güdüp,hesap soracağım diye yönetime gelip işin sonunda yd,namoğlu,yayıncı kuruluşu öven,taraftarına hakaret eden bir adam olunca taraftarın verdiği tepki de farklı oluyor haliyle.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Orhan Ak protesto  normal bir olay tabi bugünki olay gibi olmadıkça
Protesto futbol dünyasında her yerinde var hele böyle geçmişi olan birisini getirirsen, siz Hasan Şaş Fener’e yardımcı olarak gelse olay olmayacak sanıyorsunuz galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Alper1903

Şenol Güneş'in ilk iki sene boyunca tek rakibi FB idi. Şimdi piyasa karışık.

Fark etmez ki. Aynı şeyi gs de yapar hatta daha fazlasını yapar. 11 puan fark yemişken "hüüüüüüüğğğğ" diye ağlayıp istediklerini hile hurdayla alan güruh bunlar. Üstüne bir de fb de var. Aradan avcı azıcık kafasını uzatsa hemen iftiralar, ihtamlar başlar.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 00:16:27 Alper1903 ]

Çevrimdışı 38life

Ne çektiysek romantizmden çektik. Ben koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş kulübünden başarı dışında hiçbir şey talep etmiyorum.

Taraftar taraftarlığını bilecek, yönetim de yönetimliğini bilecek. Türkiyede gereksiz önem atfedilen 2 kurum bu. Yönetimin yapması gereken işin ehli teknik ekibi getirip o teknik ekibin istediği oyuncuları istenen vakitte transfer edip çekilmek. Otur koltuğunda bilet sat, forma sat. Profesyonellerin işine karışma. Taraftar da biletini formasını alsın takımını desteklesin. yönetim kurulu üyesi gibi davranmasın.

Çevrimdışı mrred

Sahada oynanan oyuna kafa yormayıp, oyunu dış güçler, hakemler , lobiler mantığı ile değerlendirmek Beşiktaşa ve kulüpteki emekçilere hakarettir. Gs de himmetçi₁ topçular vardı doğru 96 97 senesi bence de şaibelidir Ama soruşturulmadan bilemeyiz. Fakat adamlar  Uefa kupasını aldıysa tebik edicez. Bu kadar basit.

Bu GS Uefa kupasını da mı Fetöyle aldı ? Süper kupayı da mı Fetöyle aldı ?
Bu kadar zor mu hak ettiler ve kazandılar demek ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

İnanır mısınız bilmiyorum ama twitter'da orhan ak görseli koyup seni yedirtmeyiz diyen taraftarlarımız var.Bu bambaşka bir olay söyleyecek bir şey bulamıyorum.Adamlar yönetimi veya avcıyı savunmanın ötesine geçip orhan ak savunuyor...

Çevrimdışı 38life

Bu taraftarın Abdullah Avcıyı yemesi maksimum 6 ay. Aha buraya yazıyorum. Bu taraftarı besleyip canavara dönüştüren de yönetimdir. Muhatap almaması gerekirken sürekli laf atıp, sürekli çatışmaya girdi yönetim. Böyle böyle bu düşük zekalı kalabalıklar kulüp üzerinde söz sahibi olduğunu sanmaya başladı.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 00:22:16 38life ]

Çevrimdışı 38life

İnanır mısınız bilmiyorum ama twitter'da orhan ak görseli koyup seni yedirtmeyiz diyen taraftarlarımız var.Bu bambaşka bir olay söyleyecek bir şey bulamıyorum.Adamlar yönetimi veya avcıyı savunmanın ötesine geçip orhan ak savunuyor...

etki-tepki, ifrat-tefrit, inada inat

Çevrimdışı 38life

Orhan Akı istemeyenler aşırıya kaçtığı için tam karşısında da aşırıya kaçan bir duruş beliriyor. Bundan doğal bir şey yok. Az siyaset takip eden buna şaşırmaz.

Çevrimdışı mrred

Bakın @atalay örnek verdi. Bu seneki ajaxtan etkilenilmiş ve rolleri tek tek açıkladı. Her dönem ister para olsun ister olmasın avrupada başarı ihtimali vardır. Ama her zaman saha içine odaklanmamız gerekiyor.
Ne oldu bu Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar?
Lobi dediğiniz şey üç aşağı beş yukarı herkeste aynı . Sahadaki oyun şampiyonluğun %90 nı etki ediyorken biz saha dışındaki şeylere takılıyoruz. Takır takır topunu oynarsın lobi falan tuz buz olur. İngiliz , İtalyan, İspanyol kulüplerinin Lobilerinin babası var UEFA'da babası. Eee ne oldu Ajax bu sene ne yaptı ? Lobi falan dinlediler mi ? Tabiki hayır. Takır takır oynadılar hem de 25 milyon euroluk maaş bütçesi olan takımla.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden bi kaç mesaj önce "Yaşasın Endüstriyel Futbol" diye yazdım. Ne çektiysek romantizmden çektik. Ben koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş kulübünden başarı dışında hiçbir şey talep etmiyorum.

Taraftar taraftarlığını bilecek, yönetim de yönetimliğini bilecek. Türkiyede gereksiz önem atfedilen 2 kurum bu. Yönetimin yapması gereken işin ehli teknik ekibi getirip o teknik ekibin istediği oyuncuları istenen vakitte transfer edip çekilmek. Otur koltuğunda bilet sat, forma sat. Profesyonellerin işine karışma. Taraftar da biletini formasını alsın takımını desteklesin. yönetim kurulu üyesi gibi davranmasın.
Sadece saha içine odaklanmamız gerek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Alper1903

Bu mantıkla o zaman 15 şampiyonluk baya enayilik. 25 falan olması gerekirdi. Gs gibi olmalıydık.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ne çektiysek romantizmden çektik. Ben koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş kulübünden başarı dışında hiçbir şey talep etmiyorum.

Böyle açıkça yazdığın için teşekkür ediyorum.Yanlış anlama,bir taraftarın böyle düşünmesi en doğal hakkıdır.Az önceki iletine yazacaktım ama buraya yazayım.Ya endüstriyel futbola tamamen uyum sağlayalım;forma alalım,maça gidelim karşılığında da şampiyonluklar,kupalar bekleyelim.Eğer olmuyorsa isyan edelim,yöneticilerden hesap soralım.Yönetim de kendi reklamını yapmak,tarafarla uğraşmak yerine kendi şirketlerini nasıl titizlikle yönetiyorlarsa o şekilde yönetsinler takımı.Yönetemiyorlarsa çekip gitsinler.Ya da ''Beşiktaş değerleri'' dediğimiz şeye tam anlamıyla uyalım.Ama maalesef bu iki seçeneğin de tek başına gerçekleşmesi imkansız.Bu bir nevi ülkenin siyasi politikasına benziyor;ne atlantikten kopabilirsin ne de avrasyacı olabilrsin.İkisini dengelemek zorunda kalıyorsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sahada oynanan oyuna kafa yormayıp, oyunu dış güçler, hakemler , lobiler mantığı ile değerlendirmek Beşiktaşa ve kulüpteki emekçilere hakarettir. Gs de himmetçi₁ topçular vardı doğru 96 97 senesi bence de şaibelidir Ama soruşturulmadan bilemeyiz. Fakat adamlar  Uefa kupasını aldıysa tebik edicez. Bu kadar basit.

Bu GS Uefa kupasını da mı Fetöyle aldı ? Süper kupayı da mı Fetöyle aldı ?
Bu kadar zor mu hak ettiler ve kazandılar demek ?

Biz demesek bile kendi kendine diyor adamlar ?

Oturup burda gs'yi  mi övücez şimdi ?

Nerde bu moderatorler yöneticiler biz hatalı raporlamadan 4 gün ceza alıyoruz adam bizim şampiyonluklar hediye edildi gs'yi övün diyor ? İşimiz gücümüz yok bu şikeci gs'nin uefa kupasını mı övücez.

Conconun kestanesi pardon efsanesi hakan şükür,arif erdem nerede ?

Eski başkanları ünal aysal çıkıp gs'nin şike yapmadığına kefil olamam diyor.

Fetö tabi ne olacak başka dua ile himmet ile gs'yi ayağı kaldıracaz diye video var orta da bütün gs'li himmetçiler fetönün eteğine yapışmış öpüyorlar yalıyorlar.2000 ylına kadar başa baş giden yarış fb,ts,bjk 10-11-10 3 takımda aynı ne oluyorsa gs fetö ile yakınlaşmasından sonra arada ki makas açılıyor.

malatya bizi Beşiktaş yenmemiz için gs den para verildi o zamanın parası doğan parası şahin parası diyor.

Daha devam edeyim mi ?

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 00:33:46 cursedofdragon ]

Bu mantıkla o zaman 15 şampiyonluk baya enayilik. 25 falan olması gerekirdi. Gs gibi olmalıydık.

arkadaş bizi fetöcülerle karıştırdı bence.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Yd aziz tipi bir başkandı.Adamın vizyonu belli,çapı belli.Fikret Orman ise malum adam gibi ''yol yaptık,köprü yaptık,bunlar hain''benzeri bir politika güdüp,hesap soracağım diye yönetime gelip işin sonunda yd,namoğlu,yayıncı kuruluşu öven,taraftarına hakaret eden bir adam olunca taraftarın verdiği tepki de farklı oluyor haliyle.

Beşiktaş'ın kriz yönetimi çok kötü, en ufak olayda futbolcuların morali bozuluyor, taraftar yöneticiye küsüyor, başkan teknik direktöre küsüyor, medya aradan ateşe odun atıyor.

Fenerbahçe'de de aynı sorun var ama taraftarın gazını alacak demeçler ve resmi siteden açıklamalarla safları sıklaştırıp iç kavgaları engelliyorlar, gerekise hocanın kellesi feda ediliyor. Zaten GS derbisi oldu mu tüm sesler kesiliyor.

GS'de ise liseli lobisi var, ortalık kızışınca ya başkan değişiyor ya da rica minnet Fatih Terim'i getiriyorlar.

Bizde hiç kontrol mekanizması yok, yöneticiler her mikrofona haldır huldur konuşuyor. Başkanın bu konuda uzman yabancı bir firma ile anlaşması lazım, reklam filmi çekip twit atmak yerine halkla ilişkiler alanını komple idare edecek ekip lazım. Ve mali konularda şeffaflık lazım ki abuk subuk herifler gazete köşelerinde beşiktaş'ı malzeme yapamasın.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mrred

Rakiplerin taraftarları bizden daha beter. Fakat bizim artık bir akıl koyarak fark yaratmamız gerekiyor. Onlar vasat taraftar olduklarından bizim ortalama bir taraftara dönüşmemiz bu kadar zor olmamalı zaten oraya bir evrilsek baya bir fark yaratıcaz. Üstüne üstlük fark yaratacak teknik kadro da var elimizde bu teknik kadronun bir sürü sorumluluğu ve detaylı işleri varken biz nelerle uğraşıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Orhan Ak protesto  normal bir olay tabi bugünki olay gibi olmadıkça
Protesto futbol dünyasında her yerinde var hele böyle geçmişi olan birisini getirirsen, siz Hasan Şaş Fener’e yardımcı olarak gelse olay olmayacak sanıyorsunuz galiba
Gelemezki oyle bir dunya yok

Çevrimdışı mrred

Nerde bu moderatorler yöneticiler biz hatalı raporlamadan 4 gün ceza alıyoruz adam bizim şampiyonluklar hediye edildi gs'yi övün diyor ? İşimiz gücümüz yok bu şikeci gs'nin uefa kupasını mı övücez.

Fetö tabi ne olacak başka dua ile himmet ile gs'yi ayağı kaldıracaz diye video var orta da bütün gs'li himmetçiler fetönün eteğine yapışmış öpüyorlar yalıyorlar.2000 ylına kadar başa baş giden yarış fb,ts,bjk 10-11-10 3 takımda aynı ne oluyorsa gs fetö ile yakınlaşmasından sonra arada ki makas açılıyor.

malatya bizi Beşiktaş yenmemiz için gs den para verildi o zamanın parası doğan parası şahin parası diyor.

Daha devam edeyim mi ?

Uefa ve süper kupayı da mı şikeyle  aldılar ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

yd kulübe haciz üzerine haciz getirirken taraftar bu kadar tepki vermeyecek helede çarşı şimdi tepki vercek geçelim o işleri bunlara bedava bilet dağıtılınca yd güzeldi zamanında sebayı kimler eleştirdi ahmet dursun seba gitsin diye sonra birçok açıklamaları var seba için ama yd ye gelince hiçbirşey yapmadılar ne güzel istanbul fikret orman da beleş bilet falan verse bugün kraldı bunuda herkes biliyor

Uefa ve süper kupayı da mı şikeyle  aldılar ?

Bize ne ? 20 yıldır bir dahaa alamadığına göre var bir katakulli gayet net.

gs'yi aklamak için çok uğraşıyorsun ama boşa uğraşma bu kadar.

himmetçi ve şikeci oldukları değişmeyecek herkes nefret ediyor daha da nefret edecek.

gs'nin müzesinde şerefiyle hakkıyla aldığı 1 tane kupa yoktur.

Ayrıca Beşiktaş başlığında ben bu fettuhlahcıları konuşmak istemiyorum.

Sürekli araya gs'yi sıkıştırıp duruyorsun.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 00:40:04 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Karakteri rezil olabilir tavırları itici olabilir ki ben de hiç sevmem ve fakat bunu Metin Tekin bizzat kendi programında açıklamıştı. "Fatih hoca sanıldığının aksine yanındakilerden sürekli bir şey talep eder onların fikirlerine önem verir ve karşısına yeni fikirlerle çıkmasını ister. Bazen ödevler verir ve zorlar" Bunu söyleyen Metin Tekin . Adam modern futbolu takip ediyor çalışıyor ve çalışkan , tutkulu, iddialı ve inatçı. Ne yapacaz ağlıcak mıyız ? Yoksa onu saha içinde yenmek için daha iyi çalışıp farklı taktikler mi üreticez ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Daha devam edeyim mi ?
Ya bunlarin eskisehirin sampiyonlugunu calmasi var
Macin sonjna dogru kaleciyi tekme tokat dovup gol atiyorlar falan
Sadece feto ile sikeci olmadilar
Hep
Boyleydi bunlar
Ama boyle palazlanmamislardi

Gevsek camiadir taraftari da oynaktir zaten

Çevrimdışı Arthur Dayne

yd kulübe haciz üzerine haciz getirirken taraftar bu kadar tepki vermeyecek helede çarşı şimdi tepki vercek geçelim o işleri bunlara bedava bilet dağıtılınca yd güzeldi zamanında sebayı kimler eleştirdi ahmet dursun seba gitsin diye sonra birçok açıklamaları var seba için ama yd ye gelince hiçbirşey yapmadılar ne güzel istanbul fikret orman da beleş bilet falan verse bugün kraldı bunuda herkes biliyor
Bak şu yukarıda yazdıklarım yani fikret orman'ın yaptıkları,yd'nin bedava bilet dağıtmasından felan çok daha büyük olaylar.Kaldı ki yd'yi savunmadığımı belirtmeme gerek yok herhalde.

Çevrimdışı 38life

Böyle açıkça yazdığın için teşekkür ediyorum.Yanlış anlama,bir taraftarın böyle düşünmesi en doğal hakkıdır.Az önceki iletine yazacaktım ama buraya yazayım.Ya endüstriyel futbola tamamen uyum sağlayalım;forma alalım,maça gidelim karşılığında da şampiyonluklar,kupalar bekleyelim.Eğer olmuyorsa isyan edelim,yöneticilerden hesap soralım.Yönetim de kendi reklamını yapmak,tarafarla uğraşmak yerine kendi şirketlerini nasıl titizlikle yönetiyorlarsa o şekilde yönetsinler takımı.Yönetemiyorlarsa çekip gitsinler.Ya da ''Beşiktaş değerleri'' dediğimiz şeye tam anlamıyla uyalım.Ama maalesef bu iki seçeneğin de tek başına gerçekleşmesi imkansız.Bu bir nevi ülkenin siyasi politikasına benziyor;ne atlantikten kopabilirsin ne de avrasyacı olabilrsin.İkisini dengelemek zorunda kalıyorsun.

Endüstriyel futbol "forma alalım, bilet alalım, şampiyon olalım." değil. İngilterede şampiyon olmayan takımlar isyan mı başlatıyor. Yönetime, hocaya, futbolculara ultimatom mu veriyor?

Endüstriyel futbola ayak uyduramayan camialar başarıyı uzaktan izlemeye devam eder. Keyifleri bilir... Borç bataklığında çırpınıp dursunlar. Adam gibi teknik-taktikle oynamaya çalışan hocaları 2 günde satsınlar, yerine gazla çalışan hocaları tercih etsinler. Herkes ne yaparsa kendine yapar. Hak ettiğini yaşıyor herkes.