2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272038 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geliyoruz. Bu hastalıklı taraftar topluluğu varken bu camiadan hiçbir şey olmaz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Beşiktaş taraftarı kim? Beşiktaş taraftarı denen şey kutsal mı? Hangi kalıba sokuyoruz? Aralarında tecavüzcünün, hırsızın, dolandırıcının, katilin de olduğu bir topluluk Beşiktaş taraftarı. Dünyadaki her geniş toplulukta olduğu gibi... Egzajere etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.
Ömer toprak ve bizim taraftarı kıyasladığı için böyle yazdım.Taraftarı kutsadığım felan yok.Verdiği örnek çok saçma geldi.Genelleme yapmazsan sevinirim

Çevrimiçi yaço58

Bugüne kadar Orhan Ak konusunda ne forumda ne twitterda tek bir kelime dahi yazmadım. Ama görüyorum ki insanlar kafayı yemiş durumda. Rahat batıyor. Dert arıyorlar. Neleri neleri şeref namus konusu etmeyen, gözlerini yuman insanlar güçleri yetince pireyi deve yapıyorlar. Kolpa delikanlılıktan başka bir şey değil bu.
aynen öyle ya ben beşiktaş taraftarı olarak aklımın ucundan geçmez o maça gidip orhanı protesto etmek onu geçtim yedek kulübesine yürümek aklımın ucundan dahi geçmez sırf beşiktaşı izlemek için heycanla oraya giderim bunlar maksat egoları tatmin olsun başka birşey değil

Çevrimdışı 38life

"Orhan Ak'ı istemiyoruz" diye tweet atan taraftarlarının %90'ının Orhan Ak'ın kim olduğunu Beşiktaşa geldikten sonra öğrendiği konusundan kalıbımı basarım. Yemin ederim ki tek dert delikanlılık taslamak, "onurluyuz ulan bizzzz!!" mevzu vallahi de billahi de bu. Ötesi değil.

Çevrimdışı mrred

Peki töre olayi bize gelmeden önce olsaydi yönetim töreyi transfer edermiydi? Taraftar töreyi istermiydi? Yoksa ayni orhan ak yapilan töreyede yapilirmiydi. Cevap vereyim, evet yapilirdi. Simdi gelelim asil soruna, orhan ak olayin asil sorunu zamaninda himmetçi₁ camianin fetöcu futbolcu arkadaslariyla o herifi ziyaret etmesidir. Bu tepkiyi az da olsa basaksehirde'de aldi orhan ak, ama sonucda taraftari olmayan bir camia, 2-3 gün sonra unutuldu gitti. Ama burasi Besiktas, unutulmaz, git gide büyüyor tepkiler, dahada büyüyecekdir. Bu burak yilmaz olayina benzemez.
Futbol camiasının zaten büyük kısmı Fetö ve siyasetle ilişkili. Bu şekilde tavır koyalım tamam güzel. O zaman stad açılışında 38 kez Sayın Cumhurbaşkanı diyen Fikret Ormana'da tepki koyalım.İnsanları geçmişte bilinçli ya da bilinçsiz yaptıkları hatalarla sorgulamak bizim işimiz değil. Burası futbol kulübü profesyonel mi düşüneceğiz yoksa duygusal mı bakıcaz ona bir karar verelim. Türkiye şartlarında kendini ispatlamış eldeki en iyi teknik kadro buysa arkasında durcaz. Kimse Fatih Terim'e sen fetöyle görüştün istifa et falan demiyor. Ya da Fenerbahçe camiasında kimse Emre sen fetöyle çok yakındın takıma gelme demiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Orhan Ak kim ya? Kim ulan bu Orhan Ak? Orhan Ak'ı Orhan Ak yapan Orhan Ak'ı istemeyenler. Adını anmasanız kulüpte var olduğundan Beşiktaş taraftarının %99.9'unun haberi olmazdı be. Dert mi arıyorsunuz?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Orhan Ak kim ya? Kim ulan bu Orhan Ak? Orhan Ak'ı Orhan Ak yapan Orhan Ak'ı istemeyenler. Adını anmasanız kulüpte var olduğundan Beşiktaş taraftarının %99.9'unun haberi olmazdı be. Dert mi arıyorsunuz?
Bu ne ya  :lol: Türkiye'nin yüzde 99'u müslüman!!! diyenler gibi ne kadar rahat konuşuyorsunuz öyle.Kendi fikrini belirt de neye dayanarak genelleme yapıyorsun onu merak ediyorum?

Çevrimdışı 38life

Tek umursadığım şey Beşiktaşın çıkarıdır. Beşiktaş futbol takımının menfaati üstüne hiçbir menfaat tanımam ben. Taraftarlık da budur. Taraftar olan Beşiktaşın menfaatini düşünsün. Beşiktaşı karıştırmanın, Beşiktaşı dibe çekmenin peşinde koşmasın!

Çevrimdışı mrred

Konuyu saptıtıyorsun.Ben silah çekmenin doğruluğunu-yanlışlığını tartışmıyorum;alakasız bir futbolcuyla bizim taraftarı kıyaslayıp adamı savunuyorsun.Taraftar ne olursa olsun bunu hafızasına yazmış ve tepkisini veriyor demek ki.
Burada beşiktaşı ilgilendiren tek konu var o da kavganın beşiktaşlı bir grup ile emre belezoğlu arasında olmasl. Kavga eden taraftar beşiktaşlı olmasından başka hiçbir ortak özelliğimiz olmayan tanımadığımız bir adamı ben neden savunayım ? Rasyonel değil ki aralarında ne geçti daha bilmiyoruz ? O taraftar grubu adama ne söyledi bilmiyoruz.Tam bir komedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Kendi problemini desteklemek adına Süleyman Seba'yı istismar edenlerin Süleyman Seba'nın ne kadar hoş görülü bir insan olduğundan da haberleri yok. Herkesin derdi şov. Vallahi de billahi de şov.

Çevrimdışı 38life

Bu ne ya  :lol: Türkiye'nin yüzde 99'u müslüman!!! diyenler gibi ne kadar rahat konuşuyorsunuz öyle.Kendi fikrini belirt de neye dayanarak genelleme yapıyorsun onu merak ediyorum?

Hesap yapmak zor değil. Kaç tane Beşiktaş taraftarı var. Kaç tane bundan 3 ay öncesine kadar Orhan Ak ismini duymuş. Çık bir kamuoyu araştırması yap. Çıkan sonuç farklı mı olacak görürsün.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Artı olarak eğer camia kenetlensin istiyorsak bunu başta yapacak olanlar bellidir.Quaresma-orhan ak vs işin bahanesi.Yönetim taraftarla barışmak,camiayı kenetlemek istiyor mu ki bizim eylemlerimiz camiayı bölsün?Taraftarın ne kadar dolduğunu göremiyor mu bu insanlar?Neyse sene sonu yine aynı hikayeyi yaşar,üçüncü oluruz,suçlussu da taraftar olur

Çevrimdışı mylife1903

Orhan ak'a tepki gösterilirken Avcı.

Bunlar hep vizyon iste
Besiktas taraftarini ibbnin 3-5 bindirilmis kitasi mi sandiniz
En bastan oranak gelmeyecekti bu kadar basit.
Simdi gitmesi ayri dert
Taraftara da elini kolunu fazla vermeyeceksiin
Yarin 1453 kartallari gibi bir guruh gelip sureyya abiye saldirsa onu da mi kirban edecez
Hic bu yola girilmeyecekti simdi ayikla pirincin tasini
Adami taraftara verip linc ettirsen ayri dert kafasini vermesen ayri dert

Yonetimin taraftari boyle tanimamasi kabul edilemez arkadas

Zaten boluk porcuk kopuk camiayiz kenetlenemiyoruz boyle de malzeme veriliyor

Kurumsal hafiza diye kendimi yirtiyorum bu islere bi milat lazim

Yahu besiktas kaptanina kafa atip yuzunu kiran adam tiransfer edildi
Besiktas oyuncusuna otoparkta pusi kurup tekme yumruk dalan adam tiransfer edildi
Bi sitandarti olmasi lazim bu islerin

Daha bunlar baslangic takim az iyi gitsin 4-5 mac kazanalim abdullah avcinin havalimaninda butun takimi ile besiktas taraftarina saldirip dovdugu goruntuler servis edilir, maci penaltilarla kaybettik ama ikinci maci penaltilara birakmadik aciklamalari gundeme gelir

Liderlik bu zamanlarda belli olur bakalim baskan nasi cozecek bu olayi bu ates oyle uflemekle sonmez

Çevrimiçi yaço58

Artı olarak eğer camia kenetlensin istiyorsak bunu başta yapacak olanlar bellidir.Quaresma-orhan ak vs işin bahanesi.Yönetim taraftarla barışmak,camiayı kenetlemek istiyor mu ki bizim eylemlerimiz camiayı bölsün?Taraftarın ne kadar dolduğunu göremiyor mu bu insanlar?Neyse sene sonu yine aynı hikayeyi yaşar,üçüncü oluruz,suçlussu da taraftar olur
vodafone da fikret orman paralar nerde diye tezahurat yapılırken çarşının ortasına pankart asılırken ne yapıp o kadar doldurmuştu bu taraftar grubunu ydye bile bu kadar protesto olmadı adama yapılan tek protesto yeter yd yeter fikret orman çabaladı bişeler yaptı altından kalktı hatalarıda vardı ama bi taraftar grubu tribünde böyle bir tezahurat yapacak kadar ne yaşamış olabilir bunu renkliler yapmazdı bize

Çevrimdışı mrred

Kendi problemini desteklemek adına Süleyman Seba'yı istismar edenlerin Süleyman Seba'nın ne kadar hoş görülü bir insan olduğundan da haberleri yok. Herkesin derdi şov. Vallahi de billahi de şov.
+1
Vasıfsız adamlar tribünde veya başka bir yerde topluluk halini alınca kendilerinde
küfür etme hakkı
tehdit etme hakkı falan görüyorlar. Aynı vasıfsızlar twitterda takipçi sayıları çok diye havalara giriyorlar ve söz sahibi olduklarını sanıyorlar. Yahu onların takipçi sayısı kadar müvekkilim var ve hepsinin vekaletini alıp iş yapmışlığım var. Yanımda 5 insan çalıştırıyorum. Ben bile yönetim konusunda bu kadar ahkam kesmiyorum bunların hepsi sanarsın ki ceo , yönetici falan. Allahım ya
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Konuyu saptıtıyorsun.Ben silah çekmenin doğruluğunu-yanlışlığını tartışmıyorum;alakasız bir futbolcuyla bizim taraftarı kıyaslayıp adamı savunuyorsun.Taraftar ne olursa olsun bunu hafızasına yazmış ve tepkisini veriyor demek ki.
Silahi ceken tore degil zaten ha boyle tiplerle gezmesi yuzunden burnu boktan cikmiyor o baska konu tabi

Çevrimdışı mylife1903

Yahi taraftardan kopuk yonetim zaten
Taraftar fiksture bagiriyir yetmiyor senol gunes bagiriyir
Baskan cikiyor fikisturu ben ft ile yapiyorum diyor genis kadro kurdum diyor
Taraftar naminogluna tepki koyuyor baskan yusuf abi cekiyir herife
Boyle boyle adim adim taraftari kaybediyorsun kutuplaztiriyorsun

Bakalim nasil cozecekler bu olayi, ilginc

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hesap yapmak zor değil. Kaç tane Beşiktaş taraftarı var. Kaç tane bundan 3 ay öncesine kadar Orhan Ak ismini duymuş. Çık bir kamuoyu araştırması yap. Çıkan sonuç farklı mı olacak görürsün.
Ozaman sorun sende kardesim. Cümle alem orhan aki biliyordu, hele o silah olayini hepimiz biliyorduk. Sanki yönetim bilmiyordu???? Ama burak olayinda oldugu gibi unutulur sandilar, ama görünen oki bu olay daha cok büyüyecek, burak ile kiyaslanamaz. Diger baskanlar cikar, camianin gercek sahibi taraftardir der, bizimkisi herdefasinda taraftar isine baksin der, sen baskan olarak önce kendi isini iyi yap, sonra taraftarda kendi isine bakar,
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Arthur Dayne

+1
Vasıfsız adamlar tribünde veya başka bir yerde topluluk halini alınca kendilerinde
küfür etme hakkı
tehdit etme hakkı falan görüyorlar. Aynı vasıfsızlar twitterda takipçi sayıları çok diye havalara giriyorlar ve söz sahibi olduklarını sanıyorlar. Yahu onların takipçi sayısı kadar müvekkilim var ve hepsinin vekaletini alıp iş yapmışlığım var. Yanımda 5 insan çalıştırıyorum. Ben bile yönetim konusunda bu kadar ahkam kesmiyorum bunların hepsi sanarsın ki ceo , yönetici falan. Allahım ya
Vasıfsız adamlar yerine üç beş tornacı desen tam başkanın ağzından konuşmuş olurdun.Senin müvekkil sayının fazlalığı neyi değiştiriyor onu anlamadım,artık eleştiride bulunurken,protesto ederken mesleğe,yanında çalıştırdığın adama felan mı bakacağız?Şimdi sorsam Beşiktaş halkın takımıdır edebiyatı yaparsın ama zihniyet tam tersi.

Çevrimdışı mylife1903

Ozaman sorun sende kardesim. Cümle alem orhan aki biliyordu, hele o silah olayini hepimiz biliyorduk. Sanki yönetim bilmiyordu???? Ama burak olayinda oldugu gibi unutulur sandilar, ama görünen oki bu olay daha cok büyüyecek, burak ile kiyaslanamaz. Diger baskanlar cikar, camianin gercek sahibi taraftardir der, bizimkisi herdefasinda taraftar isine baksin der, sen baskan olarak önce kendi isini iyi yap, sonra taraftarda kendi isine bakar,
Taraftar musteriyse hakli oldugu kesin bi de oyle bi konu var

Çevrimdışı 38life

Yaşasın Endüstriyel Futbol!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yahi taraftardan kopuk yonetim zaten
Taraftar fiksture bagiriyir yetmiyor senol gunes bagiriyir
Baskan cikiyor fikisturu ben ft ile yapiyorum diyor genis kadro kurdum diyor
Taraftar naminogluna tepki koyuyor baskan yusuf abi cekiyir herife
Boyle boyle adim adim taraftari kaybediyorsun kutuplaztiriyorsun

Bakalim nasil cozecekler bu olayi, ilginc
Abi twitter'a bakma fırsatın oluyor mu bilmiyorum ama mesela hakemlerle ilgili bir şey yazıyorsun himmetçinin biri çıkıp diyor ki''başkanın fikstürü beraber yapıyoruz diyor sen ne diyorsun'' diyor mal gibi kalıyoruz.Yusuf namoğlu diyorsun,şak diyo susturuyorlar seni.Ve bunun sebebi hakkımızı koruması gereken adam.Resmen bizimle dalga geçiyorlar başkanınız bile sizi iplemiyor diye daha ne olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Vasıfsız adamlar yerine üç beş tornacı desen tam başkanın ağzından konuşmuş olurdun.Senin müvekkil sayının fazlalığı neyi değiştiriyor onu anlamadım,artık eleştiride bulunurken,protesto ederken mesleğe,yanında çalıştırdığın adama felan mı bakacağız?Şimdi sorsam Beşiktaş halkın takımıdır edebiyatı yaparsın ama zihniyet tam tersi.
Tornaci lafini nezaman etmis fikret orman, ispat edebilir misin?
Ben hic duymadim
Duysam cok guzel malzeme aslinda tornaci olayi
Kamyoncu demisti galiba
Bi de ev kirasi ile telefon parasini odeyemiyor vardi
Babasindan harclik alan bana tiransfer soruyor vardi o da guzel
Baba harcligi ile bilet alip maca gidince iyi tabi

Çevrimdışı mrred

Yahu hazırlık maçında sahaya meşale atıyor bu vasıfsızlar . Daha neyi tartışıyoruz ben anlamadım ?
İlla UEFA'dan men mi yicez yani ?Twitterdaki destekçilerden hangisi bu meşale olayını eleştirdi ? Hiçbiri de ! Hangi beşiktaş muhabiri eleştirdi ? Hiçbiri! O zaman bunların derdi beşiktaş falan değil kendi reklamları.Bu adamların yaptığı hareketler ve söylediği hiçbir söz beni bağlamıyor, dinlemiyorum  Dikkate de almıyorum çünkü vasıfsızlar bomboş insanlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Defansif sezgi ve mücadelecilik regista rolünde aranan ilk özellikler değil.

Aranan ilk özellikler olması gerekmiyor, gayet şart bu özelliklere sahip olması. O rolü hakkıyla oynayabilen çok az oyuncu var dünyada. Herkesten bir Pirlo ya da Pizarro yaratma çabası gerçekçi gelmiyor bana. Hadi diyelim geçtik o sisteme Oğuzhan'ın yedeği kim olacak ? Box to box oynayacak orta sahalar Adem ve Dorukhan diyelim ( ki onlar da olmaz bence de neyse). Onların yedekleri kim olacak mesela ? Bu kadro mühendisliğiyle o düzen hayalden bir adım öteye gidemez şahsi fikrim.