2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273156 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

İşleri güçleri kendi egolarını tatmin etmek olan bu çarşı grubunun ne desteklerine ne de tepkilerine zerre kadar inancım yok. Samimiyet sınavından defalarca kaldılar. Artık sahici gelmiyorlar üzgünüm.
bugün yapılan rezaletin son raddesiydi protesto yapacaksan tribünde yaparsın yedek kulübesine yürümek ne demek amacınız ne sizin sadece orda orhan mı var tüm personelimiz orda bi olay yaşnsa orada ne olacak akıllanmaz bunlar kendi evimizde paralar nerde diye başkana tezahurat yaptılar yetmedi çarşıının ortasına pankart astılar bunları renkli taraftar bile yapmazdı kendi kendimizi bitiriyoruz bu senede koç-terim savaşı izleriz bizdede bol bol kaos olur bugün sene başında paralar nerde kaosu devre arası burak kaosu şimdi orhan kaosu orhan gider sonrada bişe bulurlar zamanında ahmet dursun seba gitsin diyenler şimdi seba duruşunu dillerine dolamışlar sadece sözde ama onun arkasına sığınıp herşeyi yapıyorlar

Çevrimdışı mrred

Bu noktada aslında teknik heyetin iki yolu var.

1.Yol eldeki oyuncu grubuna uygun bir oyun üretilir fakat bu oyun özellikle baskı yediğimiz maçlarda bizi kurtarır mı ? (Örnek son iki sezondaki Gs ve Başakşehir maçları) Bu yol kısa vadede başarı şansı yüksek fakat uzun vadede şampiyonluk şansını çok arttıran bir yol değil.
2.Yol ise eldeki oyuncu grubunu hocanın istediği oyuna inandırıp sabırla bu oyunun meyvelerini beklemek ve hem içerde hem dışarda güçlü bir oyun oynamak için sabretmek mi ? Taraftara burada büyük iş düşüyor. Fakat burada teknik heyet bu oyunun güzelliğini ve çekiciliğini bir kaç maç taraftara gösterip onları inandırabilirse bu sabır işini halletmiş olurlar.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 22:20:39 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

bugün yapılan rezaletin son raddesiydi protesto yapacaksan tribünde yaparsın yedek kulübesine yürümek ne demek amacınız ne sizin sadece orda orhan mı var tüm personelimiz orda bi olay yaşnsa orada ne olacak akıllanmaz bunlar kendi evimizde paralar nerde diye başkana tezahurat yaptılar yetmedi çarşıının ortasına pankart astılar bunları renkli taraftar bile yapmazdı kendi kendimizi bitiriyoruz bu senede koç-terim savaşı izleriz bizdede bol bol kaos olur bugün sene başında paralar nerde kaosu devre arası burak kaosu şimdi orhan kaosu orhan gider sonrada bişe bulurlar zamanında ahmet dursun seba gitsin diyenler şimdi seba duruşunu dillerine dolamışlar sadece sözde ama onun arkasına sığınıp herşeyi yapıyorlar
Ben onları gücünü bilim karşısında terk etmek istemeyen Vatikan'a benzetiyorum. Beşiktaş'ı zerre kadar düşündüklerini sanmıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Defansif sezgileri ve mücadeleciliği bu kadar düşük olan bir adamdan regista falan olmaz. Oğuzhan o düşündüğünüz adam değil, hayalcilik bence.

Çevrimdışı huseyincelebi

Lig başlamadan bitmiştir hayırlı olsun ... bu kargaşada ne takım maçlara odaklanabilir nede teknik kadro  :s20:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Blackmd1

Taraftar bu kadar öfkeliyken Orhan Ak'ı teknik kadroda tutmak saçmalık bana kalırsa.
Kalırsa şampiyonluğu getirecek golü mü getirecek?
O olmazsa Avcı istediği oyunu sahaya tam yansıtamayacak mı? Maalesef bizim taraftar taktı mı takıyor.Özellikle iç sahada çok protesto edilecektir.Kendisinin de Beşiktaş'ın iyiliği için yolların en kısa sürede ayrılması gerekiyor

Çevrimdışı mrred

Bence Orhan Ak'ı görevden almak hocayı büyük hayal kırıklığına uğratır. Taraftarın hangi konulara duyar kasacağına Çarşı grubu karar vermiyor. Benim bir rahatsızlığım yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Orhan ak'a tepki gösterilirken Avcı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bence Orhan Ak'ı görevden almak hocayı büyük hayal kırıklığına uğratır. Taraftarın hangi konulara duyar kasacağına Çarşı grubu karar vermiyor. Benim bir rahatsızlığım yok
benim var, bende kabullenmiyorum orhan aka, ama burda asil suclu yönetimdir, iyi alistilar Besiktas taraftarini yabana atmaya. bir taraftanda orhan akı anlamiyorum, istenmeyen adamsin, bari sen bir duruş göster ve istafa et, nedir bu inat, bugün 20 kisi, yarin vodafone'da 42 bin kisi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Arthur Dayne

Taraftardan önce başkanımız bitiriyor bizi.Kibirden,egodan o kadar gözü dönmüş ki,yaptığı her harekette taraftardan intikam alıyor gibi.Sen cl'den o kadar para toplayıp larin,love gibi topçuları alıp sana tepki gösteren taraftara tornacı dersen o takımda birlik felan kalmaz.Çarşı grubunun saçmalıkları saymakla bitmez o ayrı konu ama esas mesele başkan ve yönetim.Bu orhan ak bulunmaz hint kumaşı mı ki avcı ve yönetim hala bu adamı tutuyor takımda?O adamın kendiliğinden istifa etmesi de imkansız çünkü himmetini aldığı cemaat pişkinliği ile ünlüdür.

Çevrimdışı huseyincelebi

Hoca kendi ekibiyle çalışamayacaksa istifa etmeli zorlamanın manası yok

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hoca kendi ekibiyle çalışamayacaksa istifa etmeli zorlamanın manası yok
Valla bir adam yüzünden kariyerinin en önemli dönemini hiç edip,taraftarı karşısına almak pahasına bu adamı takımda tutacaksa istifasını versin.Herkesin ağzında Süleyman Seba var,onun ahlakı var ama iş icraate gelince onun döneminde kapısından geçirmediğimiz adamları takıma sokuyoruz.

Çevrimdışı mrred

benim var, bende kabullenmiyorum orhan aka, ama burda asil suclu yönetimdir, iyi alistilar Besiktas taraftarini yabana atmaya. bir taraftanda orhan akı anlamiyorum, istenmeyen adamsin, bari sen bir duruş göster ve istafa et, nedir bu inat, bugün 20 kisi, yarin vodafone'da 42 bin kisi.
Linç kültüründen bıktı bu insanlar. Çoğun aza olan baskısı. Cinsiyetçilik, homofobiklik , toplu olunca küfür edebilmek özgürlüğünü kendinde gören çomarlar. Ben bunlardan değilim. Şimdi olayımıza dönersek ;

Vapurda yolculuk ediyorsun, bir taraftar grubu sana doğru yaklaşıp aleyhinde tezahürat ediyor

1. Siz çoğunluk olunca istediğiniz hakkında kamuya açık bir yerde bir insanı sevmediğiniz için tezahürat etme hakkı nereden alıyorsunuz. Bizim örfümüze böyle bir şey yok. Bir insanı sevmiyorsan aynı ortamda bulunmazsın çekip gidersin muhattap olmazsın bu kadar basit. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?
2.Bu tezahürattan sonra Orhan Ak silah çekmiş peki güzel. Gökhan Töre'de hemde Milli Takım kampında Ömer Toprak'a silah çekti. Ona neden duyar kasmadınız ? Ben söyleyim çünkü Gökhan Töre o dönem iyi oynuyordu ve bizim futbolcumuzdu. İşte bu yüzden beni rahatsız etmiyor çünkü tepki samimi değil.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 22:51:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Linç kültüründen bıktı bu insanlar. Çoğun aza olan baskısı. Cinsiyetçilik, homofobiklik , toplu olunca küfür edebilmek özgürlüğünü kendinde gören çomarlar. Ben bunlardan değilim. Şimdi olayımıza dönersek ;

Vapurda yolculuk ediyorsun, bir taraftar grubu sana doğru yaklaşıp aleyhinde tezahürat ediyor

1. Siz çoğunluk olunca istediğiniz hakkında kamuya açık bir yerde bir insanı sevmediğiniz için tezahürat etme hakkı nereden alıyorsunuz. Bizim örfümüze böyle bir şey yok. Bir insanı sevmiyorsan aynı ortamda bulunmazsın çekip gidersin muhattap olmazsın bu kadar basit. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?
2.Bu tezahürattan sonra Orhan Ak silah çekmiş peki güzel. Gökhan Töre'de hemde Milli Takım kampında Ömer Toprak'a silah çekti. Ona neden duyar kasmadınız ? Ben söyleyim çünkü Gökhan Töre o dönem iyi oynuyordu ve bizim futbolcumuzdu
Bizle alakası olmayan bir oyuncuya silah çekilmesiyle Beşiktaşlı taraftara silah çekmesini aynı kefeye koyuyorsun yani?  :lol:

Çevrimdışı huseyincelebi

Valla bir adam yüzünden kariyerinin en önemli dönemini hiç edip,taraftarı karşısına almak pahasına bu adamı takımda tutacaksa istifasını versin.Herkesin ağzında Süleyman Seba var,onun ahlakı var ama iş icraate gelince onun döneminde kapısından geçirmediğimiz adamları takıma sokuyoruz.
Futbol ekip işidir daha teknik ekip bir bütün olamıyorsa futbolcular hiç olamaz

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı 38life

Defansif sezgileri ve mücadeleciliği bu kadar düşük olan bir adamdan regista falan olmaz. Oğuzhan o düşündüğünüz adam değil, hayalcilik bence.

Defansif sezgi ve mücadelecilik regista rolünde aranan ilk özellikler değil.

Çevrimdışı Alper1903

Biraz fazla karamsar gibi gelecek ama ben Avcı'nın sezon sonunu göremeyeceğine dair bir his, bir önsezi taşıyorum.

Yönetim ve taraftar altını oyacak Avcının.

Katılıyorum, bendeki de tahmin. Görünen köy hesabı. Burada yazan, Twitter'da yazan insanlar gerizekalı değil. Avcı'nın ne oynatacağını tüm Türkiye biliyor bir tek yönetim bilmiyor(yersen) Adam yerden kısa paslarla hücum şablonu oluşturuyor, bizim takım geçen sezon pasın "p" sini oynamadı, dan dun şişirdi. Üstelik çoğunluğu yaşını almış oyuncular. Nasıl istediğin şekle getireceksin bu adamları? Mümkün değil. O yüzden millet transfer de transfer diyor. Şımarıklığına değil başkan anlamadı hala bunu. Diğer konu da Avcı'nın ta kendisi. Ben Orhan Ak mevzusunu kendisinin uzattığını düşünüyorum. Gereksiz. Yürümez bu iş kesin olarak. Burak Yılmaz konusu ile de tamamen farklı konular bunu geçenlerde de yazdım. Burak- Beşiktaş taraftarı arasındaki husumet taraflar arasında. Orhan Ak ise tamamen siyasi ve Beşiktaş taraftarının zerre hazzetmeyeceği bir durum. Adam satmam diyorsa satmadı, üstüne düşeni yaptı. Bu olaydan bir an önce kendini sıyırması gerekiyor çünkü takımda daha kredisi yok ve eksi kredi yazmaya başladı.

Çevrimdışı Kutay

2.Bu tezahürattan sonra Orhan Ak silah çekmiş peki güzel. Gökhan Töre'de hemde Milli Takım kampında Ömer Toprak'a silah çekti. Ona neden duyar kasmadınız ? Ben söyleyim çünkü Gökhan Töre o dönem iyi oynuyordu ve bizim futbolcumuzdu. İşte bu yüzden beni rahatsız etmiyor çünkü tepki samimi değil.
Emre B. ile arkadaş olması tek başına yeterli bir sebep bence abi silah çekmesi de üzerine tuz biber olmuş zaten.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mrred

Bizle alakası olmayan bir oyuncuya silah çekilmesiyle Beşiktaşlı taraftara silah çekmesini aynı kefeye koyuyorsun yani?  :lol:
Silah çekmek eğer namluya mermi sürdüysen ve silahı karşındakine meşru müdafaa sınırını aşacak şekilde yöneltirsen suç . Bir taraftar grubu çokluğundan yararlanarak bir futbolcuya saldırırsa , hakaret ederse futbolcu ve yanındaki adamda kendini savunmak için silah çeker kimse kusura bakmasın. Efendi gibi durup saldırmasalardı.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

böyle giderse bu sezonu da çöpe atarız sen hertürlü tezahürat ile protestonu yaparsında sahaya girip kulübeye yürümek nedir amaç neydi ne yapcaklardı döve döve orhanımı gönderceklerdi yazık ya geçen sene biz fbnin duruma düşşek demekki neler neler yaşanırmış kulüpte şurada kalmış 3 hafta şimdi kime faydası oldu bu olayın protestonu tribünde yapıp gidersin düzgünce bu yaptıkları  Beşiktaş taraftarlığı değildir

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Peki töre olayi bize gelmeden önce olsaydi yönetim töreyi transfer edermiydi? Taraftar töreyi istermiydi? Yoksa ayni orhan ak yapilan töreyede yapilirmiydi. Cevap vereyim, evet yapilirdi. Simdi gelelim asil soruna, orhan ak olayin asil sorunu zamaninda himmetçi₁ camianin fetöcu futbolcu arkadaslariyla o herifi ziyaret etmesidir. Bu tepkiyi az da olsa basaksehirde'de aldi orhan ak, ama sonucda taraftari olmayan bir camia, 2-3 gün sonra unutuldu gitti. Ama burasi Besiktas, unutulmaz, git gide büyüyor tepkiler, dahada büyüyecekdir. Bu burak yilmaz olayina benzemez.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 23:02:55 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum, bendeki de tahmin. Görünen köy hesabı. Burada yazan, Twitter'da yazan insanlar gerizekalı değil. Avcı'nın ne oynatacağını tüm Türkiye biliyor bir tek yönetim bilmiyor(yersen) Adam yerden kısa paslarla hücum şablonu oluşturuyor, bizim takım geçen sezon pasın "p" sini oynamadı, dan dun şişirdi. Üstelik çoğunluğu yaşını almış oyuncular. Nasıl istediğin şekle getireceksin bu adamları? Mümkün değil. O yüzden millet transfer de transfer diyor. Şımarıklığına değil başkan anlamadı hala bunu. Diğer konu da Avcı'nın ta kendisi. Ben Orhan Ak mevzusunu kendisinin uzattığını düşünüyorum. Gereksiz. Yürümez bu iş kesin olarak. Burak Yılmaz konusu ile de tamamen farklı konular bunu geçenlerde de yazdım. Burak- Beşiktaş taraftarı arasındaki husumet taraflar arasında. Orhan Ak ise tamamen siyasi ve Beşiktaş taraftarının zerre hazzetmeyeceği bir durum. Adam satmam diyorsa satmadı, üstüne düşeni yaptı. Bu olaydan bir an önce kendini sıyırması gerekiyor çünkü takımda daha kredisi yok ve eksi kredi yazmaya başladı.

İşte senin gibi düşünenler yüzünden Avcının sezon sonunu göremeyeceğini düşünüyorum zaten.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş taraftarı kim? Beşiktaş taraftarı denen şey kutsal mı? Hangi kalıba sokuyoruz? Aralarında tecavüzcünün, hırsızın, dolandırıcının, katilin de olduğu bir topluluk Beşiktaş taraftarı. Dünyadaki her geniş toplulukta olduğu gibi... Egzajere etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.

Çevrimdışı 38life

Bugüne kadar Orhan Ak konusunda ne forumda ne twitterda tek bir kelime dahi yazmadım. Ama görüyorum ki insanlar kafayı yemiş durumda. Rahat batıyor. Dert arıyorlar. Neleri neleri şeref namus konusu etmeyen, gözlerini yuman insanlar güçleri yetince pireyi deve yapıyorlar. Kolpa delikanlılıktan başka bir şey değil bu.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Silah çekmek eğer namluya mermi sürdüysen ve silahı karşındakine meşru müdafaa sınırını aşacak şekilde yöneltirsen suç . Bir taraftar grubu çokluğundan yararlanarak bir futbolcuya saldırırsa , hakaret ederse futbolcu ve yanındaki adamda kendini savunmak için silah çeker kimse kusura bakmasın. Efendi gibi durup saldırmasalardı.
Konuyu saptıtıyorsun.Ben silah çekmenin doğruluğunu-yanlışlığını tartışmıyorum;alakasız bir futbolcuyla bizim taraftarı kıyaslayıp adamı savunuyorsun.Taraftar ne olursa olsun bunu hafızasına yazmış ve tepkisini veriyor demek ki.