2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275602 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı doganay

Bizim bu adamlarla pas oynu bukadar işte, iyi bir yedek kalecide lazım

Çevrimdışı mrred

Almanya'da maç yaptırmıyorlar bunlar yüzünden.  :s20:
Saygısız insanı hiçbir sosya kültürel aktiveteye almayacaksın. Toplumda nasıl hareket edilir onu bilmiyorlar. Çomar sürüleri
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Çarşı Berlin kadar mal topluluk görmedim.

Çevrimdışı haluk.m

Yedek kaleci olayı öyle ya da böyle Ertaç Özbir'e  kalacak gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Ya o nasi reklam arkadas
Kosan itlere bakmaktan maci seyredemedim kapadim ilkyari sonunda
Nasi bi reklamdir ya
Gozlerim kanadi

Fazla takmayin maclari. Yogun calisma ustune yorgun topcularla her istedigini yapamazsin sahada

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu genç oyuncular forma geldi mi yırtacak parçalayacak o formayı alacak ama nerede...

Maalesef hiçbiri 11 değil 18 e girecek kapasitede bile değil. Belki biraz Muhayyer.
Onun şansı da altyapısını bizden almamış olması.

Çevrimdışı Sinan23

Millet bedava kaliteli yerli genç kaleci aldı. Bizdr torpilli kaleciye kaldık. Birde bu defanstan topla çıkma işini 3-4 sene sonra ancak yapabiliriz. Boşa zaman kaybı çok gol yeriz.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş sezon başı kaleci ararken +1 oyuncunun önemini vurgulamıştım. Internacional'da iken Alisson'unu önerirken de kaleci tekniği dışında gözüme ilk bu çarpmıştı. Ki böyle kaleciler doğru teknik direktörler ile her zaman daha öne çıkarlar ve bunu daha rahat yaparlar. Ederson-Pep örneği gibi. Benfica'da bu kadar sürekli boş oyuncunun çıktığı, saha yayılımı ile düzenli pas opsiyonu bulduğu hatta öndeki koşcuların kalitesi ile istasyon atlayarak 60-70 metrelik paslar atabileceği bir saha içi düzeni yoktu. Fakat eldeki potansiyel görülmüş ki iki sezondur City'de çok acayip bir +1 kaleci izliyoruz. Öncelikle kıstasımız kalecilik tekniği olur şüphesiz. İçinde; blokaj, adımlama, kontrollü refleks, ardışık reaksiyon, ritm-denge-değişim-yön tayin yeteneği gibi temel kaleci tekniği birincil kriter. Burada size Hamburg'un teknik direktörü eski BVB yardımcılarından Hannes Wolf'un kalecisini nasıl oyun içinde cesurca kullandığı izlemenizi önermiştim. Bu seviyede olmasa da topun oyuna sokulması, kalecinin oyun içinde sürekli olması ciddi mesele. Majör liglerde belli seviyede ayak tekniği çok iyi kaleciler var.

Son bir ek daha. Geriden oyun kurma konusunda hassas davranacaksanız, personelin kalitesi önemli. Kaleci hata yapacak, goller yedirecek. Bu normal. Önemli olan sahip olduğu meziyet. Yapabilirliği. Pau Lopez gibi ayak tekniği iyi ama çok da özel olmayan bir kalecinin -ki burada geçen sezon Setien'in sunduğu build-up ve Betis'de kalecilerden istediklerinin payı var- Roma'da 20 milyon gördüğü piyasada tarife uygun bir kaleci alınabilir mi? Bilemiyorum. Mesela, Mert bence çok iyi kaleci değil ama hem bir parça yapabilirliği var hem de oynama pratiği.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 19:51:11 atalay ]

Çevrimdışı doganay

Bizim değil kalecinin oynayanların %70 nin pas oyunu yapabilecek teknik kapasitesi yok maalesef. İnşallah takıma katılanlarla birlikte daha düzelir.

Çevrimiçi yaço58

İlk onbire 3 net adam lazım sol stoper sol bek birde kanat quarasma ve canerin ilk 11 oynadığı bir takım şampiyon olamaz bugün gene gördük tercihleri saçma sapan kendi egosunu tatmin ediyor sanki adam sahada ilk yarıda 3 kişinin araya girip kaptırıp çift daldı gene bu adamdan ne bekleniyor acaba seneye net Bi kanat transferi lazım yoksa çok sıkıntı yaşarız şuan en kötü kanatlar bizde rakiplerimize göre transferler umarım kısa sürede takıma katılır yoksa ilk 4 maç çok sıkıntı yaşarız

Çevrimdışı 38life

Erdem Seçgin
Lens
Kerem Kalafat
Rıdvan Yılmaz

Bugün en beğendiğim oyuncular.

Çevrimdışı autopsy

Bu kadro hocanın kafasındaki oyunu biraz zor oynar. Şenol Güneş keyfinden dönmedi geçiş oyununa. Oğuzhan'dan 6 falan olmaz, hayalciliğe gerek yok. Çok iyi bir 6 alınmazsa en geç 5. hafta Atiba 11'e döner, pasla çıkacağız inadı vs biter. Hazırlık maçlarını çok kafaya takmaya değmez ama bugün denenen oyunla olmaz. Gençlerden sadece Erdem'i beğendim. Tabii ki biraz daha izlemek lazım.

Çevrimiçi levitate

keşke atletico gibi cümle alemi kanser eden bir oyun oynasak

renkliler ne kudururdu be
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

maç sonu yaşananlar vodafoneda olcakların özeti maalesef orhan ak benim için yok hükmünde zatende bizim taraftarın tepkisi çok can sıkıcı sahaya girip kulübeyle burun buruna gelmek ne demek böyle bir bölünmüşlükte başarı çok zor gelir gerçek bu her maç silah çeksene tezahuratlarını duyarız yönetimin acil göndermesi lazım bi sezonu saçma sapan bi adam yüzünden çöpe atmayalım adamdada karakter namına bişe yok bu kadar istenmiyorsan istifanı ver git cidden değişik umarım bu konuda çözülür en kısa zamanda yoksa renklilerin bi şampiyonluğunu daha izleriz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

keşke atletico gibi cümle alemi kanser eden bir oyun oynasak

renkliler ne kudururdu be
Dünkü futbolunu bu sezon devam ederse acik ara sampiyon olurlar, inanilmaz pres yapdilar, topu kapar kapmaz 3-4 pasla direk rakip kaleye gittiler, insAllah gs ile ayni gruba düserler :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Herkes "şu bölgeye transfer şart" vs. yazıyor da. Yönetim o bölgelere zaten transfer yapacak, yapılınca nolacak? görevini layıkıyla yerine getirmiş mi olacak yönetim? Geçti arkadaşlar geçti. Vakit doldu geçti o iş. Bu ligde şampiyonluk 4-5 puanla belirleniyor. Bu saatten sonra yapılacak transferlerin uyum sağlamaya başlaması minimum 7. hafta. Yönetim şampiyonluğu sattı, bitti geçmiş olsun. Yarın öbür gün. Sol bek, sol stoper transferi yapıldığında alkışlayacak olanlara Allahtan akıl fikir diliyorum.

Çevrimiçi levitate

Dünkü futbolunu bu sezon devam ederse acik ara sampiyon olurlar, inanilmaz pres yapdilar, topu kapar kapmaz 3-4 pasla direk rakip kaleye gittiler, insAllah gs ile ayni gruba düserler :D
bu sene fena para harcadılar inş olurlar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

orhan ak mevzusu 100x kontrolden çıkmaya başladı sahaya inmek ne
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Defansif özellikleri vasat olsa bile pasör olan bir stoper alınsın diye boşuna yırtınmıyoruz. Lig başlayacak yakında hala ortada stoper yok. Alma kardeşim Timothee falan. Git ayağı düzgün bi tane stoper getir. Yeter ki vaktinde getir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Orhan ak olayini tamamen yönetime baglarim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Bırakın Orhan ak.i yahu. Takım da dünya eksik yer var. Şampiyonluk elden gidecek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kutay

transferlerin gecikmesi yetmezmiş gibi birde orhan ak mevzusu çıktı başımıza :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alper1903

şu orhan ak mevzusu sıktı artık. gönderin şu adamı. bin tane transfer gerekiyor zaten takıma yetmiyor bir de orhan ak kaosu mu çıksın? daha başlamadan kaybediyoruz nedir bu ya?

Çevrimdışı Kutay

şu orhan ak mevzusu sıktı artık. gönderin şu adamı. bin tane transfer gerekiyor zaten takıma yetmiyor bir de orhan ak kaosu mu çıksın? daha başlamadan kaybediyoruz nedir bu ya?
Yönetim o kadar umursamaz ki eminim bu konuyu da es geçip orhan akı takımda tutarlar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Savaş

Bunu ben en son mahalle maçlarında yapıyordum. Adam profesyonel ve milyonlar kazanarak bunu yapıyor. Valla müthiş.

https://twitter.com/EKGedik/status/1155171121563611136

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi