2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273127 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

keşke hepsi paylaşsa

oyuncular kulüpten daha çok reklam yapıyor. sosyal medya hesaplarını kim yönetiyor bilmiyorum ama çok başarısız
suç yönetende değil yönetimden izinsiz nokta bile koyamıyorlarki. ne yapsınlar.
yoksa her türlü kaynak metaryal ellerinde sırf bu işle alakalı bölüm var sadece sosyal medya hesapları değil
basın vs işleride aynı ekip elinde fotoğrafcıdan muhabire kadar herkes var kadroda
basınla alakalı sıkıntı oluyor. haberi bize verin kendiniz yayınlamayın kafasındalar
orda acayip hassas denge var. zor işleri metin başlarındayken daha zordu. şimdi bilmiyorum
aslında basının takım tuttuğu falan yok içinde kişiler tutar ama kuruluşlar değil herkes önce beslenmek istiyor
birine önce verirsen haberi diğeri düşman kesilip saldırıya geçiyor. Beşiktaş kesti haberleri sanırım kimseye vermiyor.
şimdi hepsi düşman bakma Beşiktaşlıyız ayaklarına basın tamamen menfaatle yürüyor. hepsi birbiriyle savaş halindeler.
renkliler başka türlü yürütüyor fener direk satın alıyor onları herhalde gs desen himmet çalışıyor onlara
biz denge siyaseti izliyor kimseye yaranamıyoruz. sosyal medya farklı birşey taraftar kafasıyla kulüp hesabı yönetilemez
ticari kuruluşdan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

güven yalçın ateş ediyor.  :steamed: :steamed:

Boşuna ağları delmedi geçen sene  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Boşuna ağları delmedi geçen sene  :lol:
sertliğinden öteye vurduğu noktalar çok iyi vurdum gitti yapmıyor golü atmak için vuruyor

sertliğinden öteye vurduğu noktalar çok iyi vurdum gitti yapmıyor golü atmak için vuruyor

Nedense aklıma bu geldi :lol:

Gerard : Sert vurmadaki amacım sadece gol atmak değil kaleciyi hedef alıyorum yok etmeyi düşünerek vuruyorum.

Çevrimdışı kyiv

Gözüken o ki bir aksilik olmazsa Güven Yalçın bu sene 15+ gol atarak Cenk Tosunun geldiği ilk yıllardaki rolü üstlenir.

Gözüken o ki bir aksilik olmazsa Güven Yalçın bu sene 15+ gol atarak Cenk Tosunun geldiği ilk yıllardaki rolü üstlenir.

Cenk tosundan daha yetenekli, daha büyük yerlere geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Martins İndi'nin haftalık maaşı, Galatasaray'ın kiraladığı Seri ile yakın. Galatasaray Seri'ye senelik 2.8 milyon Euro veriyor.

Yani Martins İndi en az 2.5 milyon Euro maaş isteyecektir.

O yüzden inandırıcı bir hedef değil bence.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hasic ilk yarı kaydedilemeyecek değil mi şimdi? Ekimde 18 ine giriyor. İlk yarı kadroya kaydedebilsek boyd hasic bile oynardık çok para kazanacağız gibi bu çocuktan.

Çevrimiçi sefaköykartali

Konu dışıysa özür diliyerek bid şey sormak istiyorum şu an hala vodafone suz forma var mı internetten sipariş etsek sponsorlu mu geliyor sponsorsuz mu?

Çevrimdışı cursedofdragon

Douglas birazdan İstanbul'a iniş yapacak 🔥🔥

Çevrimdışı mrred

Vitor Hugo mor menekşelere 2 saat önce instagram üzerinden bir hayli uzunca veda mesajı yayınlamış
The great gig in the sky

Vitor Hugo mor menekşelere 2 saat önce instagram üzerinden bir hayli uzunca veda mesajı yayınlamış

Ben bunlara inanmıyorum sosyal medyadan yazılan mesajlar genelde çok samimiyetsiz oluyor. Veli kavlakta yazdı noldu, hepimiz ona destek olduk sakatken hep yanında durduk falan, adam bizim kulüple davalık oldu bilmem kaç milyon euro sapladı bu zor zamanımızda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic ilk yarı kaydedilemeyecek değil mi şimdi? Ekimde 18 ine giriyor. İlk yarı kadroya kaydedebilsek boyd hasic bile oynardık çok para kazanacağız gibi bu çocuktan.
Söylenene göre geleceğe yatırım transferi gibi görünmüyormuş. Devre arası as takıma takviye gelecek gözüyle bakabiliriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Söylenene göre geleceğe yatırım transferi gibi görünmüyormuş. Devre arası as takıma takviye gelecek gözüyle bakabiliriz
ljajicin olmasıda büyük avantaj adaptasyonunu baya kolaylaştıracaktır bu zaten kampta beraber takılıyorlar hasicide cengiz gibi kullanır umarım avcı ayrıca güvenin fiziğid daha iyi tatilde çalışmış onunda buraktan öğrenecek çok şeyi var

Çevrimiçi Samet Demir

Douglas hayırlısı olsun.

Geri eksik olan bölgeler belli. Bir an önce eksik yerlerde tamamlanması lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Douglas yürüyen merdiven de.

Çevrimiçi yaço58

trtspor şimdide kiralık martins indiyi bize yazıyor hugoyuda ilk bunlar söyledi doğru olma ihtimali yüksek izleyenler varmı nasıl bir oyuncu sol bekede herhalde riza durmisi olacak gibi

2.caner geldi, keşke andre silva gibi sağlık kontrolünde bir sorun çıksa.

Çevrimdışı Sinan23

Brezilyalı tipide yok yeni topçumuzda. Nobre ile bobo da böyleydi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Burak Yılmaz 1. kaptanlığa getirilmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaptanlığı layıkıyla yapabilecek bir oyuncu. Hem de Oğuzhan'ın üstündeki yük hafiflemiş olur. 2. kaptan da Vida olacak diyorlardı. Yakında resmi açıklama gelir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

2.caner geldi, keşke andre silva gibi sağlık kontrolünde bir sorun çıksa.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kaptanlığı layıkıyla yapabilecek bir oyuncu. Hem de Oğuzhan'ın üstündeki yük hafiflemiş olur. 2. kaptan da Vida olacak diyorlardı. Yakında resmi açıklama gelir.
Geçen sene sahadaki oyuncular dahi Burak'ı lider olarak görüyorlardı.Son haftaya kadar umutlu olmamızı sağlayan da oydu.Bence de çok doğru tercih olmuş  :ok:

Çevrimdışı levitate

atiba, gg ve vida varken burak :(
bipbipbupbup