2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257934 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Avusturyadaki ilk idmanımız. Gözler Ajdin Hasicde.  :)

Çevrimdışı 38life

Ajdin Hasic'in tüm maçlarını buradan izleyebilirsiniz.

Çevrimiçi yaço58

şu orhan ak olayı camiada gereksiz gerginlik yaratıyor gönderilmezse vodafoneda her maç tepki olcak geçen senenin ilk yarısı gibi bütünlük sağlanamayacak maalesef yönetim burada gereksiz uzatıyor karşılıklı konuş anlaş gönder sanki olmasa ne olcak ama olursa kaybedeceğimiz şeyler var camia olarak maalesef kötü günde birlik olamıyoruz en büyük eksiğimiz burada

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şu orhan ak olayı camiada gereksiz gerginlik yaratıyor gönderilmezse vodafoneda her maç tepki olcak geçen senenin ilk yarısı gibi bütünlük sağlanamayacak maalesef yönetim burada gereksiz uzatıyor karşılıklı konuş anlaş gönder sanki olmasa ne olcak ama olursa kaybedeceğimiz şeyler var camia olarak maalesef kötü günde birlik olamıyoruz en büyük eksiğimiz burada

Çok gruplaşıyoruz, zamanında fazla gereksiz gazlanan çarşı diye arabesk topluluğumuzun da etkisi büyük. Şu arabesk huyumuzdan vodafone ile birlikte yavaş yavaş vazgeçmeye başladık ama yine geriye dönüş sinyalleri vermeye de başladık.

Çevrimiçi murat

20 sene önce Metin Tükenmez'in üniversitede bir dersini almıştım.

Çok aydın ve entelektüel bir adamdır. Ama son senelerde saçma sapan bir Şenol Güneş düşmanlığı var kendisinde, o yüzden çok ciddiye almayın.

bana da hep boş ve saçma konuşan avam bir kişilik gibi gelmiştir ama burada  fena bulmadım :D

Çevrimdışı mylife1903

20 sene önce Metin Tükenmez'in üniversitede bir dersini almıştım.

Çok aydın ve entelektüel bir adamdır. Ama son senelerde saçma sapan bir Şenol Güneş düşmanlığı var kendisinde, o yüzden çok ciddiye almayın.

Ne dersi veriyordu bu felsefe falan mi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugünde transfer yapmadık, olmayan paramız cebimizde kaldı çok şükür...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ne dersi veriyordu bu felsefe falan mi
Sporla alakalıdır muhtemelen. Şenol Güneş'e bu kadar atıp tutanların ortak noktası genelde fatih terim denilen kişinin propagandasını yapmaları, o zatın sevdalısı olmaları. Bunlar bir grup. Başkan beraber fikstür yapar, taraftar böyle tipleri dinler. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. Bu kulübün ciddi bir arınmaya ihtiyacı var.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ı havaalanında karşılayan az sayıdaki taraftar futbolcuları tezahüratlarla karşılarken, en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı'ya gösterdi.

Ya yeter şu gerçek mi  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: Ya valla bu taraftar hiç birşeyi haketmiyor, hala en büyük ilgiyi quaresmaya gösteriyorlarsa, bizi daha çok kullanırlar. Daha ağır konuşacaktım yazdım yazdım sildim, sadece yazıklar olsun diyorum....
Lensle ozziye mi ilgi gostersin taraftar
Herkes her topcuyu sevmek ya da elestirmek zorunda mi?

Iki tane renklinin gazina gelen saftirik ergenler gibi buraga hirsiz wuaresmaya git₁ mi desinler

Çevrimdışı Alper1903

avci hocada da hata var. bulunmaz hint kumasi mi bu adam alt tarafi yardimci antrenor. adam satmam diyorsa ustune duseni yapti ama taraftarin her kesimi kesinlikle istemiyor bu adami yani bu konuda artik yapilacak bir sey kalmadi hoca adina. bu saatten sonra kendi kredisini dusuruyor taraftarin gozunde. zaten kendini besiktas taraftarina kanitlamasi gerekiyor daha ortada bir sey yok. bazilari burak yilmazla karistiriyor orhan ak mevzusunu kesinlikle ayni degil ayriyeten su anki konumu senol hocanin konumuyla da ayni degil.

Çevrimdışı mylife1903

avci hocada da hata var. bulunmaz hint kumasi mi bu adam alt tarafi yardimci antrenor. adam satmam diyorsa ustune duseni yapti ama taraftarin her kesimi kesinlikle istemiyor bu adami yani bu konuda artik yapilacak bir sey kalmadi hoca adina. bu saatten sonra kendi kredisini dusuruyor taraftarin gozunde. zaten kendini besiktas taraftarina kanitlamasi gerekiyor daha ortada bir sey yok. bazilari burak yilmazla karistiriyor orhan ak mevzusunu kesinlikle ayni degil ayriyeten su anki konumu senol hocanin konumuyla da ayni degil.
Senol gunes besiktasa geldiginde kiredisi vardi
Aldi citayi da yuksege koydu kendi koydugu citayi sanki baskasi koymus gibi 3-5 seytanin pesindeki ergenler tarafindan kufur yedi
Abdullah avcinin ise kiredisi yok isi cok ve zor
Ustune kendi kasiniyir, yedek kukubesinde olmayacak olmasi tarafatrin unuttugu anlamina gelmez

Zaten son 3-4 gundur olanlar pis kokular cikartiyor feto taktigi gibi isler
Sonu hayirli olur insallah herkes icin

Çevrimiçi levitate

Çok gruplaşıyoruz, zamanında fazla gereksiz gazlanan çarşı diye arabesk topluluğumuzun da etkisi büyük. Şu arabesk huyumuzdan vodafone ile birlikte yavaş yavaş vazgeçmeye başladık ama yine geriye dönüş sinyalleri vermeye de başladık.
başarısızlık olunca duygusallaşıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Westham medel i istemiyor mu?

Obiang'i da yollayacak ve obiang medelden iyi adam. Onun yerine medel çok saçma.

Ayrıca Medel epl de stoperde zor oynar diye düşünüyorum.

@jokerhm atmış haberi yukarıda sallamasyon gibi duruyor. pek mantığı yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Sporla alakalıdır muhtemelen. Şenol Güneş'e bu kadar atıp tutanların ortak noktası genelde fatih terim denilen kişinin propagandasını yapmaları, o zatın sevdalısı olmaları. Bunlar bir grup. Başkan beraber fikstür yapar, taraftar böyle tipleri dinler. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. Bu kulübün ciddi bir arınmaya ihtiyacı var.
Yok be abi
Tworisyenln tekidir
Ogrencilere kendi kitabini almalarini tavsiye eden falan
Hayatta herseyin kitaptaki oldugunu sanan
Falan bir tiptir
En ayar oldugum tipler hayatlari teori o kitaptan anlattiklatini da alip uygulamis mi desen mal mal bakar suratina

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok be abi
Tworisyenln tekidir
Ogrencilere kendi kitabini almalarini tavsiye eden falan
Hayatta herseyin kitaptaki oldugunu sanan
Falan bir tiptir
En ayar oldugum tipler hayatlari teori o kitaptan anlattiklatini da alip uygulamis mi desen mal mal bakar suratina

Tek bir makaleyle değerlendirmek istemem ama teorisyen adam birisine böyle kin güdüp abuk subuk bir makale yazmaz. Belki haklısındır bu adam bir istisnadır ve teorisyendir. Adam 1-2 ayda değerlendirip notunu vermiş Avcı'ya.  Not vermek için en az 1 sezon geçirmesi lazım takımda. Dalga geçiyor sanırım diyeceğim de bizim taraftar çok kolay oltaya takılan bir taraftar  :D
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 23:31:36 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Erman1903

Senol gunes besiktasa geldiginde kiredisi vardi
Aldi citayi da yuksege koydu kendi koydugu citayi sanki baskasi koymus gibi 3-5 seytanin pesindeki ergenler tarafindan kufur yedi
Abdullah avcinin ise kiredisi yok isi cok ve zor
Ustune kendi kasiniyir, yedek kukubesinde olmayacak olmasi tarafatrin unuttugu anlamina gelmez

Zaten son 3-4 gundur olanlar pis kokular cikartiyor feto taktigi gibi isler
Sonu hayirli olur insallah herkes icin

Şenol Güneş'in taktiksel hataları tartışılabilir ama kaybedilen şampiyonlukları sadece bunlara bağlamak haksızlık olur. Baskıyı yönetmesini bilen, gerektiğinde çıkıp taraftarın gazını alabilen, medyaya ayar çekebilen biriydi. Avcı'nın böyle bir tecrübesi yok, hatta milli takımın başında işler kötü giderken takındığı tavır, yaptığı açıklamalar baya tartışma konusu haline gelmişti.

Kadromuz eksiksiz ve kendine uygun olsa Abdullah hocanında başarılı olabileceğine inanıyorum fakat burası Beşiktaş, ülkenin en etkili taraftar kitlesine sahip takımında artık. İşler kötü giderse diğer unsurları nasıl yöneteceğini hep beraber göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 23:48:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

Ljajic Hasic'i himayesi altına almış galiba hemen :)

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic Hasic'i himayesi altına almış galiba hemen :)

Yüksek ihtimalle iki sene sonra herkes iyi ki almışız bu çocuğu falan diyecek.

Çevrimdışı 38life

Yüksek ihtimalle iki sene sonra herkes iyi ki almışız bu çocuğu falan diyecek.

Ben "iyi ki almışız"dan çok daha fazlasını bekliyorum. Umarım yanıltmaz bizi :)

Çevrimdışı 38life

Orkun Kökçü'den flaş Beşiktaş açıklaması! "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

Geçtiğimiz günlerde A Milli Takım tercihini Hollanda yerine Türkiye'den yana kullandığını açıklayan Feyenoord'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

De Volkskrant' a konuşan Kökçü, kendisiyle geçtiğimiz sezonlarda ilgilenen Beşiktaş'a dair yorumlar yaptı.

Türkiye'de tuttuğu takımın Beşiktaş olduğunu söyleyen Kökçü, "Şu an gelişimim ve geleceğim için Feyenoord'da kalmam daha iyi. Gelecek sezon buranın önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyorum ve bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Yine de bir gün Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Maçkolik

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sozkul

Ailesi Türkiye'ye getirilip Beşiktaş'ta bir eve ve işe yerleştirilmiş zaten(Ise gitmiyordur herhalde  :tabe: ).Fb'nin Elif Elmas transferinde de ailesi Istanbul'a getirilip çalışıyor gösterilmişti.Elif aynı şekilde yaşının dolmasını beklemişti

Yaşının dolması beklenmişti ama galiba Elif'in kulübü ile anlaşarak getirmişti Fener.
Şikayet olursa çok daha derinlemesine araştırılır..

Çevrimdışı sozkul

Yönetim geri adım atmış olmak istemiyor, ama farklı çözüm yolları var, cebine bir para koy gizlice oda istifasının versin, Gerginlğin kaynağı olmak istemedeim zarar vermek istemedim desin, biraz puan toplasın..

Çevrimdışı sozkul

Fatik Terimi pek sevmez, imparator mu çavuş mu  bir kitabı vardı galiba..
Gençlik, altyapı, eğitim konusunda takıntıları olan bir adamdı eskiden.

Artık çok sık genelleme yapıyorsun Onur.   :icool:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fatik Terimi pek sevmez, imparator mu çavuş mu  bir kitabı vardı galiba..
Gençlik, altyapı, eğitim konusunda takıntıları olan bir adamdı eskiden.

Artık çok sık genelleme yapıyorsun Onur.   :icool:
Sülyeman abi; fanatik gazetesi yazarı olunca ister istemez genelleme yapıyorum. Son 2 senedir fatih terim denen zatla olan münasebetini merak ediyorum bu şahsın. Mylife haklıymış demek teorisyenin tekiymiş. Gelsin bir takımın başına geçsin teknik direktörlük yapsın madem bu işi çözmüş.