2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256448 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Ripley

Ben hala kagawa yerine kanat oyuncusu alınsın istiyorum.

Kagawa alınsın kanatta Lens var. Bu sene Lensin yılı olabilir bir de Avcı denesin bu az yağlı kas yığını adamı, geçen sene güneş adamı mobbing manyağı yaptı psikolojisini sevip attı. Baktık olmuyor çekeriz sağ beke orada yardırır bari, satamayız oynayamayan adamı zaten.

Çevrimdışı haluk.m

obiang haberleri var

Sasulo'ya gidecek 9m€  konuşuluyor, hatta kendide açıklama yapmış bununla ilgili.

Çevrimiçi Samet Demir

obiang haberleri var
Medelle takas yapalım işte win-win olayı..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kadına karşı tavır çok iğrençti, yazıklar olsun o güvenliğe. Kadın gayet masumhane gelip, istemiyoruz demiş ne bu kadar tepki ? Bende Orhan Ak'ı istemezdim takımda ama artık bu takımda yani, Beşiktaş'ın kazanması için çalışan birisine niye karşı geliyoruz, desteklemeyelim ama bırakalım da adam işini rahat yapsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

o kısım hariç bence doğru.negredo hiç bir zaman büyük golcü olmadı.
20 sene önce Metin Tükenmez'in üniversitede bir dersini almıştım.

Çok aydın ve entelektüel bir adamdır. Ama son senelerde saçma sapan bir Şenol Güneş düşmanlığı var kendisinde, o yüzden çok ciddiye almayın.

Çevrimdışı haluk.m

Medyamız o kadar kötü ki bakın obiang haberini veren site ne yazmış haberin üstüne;  :evillol: :evillol:

"Oh the Turkish media. Give a man a fish and he’ll eat for a day, give the Turkish media a fish and they’ll genetically modify it until it’s the size of a whale and can feed a small town."

Çevrimdışı celiker1

Zagreb'in haklı olma durumu yoktur inşallah...
Merak ettiğim bişey var,  Hasiç 17 yaşında Zagreb'den ayrılıp Beşiktaş altyapısına gelemiyor mu? Annem babam istanbulda iş buldu deyip, tabiiki BJK da çalışmayacaklar. :) Beşiktaşlı ama kulüp ile ilgisi olmayan bir iş adamının yanında çalışacaklar.
Ailesi Türkiye'ye getirilip Beşiktaş'ta bir eve ve işe yerleştirilmiş zaten(Ise gitmiyordur herhalde  :tabe: ).Fb'nin Elif Elmas transferinde de ailesi Istanbul'a getirilip çalışıyor gösterilmişti.Elif aynı şekilde yaşının dolmasını beklemişti
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Sasulo'ya gidecek 9m€  konuşuluyor, hatta kendide açıklama yapmış bununla ilgili.
zaten takas haberi saçma duruyordu
Medelle takas yapalım işte win-win olayı..

west ham o kadar salak değildir abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

zaten takas haberi saçma duruyorduwest ham o kadar salak değildir abi
Westham medel i istemiyor mu?

Obiang'i da yollayacak ve obiang medelden iyi adam. Onun yerine medel çok saçma.

Ayrıca Medel epl de stoperde zor oynar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş'ı havaalanında karşılayan az sayıdaki taraftar futbolcuları tezahüratlarla karşılarken, en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı'ya gösterdi.

Ya yeter şu gerçek mi  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: Ya valla bu taraftar hiç birşeyi haketmiyor, hala en büyük ilgiyi quaresmaya gösteriyorlarsa, bizi daha çok kullanırlar. Daha ağır konuşacaktım yazdım yazdım sildim, sadece yazıklar olsun diyorum....

Çevrimdışı 38life

https://www.transfermarkt.com.tr/omar-abdulrahman/profil/spieler/114149

Bu adamda kulupsuz gözüküyor. Bir ara forumda yazılıyordu.

Evet 2 sene önce falan ben yazmıştım. Ama maalesef :/ ↓↓↓

Çevrimdışı Erman1903

Müthiş bir yetenek bu adam, sakatlık geçirdiğini bilmiyordum.

Çevrimdışı 38life

Gerçi iyileşmiş, sağlık testinden geçmiş, fiyat artışı istediği için sözleşme yenilememişler. Al Hilalın veremediği maaşı biz hiç veremeyiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kolod. Kulupsuz gözüküyor transfermarkt.da nedenini bilen yok mu?

Çevrimdışı 38life

Müthiş bir yetenek bu adam, sakatlık geçirdiğini bilmiyordum.

Gomis'in takımına transfer oldu. 4 maça çıkabildi, Beşinci maçta çarpraz bağlar gitti.

Gomis'e yaptığı asist. Sakatlanmadan bi kaç maç önce.

Çevrimdışı Erman1903

Gerçi iyileşmiş, sağlık testinden geçmiş, fiyat artışı istediği için sözleşme yenilememişler. Al Hilalın veremediği maaşı biz hiç veremeyiz.

Verebilecek olsak bile şu an etrafta gördüğüm sol stoper ve sol bek harici transfer haberleri canımı sıkmaktan başka bir şey yapmıyor. Lazio oyuncu satma modunda olduğu için gerçek olabilir o Wallace haberleri, iyi stoper ama aradığımız gibi biri değil. Sağ ayaklı, hamleli birine parayı verecekler gibi geliyor yine. Adriano yaşı yüksek olsa da defansımızda inisiyatif alan adamdı. Bu sene bekler de Allah'a emanet. Umarım sonumuz hayırlı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

2020 sözleşme bitiş tarihi;

Dario maresic - stoper mevkisi. P.degeri 3 milyon $

Federica ricca - sol bek piyasa değeri 2.5 milyon $

Cristian manea - sağ bek p.degeri 4 milyon $

Akram Afif - sol kanat p.degeri 3.5 milyon $

Çevrimdışı 38life

Verebilecek olsak bile şu an etrafta gördüğüm sol stoper ve sol bek harici transfer haberleri canımı sıkmaktan başka bir şey yapmıyor. Lazio oyuncu satma modunda olduğu için gerçek olabilir o Wallace haberleri, iyi stoper ama aradığımız gibi biri değil. Sağ ayaklı, hamleli birine parayı verecekler gibi geliyor yine. Adriano yaşı yüksek olsa da defansımızda inisiyatif alan adamdı. Bu sene bekler de Allah'a emanet. Umarım sonumuz hayırlı olur.

Ben işe yarar bir transfer yapabileceklerini sanmıyorum. O yüzden bir an önce Lokman Gör gibi birine imza attırıp kampa götürseler daha iyi.

Çevrimdışı Erman1903

2020 sözleşme bitiş tarihi;

Dario maresic - stoper mevkisi. P.degeri 3 milyon $

Federica ricca - sol bek piyasa değeri 2.5 milyon $

Cristian manea - sağ bek p.degeri 4 milyon $

Akram Afif - sol kanat p.degeri 3.5 milyon $

Maresic henüz çok genç, Federico Ricca daha önce benim de dikkatimi çekmiş bir oyuncu. İyi bir adam fakat tarzı pek uymuyor bize, biraz statik.

Sol bek için traktör lakaplı Mitchell Dijks son zamanlarda beni en çok şaşırtan, beğendiğim oyunculardan biri oldu. 2M Euro, epey uygun.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2019, 21:41:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Her gün ayrı bir sorun,ayrı bir skandal.Yönetim ne yapıyorsun :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yalniz neler neler kaçmış

Almeida 3
Holosko:2
Hilbert:1
Pektemek:2
Oğuzhan:2
Veli:1
Sosa:4
Demba Ba:1
Gomez:3
Q7:1

Sayabildiklerim bunlar Almeida ile Gomez 3 er kaçırmış ama gol kaçırırken bile kalite farkı bariz belli oluyor  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

Ben işe yarar bir transfer yapabileceklerini sanmıyorum. O yüzden bir an önce Lokman Gör gibi birine imza attırıp kampa götürseler daha iyi.

Lokman Gör ile ilgili olarak 1 saat önce çapraz bağ kopardığına dair haber girilmiş.