2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241958 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Twitter'da bir duyum buldum  Medel WestHam ile anlaşmaya yakın ve önümüzdeki bir kaç gün içinde sonuçlanır diyorlar.
Adamların sitesini inceledim 8 ay öncesinden haber var. Bu demektir ki West Ham uzun zamandır kovalıyor bu işi.
Marsilya'nın da teklif yaptığına dair haberleri var ama çoğunun kaynağı Tr. (3,5m€ red edildi deniyor)

Ne kadar bonservis kazanırız bilmiyorum ama gelecek para ile 1-2 transfer yapmamız olası.

https://twitter.com/Official_T4O/status/1153359154662105088

Başkan Atınç'a borcumuz var gibi düşünüyor çünkü evlat gibi görüyor.  O gün sattık para işimize yaradı, gitmek istemiyordu, bizim yüzümüzden vs. Klasik Türk işi transfer o bizim çocuğumuz.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 04:47:06 jokerhm ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aranız da hala sosyalkartal helal olsun deyip hakkını vermeyenler var Konoplyanka diye dilinden düşürmeyenler bunları görmemek için kör numarası mı yapıyorlar  :)

Cumaya kadar inanılmaz bir dönem bekliyor bizi rakiplere oha Beşiktaş artık dedirtecek cinsten şu an bazı isimler geliyor bitmediği için söyleyemiyorum

16 temmuzda en az 2 en fazla 5 transfer açıklanacak

Yarın bombardıman başlıyor  :tabe:

Helal olsun sosyalkartal  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı KARA BOĞA

Yabancı sınırı işi ne oldu
Değişecek deniyordu bir ara, takip etmedim
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı levitate

orhan ak kovulmuş deniyor xd
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu takımın artık cidden profesyonelce yönetilmesi lazım. Satılacak mı, yönetim mi değişecek ne olacaksa olsun artık. Yahu bir kulüpte her yönetici mi kameralara konuşur? Bir tane sözcü belirleyin artık. Taktik sebebiyle yalan mı söylenecek, o söylesin. Tff' ye baskı kurmak için açıklama mı yapılacak, o yapsın. Böyle her yönetici konuşmamalı, hem antipatik geliyor hem de kendi içinde her açıklamada çelişen bir yönetim dışarıdan ne kadar ciddiye alınır? Fikret Orman şimdi transfer yapmıyoruz kapadık dese kaç kişi inanıyor sözüne? Her yönetici görevli olduğu alanla ilgili konuşsun ona da itirazım yok. Ama transfer dönemi her yönetici başka başka açıklamalar yapıyor.

Çevrimdışı levitate

laziodan wallace ile ilgileniyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

laziodan wallace ile ilgileniyormuşuz
Şu Mendes oyuncularından uzak durmak lazım.

Çevrimdışı sozkul

Toplamdan gotmedikce anlasamazsiniz
1.6 aliniyor da 2.6 odeniyir onu anlatmaya calisiyom salayla karidik ikidir bu uc oldu 2.6 nin ne kadsrini bu yonetim odeyecek kalan borc x sabit zaten

Tamamda bu 1.6 lık borcu almasaydık, bu 1.6 lık borca tekabül eden şu anki banka factöring borçları faizsiz miydiki?

Çevrimdışı mylife1903

Tamamda bu 1.6 lık borcu almasaydık, bu 1.6 lık borca tekabül eden şu anki banka factöring borçları faizsiz miydiki?
Degildi iste abi belki sene sonuna kadar odemen lazimdi hepsini belki gene 5 senede odemen lazimdi ama paran yoktu.
Simdi sana avantajli sartlarin uygun oldugunu dusunduren bir teklif sunuldu yonetim de onu kabul etti

1.6 aliyorsun 2.6 geri odeyeceksin gibi dusunmek lazim kabaca

Bu kirediyi aldik borclar bitti gibi dusunulmesin diye devamli altini ciziyorum
Borclar bitmedi tersine artti simdi tek bankaya bi pilan dahilinde odeme yapacagiz

Butceyi yapacak yonetimin gercekci iyi biyetli ve becerikli olmali artik.

Bi ornek vermistim
Genisletelim

Enisteden 100 lira aldin 1 ay sonra 150 verecem dedin
Teyzeden 200 aldin 2 haftaya 250 verecem dedim
Babadan 150 aldin haftaya 200 verecem dedin
Amcadan 250 aldin 400 verecem 2 ay sonra dedin
Ablandan 300 aldin 500 verecem 3 ay sonra dedin
1000 lira topladin baska baska sartlarda 1500 odeyecen gibi kabaca
Baktin isler yolunda gitmiyor odeme zamanlari geciyor akraba oldugun icin alacaklilar ses cikarmiyor
Ama odeyemiyorsin
Annene gidiyon 1500 lira aliyon 2 sene sonra 2500 odemeye baslarim diyorsun
Annen herkesin borcunu oduyor sana para vermeden

Borcun var mi yok mu bu nkktada
Ve kac para

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bankalara, faktöringlere olan toplam borç 1.3 milyar TL. Bunların bize uyguladığı TL faizi %27 civarında ve daha kısa süreli. Biz yapılandırılan bu 1.3 milyar TL'nin yanında anlaşma yapılırken futbolcu, personel alacakları gibi geçmişten gelen borçlar  için acil nakit ihtiyacı olarak önden 290 milyon TL. daha alıyoruz. Futbolcu, personel gibi alacakların ötelenmesi de görünen o ki yapılandırmayla bağlantılı. Yapılandırma olmasa geçmişten alacakları ödemek için arayacağın 290 milyon TL sana ek külfet getirecekti. Neticede bu yapılandırma sayesinde yönetim kıyısından paçasını kurtarır sıkı bir bütçeyle. Sonrası ise şimdilik bir muamma.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 13:23:44 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçtiğimiz dönemlerde sıkı başkancı olanlar, herkesin ağzına payını verenler şu an en azılı eleştirmen olmuş.
Vay be demek ki rüzgar nereden eserse...

Çevrimiçi Savaş

Arkadaşlar bunu soyle düşünün. Saga sola bi ton borc var boluk porcuk ve deli gibi faiz isleyen. Yani tefeciden borc almis gibi dusun ve hayvan gibi faiz isliyor.

Siz bir yerle anlasarak faizi de onceden ayarlayarak borc aliyorsunuz ve borclarin hepsini kapatip tek bir yere plan dahilinde odeme yapmaya başlıyorsunuz.

Ama borc aldiginiz yerde kendini garantiye alabilmek icin ben seni denetleyecem eger bana odedigin para tehlikeye girerse de tepene binerim diyor.

Tek yere topladik artik. Oraya odeme yapacağız. Ve bir plan var. Yine borcumuz var ama duzenli artik.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Arkadaşlar bunu soyle düşünün. Saga sola bi ton borc var boluk porcuk ve deli gibi faiz isleyen. Yani tefeciden borc almis gibi dusun ve hayvan gibi faiz isliyor.

Siz bir yerle anlasarak faizi de onceden ayarlayarak borc aliyorsunuz ve borclarin hepsini kapatip tek bir yere plan dahilinde odeme yapmaya başlıyorsunuz.

Ama borc aldiginiz yerde kendini garantiye alabilmek icin ben seni denetleyecem eger bana odedigin para tehlikeye girerse de tepene binerim diyor.

Tek yere topladik artik. Oraya odeme yapacağız. Ve bir plan var. Yine borcumuz var ama duzenli artik.

Benim için mesele şu. Sen 8 senedir bir futbol kulübü yönetiyorsan , neticede böyle bir yapılandırmaya imza atıyorsan, o yapılandırma 5 seneyse ve o 5 senenin 3'ünde sen koltuktaysan o borcun en az 3/5'ini senin başta olduğun yönetim karşılamak zorunda. 2002'den beri gelenlerin hepsi borcu katlayarak bir sonraki yönetime devretti. Gele gele artık döndürülemez duruma geldi borçlar.

Çevrimiçi Savaş

Bir iki de transferle ilgili laf edeyim. Evet transfer yok su an ama karamsar olmaya da gerek yok. Gecen seneden omurgayı koruyan tek takım biziz.

Karius - Vida - Dorukhan - Ljajic - Burak

Bu adamlar beraber oynamaya alışmış adamlar artık. Sağ bek Gökhan tamam. Dorukhan yanına Oğuzhan da bence tamam. Bu sene hoca gerekli özgüveni verecektir bu arkadaşa artık. Kanatlardan biri Boyd ile tamam.

Bir sol stoper, bir sol bek bir de kanat lazım. 3 transfer ile hallederiz bu işi.

Kanat oynayabilecek 3 adamımız var şu an. Hadi yapamadın. Quaresma - Lens - Güven.. Yapamadık diyelim transfer götürür artik yapacak bisey yok.

Sol bek Adriano'dan sonra elzem zaten. Bir de sol stoper. Başkan 3 adam var diyor ama allah affetsin 3'ü de...

Bir sol stoper bir de sol bek ile transferi kapatırız muhtemelen.

Medel satılırsa olay çözülür.

Çevrimiçi COB

Borc konusu gercekten muamma.

Madem ki durumumuz vahim, elimizdeki tum yuksek maasli oyunculari gonderip yerlerine daha ucuza oynayacak futbolcular getirelim. Real'in Barca'nin altyapi oyuncularini kiralayalim misal.

Taraftar da bu konuda bilinclendirilip, bu zor durumda ekstra destek ve motivasyon saglayip onumuzdeki 5-6 yili en az zararla kapatmamiz icin yardimci olmali.

Borussia Dortmund dibten gelip nasil bu duruma geldi iyice arastirilsin.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Borc konusu gercekten muamma.

Madem ki durumumuz vahim, elimizdeki tum yuksek maasli oyunculari gonderip yerlerine daha ucuza oynayacak futbolcular getirelim. Real'in Barca'nin altyapi oyuncularini kiralayalim misal.

Taraftar da bu konuda bilinclendirilip, bu zor durumda ekstra destek ve motivasyon saglayip onumuzdeki 5-6 yili en az zararla kapatmamiz icin yardimci olmali.

Borussia Dortmund dibten gelip nasil bu duruma geldi iyice arastirilsin.

Abicim bu gönderelim olayını bi ben anlamıyorum. Adamı gönderebiliyor muyuz? Kimse almayınca nereye gönderiyoruz ki? Kapı gibi sözleşmesi var bitene kadar parasını takır takır ödeyeceksin. Seni istemiyoruz diyince para ödenmediğini mi sanıyosunuz?

Çevrimdışı levitate

Abicim bu gönderelim olayını bi ben anlamıyorum. Adamı gönderebiliyor muyuz? Kimse almayınca nereye gönderiyoruz ki? Kapı gibi sözleşmesi var bitene kadar parasını takır takır ödeyeceksin. Seni istemiyoruz diyince para ödenmediğini mi sanıyosunuz?
abi gönderilebilir aslında ama yönetimimiz 36 yaşındaki adamdan bonservis kazanmaya çalışıyor, tüm sezon boyunca 10 maça çıkan adamı 2 milyona okutmaya çalışıyor. hangi saf verir allah aşkına? geçen yıl negredo için bonservis kovaladık, kimse almadı, adam sezon başlangıcı maaşının yarısını bırakıp bedavaya gitti

biz barca değiliz ki oynatmadığımız oyuncumuza para versinler

yönetim her oyuncu satılabilir mevzusunu çooook yanlış anlıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı scarfright

Geçtiğimiz dönemlerde sıkı başkancı olanlar, herkesin ağzına payını verenler şu an en azılı eleştirmen olmuş.
Vay be demek ki rüzgar nereden eserse...
Elbette öyle olmamalı mı zaten? Katı görüşlü mü olsun insanlar? Başta yaptıklarını beğenip desteklemiş, şimdikileri beğenmeyip eleştirmiş, sizce anormal bir durum mu?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş manevi evladı Q7'yi oynatıyor, yok şunu oynatıyor yok bunu oynatmıyor şöyle ediyor derken dediğimiz şey bir laf edecekseniz önce kadroyu yapan transferleri yapanlara laf edin. Sırayla gidin gideceksiniz idi. Şimdi döndük dolaştık o gitmeden bu gelmeze, kadroya gelebildik nihai olarak. Gerçeklerle önünde sonunda yüzleşirsin. Alırken iyice düşünüp taşınıp alacaksın ki riski en aza indirebilesin. Bunu da bu konularda uzman kişiler yapabilir. Dorukhan'daki potansiyeli ne olabileceğini FM oynayanlar, sosyal medya scoutları ya da Umut, Metin, Fikret Orman göremez.

Çevrimiçi mayguntr

ergenligim bu nevresim takiminda gecmisti, 2007-2013 arasi, baya cenabet yillardi takimimiz ve ben icin :D

Çevrimdışı mylife1903

Defolu mal aliyon sonra hem ikinci sahibinden hem defolu zor elden cikartiyon
Ha defosuz olan buraya gelmez diyen olursa
Onun da sarkisi var

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfersizlikten kafayı yedim...