2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4236227 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

U21 bu sene kaldırıldı daha bugüne kadar vardı
a takım 26 yada 28 oyuncudan kurulu karşılıklı maç yapacak takım yoksa ortada bu başka bir tartışmanın konusu
kesinlikle alt yapıdan oyuncu almanın mazereti değil
eğer 8-10 oyuncu alt yapıdan geliyorsa bence önüne gelen alınıyor demektir. bu ödül olur en fazla bir yada iki oyuncu kazanır bu ödülü
bunuda a takımda sindirebilir.
evet 10-15 gün antrenman yapıp gitmelerini çok gördüm çünkü benim derdim a takımın lige doğru şekilde hazır olması
gelen oyuncuların adaptasyonu. bir oyuncu gelmiş hazırlık maçında beş alt yapı oyuncusu oynuyorsa o oyuncu takıma nasıl adapte oluyor
şimdi yabancı oyuncu aldık bu oyuncu takıma 8-10 alt yapı oyuncusuyla antrenman yapıp maç yaparakmı takıma uyum sağlayacak
benim derdim gençleri a takımla antrenman yapıp mutlu etmek falan değil sende diyorsun işde 10-15 gün antrenman yapıp gidecek
bunun kime ne faydası var.gidecek işde sonunda alt yapıdan böyle oyuncu kazanılmaz bu görev ifşa etmektir yoksa elinde yetenek vardır
fizik olarakta yetenek olarakta hazır olmaya yakındır onu a takıma alırsın ama aldığın gibide a takımda kalır geri göndermezsin
birlikte antrenmanlara çıkar takımın bir parçası olur yavaş yavaş takıma adapte edersin. bir en fazla iki oyuncu olur ve bunu her sene tekrarlarsın
her sene böyle bir oyuncu transfer etsen  a takıma on sene sonra kadron alt yapı oyuncularından oluşur hadi her sene değil iki senede bir başar
takımında daimi 5 alt yapı oyuncusu kullanmış olursun bunlar büyük rakamlar yoksa on tane oyuncu al kampa sonra gönder
seneye tekrar al onlarıda gönder hiç bir yere varmıyor bu görüyoruz. birde çocukları kendi takımlarıyla antrenman yapmaktan alı koyuyoruz ordada
uyumsuzluk oluşuyor rıdvan mesela her sene bunu kampa alıyoruz bu çocuk ne a takıma adapte oluyor nede kendi takımına
ve her sene hazırlık kampı eksik kalıyor aslında bumu çocuklara fayda sağlıyor.
özenle seçilse 16 yaşındaki çocuk a takım kampına alınmaz a takım antrenmanları vücudu gelişmiş oyuncular için düzenlenmiş antrenman programıdır
16 yaşındaki oyuncunun vücudu gelişmemiş daha ikisinin bir kere antrenman şekli farklı olmalı kamp gibi sezonluk yüklemenin yapıldığı
antrenmanda bu nasıl olacak. her kamp dönemi kaç genci sakat veriyoruz bakmak lazım kamp dönemi kaç genç bağ koparıyor mesela

"artık" yazıyor orada zaten.

Altyapıdan A takıma oyuncu almak için mazerete ihtiyaç yok.

Oyuncu sayısına göre önüne gelenin alındığına karar veriyorsan benim diyecek bir şeyim yok.

Bizim derdimiz de gençleri mutlu etmek değil

10-15 gün antrenmanın kime ne faydası var mı? nasıl yani???

Birlikte antrenmana çıkıyor işte zaten? Eleştirdiğin şeyle tavsiye ettiğin şey aynı. Bence sen de neyi savunduğunu bilmiyorsun. Uzattıkça uzatıyorsun.

Tüm dünyada böyle yapılıyor bu iş. Hazırlık kampının ilk ayağında altyapıdan oyuncular yer alır. Bunu tartışılacak bir konu olarak görmüyorum.

Sürekli dilinde 16 yaşında 16 yaşında tutturmuş gidiyorsun. Kampta Ahmet Gülaydan başka 16 yaşında oyuncu yok, o da zorunluluktan katıldı. Onun dışında Kampta şuan 18 yaşından küçük futbolcu yok! Kendini haklı göstermek için algı oluşturma peşindesin. Seninle tartışmak istemiyorum. İkimize de bir faydası yok. Vakit kaybı.

Çevrimiçi Necmi

Zagreb Olmo'yu 16 yaşındayken Barcelona altyapısından bedelsiz olarak takıma katmış. 18 yaşından itibaren A takımda oynatmaya başladılar. Ve şuan 40 milyon euro gibi rakamlar konuşuluyor. Bir kulübü kalkındırmak için izlenebilecek yegane politika bu.
hayır değil bu sadece bir örnek buda on senede bir bir takımın başına gelir hiç bir takımıda kalkındırmaz
avrupada yüzlerce takım var onca takım içinde 5-10 oyuncu çıkıyorsa bak takım böyle kalkınır denmez
zagrepden bir örnek verirsin seneye marsilyadan ondan sonraki sene napoliden ama bir örnek vereceksen tek bir takım al her senesine bak
bakalım kalkınmışmı her sene böyle oyuncu çıkarabilmişmi bunlar gerçekleşmesi imkansız ütopyolar
bir takım bir jenerasyon yakalar bu tamamen rastlantıdır bundan örnek olmaz mesela monaco olayı gibi
ne oldu oyuncuları sattıktan sonra arkadan yeni oyuncularmı geldi bitti işde. demekki bu bir kalıp değil
dünyada bunu yapabilen takım yok sadece senelik tek tük istisnalar var istisnada örnek değildir.
dünya üzerinde oyuncu yetiştirerek kalkınan bir takım örneği yok en fazla oyuncu satan portekiz takımları hepside batakta
kaldıki onlar yetiştirmiyor hep yanlış bakılıyor olaya onlar yetenek avcısı güney amerika ve afrika pazarında
hasat topluyorlar. cilalatıp satıyorlar.
bizde altınordu takımı oyuncu fabrikası diye cilaladılar cengiz çıktı birde stoper adını unuttum
hani devamı nerde bu fabrikanın. ne oldu bu kadar yatırımı sattığı iki oyuncuylamı kurtardı.
mesela cengizde gerilemeye başladı bunuda farkediyorsundur.
ha birde bunu yarışmacı takım olarak yapmayı dene bakalım nereye varacak durum
bizim alt yapıdan oyuncu yetiştirmemiz bizi kurtarmaz bu uzun meşakatli ve sonucu belli olmayan bir durum
100 oyuncu yetiştirirsin içinden bir tane bile çıkmayabilir. bizim yapmamız gereken dorukhanları bulmak.
bizim gibi takımların alt yapısı Türkiyedir.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu sayısına göre önüne gelenin alındığına karar veriyorsan benim diyecek bir şeyim yok.

Birlikte antrenmana çıkıyor işte zaten? Eleştirdiğin şeyle tavsiye ettiğin şey aynı. Bence sen de neyi savunduğunu bilmiyorsun. Uzattıkça uzatıyorsun.

Tüm dünyada böyle yapılıyor bu iş. Hazırlık kampının ilk ayağında altyapıdan oyuncular yer alır. Bunu tartışılacak bir konu olarak görmüyorum.

Sürekli dilinde 16 yaşında 16 yaşında tutturmuş gidiyorsun. Kampta Ahmet Gülaydan başka 16 yaşında oyuncu yok, o da zorunluluktan katıldı. Onun dışında Kampta şuan 18 yaşından küçük futbolcu yok! Kendini haklı göstermek için algı oluşturma peşindesin. Seninle tartışmak istemiyorum. İkimize de bir faydası yok. Vakit kaybı.
ben karar vermiyorum önüne geleni alıyorlar çünkü bunu yıllardır yapıyorlar sonuç sıfır demekki bu iş yanlış
sürekli yanlış yaparak doğru sonuç elde edilmez.
sen bir şeyi sürekli yapıyor ve sonuç elde edemiyorsan ortada bir yanlış vardır.
tüm dünyada kapitalim var bu kapitalizmin doğru yönetim şekli olduğunu göstermez değilmi.
bunun adı alışılmış tekrardır verim değerlendirmesi yok düzen kurmuşsun o düzeni sürüklüyorsun
bizde yada herhangi bir türk takımında gerçekten oyuncu yetiştirilmesinin istendiğini bu yönde alt yapı kurulduğuna inanıyormusun
bir düzen kurulmuş ama doğru ama yanlış verim falan alınmıyor ama düzen devam ediyor hiç kimsede bu iş neden böyle oluyor burda başka birşeyler deneyelim demiyor çark dönüyor işde
bir sürü emek ve para harca çocuğu 18 yaşına getir sonrada sal gitsin yok olsun amme hizmetimi yapıyoruz ülkeye
sağlıklı çevik ahlaklı iyi insanmı yetiştiriyoruz. bu iş bizim işimiz değil devletin işi.
ben alt yapıdan a takıma gelecek hiç oyuncu yok diyorum bunu derken çocukların yeteneklerini değerlendirmiyorum
zaten tanımamda alt yapı oyuncularını benim gördüğüm o değilki ben yapıyı görüyorum orası çıkmaz yol
o yapıdan sağlıklı oyuncu falan çıkmaz belki on senede bir süper yetenek olur oda yapı sayesinde değil
kendi yeteneğiyle yırtıp çıkarsa çıkar. hiç olmazsa böyle kendimizi kandırmayalım a takımı kurtaralım
başarıya odaklayalım. yetenek yetiştirmeyelim yetenek bulalım. böylesi daha kolay

Çevrimdışı 38life

hayır değil bu sadece bir örnek buda on senede bir bir takımın başına gelir hiç bir takımıda kalkındırmaz
avrupada yüzlerce takım var onca takım içinde 5-10 oyuncu çıkıyorsa bak takım böyle kalkınır denmez
zagrepden bir örnek verirsin seneye marsilyadan ondan sonraki sene napoliden ama bir örnek vereceksen tek bir takım al her senesine bak
bakalım kalkınmışmı her sene böyle oyuncu çıkarabilmişmi bunlar gerçekleşmesi imkansız ütopyolar
bir takım bir jenerasyon yakalar bu tamamen rastlantıdır bundan örnek olmaz mesela monaco olayı gibi
ne oldu oyuncuları sattıktan sonra arkadan yeni oyuncularmı geldi bitti işde. demekki bu bir kalıp değil
dünyada bunu yapabilen takım yok sadece senelik tek tük istisnalar var istisnada örnek değildir.
dünya üzerinde oyuncu yetiştirerek kalkınan bir takım örneği yok en fazla oyuncu satan portekiz takımları hepside batakta
kaldıki onlar yetiştirmiyor hep yanlış bakılıyor olaya onlar yetenek avcısı güney amerika ve afrika pazarında
hasat topluyorlar. cilalatıp satıyorlar.
bizde altınordu takımı oyuncu fabrikası diye cilaladılar cengiz çıktı birde stoper adını unuttum
hani devamı nerde bu fabrikanın. ne oldu bu kadar yatırımı sattığı iki oyuncuylamı kurtardı.
mesela cengizde gerilemeye başladı bunuda farkediyorsundur.
ha birde bunu yarışmacı takım olarak yapmayı dene bakalım nereye varacak durum
bizim alt yapıdan oyuncu yetiştirmemiz bizi kurtarmaz bu uzun meşakatli ve sonucu belli olmayan bir durum
100 oyuncu yetiştirirsin içinden bir tane bile çıkmayabilir. bizim yapmamız gereken dorukhanları bulmak.
bizim gibi takımların alt yapısı Türkiyedir.

Pjaca 950 bin euro alış - 23 milyon euro satış
Luka Modric Bedava alış - 21 milyon euro satış
Benkovic Altyapıdan - 14.5 milyon euro satış
Marko Rog 1 milyon euro alış - 13,5 milyon euro satış
Corluka altyapıdan - 13 milyon euro satış
Kovacic bedava alış - 11 milyon euro satış
Brekalo altyapıdan - 10 milyon euro satış

Liste böyle gidiyor...

Ajdin Hasic ile mahkemelik oldular ellerinden kaçırdılar. Yoksa ondan da medyanın beklentisi 10-15 milyon euro civarıydı.

Ki bu satışlardaki özel maddeleri bilmiyoruz bile. Sonraki satıştan gelen paylar vs...

Olmo için 40 milyon euro gibi rakamlar konuşuluyor. 40 milyon euro = 255 milyon tl

Beşiktaş 250 milyon tl'yi konuşuyor 2 aydır...

Konu kapanmıştır.

Bu arada altyapıdan bahseden kim? Alıntıladığın mesajı okumadan sırf muhalefet olsun diye alıntılıyorsun galiba. Olmo Zagreb'in altyapısından mı çıktı?

Çevrimdışı 38life

ben karar vermiyorum önüne geleni alıyorlar çünkü bunu yıllardır yapıyorlar sonuç sıfır demekki bu iş yanlış
sürekli yanlış yaparak doğru sonuç elde edilmez.
sen bir şeyi sürekli yapıyor ve sonuç elde edemiyorsan ortada bir yanlış vardır.
tüm dünyada kapitalim var bu kapitalizmin doğru yönetim şekli olduğunu göstermez değilmi.
bunun adı alışılmış tekrardır verim değerlendirmesi yok düzen kurmuşsun o düzeni sürüklüyorsun
bizde yada herhangi bir türk takımında gerçekten oyuncu yetiştirilmesinin istendiğini bu yönde alt yapı kurulduğuna inanıyormusun
bir düzen kurulmuş ama doğru ama yanlış verim falan alınmıyor ama düzen devam ediyor hiç kimsede bu iş neden böyle oluyor burda başka birşeyler deneyelim demiyor çark dönüyor işde
bir sürü emek ve para harca çocuğu 18 yaşına getir sonrada sal gitsin yok olsun amme hizmetimi yapıyoruz ülkeye
sağlıklı çevik ahlaklı iyi insanmı yetiştiriyoruz. bu iş bizim işimiz değil devletin işi.
ben alt yapıdan a takıma gelecek hiç oyuncu yok diyorum bunu derken çocukların yeteneklerini değerlendirmiyorum
zaten tanımamda alt yapı oyuncularını benim gördüğüm o değilki ben yapıyı görüyorum orası çıkmaz yol
o yapıdan sağlıklı oyuncu falan çıkmaz belki on senede bir süper yetenek olur oda yapı sayesinde değil
kendi yeteneğiyle yırtıp çıkarsa çıkar. hiç olmazsa böyle kendimizi kandırmayalım a takımı kurtaralım
başarıya odaklayalım. yetenek yetiştirmeyelim yetenek bulalım. böylesi daha kolay

"Geçmişte sonuç sıfır, demek ki gelecektede sıfır olacak." Güzel mantık. Ben seni tutmuyim.

Çevrimdışı 38life

40 yaşın üstündeki kitleye bakıyorum. Acayip bir "Öğrenilmiş çaresizlik" var. Geçenlerde de yine yaşça büyük bir abimizle tartışırken bunu söylemiştim. "Değişmez, buralarda olmaz, imkansız, daha önce de olmadı, biz geldiğimizde de olmamıştı, gidiyoruz hala olmuyor, o yüzden olmaz." Modları hep bu.

İyi ki gençler var. Bazen 19-20 yaşın altındakilere "velet" diye takılıyorum ama gözünden öpeyim ben onları. En azından umutları var.

Çevrimiçi Necmi

ben birşey tutturmuyorum algıda kasmıyorum bu konuşma senin yayınladığın videoyla başladı
ya doğru örnek vereceksin yada iddia etmeyeceksin benim karşıma 16 yaşında çocuğun videosunu getirirsen bende onu konuşurum
bunu ben demedimki sen seçtin ortaya koydun. ben ne örnek verdim ne isim verdim. örneği getiren sensin ismi veren sensin
sonrada bana algı kasıyorsun diyorsun
benim algı falan kastığım yokki sen iddianda çuvalladıkça işin kolayına gidip karşındakine saldırarak üste çıkmaya çalışıyorsun
zorunluluk diye birşey yok kardeşim afrikada 7-8 yaşındaki çocukların eline silah verip cepheye gönderiyorlar adıda asker yok zorunluluk oluyor
zorunluluğun ne olduğunu bilmiyoruz elinde sol bekmi yok zorunluluk onun yerine sol bek alıp kampa yetiştirmektir
16 yaşındaki kullanmayacağın çocuğu onun yerine koymak değil.
evet kampda 16 yaşında çocuk görürsem tepki veririm bir tane bile olsa onun orda işi ne derim bana kimse zorunluluk diyemez buna
ihtiyacın varsa oyuncu al kampa yetiştir kendi beceriksizliğinin adı zorunluluk olmaz.
bir çok saçma sebeple yönetim eleştiriliyor işde yönetim bu nedenle eleştirilmeli ben yönetimi geç oyuncu aldı diye eleştirmem
ama kampda sağlıklı kamp yapacak kadro olmadığı için eleştiririm. ikisi aynı şey değil. zorunlulukdan çoluk çocuğu kampa dolduruyorsan
sen nasıl planlama yapıyorsun derim. dün maç oynandı hoca 11 yazmış yedeklere bakıyorum bir tane oyuncu yok diyenbilirim
necip vardı. bunların hepsi a takım kadrosunda olmayacak takım lige hazırlık maçı yapıyor ligde olmayacak olan oyuncularla
demekki biz kampı alışkanlıkdan yapıyoruz amaç lige hazırlanmak falan değil Beşiktaş kamp yaptımı yaptı.

Çevrimdışı 38life

ben birşey tutturmuyorum algıda kasmıyorum bu konuşma senin yayınladığın videoyla başladı
ya doğru örnek vereceksin yada iddia etmeyeceksin benim karşıma 16 yaşında çocuğun videosunu getirirsen bende onu konuşurum
bunu ben demedimki sen seçtin ortaya koydun. ben ne örnek verdim ne isim verdim. örneği getiren sensin ismi veren sensin
sonrada bana algı kasıyorsun diyorsun
benim algı falan kastığım yokki sen iddianda çuvalladıkça işin kolayına gidip karşındakine saldırarak üste çıkmaya çalışıyorsun
zorunluluk diye birşey yok kardeşim afrikada 7-8 yaşındaki çocukların eline silah verip cepheye gönderiyorlar adıda asker yok zorunluluk oluyor
zorunluluğun ne olduğunu bilmiyoruz elinde sol bekmi yok zorunluluk onun yerine sol bek alıp kampa yetiştirmektir
16 yaşındaki kullanmayacağın çocuğu onun yerine koymak değil.
evet kampda 16 yaşında çocuk görürsem tepki veririm bir tane bile olsa onun orda işi ne derim bana kimse zorunluluk diyemez buna
ihtiyacın varsa oyuncu al kampa yetiştir kendi beceriksizliğinin adı zorunluluk olmaz.
bir çok saçma sebeple yönetim eleştiriliyor işde yönetim bu nedenle eleştirilmeli ben yönetimi geç oyuncu aldı diye eleştirmem
ama kampda sağlıklı kamp yapacak kadro olmadığı için eleştiririm. ikisi aynı şey değil. zorunlulukdan çoluk çocuğu kampa dolduruyorsan
sen nasıl planlama yapıyorsun derim. dün maç oynandı hoca 11 yazmış yedeklere bakıyorum bir tane oyuncu yok diyenbilirim
necip vardı. bunların hepsi a takım kadrosunda olmayacak takım lige hazırlık maçı yapıyor ligde olmayacak olan oyuncularla
demekki biz kampı alışkanlıkdan yapıyoruz amaç lige hazırlanmak falan değil Beşiktaş kamp yaptımı yaptı.

İyi sen konuşmaya devam et o zaman.

Çevrimdışı 38life

Ali Naibi, bugün Belçika’ya geldi. Şu an Genk’te bulunuyor.

Mikail Serin @srnmkl

Çevrimdışı levitate

Mikail Serin @srnmkl
samatta?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

samatta?

Henüz çok genç ama ellerinde Vladimir Screciu var epey gelecek vaadeden bir defansif orta saha. +5 adet sol bekleri bulunuyor.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2019, 17:20:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pjaca 950 bin euro alış - 23 milyon euro satış
Luka Modric Bedava alış - 21 milyon euro satış
Benkovic Altyapıdan - 14.5 milyon euro satış
Marko Rog 1 milyon euro alış - 13,5 milyon euro satış
Corluka altyapıdan - 13 milyon euro satış
Kovacic bedava alış - 11 milyon euro satış
Brekalo altyapıdan - 10 milyon euro satış

Liste böyle gidiyor...

Ajdin Hasic ile mahkemelik oldular ellerinden kaçırdılar. Yoksa ondan da medyanın beklentisi 10-15 milyon euro civarıydı.

Ki bu satışlardaki özel maddeleri bilmiyoruz bile. Sonraki satıştan gelen paylar vs...

Olmo için 40 milyon euro gibi rakamlar konuşuluyor. 40 milyon euro = 255 milyon tl

Beşiktaş 250 milyon tl'yi konuşuyor 2 aydır...

Konu kapanmıştır.

Bu arada altyapıdan bahseden kim? Alıntıladığın mesajı okumadan sırf muhalefet olsun diye alıntılıyorsun galiba. Olmo Zagreb'in altyapısından mı çıktı?
Modric ve corluka haric hepsini at cöpe.
Hem zagrep örnegi cok yanlis örnek, irdaki transfer pilitikasi kulüplen hic bir alakasi yok, tamamen yillardir mamic ve menejerler ceplerine koydular o paralari. Piaca denen adamin gercek degeri 2 milyonu gecmez, ama 23 milyona Juveye gitti, ve kimse anlayamadi, zagrep taraftari haftalarca yazdi nasil oluyor bu is falan diye. Begenmedigimiz m. Pektemek on basar piaca denen gereksize. Bildigim kadariyla mamic suan bosnada yasiyor ve hirvatistana dönemiyor, bu usulsüzlüklerden dolayi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı scarfright

Buraya Mehmet Özcanın 186 adet pres pozisyonunu yükledim. Seyredip alan daraltma konusunda nasıl olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.

Part 1

https://vk.com/video464250692_456239033

Part 2

https://vk.com/video464250692_456239032
İyi gibi görünüyor ama formayı giyip takımla çıkmadan çok da belli olmaz tabi. Ama bence alınmalı en azından genç, gelişebilir, elden çıkarılabilir ve nispeten ucuz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Modric ve corluka haric hepsini at cöpe.
Hem zagrep örnegi cok yanlis örnek, irdaki transfer pilitikasi kulüplen hic bir alakasi yok, tamamen yillardir mamic ve menejerler ceplerine koydular o paralari. Piaca denen adamin gercek degeri 2 milyonu gecmez, ama 23 milyona Juveye gitti, ve kimse anlayamadi, zagrep taraftari haftalarca yazdi nasil oluyor bu is falan diye. Begenmedigimiz m. Pektemek on basar piaca denen gereksize. Bildigim kadariyla mamic suan bosnada yasiyor ve hirvatistana dönemiyor, bu usulsüzlüklerden dolayi.

Zagreb örneğini hususi vermedim ben zaten. Birisi Olmoyla ilgili bir mesaj yazdı. Ben de Olmo'nun 16 yaşında başka takımın altyapısından transfer edilip büyük bir gelir kaynağı haline dönüştürülmesi olayının doğru bir politika olduğunu söyledim. Yani "olay özelinde" yazdım. Cevap olarak bu politikayla kulüp kalkınmaz dendi. Bunlar tesadüftür dendi. Ben başka örnekler verebilirdim ama gerek yok. hiç uzağa gitmeye gerek yok. Zagrebin oyunculardan ettiği karları listeleyelim dedim. Yani 1 metre bile uzağa gitmeden "bu politika işe yaramaz." savının çöktüğünü göstermek istedim. Zagrebin denk örnek olmadığını tabii ki biliyorum. Onlar ligde rakipsiz bir takım zaten.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mikail Serin @srnmkl
J.Maehle olsa keşke ama imkansız gibi duruyor.

Çevrimdışı levitate

Henüz çok genç ama ellerinde Vladimir Screciu var epey gelecek vaadeden bir defansif orta saha. +5 adet sol bekleri bulunuyor.
o zaman sol bek :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Biliyom muharrem subyanlar ciksin iste uefa bildirmedeb oynatabildigin subyanlar varya b listesi gibi bisiydi paf mi diyek ne diyek subyan idmanyurdu ciksin deplasmana zaten fikisturde her avrupa maci oncesi deplasman koymuslar istesen olmaz, ft guzel fikistur yapmis
anlamadığım şey avrupadan beklentin varsa hedefin orasıysa avrupa oynamadan önce deplasmana gitmek kötü
deplasmana git yorgun avrupa maçına çık ama lig önemliyse avrupa maçı sonrası deplasmana gitmeyi istemem
puan kaybı yüksek ihtimal olur zaten avrupa dönüşü deplasmanlarda hep puan kaybediyoruz.
bence bu avantaj dez avantaj değil. Bizim şampiyon olmamız lazım takımda avrupa dönüşü yorgun olur ve deplasmanı kaldıramaz
buda puan kaybı demektir. Biz maçlarımızı perşembe yapacağız zaten yeterince zaman kalıyor içerde deplasman oynayıp avrupa maçına gitmeye
ama dönüş zordur birde pazartesi oynayacağız hem hafta içi hem deplasman

Çevrimiçi Necmi

Mor formayi topcu ustunde gorunce sevdim ben ucuncu forma diyek mor da degil aslinda da yapisti etiket formaya mor diye
Beyaz formadan daha guze bence

Zenci bir topcu ustunde gormek lazim bu ucuncu formayi
aynen öyle oldu neresi mor bunun bildiğin mavi işde çivit mavisi
birde ana renk değil bu sene iki tane beyaz forma çıkardılar diyede bakabiliriz.

Çevrimdışı levitate

ndongala veya maehle diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

lirim kastrati diye bir arkadaşa 3 milyon vermişiz diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

lirim kastrati diye bir arkadaşa 3 milyon vermişiz diyorlar

bilenler yorumlasın.

Çevrimdışı Kutay

Kagawa'dan haber var mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

anlamadığım şey avrupadan beklentin varsa hedefin orasıysa avrupa oynamadan önce deplasmana gitmek kötü
deplasmana git yorgun avrupa maçına çık ama lig önemliyse avrupa maçı sonrası deplasmana gitmeyi istemem
puan kaybı yüksek ihtimal olur zaten avrupa dönüşü deplasmanlarda hep puan kaybediyoruz.
bence bu avantaj dez avantaj değil. Bizim şampiyon olmamız lazım takımda avrupa dönüşü yorgun olur ve deplasmanı kaldıramaz
buda puan kaybı demektir. Biz maçlarımızı perşembe yapacağız zaten yeterince zaman kalıyor içerde deplasman oynayıp avrupa maçına gitmeye
ama dönüş zordur birde pazartesi oynayacağız hem hafta içi hem deplasman
Abi kendi evimde pzt maci oynayacagima deplasmanda oynayam pzt macini daha iyi bence
Garip bi durum bu is herkese gore degisir
Avrupa ligindeki rakipler de muhim tabi uzak deplasmandan uzak deplasmana gitmek var  iki turlu
Insallah yakin deplasman gelir bi bulgar bi yunan bir de gurcu takimi