2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4235975 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mellfred

Tore turk milli olunca ilk defa alamanlari kandirdik sanmistim yildiraydan sonra
Gene kandiramamisiz heriflerde zaman makinesi var gidip bakiyorlar sonra bize birakiyorlar
Değil mi abi ? Güzel değinmişsin adamlar olağanüstüler işlev konusunda

Çevrimdışı mellfred

Fb'nin ilk 6-7 haftası çok zor umarım fazla kayıp yaşarlar ve yarıştan erken koparlar.
Fener’in erken kopması işimize gelmiyor fener medyası işten el çekince gs kural tanımıyor
şahsen gs kopsun fenerle kapışalım derim

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı scarfright

Mehmet Özcan

2.sıradaki çok güzelmiş:) 6 numaraydı sanırım bu adam. ama oyuna aklını nasıl koyabiliyor, alan kapatmada iyi mi asıl mevzular anlaşılmıyor tabi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KARA BOĞA

inşallah ligde de o formayı beyaz şortla giymeyi düşünmüyorlardır
o rengi ancak siyah şort kaldırır
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı 38life

2.sıradaki çok güzelmiş:) 6 numaraydı sanırım bu adam. ama oyuna aklını nasıl koyabiliyor, alan kapatmada iyi mi asıl mevzular anlaşılmıyor tabi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buraya Mehmet Özcanın 186 adet pres pozisyonunu yükledim. Seyredip alan daraltma konusunda nasıl olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.

Part 1

https://vk.com/video464250692_456239033

Part 2

https://vk.com/video464250692_456239032

Çevrimiçi Samet Demir

Buraya Mehmet Özcanın 186 adet pres pozisyonunu yükledim. Seyredip alan daraltma konusunda nasıl olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.

Part 1

https://vk.com/video464250692_456239033

Part 2

https://vk.com/video464250692_456239032
Sen izlediysen yorum alabilir miyim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic ( bonservisi alındı )
Boyd ( bonservisiyle transfer edildi )
Hugo ( opsiyonlu kiralandı.Bir kaç güne gelecek )
Sağ ve sol bek alınacak..
Mehmet Özcan ( arada 250 bin fark kaldı )

Quaresma - lens ten biri giderse kanat alınacak.

Kagawa tamam derse alınacak..

Durum bu..

Hocanın istekleri bu..

Ahmet ürkmezgil ve Ahmet kavalcı farklı kişiler..
İkiside fikstür çekimi sonrası birbirine zıt açıklamalar yaptı.
Bu bizim camiada çok alışılagelmiş bir durum..
Çok takılmayalım.
Umarız gidecekler de bir an önce gönderilir.
Eksikleri de tamamlayıp ikinci etap çalışmalarına tam takım başlarsak lige son iki seneye nazaran daha hazır ve oturmuş bir takımla başlayabiliriz inşallah..
Şahsen tek beklentim bu..

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Sen izlediysen yorum alabilir miyim

İzledim. Ben pres kalitesinin çok yüksek olduğunu, hatta oyuncunun alametifarikasının bu olduğunu düşünüyorum. Özellikle gegenpressing dediğimiz olayı çok iyi uyguluyor. Abdullah Avcı için gegenpress'in ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok zaten kendisi defalarca söyledi. Takımının topu geri kazanma süresini düşürmekte büyük rol oynayabilecek bir futbolcu. Pres iyi olduğu konu, eksiklikleri başka noktalarda var. Ancak oyuncunun yaşı henüz 20. Avcının ellerinde Dorukhan'dan daha değerli hale gelebilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kastrati enteresan bir oyuncuya benziyor.
3 m euro teklifimiz ise bana hiç inandırıcı gelmedi.

Çevrimiçi yaço58

Fikret Orman: “Fikstür çekiminde bu kadarı olmaz dediğimiz şeyler vardı ama gidip gördüm. Sorun yok. Fikstürü çekenler iyi niyetli insanlar.”
Şu açıklamaya ne gerek var konuşmasa bu konu hakkında daha hayırlı herkes iyi niyetli başkana göre bu oynanan oyunları kim oynuyor o kadar diye 2 hakemi emekli ettiler diye hemen turkuaz medya başladı ga lehine tetikciliğe bu hakemleri nasıl alırsınız Bi hata yüzünden gibisine ama gözlerimizle gördük bir maçın nasıl rakipten alınıp gsye verildiğini bizim maçta 30 dk boyunca bize yapılan faulleere göz yumdu iki hakemde bile isteye talimatla yönetimleri tüm herkesin takdiriyken bile adamlsr hala algı peşinde bizde o iyi bu iyi diyelim niyetleri iyi diyelim şu toplara girmese daha iyi başkan için gsnin iki senedir tüm CL öncesi maçları içerde ve nispeten kolay rakiplerle Bi fb maçı var 2 senedir üst üste gelmesi binde bir Olcak olay  fikstür temiz diyen insan gsli hariç bulamayız herhalde başkan hala niyetten bahsediyor

Çevrimdışı Kutay

Fabian Ernst ile altyapı anlaşması yapmışız. Ernst altyapı okullarımız üzerine proje geliştirecekmiş. :claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fikret Orman: “Fikstür çekiminde bu kadarı olmaz dediğimiz şeyler vardı ama gidip gördüm. Sorun yok. Fikstürü çekenler iyi niyetli insanlar.”
Şu açıklamaya ne gerek var konuşmasa bu konu hakkında daha hayırlı herkes iyi niyetli başkana göre bu oynanan oyunları kim oynuyor o kadar diye 2 hakemi emekli ettiler diye hemen turkuaz medya başladı ga lehine tetikciliğe bu hakemleri nasıl alırsınız Bi hata yüzünden gibisine ama gözlerimizle gördük bir maçın nasıl rakipten alınıp gsye verildiğini bizim maçta 30 dk boyunca bize yapılan faulleere göz yumdu iki hakemde bile isteye talimatla yönetimleri tüm herkesin takdiriyken bile adamlsr hala algı peşinde bizde o iyi bu iyi diyelim niyetleri iyi diyelim şu toplara girmese daha iyi başkan için gsnin iki senedir tüm CL öncesi maçları içerde ve nispeten kolay rakiplerle Bi fb maçı var 2 senedir üst üste gelmesi binde bir Olcak olay  fikstür temiz diyen insan gsli hariç bulamayız herhalde başkan hala niyetten bahsediyor

Hahaha başkan yine herkesi taca çıkarmış  :akuma:

Çevrimdışı mellfred

Fabian Ernst ile altyapı anlaşması yapmışız. Ernst altyapı okullarımız üzerine proje geliştirecekmiş. :claps:
Uzun soluklu işler konusunda sabırsız toplumuz beceremeyiz
Başkan ilk geldiğinde b takım satın alıp oyuncu yetiştirecekti güya
Yalan işler

Çevrimdışı mellfred

Uzun soluklu işler konusunda sabırsız toplumuz beceremeyiz
Başkan ilk geldiğinde b takım satın alıp oyuncu yetiştirecekti güya
Yalan işler
Kısa vadede yapacağımız en akıllı iş iyi bir Scout ekini kurup oyuncu toplamak olur bizim adımıza
Dorukhan Oğuzhan güven de olduğu gibi
Misal şu Heerenveene giden siyahi çocuk gibileri bulup birkaç senede patlatmak gibi
Büyük balık kaçırdık kanaatimce

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonluk ihtimali olan takımların yanyana fikstürü şöyle:

gs-fb maçı ile ts-BJK maçı aynı hafta.. Yine BJK-gs maçı ile ts-başakşehir maçları da aynı hafta.. Bunun dışında dikkat çekici bişey yok. İlk 5 maçımızın 3'ü içeride burada sağlam bi giriş yapmak şart. Lig sonlarına doğru hep ilk maçlara bakıp ah vah diyoruz.

Çevrimdışı mrred

Sol bek için filipe Louis diyorlar. Defans bir hayli uzun boylu olacak defansın boy ortalaması 1.85 falan oluyor. Gs lilerin gözden kaçırdığı bir nokta var. Fernando baya uzun boylu bir 6 numaraydı. Yerine aldıkları seri 170 cm bu sene duran top ve kornerlerden çok gol yiyeceklerini tahmin ediyorum. Luyindama dışında iyi kafaya çıkan defans oyuncuları yok. Kenarda babel var bir de diagne var. Esasında 3 kişi iyi kafaya çıkabiliyor. Fernandonun eksikliği hissedilir. Bizim eğer filipe de gelirse 6 oyuncumuz net bir şekilde iyi kafaya çıkan oyuncular olacak. Vida , hugo, filipe, burak, dorukhan, atiba
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Durmisi geçtiğimiz sezon çok az ve farklı pozisyonlarda maç yapmış bu nedenle karşılaştırmaya bir önceki sezonu koydum.  Kısıtlı bilgilerle sol bekimiz olması muhtemel oyunculara bir bakış. (adı geçen)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Durmisi geçtiğimiz sezon çok az ve farklı pozisyonlarda maç yapmış bu nedenle karşılaştırmaya bir önceki sezonu koydum.  Kısıtlı bilgilerle sol bekimiz olması muhtemel oyunculara bir bakış. (adı geçen)

Caner ve Adriano'nun formaları baya eski takımlarından. Kaç yılının sitesi bu baya geri kalmışlar.

Çevrimdışı haluk.m

Caner ve Adriano'nun formaları baya eski takımlarından. Kaç yılının sitesi bu baya geri kalmışlar.

Fenerliali'nin sitesi diyorlar belki ondan güncellememiştir formaları. (antalya başkanı)

Çevrimdışı mylife1903

Sol bek için filipe Louis diyorlar. Defans bir hayli uzun boylu olacak defansın boy ortalaması 1.85 falan oluyor. Gs lilerin gözden kaçırdığı bir nokta var. Fernando baya uzun boylu bir 6 numaraydı. Yerine aldıkları seri 170 cm bu sene duran top ve kornerlerden çok gol yiyeceklerini tahmin ediyorum. Luyindama dışında iyi kafaya çıkan defans oyuncuları yok. Kenarda babel var bir de diagne var. Esasında 3 kişi iyi kafaya çıkabiliyor. Fernandonun eksikliği hissedilir. Bizim eğer filipe de gelirse 6 oyuncumuz net bir şekilde iyi kafaya çıkan oyuncular olacak. Vida , hugo, filipe, burak, dorukhan, atiba
Gg cok  iyi hava topuna cikiyor onu unutmusun iyi zipliyor gg ama zamanlamasi mutis bir oyuncu bunlarin hepsinden de daha iyi zamanlamasi var

Çevrimdışı mylife1903

Maceraya girmeye gerek yok 20 mac oynasin adriyano ligde kafi
17 deplasman oceride de 3’derbi 1.5 milyondan anlasalim
Avrupada da ceyrek final yari final falan olursa rica ederiz oynayiverir yillardir taniriz birbirimizi

Çevrimdışı Savaş

Serkan Reçber sol bek transferi için birşeyler demiş.

Dediği adam sanki Kolarov gibi. Bilemedim..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı saricasi

Bolu daki yeni tesisimizde neden antrenman yapmıyoruz bilen var mı .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!