2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258602 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz diyoruz ki satılacak adamını kötüleme. Zaten adam büyük bir ihtimal gidecek. Hala kötüleme derdindesiniz.  Yemin ederim 3 büyüklerde en çok bizde var bu durum. Bir şey olsun rakib taraftarlara bırakmadan kendimiz görmüyoruz adamı.

Basının çok gazına geliyoruz. Bundan vazgeçmemiz lazım. Bunun için de birlik olmamız lazım. Şu an yönetim üzerinden ikiye bölünmüş durumda taraftar. Yönetim kendi arasında sorunlar yaşıyor. Bunlara tek çözüm bir an önce ligin başlaması.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/mexer/profil/spieler/127610

Mexer bedelsiz bordeaux a transfer olmuş. Bize acayip yakışırdı. Komple defans oyuncusu ve süper bir stili var.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Ya şu dudullu com mudur nedir garip garip başlıklar atıp duruyor. En son demin gördüğüm "Burak alacaklarına karşılık bonservisini alıyor" habere baktım tamamen saçma, hala Lecce'ye gidecek muhabbeti. Artık takip etmeyeceğim, renkliler bir araya gelse böyle başlığı zor atar. :steamed:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi levitate

douglas teknik heyet tarafından reddedilmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

douglas teknik heyet tarafından reddedilmiş
Vardır bir bildikleri diyelim, oraya potansiyelli birisini almak yeterli ama sol stoper orta saha ve kanat belli bir standartın üzerinde kaliteli olmalı. Fb ve gs inanılmaz rezalet yönetiliyor 1 bile etmeyecek adamlara dünya para veriyolar ama hala biz sıkıntıdayız , bunu düzeltmenin tam zamanı zaten bir tek futbol branşımız var amatörlerin anasını ağlattılar, tek branşa son kurşunlarını sıksınlar artık.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Anladım ki biz ülkece kaoston besleniyoruz boşuna nefesimi tüketmenin bir anlamı yok.

Ya biz medel melek falan demedik ki  :lol: Tamam medel biraz hareketleriyle sıkıntılı biri, ama bu genelde bazı defansif orta sahalarda falan gözüken durumdur. Medel biraz daha ünlülerden biridir sadece. Yoksa medelden ziyade de jongmuydu neydi gsye gelen bi adam vardı hollandada tekme falan atıyordu. Biz bu pozisyon üzerinden fazla verilmiş diyoruz sadece. Yani en azından ben öyle diyorum. Futbolcu bunlar en sakini bile bazen çıldırabiliyor, medel bu konuda kendini az çok düzeltmiş biri. Yani alacak adam buna bakıp ya boşverin vazgeçtik demez, zaten medelin yapısı az çok bu.

Biz diyoruz ki satılacak adamını kötüleme. Zaten adam büyük bir ihtimal gidecek. Hala kötüleme derdindesiniz.  Yemin ederim 3 büyüklerde en çok bizde var bu durum. Bir şey olsun rakib taraftarlara bırakmadan kendimiz görmüyoruz adamı.

Yanlışları var futbolcuların da yönetimin de falan ama şu renklilerdeki yönetim bizde olsa şu renklilerdeki transferleri biz yapsak şuan varya burası savaş alanına dönmüştü.
Yapılan muriç transferi, sonra gsnin transferleri falan kesinlikle bize rakip olacak güçte değil ikisi de. Ben başakın kadrosunu bu ikisinden daha kaliteli görüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlışları var futbolcuların da yönetimin de falan ama şu renklilerdeki yönetim bizde olsa şu renklilerdeki transferleri biz yapsak şuan varya burası savaş alanına dönmüştü.
Yapılan muriç transferi, sonra gsnin transferleri falan kesinlikle bize rakip olacak güçte değil ikisi de. Ben başakın kadrosunu bu ikisinden daha kaliteli görüyorum.

Video ya sabah denk geldim bende. Böyle bir işgüzarlık olmaz. Ama sosyal medyaya bak yöneticilerini hala koruyorlar.

Bizde şampiyon olamadığımız zaman yok iç güçler yok dış güçler diyerek kendimizi avutuyoruz.

Yönetime yine kizalim ama bizim ayarimiz yok bu konularda.

Ya çok seviyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Renkliler asiri hata yapmazsa isi goturuyorlar yoneticileri falan gundeme gelmiyor mesela gsde boyle kalitei gsliler falan ftden de fazia reyizten de hic memnun degiller ama onlerini de kesmiyorlar mesea liseden mezun boyle koktwn gsli tipler bu ikisine acayip giciklar ft baskan olur falan diye korkudan uyuyamiyirlar ama taraftarlari cok ve cesitli populer kulturden gelen guruh bu zumreyi bastiriyor
Bizde olsa rahatsiz kesim basarisizlik icin ne lazimsa yapar mesela ormegi son tff yarisi gorunurde besiktasli ama yagmurlu havada su vermeyecegin aman diye yalvarsa tovbe etse geberene kadsr tekmelemeye devam edecegin tipler

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan: Beşiktaş'tan ayrılacaksam daha büyük bir kulübe gitmek için ayrılırım. Burada henüz misyonumu tamamlamadım ve 1 yıl daha kalmak istiyorum"

Çevrimdışı mylife1903

Video ya sabah denk geldim bende. Böyle bir işgüzarlık olmaz. Ama sosyal medyaya bak yöneticilerini hala koruyorlar.

Bizde şampiyon olamadığımız zaman yok iç güçler yok dış güçler diyerek kendimizi avutuyoruz.

Bizim yonetim taraftari devamli taca atiyor da ondan azicik kulak verip bazen gaz almak icin hamle yapmali mesela ligin ilk macinda hakem dogramasi olursa taraftar hakeme suc bulmayacak, ligin ikinci haftasi abdullah avci kaleci yerine sozlesme uzatip pektoyu kaleye koysa layici solbek vidayi santrafor oynatsa taraftar hocaya tek kelime etmeyecek

Kendim ettim kendim buldum

Aynen öyle bir başarısızlık durumunda ya suç yüzde yüz hocada oluyor, ya yüzde yüz yönetimde oluyor. Ya yaptıkları her şey yanlış oluyor, ya yaptıkları her şey doğru oluyor. Bunun bir ekip işi olduğunu, herkesin belirli oranlarda suçlu olduğunu görmemiz gerek.

Renkliler asiri hata yapmazsa isi goturuyorlar yoneticileri falan gundeme gelmiyor mesela gsde boyle kalitei gsliler falan ftden de fazia reyizten de hic memnun degiller ama onlerini de kesmiyorlar mesea liseden mezun boyle koktwn gsli tipler bu ikisine acayip giciklar ft baskan olur falan diye korkudan uyuyamiyirlar ama taraftarlari cok ve cesitli populer kulturden gelen guruh bu zumreyi bastiriyor
Bizde olsa rahatsiz kesim basarisizlik icin ne lazimsa yapar mesela ormegi son tff yarisi gorunurde besiktasli ama yagmurlu havada su vermeyecegin aman diye yalvarsa tovbe etse geberene kadsr tekmelemeye devam edecegin tipler

Evet bunu bizim yönetici yapsa, şu an televizyonlarda işe amatörlük falan diye bir ton konuşurlardı.

Elvis Manu: Türkiye'nin en iyi beş takımından birine gidebilirdim. Ama Çin bana daha cazip geldi. İleride Türkiye'ye dönmek, benim için kesinlikle bir seçenek. Çin'de birkaç yıl oynarsam bir daha çalışmama gerek kalmaz. Galatasaray'la oynuyorsanız hakemin tüm takdir haklarını onlardan yana kullanacağını bilirsiniz. Ne yazık ki bu durum bitime 10 dakika kala başımıza geldi. Kupayı kaldıracağımızı düşündüğüm bir anda her şey tersine döndü.

Beşiktaş’ta Quaresma, kadro dışı bırakılıyor.

👉 Portekizli oyuncu kamp kadrosunda olmayacak ❌ (@ertansuzgun)

Çevrimdışı mylife1903

Elvis Manu: Türkiye'nin en iyi beş takımından birine gidebilirdim. Ama Çin bana daha cazip geldi. İleride Türkiye'ye dönmek, benim için kesinlikle bir seçenek. Çin'de birkaç yıl oynarsam bir daha çalışmama gerek kalmaz. Galatasaray'la oynuyorsanız hakemin tüm takdir haklarını onlardan yana kullanacağını bilirsiniz. Ne yazık ki bu durum bitime 10 dakika kala başımıza geldi. Kupayı kaldıracağımızı düşündüğüm bir anda her şey tersine döndü.
Ooo gelsin baslasin durust cocukmus
Dukara var o da yalniz basina ortaligi karistiran tiplerden iyi bogusuyordu bu cocuk ama hakli para konusunda 4-5 milyon dolar kazanacak herhalde senede iyi para sonra zevk icin top oynar

schürlenin eşi instagramda cometobesiktas yazısını beğenmiş.

Bir de transfermarkt böyle bir şey atmış.

Bi zahmet artık, şu Quaresma'dan kurtulabilirsek. Hayır yine korkuyorum Porto'ya falan beleşe gider, 2 sene sonra falan yine bonservis vererek alırız falan yapmadığımız şey değil. Bizden uzak izleyemeyeceğimiz neresi varsa oraya gitsin.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle bir başarısızlık durumunda ya suç yüzde yüz hocada oluyor, ya yüzde yüz yönetimde oluyor. Ya yaptıkları her şey yanlış oluyor, ya yaptıkları her şey doğru oluyor. Bunun bir ekip işi olduğunu, herkesin belirli oranlarda suçlu olduğunu görmemiz gerek.

Evet bunu bizim yönetici yapsa, şu an televizyonlarda işe amatörlük falan diye bir ton konuşurlardı.
Ekip isinde hata dagitilir o konuda haklisin ama hatanin nereden basladigi ve derecesi onemlidir son mamule herkesin hatasi yansir ama suclu bellidir
Mesela fabrika sahibi oldugunu dusun diyelim pilastik bardak yapiyorsun son mamule bakiyorsun kilcikli cikmis topluyon ekibi arastiriyon genelde herkes birbirine sallar fabrika guvenliginin kovulmasi ile is kapanir
Simdi makineye bakan elemani dinlesen bir suru sey anlatir falan uretim mudurunu dinlesen bir suru anlatir ha gidip dandik yari mamul alip getiren eleman da kalan herkesi suclar sonra bi bakarsin uretim muduru bu hammadde ile duzgun urun cikmaz diye hemen uyari yapmis falan anlatamadim
Iletisim onemli yani

Çevrimdışı mylife1903

Hoca quaresmayi kamp kadrosuna alirsa bu yazari yonetim kamp kadrosundan cikartir mi?

Galatasaray ile deplasmanda oynayacağımız maç son 8 sezonda da ligin 2. yarısına denk geldi.

🧮 Matematiksel olarak bunun gerçekleşme ihtimali %0.390625

fikstürün önemi büyük fikstür çekiminde yönetimin dikkatli olması lazım pek umursadığımızı sanmıyorum zira 8 senedir istedikleri gibi at koşturuyorlar...

Hoca quaresmayi kamp kadrosuna alirsa bu yazari yonetim kamp kadrosundan cikartir mi?

bilemem ama bende alacağını zannetmiyorum.Almaması lazım.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2019, 16:49:42 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

07.07.2019
16:49:01-02-03-...

Hala transfer yok.

Teknik ekip douglas ile ilgili olumsuz rapor verdiğinden dolayı Beşiktaş bu transferden vazgeçti.
(BeIN sports)

Kagawa için 3 milyon TL
Siyah Beyazlılar, Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Japon futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. geçti. Yönetim, 30 yaşındaki yıldız için kulübü Borussia Dortmund’a 500 bin Euro (3.1 milyon TL) önerecek.