2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253227 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pekto tabii yoruldu çocuk. Önce güzelce bir dinlensin tatilini yapsın.
Sonra sezon açılırken bir de güzelce ameliyatını olur. Tabii yerse, karaktersiz herif.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdiye kadar..

Giden oyuncular ;

Tolga Zengin
Gökhan Töre
Adriano
Mustafa Pektemek
Cyle Larin *Kiralık

Gelen oyuncular ;

Adem Ljajic

Mevcut Kadromuz ;

Karius
                        Utku
                        Ersin

Gökhan         Vida       Mirin          Caner
                    Alpay     Roco     

Dorukhan   Atiba
                 Oğuzhan    Medel
                 Muhayer     Necip

Quaresma            Ljajic                Yok
Lens
Aras
Orkan

Burak
                           Güven
                           Umut
                           Oğuzhan
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2019, 18:35:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pekto tabii yoruldu çocuk. Önce güzelce bir dinlensin tatilini yapsın.
Sonra sezon açılırken bir de güzelce ameliyatını olur. Tabii yerse, karaktersiz herif.
Pekto hala bir yer ile anlaşmadı.
İçim hafiften bir ürpermedi değil.
Pektemek gol demek artık bizim oyuncumuz değil ve o bölge fazlasıyla dolu. Artık Pektemek"i bu başlık altında konuşmayalım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beşiktaş, Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına 17 Temmuz’da Riva’da Pendikspor ile yapacağı hazırlık maçı ile çıkacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına 17 Temmuz’da Riva’da Pendikspor ile yapacağı hazırlık maçı ile çıkacak.
Büyük ihtimalle genç futbolcuların durumuna bakacak hoca. İkinci kamp öncesi kadroyu küçülteceğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Büyük ihtimalle genç futbolcuların durumuna bakacak hoca. İkinci kamp öncesi kadroyu küçülteceğimizi düşünüyorum.

öyle gözüküyor  :tabe:

Çevrimdışı Savaş

ah ah mitrovic,tosic halen penaltılarda kalbim tekliyor şu penaltılar da adriano,quaresma olsaydı yarı finaldeydik belki finaldeydik hatta kupayı bile alabilirdik çok iyi bir takımdı.

Çok iyi kadroydu.. Tabanca gibi takımdı.

Nerden nereye..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

ah ah mitrovic,tosic halen penaltılarda kalbim tekliyor şu penaltılar da adriano,quaresma olsaydı yarı finaldeydik belki finaldeydik hatta kupayı bile alabilirdik çok iyi bir takımdı.

Bu turda elenmemizin sebebi Fabridir. Penaltı kaçar, atılır, iş penaltıya kaldıktan sonra zaten yazı tura...

nerdesin tyler boyd #cometobesiktas

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim kalbim hala kaldırmıyor bunu, böyle videoları falan izlemiyorum. İlk günkü gibi üzülüyorum, kalbime bıçak saplanıyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Benim kalbim hala kaldırmıyor bunu, böyle videoları falan izlemiyorum. İlk günkü gibi üzülüyorum, kalbime bıçak saplanıyor.
Aynen dönüm noktamız olacak bir maçtı, birde sabahtan kardeşimle ankaradan gelmiştik , sadece dönüşte araba kullanırken 1 paket sigara gitmiştir.

Aynen dönüm noktamız olacak bir maçtı, birde sabahtan kardeşimle ankaradan gelmiştik , sadece dönüşte araba kullanırken 1 paket sigara gitmiştir.

Sağlık olsun ne yapalım, artık bazı şeyleri gördük deneyimledik. Ben kendimi şu şekilde morallendirmeye çalışıyorum, finalde elensek herhalde daha da çok üzülürdüm diye  :lol:

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2019, 20:38:38 38life ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu özeti izleyince aynı üzüntüyü geri hissediyorum..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hay sizin Vedat' ınıza da Muriç' inize de.
Yeter artık tek gündem bu adam oldu.  :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Fikstür çekimi önümüzdeki hafta galiba. Transfer yapamayabilirsin ancak Galatasarayın yolundaki taşların çekilmesine bu sene de müsade edersen Beşiktaş yönetimi olarak ne iş yapıyorsun diye sorarlar adama! üstelik bu sene Fenerbahçe de öyle melek falan olmayacaktır.

Hem fikstür hem de Zekeriya Alp konusunda pazartesiden tezi harekete geçmek lazım. Bu şeref yoksunlarına saha dışında oynayacak alan bırakmamalı. Paran yoksa gayretin olsun.

Tottenham'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcular: (Daily Mail)
Danny Rose, Trippier,Aurier, Wanyama,Janssen, Cameron Carter-Vickers, Josh Onomah, Marcus Edwards

Danny Rose,Trippier,Wanyamaya çöksek ne güzel olur  :lol:

Çevrimdışı kyiv

Hay sizin Vedat' ınıza da Muriç' inize de.
Yeter artık tek gündem bu adam oldu.  :akuma:

İnşallah alanın elinde patlayacak.

Çevrimdışı kyiv

Fikstür çekimi önümüzdeki hafta galiba. Transfer yapamayabilirsin ancak Galatasarayın yolundaki taşların çekilmesine bu sene de müsade edersen Beşiktaş yönetimi olarak ne iş yapıyorsun diye sorarlar adama! üstelik bu sene Fenerbahçe de öyle melek falan olmayacaktır.

Hem fikstür hem de Zekeriya Alp konusunda pazartesiden tezi harekete geçmek lazım. Bu şeref yoksunlarına saha dışında oynayacak alan bırakmamalı. Paran yoksa gayretin olsun.

Rutin olarak en ufak aleyhimize yapılan hatada 1. haftadan itibaren hem tff hem mhkye hemen çıkartma yapacaksın. Anlasınlar bu sene hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Başkanın Zekeriya Abi bizden tavırlarlarıyla olmaz bu işler. Üstüne çokeceksin sonrasını o düşünsün.

Sezon başlamadan sinirlerim zıpladı yine. Zekeriya Alp tıpkı Ali Dürüst gibi kulübünün haklarını yedirmemesini BİLECEK!

Ensesinde boza pişireceksin en ufak bir hatada!

Sabah bahsettiğim ortaya çıkan Beşiktaşlı olmayan taraftar grubuna çarşı da tepki göstermiş.
https://twitter.com/forzabesiktas/status/1147573315713798156

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rutin olarak en ufak aleyhimize yapılan hatada 1. haftadan itibaren hem tff hem mhkye hemen çıkartma yapacaksın. Anlasınlar bu sene hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Başkanın Zekeriya Abi bizden tavırlarlarıyla olmaz bu işler. Üstüne çokeceksin sonrasını o düşünsün.

Sezon başlamadan sinirlerim zıpladı yine. Zekeriya Alp tıpkı Ali Dürüst gibi kulübünün haklarını yedirmemesini BİLECEK!

Ensesinde boza pişireceksin en ufak bir hatada!

Zekeriya Alp etliye sütlüye karışmayacak bir tip.

O ekipte asıl tehlike Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen.
Güvendiğim ve eğilip bükülmeyeceğini düşündüğüm tek adam ise Serdar Tatlı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İnşallah alanın elinde patlayacak.

Umarım alan takım sağlam bonservis öder de ellerinde patladığında ses çıkar.

Çevrimdışı kyiv

Zekeriya Alp etliye sütlüye karışmayacak bir tip.

Valla karışacak. Etliyi sütlüyü geçtim arasıcak, içecek ne varsa karışacak. Fikret Orman gücünü taraftara değil rakiplere ve beşiktaşın hakkını yeme potansiyeline sahip herkese  saha dışında gösterecek. Bunaltacaksın 1. haftadan. Daha ilk haftadan yok artık dedirteceksin. Eğer Beşiktaşın haklarını koruyamayacaksa o koltukta hiç oturmasın Fikret Orman.

Biz şimdiden hatırlatalım da!

Çevrimdışı kyiv

Oğuz Sarvan hakemliği sürecinde Galatasarayın hiç sevmediği bir hakemdi.Galatasaray kolay kolay maç kazanamazdı onunla.Darısı yöneticiliğine.

Çevrimdışı mylife1903

Valla karışacak. Etliyi sütlüyü geçtim arasıcak, içecek ne varsa karışacak. Fikret Orman gücünü taraftara değil rakiplere ve beşiktaşın hakkını yeme potansiyeline sahip herkese  saha dışında gösterecek. Bunaltacaksın 1. haftadan. Daha ilk haftadan yok artık dedirteceksin. Eğer Beşiktaşın haklarını koruyamayacaksa o koltukta hiç oturmasın Fikret Orman.

Biz şimdiden hatırlatalım da!
Abi taraftar topa girmez artik
Dusunsene tepki vereceksin sonra baskan cikacak pirlantadir, guveniyorum, arkasindayom doyerek seni taca atacak taraftar cok yuklenirse hakem atamalarini ali koc ile beraber yapiyoruz der falan

Oguz sarvanin kizlari vardi kizlari onlari fb magazadinda yakalamislardi fitolari ciksrtmak lazim