2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253540 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Tyler Boyd ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş, Boyd dışında minimum 4 transfer daha yapacak. Beşiktaş, sol bek için çalışmalarını yoğunlaştırırken, gündeme gelen son isim Lazio'nun Danimarkalı oyuncusu Riza Durmisi oldu. (TRT Spor)

nerde bu boyd.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

nerde bu boyd.

Dostum daha napsınlar her gün bitiriyolar adamı işte, her gün geliyor  :lol:

Şaka bi yana, şu vedatı çok güzel kitliyolar, diagnedeki olduğu gibi. Bizim yöneticilere falan kızıyoruz da karşı takımlara bakınca onlar bizden de kötü. Hem fener gsnin sattığı kadar al diye bir kuralı yok mu ??? Bunlar kimi sattı da böyle bonservis dağıtabiliyorlar etrafa ?

Dostum daha napsınlar her gün bitiriyolar adamı işte, her gün geliyor  :lol:

Şaka bi yana, şu vedatı çok güzel kitliyolar, diagnedeki olduğu gibi. Bizim yöneticilere falan kızıyoruz da karşı takımlara bakınca onlar bizden de kötü. Hem fener gsnin sattığı kadar al diye bir kuralı yok mu ??? Bunlar kimi sattı da böyle bonservis dağıtabiliyorlar etrafa ?

pazartesi günü kupa finalinden sonra gelecekmiş galiba boyd imzaya.

gs ve fb'yi konuşamıyorum ben yasakmış burada konuşmak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nerde bu boyd.
Ziraat anlaşmasından sonra açıklanacak diyorlar. Ziraat anlaşmasının haftaya açıklanması bekleniyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şimdi ziraat anlaşması mı kupa finali mi  :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

SON DAKİKA  :D Ziraat Bankası anlaşmasının detaylarına ulaştık  :ebebe:  :ebebe:  :ebebe:

Rakam 1 milyar TL. Fakat şöyle bir durum var. Banka direk parayı kulübe vermiyor. Fulyayı ipotek ediyoruz. 2 yıl geri ödemesiz 5 yıllık bir planla, banka ve faktöring şirketlerine olan borçlarımızı üstleniyorlar.

Böylelikle, tribün geliri, yayın geliri gibi büyük getirisi olan kalemler boşa çıkıyor. Bizde bunları artık kullanıyor hale geleceğiz.

Diğer kulüplerde ise bu gelirler temlikli olacak.

Bizim anlaşmamız biraz daha iyi. Bahsettiğin 200 milyon belki ek bir durumdur ama onu hiç duymadım.

Ziraat Bankası ana taşıyıcı. Bir kaç tane daha banka bu anlaşmalara dahil olacak. (via. Metin Sönmez)

Temlikleri kalkan yayın geliri vs gibi kalemlerin bankaya borçlar kapanana kadar tekrar temlikli hale getirilmesini de engellesinler bari.
Banka eliyle erken kapatılan borçların uzun vadedeki faiz masrafından da kurtulmuş oluruz. O da biraz bütçeyi rahatlatır.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı levitate

Casimir Ninga habri çıkmış, var mı tanıyan?
soyadının 3. harfini g ile değiştirelim lütfen

kim bilmiyorum ama ismiyle beni fethetti :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan23

Rıza Durmisi sol bek için çok iyi olur. Umarım bonservislidir.

Çevrimdışı 38life

Tyler Boyd ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş,
Boyd dışında minimum 4 transfer daha yapacak. Beşiktaş, sol bek için çalışmalarını yoğunlaştırırken, gündeme gelen son isim Lazio'nun Danimarkalı oyuncusu Riza Durmisi oldu.

(TRT Spor)

ne çok seviyorsun niggaları :D

inşallah her şeyini sevmiyorsundur :D

Çevrimdışı levitate

ne çok seviyorsun niggaları :D

inşallah her şeyini sevmiyorsundur :D
yok abi aman, sakat kalırım bu yaşımda :D

hem siyahi dostlarımızı herkes sever türkiyede
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Tyler Boyd ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş, Boyd dışında minimum 4 transfer daha yapacak. Beşiktaş, sol bek için çalışmalarını yoğunlaştırırken, gündeme gelen son isim Lazio'nun Danimarkalı oyuncusu Riza Durmisi oldu. (TRT Spor)
Riza diye danimarkali olur mu ya suriyeli falan olmasin o

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamu Spotu: Sosyal medyanın aşırı kullanımı zararlıdır  :)

SON DAKİKA| 💥 Oyuncumuz İsimat Mirin biyografisinden Beşiktaş yazısını kaldırdı ve Beşiktaş ile ilgili olan gönderilerini sildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüpler artan borçları sebebiyle ödemelerde büyük zorluk yaşarken yeni sezon öncesi özellikle transferlerin gerçekleşebilmesi adına anlaşmanın yapılmasını bekliyor.

Bunun yanı sıra kulüpler, var olan borçlarını ödemekte de rahata kavuşacak.

Beşiktaş da Bankalar Birliği anlaşmasını bekleyen kulüplerde biri.

Özellikle 4-5 aydır maaş alamayan Beşiktaş Kulübü çalışanları ve alacakları olan futbolcular, Bankalar Birliği anlaşmasını bekleyenler arasında yer alıyor.

Yapılacak anlaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü'nde de ödemeler gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

SON DAKİKA| 💥 Oyuncumuz İsimat Mirin biyografisinden Beşiktaş yazısını kaldırdı ve Beşiktaş ile ilgili olan gönderilerini sildi.

Nereye bakarak seviniyoruz?  :halay:

Daha 2.fotoğrafı böyle ???

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Elemanın foto da çok cool  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha 2.fotoğrafı böyle ???
Bende bakıp gördüm. Ancak en son paylaşımı Şubat ayında olması ve profilinde yazının olmaması ilginç  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol bek için önerim Chelsea' dan kiralık Abdul Rahman Baba.
Almanya' da iken ligi kasıp kavurmuştu ama sonra bir türlü dikiş tutmadı.

Sözleşmesi 2020 de bittiği için, zorunlu satın alma koşulu ile kiralanabilir.

ah ah mitrovic,tosic halen penaltılarda kalbim tekliyor şu penaltılar da adriano,quaresma olsaydı yarı finaldeydik belki finaldeydik hatta kupayı bile alabilirdik çok iyi bir takımdı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

ah ah mitrovic,tosic halen penaltılarda kalbim tekliyor şu penaltılar da adriano,quaresma olsaydı yarı finaldeydik belki finaldeydik hatta kupayı bile alabilirdik çok iyi bir takımdı.

Bende de  Lyon macinda 115 te Talisca boş kale kaçırınca zamanı durdurma hissi oluşuyor

Bende de  Lyon macinda 115 te Talisca boş kale kaçırınca zamanı durdurma hissi oluşuyor

ondan hemen önce 90.ci dakika da babılın ne yaptığını anlayamadığımız bir pozisyon var tek de vursa maç 3-2 bitip hiç maç uzatmalara penaltılara bile kalmayacaktı.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2019, 18:20:25 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pekto hala bir yer ile anlaşmadı.
İçim hafiften bir ürpermedi değil.