2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251872 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Ripley

Fouad Bachirou

Boyu: 1,69 m
Piyasa Değeri : 1,10 milyon €

Charles Kaboré
Boyu : 1,82
Piyasa Değeri : 5,50 milyon €

2 oyuncunun karşılaştırması.

https://www.transfermarkt.com.tr/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/57402&93663

2si de bize uyar teknik bakımdan her 2 oyuncu da atibadan iyi hangisi alınırsa farketmez vidyolarda başiru ofans olarak , kabore ise defansif olarak ön planda görünüyor. beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı mrred

Yıldırım Demirören yönetiminde yönetim kurulu üyesi Metin Keçeli tarafından Ferhat Kalsın'a aylık sadece 8500 TL 'ye kiraya verilen Fulya'daki benzinlikten kira kaybımızı buraya yazsam herkes çok üzülür. Ama o Metin Keçeli denen adam utanmadan sıkılmadan hala yasaklı siteye açıklama yapıyor. Sen nasıl bir adamsın Metin Keçeli ? Sadece tabela değeri 13 milyon dolar olan bir benzinliği Ferhat Kalsın'a en az 200 milyara kiraya vermen gerekirken 8500 TL'ye kiraya veriyorsun ? daha sonra Fikret Orman ve yönetimi sana kira arttırım davası ve akabinden de tahliye davası açınca Beşiktaş'ta kongresinde muhalefet yapamıyorsun fakat sosyal medyada kendince muhalefet yapıyorsun. Adam gibi kongrede aday ol. Bu Ferhat Kalsın ve Metin Keçeli denen adamların arkasından bilerek isteyerek giden Beşiktaş'ı değil kendi menfaatini düşünüyordur. Bu yasaklı sitenin sahibi Erdal Cömert , Atiila denilen gazeteci hep ekibin içinde. Herkes safını iyi bilsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eric durm gibi bir adami nasil kaciririz arkadas, tam bize lazim olacak sol bek, bonservis'siz frankfurta gitmiş
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Eric durm gibi bir adami nasil kaciririz arkadas, tam bize lazim olacak sol bek, bonservis'siz frankfurta gitmiş

:s20:

Çevrimiçi yaço58

Komedi :D https://twitter.com/besiktashbrl/status/1147225368593612800
ben anlamıyorum bu kötü transferleri kim yapıyor kimse üstüne alınmıyor kötü transferleri herkes başkasına atıyor kabullenen yok daha kötüler gökten indi takıma

Çevrimdışı mellfred

2si de bize uyar teknik bakımdan her 2 oyuncu da atibadan iyi hangisi alınırsa farketmez vidyolarda başiru ofans olarak , kabore ise defansif olarak ön planda görünüyor. beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun
Atibadan mı iyi ? Hiç sanmıyorum belki genç, ondan da emin değilim

Çevrimdışı mellfred

‪Tyler Boyd, Beşiktaş’a hayırlı olsun. ‬

‪Oyuncu maaşı 1.2m euro..‬
‪Bonservis 2.4m euro..‬

‪10 Temmuz’da ilk ödeme 1 milyon euro..‬

‪Geri kalan 1,4m euro’luk ödeme 3 taksitte ödenecek..‬

via : badem
Bu kaçıncı boyd ?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Riechedly Bazoer, kiralanabilirse tam bir fırsat transferi olur.
Abdullah Hoca' nın oyun sistemine de rahatlıkla uyum sağlar.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Bachirou cok küçük boylu, ben beğenmedim. Zenci oyuncu azıcık heybetli olmalı. Atiba'nın bir adımı neredeyse iki metre mesela.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mellfred

Hem Medel hem Dorukhan satılacak gibi
kabore ismi geçiyor açıkcası iyi eleman alınabilir, Atiba ile onpozisyona yeterli olacaktır ancak 8 numara için muhakkak Oğuzhan kazanılmalı
Çok ihtiyacımız var. Kagawa gelirse bazen layic de orada kullanılacak sanki
Lensi Fener’e çakmaya çalışmak lazım aslında. Yutabilirler
Mısırlı’ bir oyuncuyu yazdılar  twitlerde haberi olan yok mu ?
Forvette güven ve Oğuzhan’a güveniyorum iyi işler yapacaklar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hem Medel hem Dorukhan satılacak gibi
kabore ismi geçiyor açıkcası iyi eleman alınabilir, Atiba ile onpozisyona yeterli olacaktır ancak 8 numara için muhakkak Oğuzhan kazanılmalı
Çok ihtiyacımız var. Kagawa gelirse bazen layic de orada kullanılacak sanki
Lensi Fener’e çakmaya çalışmak lazım aslında. Yutabilirler
Mısırlı’ bir oyuncuyu yazdılar  twitlerde haberi olan yok mu ?
Forvette güven ve Oğuzhan’a güveniyorum iyi işler yapacaklar
Medel ve Dorukhan giderse yerine Kabore ve Berkay Özcan’ı alalım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ripley

Atibadan mı iyi ? Hiç sanmıyorum belki genç, ondan da emin değilim

Evet teknik bakımından iyi, atibanın top kontrolü çok zayıf top sürmesi de aynı şekilde.. topu 2-3 kerede anca kontrolüne alabiliyor kaptıracak diye panik oluyor insan şutları falan da iyi değil ayrıca (yukarıdaki 2 videoya göre yaptığım değerlendirmedir)

Çevrimdışı levitate

resim mi var görükmüyor  :alala:
q7 ile glasgow rangers taraftarının fotosu

adam "bana rangers ile imzalayacağım dedi" diye yazmış
bipbipbupbup

q7 ile glasgow rangers taraftarının fotosu

adam "bana rangers ile imzalayacağım dedi" diye yazmış

hee resmi birisi mi ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

hee resmi birisi mi ?

Taraftar gibi gözüküyor, ama inşallah doğrudur da kolpa haber gibi. Hani bize Ronaldonun gelip bir gün geleceğim, ya da Türkiyede Beşiktaşta oynarım vs demesi gibi bir şey sanırım.

Taraftar gibi gözüküyor, ama inşallah doğrudur da kolpa haber gibi. Hani bize Ronaldonun gelip bir gün geleceğim, ya da Türkiyede Beşiktaşta oynarım vs demesi gibi bir şey sanırım.

anladım :)

Çevrimdışı 38life

transfermarkta göre timothee kolodziejczak sözleşmesi gözükmüyor varmı bu adamın sözleşmesi  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun. Anlaşma imzalamışız Ziraat Bankası ile  :tabe:

Paracıklar yola çıkmış. Umarım bir çuval inciri berbat etmezsiniz. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Evet teknik bakımından iyi, atibanın top kontrolü çok zayıf top sürmesi de aynı şekilde.. topu 2-3 kerede anca kontrolüne alabiliyor kaptıracak diye panik oluyor insan şutları falan da iyi değil ayrıca (yukarıdaki 2 videoya göre yaptığım değerlendirmedir)

Evet kaptıracakmış gibi bir duygu veriyor ama nerdeyse hiç kaptırmıyor, baktı kaptıracak topu saklayıp üzerine düşüyor faül alıyor.