2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259699 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda 2019-2020 sezonunun Cemil Usta Sezonu olarak oynanmasına karar verdi.

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2019, 19:24:23 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Almanya - Romanya U-21 maçı şu an TRTSpor da.
Meraklısına...

Çevrimiçi Sinan23

Almanya Romanya maçını izliyorum şuan. Bizim Dennis man da oynuyor. Andrei Ivan temposu iyi. Romanya'nın çoğu oyuncusunu İtalya ligi 3-4 sene önce kapmış. Zaten radu, puscas, Hagi fln tanıyoruz. Alman milli takımı ise zaten hepsi büyük takımların büyük oyuncuları. Bazıları zaten a milli. Romanya daha iyi oynuyor ama Almanya kalşte gol attı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Cemil Usta kimdir?

Cemil Usta nam-ı diğer Dozer Cemil Trabzon'da 1 Ocak 1951'de dünyaya geldi.  1967'de Trabzon'un Gençlerbirliği kulübünde futbol hayatına başladıktan 3 yıl sonra Trabzonspor'a kendini bağlayan sözleşmeye imzasını attı. Cemil Usta 1978-79 sezonu öncesinde kulübün kararıyla gönderilmek istenince 32 yaşında futbola son noktayı koyduğunu açıkladı. 1978 yılında jübile yaptıktan sonra Bordo-Mavili kulübün altyapısında görev alan Cemil Usta, birçok oyuncu yetiştirerek Türk futboluna katkı sağladı. Trabzon'da futbolun sevilmesinde ve gençlerin futbola yönlendirilmesinde büyük emekleri olan Cemil Usta, 15 Mart 2003 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Romanya skoru 1-1 yaptı.
Çokta iyi oynuyorlar. Kadrodan en az 5-6 kişiyi al direk bizim 11 e koy çatır çatır oynar.

Çevrimiçi Sinan23

Bu arada alman u 21 nasıl 21 yaş altı çoğu adamı 10 yıldır izliyorum. Yalnız hagi maalesef babası gibi. Umarım gelmez buralara.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yasin Sülün, Beşiktaş Altyapı Direktörlüğü görevine getirildi. (@ortacizgicom)
Yasin Sülün bizde baya görev yaptı alt yapıda ama yeterli olur mu bu iş için bilemedim. Yanlış hatırlamıyorsam bir maçta rakip on kişi kaldığı için bizim takımdan birini çıkartmıştı fair play hesabı. Ben o günden beri hazetmem kendisinden. Yaptığı centilmenlik değil zayıflıktı bence.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

📢 Guimaraes Kulübü İletişim Direktörü Carlos Riberio: "İlk teklifte bulunan takım Beşiktaş oldu. Daha sonra MLS'den daha ciddi bir teklif aldık. Her iki teklifi de reddettik. Beşiktaş'tan Tyler Boyd için ikinci bir teklif almadık." (@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

seneye gg'nin yedeği kenanmış h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir çok mevki bir çok isim..
En az 5-6 oyuncu ve kulüpleriyle ufak detaylar dışında anlaşma aşamasına gelindi...
Ziraat bankasıyla prensipte anlaşıldı..
Yalnız henüz anlaşma kağıda dökülmedi ve ödeme alınmadı..
Alınacak ödemelerle vergi borçları harici tüm borçlar kapanacak ve anlaşılan oyuncu ve kulüpleriyle resmî imzalar atılacak..
Bazı mevkiden anlaşılan 2-3 oyuncu olduğu için son kararı hoca verecek..
Israrla Boyd için bitmedi dedik.
Bizim aldığımız istihbarat hala aynı..
Son olarak bu hususla alakalı ne demişsek hala durum aynı..
Banka ile anlaşma resmiyet kazanmadan resmî olarak bir transferin noktalanması oldukça zor görünüyor..
Merak eden arkadaşlar için söyleyelim..
Ziraat bankası ile yapılan anlaşmanın 1 hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor..
Yönetimin düşüncesi transferlerin tamamını en azından ikinci kampa yetiştirmek..
Hakkımızda hayırlısı olsun..

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mehmet Özcan’ı kaçırmamak lazım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir çok mevki bir çok isim..
En az 5-6 oyuncu ve kulüpleriyle ufak detaylar dışında anlaşma aşamasına gelindi...
Ziraat bankasıyla prensipte anlaşıldı..
Yalnız henüz anlaşma kağıda dökülmedi ve ödeme alınmadı..
Alınacak ödemelerle vergi borçları harici tüm borçlar kapanacak ve anlaşılan oyuncu ve kulüpleriyle resmî imzalar atılacak..
Bazı mevkiden anlaşılan 2-3 oyuncu olduğu için son kararı hoca verecek..
Israrla Boyd için bitmedi dedik.
Bizim aldığımız istihbarat hala aynı..
Son olarak bu hususla alakalı ne demişsek hala durum aynı..
Banka ile anlaşma resmiyet kazanmadan resmî olarak bir transferin noktalanması oldukça zor görünüyor..
Merak eden arkadaşlar için söyleyelim..
Ziraat bankası ile yapılan anlaşmanın 1 hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor..
Yönetimin düşüncesi transferlerin tamamını en azından ikinci kampa yetiştirmek..
Hakkımızda hayırlısı olsun..

(Beşiktaş İstihbarat)

yönetime yakın olduğundan dolayı mıdır nedir bu biraz daha olumlu konuşmuş. ama eğer öyle değilse ya da anlatttığı gibiyse gayet olumlu bir anlaşma olacak gibi ziraatle.

kimdir o ?
altyapıdan biri herhalde. googlea aratınca hiç biri çıkmıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Altyapıda A takıma en yakın isim Kerem Kalafat yazdık burada. Hala Kerem Kalafat kim diyorsunuz.  :) Rıdvanın tanınıp Keremin tanınmaması gerçekten garip bir olay.

Edit: Şimdi farkettim "Kerem" yazacağına "Kenan" yazmış @levitate  Herhalde o yüzden kafanız karıştı.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2019, 01:02:56 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Altyapıda A takıma en yakın isim Kerem Kalafat yazdık burada. Hala Kerem Kalafat kim diyorsunuz.  :) Rıdvanın tanınıp Keremin tanınmaması gerçekten garip bir olay.

Edit: Şimdi farkettim "Kerem" yazacağına "Kenan" yazmış @levitate  Herhalde o yüzden kafanız karıştı.
Aynen Kenan yazıldığı için kafa karışıklığı olmuş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

ne olursa bu @levitate yüzünden oluyor zaten her taşın altından o çıkıyor :D

onun yüzünden bulmakta zorlandık :D

Bende diyorum altyapıda bi yerdedir ama hiç birşey çıkmıyor hayır bide işin kötüsü görsellere yazınca şöyle gsli bir arkadaş çıkıyor. hayırdır inşallah dedim  :lol:
https://twitter.com/kenankalafat67

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan Yılmaz ve Kerem Kalafat.Alt yapının Sol-Sağ bekleri.Böyle bir dönemde bu cocukları yedeklemiyecende ne zaman yedekliyeceksin?Umut Meraş deneyeceğime her türlü Rıdvan Yılmaz denerim.Fiziğinide gecen seneye gore çok bariz gelistirmis
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan Yılmaz'ı ilk seyrettiğimde boyu kısa,fiziği yetersiz bir cocuk gormustum.Gecen sene galiba Vodafone Arena'da Altinordu ile oynadigimiz hazirlik macinda son 10-15 dakika oynamisti.O mactaki bindirmeleriyle taraftarin aklina girmisti.Aklimda hep boyunun kisaligi kalmisti.Gecen hafta fiziksel ozelliklerine baktim.Boyu,kilosu Adrianoyla ayni.Fiziksel gelisimini gosterirken hizindan kaybetmediyse bu cocuk olur.RIDVAN YILMAZ a sans verilmeli
Hayatta Beşiktaş