2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255300 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

🗓 Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için 11-12 Temmuz tarihinde kamp çalışmalarına başlayacak.

📌 Nevzat Demir Tesisleri'nde yenileme çalışması sebebiyle Riva'da gerçekleştirilecek ilk kamp dönemi 10-11 gün sürecek.

✈ Siyah beyazlılar, daha sonra ise Avusturya'ya gidecek.

(@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2019-2020 sezonu spor toto süper lig fikstür çekimi 8 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan milli takımlar kamp ve eğitim tesisleri Orhan Saka Salonunda saat 15.00’te yapılacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

2019-2020 sezonu spor toto süper lig fikstür çekimi 8 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan milli takımlar kamp ve eğitim tesisleri Orhan Saka Salonunda saat 15.00’te yapılacak.

canlı yapsalarda hile hurda varmı görsek 10 yıldır son 4-5 hafta kala gs deplasmanına gidiyoruz.

🗓 Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için 11-12 Temmuz tarihinde kamp çalışmalarına başlayacak.

📌 Nevzat Demir Tesisleri'nde yenileme çalışması sebebiyle Riva'da gerçekleştirilecek ilk kamp dönemi 10-11 gün sürecek.

✈ Siyah beyazlılar, daha sonra ise Avusturya'ya gidecek.

(@ortacizgicom)

"0" transferle gireririz ilk kampa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

canlı yapsalarda hile hurda varmı görsek 10 yıldır son 4-5 hafta kala gs deplasmanına gidiyoruz.
Elle çekseler bir şeyler anlarsın ama bilgisayar programı üzerinden çekiyorlar. Her türlü tartışmaya açık  :tabe: Her takım bir numara ile eşleşiyor ve numaraların yerleri belli ve bilgisayar tarafından oluşturulmuş. Canlı yayınlıyorlar her sene zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Boyd 61 de oyundan çıkmış abd 5 gol daha atmış.seyreden varsa bir yorum alalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"0" transferle gireririz ilk kampa.
İstanbul'daki ilk kamptan ziyade Avustralya'daki kampa yetiştirmek lazım. Özellşkle hazırlık maçlarında oynamaları ve birbilerine alışmaları lazım oyuncuların  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Elle çekseler bir şeyler anlarsın ama bilgisayar programı üzerinden çekiyorlar. Her türlü tartışmaya açık  :tabe: Her takım bir numara ile eşleşiyor ve numaraların yerleri belli ve bilgisayar tarafından oluşturulmuş. Canlı yayınlıyorlar her sene zaten  :tabe:

Fikstür çok önemli hatta en önemlisi diyebiliriz.

Avrupa ligi maçları haftasına derbi maçları denk getirme avrupa da deplasmana gidip Türkiye ligine geri dönüp yine zorlu bir deplasman gitme vs.

Çok iyi ayarlanıyor fikstür dikkat etmek lazım ister pc olsun ister elle hile yapacak olduktan sonra yine yaparlar biz dikkatli olalım gözümüzü dört açalım yeter.Son 10 yıldır son 4-5 hafta gs deplasmanına gidiyoruz bunun elle ayarlandığı o kadar açık ki.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 13:48:38 cursedofdragon ]

İstanbul'daki ilk kamptan ziyade Avustralya'daki kampa yetiştirmek lazım. Özellşkle hazırlık maçlarında oynamaları ve birbilerine alışmaları lazım oyuncuların  :tabe:

Bütün kampları kaçırmamaları lazım aslında avusturya kampı 2.ci kamp vs bunlar yanlış.

Her kamp ekstra bir şeyler katıyor oyunculara.Birde bizim takımda en az 6-7 yeni oyuncu katılacağını düşünürsek ilk 11'e çok önemli.

Çevrimiçi yaço58

Elinde Adriano vardı adam gitti yerine ondan iyi hadi o kadar bütçen yok bari dolar çekmesi hali kadar bir oyuncu alınması lazım bu seviyede oyuncu talep edilmesi gerekirken Adriano yu yolda görse heyecandan imza isterken titreyecek Umut meraş ın kaçma durumu olunca yönetime saydırılıyor. Babel gibi adam gitmiş hesap sorulacağına Ankaragücünde 15 maçta 6 gol 4 asist yapmış 1-2 kere abd forması giymiş adamı kaçırıyoruz diye saydırılıyor. Koca Beşiktaş tyler boyd a mı kaldı vah ki ne vah. pepe gitmiş hem babasından hem dolar çekmesinden yerine kana bıyık falan.

Adriano dursaydı al Umut meraş ı yedek diye. Lens Q7 yi gönder getir Robben Visca al yedeğe Boyd. pepe mi gitti Godin kovala olmadı getir İtalya dan 30 + herhangi stoper o zaman arkasına Ege yi koyabilirsin. Orta sahaya al Khedira riskini tutarsa şampiyon yapar Gomez gibi tutmazsa Larin+Pektemek parası kaçar çok çok. Zaten hakemi lobisi vs saha dışı katkı alamıyor üstüne köstek, Başak ve gs nin hücum hattının yedeklerinden zayıf takım ile sezona başlarsak Allah Burak a zeval vermesin küme düşmemeye oynarız fb gibi. Elia-Robinho-Adebayor(ba-bajic)-Visca / Onyekuru-Belhanda-Diagne(Mitroglu)-Feghouli Ali dürüst Yusuf Namoğlu-Arda kardeşler say say bitmez...  Başkan taraftarı da kendine benzetmiş 2 sene önce tek büyük hayali kuruyorduk. Şimdi boyd umut meraş falan niye alınmıyor yazıklar olsuna döndük. Millet açıp fifa pes kartı genç oyuncu kovalıyor 1-2 m euroluk. Hekes scout olmuş.

Kimse kişisel alınmasın kim kimi istiyor vs diye bakmadım ama üst üste görünce benzer mesajlar tutamayıp kendimi yazmak zorunda hissettim kendimi.
burdakiler ekonomik gerçeklere göre konuşuyorlar yoksa bizde isteri schürrleydi godindi kim istemez ama 1.5a boyd dışında kimi alabilirsin mesela seçenek kısıtlı adri gitti adri kalitesinde adamı birdaha türkyeye zor getirirsin büyük bi fırsat transferiydi hem maaşı hem bonservisi ucuzdu şimdi godine gitsen kapıyı 4ten açar belki daha fazladan biz her yere yıldız almayalm alcaksak bi kanat boyd olsun diğer kanada yıldız alalım bu yeter x-ljajic-boyd ilerde burak 4lüsü çok can yakar ama o x kaliteli olmak zorunda bize yıldız hucümda lazım

Çevrimdışı BJKTÜRK23

38 life gece link atmıştı merak ettim bu kadar ah vah ediliyor kaçırıyoruz diye 35 de açtım maçı dayanamadım devre bitince kapattım. Ben izlerken 4 kere topla buluştu. İlkinde çizgiye indi içeri ceza sahasının dışına yerden kesti kimse yoktu ama orta açmadı aferin dedim. 2. buluşmasında dribling yaptı kenardan içeri doğru topla yavaş değil hızılı gibi tabi trinidad tobago savunması yavaş da olabilir ama kalabalığa daldı yana oynadı kaptırmadı.  Nazar değdi sonra 2 tane rakip stopere ölü orta kesti. 13 dk izledim saha da ben bu seviyenin adamı değilim diyen 1  10 numara vardı genç tipi de aha dedim oyuncu keşfettik açtım çocuk zaten dortmund da oynuyormuş piyasası da 60 m euro imiş  :D

13 dk da bir oyuncuya iyi veya kötü denmez ama Babel i 1000 kere tercih ederim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Ben bir fikstür yaptım bakalım kaçtanesi tutacak :)

Not : *İçimden geçen böyle , olmasını istediğim değil.

Alanyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor
Konyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ts
Kayserispor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ankaragücü
Fb - Beşiktaş
Beşiktaş - Rizespor
Gs - Beşiktaş
Beşiktaş  - K.Paşa
Y.Malatyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Denizlispor
Göztepe - Beşiktaş
Beşiktaş - Antalyaspor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

burdakiler ekonomik gerçeklere göre konuşuyorlar yoksa bizde isteri schürrleydi godindi kim istemez ama 1.5a boyd dışında kimi alabilirsin mesela seçenek kısıtlı adri gitti adri kalitesinde adamı birdaha türkyeye zor getirirsin büyük bi fırsat transferiydi hem maaşı hem bonservisi ucuzdu şimdi godine gitsen kapıyı 4ten açar belki daha fazladan biz her yere yıldız almayalm alcaksak bi kanat boyd olsun diğer kanada yıldız alalım bu yeter x-ljajic-boyd ilerde burak 4lüsü çok can yakar ama o x kaliteli olmak zorunda bize yıldız hucümda lazım

Ekonomik gerçeklerimizin farkındayım zaten o yüzden kaliteli oyuncular istiyorum. Yazdığım adamlar elit seviyeler keşke bunları formlarının zirvesinde alabilsek ama imkansız. Hiçbiri alınamayacak adamlar değil çünkü artık takımlarında tercih edilmiyorlar çoğu yaşından dolayı. Ha bu arada örnek vermek için yazdım 11 tane oyuncu böyle adamlardan kurulamaz zaten. 1 kanada robben veya visca alırsın diğer tarafa git fransa 2.liginden atletik zenci al veya 2 kanadı kaliteli yap arkasında ki bekleri dediğim gibi vs  ama küçülerek bu borcun altından hiç kalkamayız cl katılımı şampiyonluk geliri olmazsa olmaz bein ayak sürüyor vodofone kuru bahane edip göğüs reklamını düşürmeye çalışıyor. Kur yüksek 10.000 kombine satsan umut meraş bonservisi.genç oyuncular gelecek vaat eden oyuncular ile kadro kuralım ajax olalım falan hayal kurmaya gerek yok. Burası Türkiye sonuçların yarısı da saha dışında belirleniyor. Ptt 1 lig de buluruz kendimizi şakası yok işin.  Benim üzüldüğüm nokta elinde zaten üst seviye adamlar var veya vardı bunları koruyup yine aynı seviye ve genç de tabi lazım ilave yapılması biz 11 den adam kaybedip yerine ilk 18 olması meçhul adamları kovalıyoruz. Ve bu adamlar kaçıyor diye taraftar kızıyor. Ben buna üzülüyorum burası Beşiktaş.

📢Beşiktaş'la adı anılan milli kaleci Sinan Bolat, siyah beyazlılara haber gönderdi. ❗Antwerp forması giyen 30 yaşındaki kaleci, Beşiktaş'ta oynamak istiyor. ▶Beşiktaş yönetimi bu transfere sıcak bakmazken Sinan Bolat'ın Belçika'da başka bir takıma transfer olması bekleniyor. (ortacizgi)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Alanyaspor - Beşiktaş
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor
Konyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ts
Kayserispor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ankaragücü
Fb - Beşiktaş
Beşiktaş - Rizespor
Gs - Beşiktaş
Beşiktaş  - K.Paşa
Y.Malatyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Denizlispor
Göztepe - Beşiktaş
Beşiktaş - Antalyaspor

3 takımla 2. yarı içeride oynuyoruz. Güzel ama bu fikstürden de seri yapmak zor bilemedim.  :D

Çevrimdışı murat

Alanyaspor - Beşiktaş
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor
Konyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ts
Kayserispor - Beşiktaş
Beşiktaş - Ankaragücü
Fb - Beşiktaş
Beşiktaş - Rizespor
Gs - Beşiktaş
Beşiktaş  - K.Paşa
Y.Malatyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Denizlispor
Göztepe - Beşiktaş
Beşiktaş - Antalyaspor

iki maç üstüste içeride veya dışarıda olması lazım fikstür sistemine göre

📌 Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon hazırlık kampı öncesinde tatile çıkıyor. 🗓 Salı günü kısa bir seyahat yapacak olan Avcı, Cumartesi günü ise dönecek ve hazırlık çalışmalarını sürdürecek. #OrtaÇizgi #Beşiktaş

tamam yeniledim fikstürü  :biggrinking:

Alanyaspor - Beşiktaş
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor
Beşiktaş - Konyaspor
Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayseri
Ankaragücü - Beşiktaş
Beşiktaş - Fb
Rizespor - Beşiktaş
Beşiktaş - Y.Malatyaspor
Gs - Beşiktaş
Beşiktaş - Göztepe
Denizlispor - Beşiktaş
Beşiktaş - Göztespor
Antalyaspor - Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 14:35:28 cursedofdragon ]

3 takımla 2. yarı içeride oynuyoruz. Güzel ama bu fikstürden de seri yapmak zor bilemedim.  :D

bunun kuralı mı var 2 deplasman 2 içerde diye :)

Hile hurda yapmasalar 4 maçta deplasman yada içerde olabilir :)

Güçlü oyunla seri yaparız :)

Çevrimdışı 38life

Oyunda kaldığı sürede onun kanadını kullanmadı ABD. Topla buluşmadı pek.

Beşiktaş, aradığı sağ beki Brezilya’da buldu. Siyah beyazlılar, Bruno Peres ile prensip anlaşmasına vardı. [TRTSpor]

Abdullah Avcı: "Türkiye'de yetenekle ilgili bir sıkıntı yok. Esas sıkıntı eğitim ve organizasyonla ilgili. Alman milli takımının en yetenekli iki oyuncusu Türk. Neden? Çünkü Almanya'nın sistemi çok iyi. Orada okullar ve kulüpler birbirine entegre olmuş durumda."

Çevrimdışı sozkul

Hasic konusu apayrı zaten. Şuan taraftar nasıl bir sağ kanat oyuncusuna sahip olduğumuzun henüz farkında değil.  :) Avcı'nın ellerinde Hasic'in gelişim sürecini keyifle takip edicez. Umarım...

Hasiç kesin mi?

Edit: biraz daha okusaymışım sormama gerek kalmayacakmış.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 14:57:40 sozkul ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

x-?-x(boyd)-? orjinali bu. Burak hiç yorulmaz sakatlık yaşamaz maç kaçırmazsa. x-Ljacic-x(boyd)-Burak peki ihtimal dahilinde mi bence değil. Bir kere Burak ı yedekleyecek o seviyelerde bir forvet şart oğlu şart yoksa bütün sene yine çöpe gider. Ljacic pektemek ile oynarken 1 gol 2 asist yaptı Burak gelmese şuan 6.5 m euro kazık yedik Lens gibi diyorduk şimdi Ljacic den, ama Burak geldi ona alan açtı o da direk skor katkısı vermeye başladı doğru koşular yaptı Ljacic in asistleri tabelaya yansıdı çünkü verdiği pasları içeri sokacak adam geldi. Şimdi Burak+iyi forvet ile yedeklersek Ljacic de banko 11 sayılır oraya daha iyi adam gelsin falan demek abartmak olur. Tabi onun da geçen sene oynadığı kadar maç sayısına ulaşması lazım. Kanatlara da gelecek oyunculardan biri atletik ve topla iyi ilişkisi olsun yeter ama diğer kanat mutlaka efektif kreatif ve skorer olmalı min 60 gol bu 4 oyuncudan gelmek durumunda.

Yani Boyd-Ljacic-Boyd gibi 1 adam daha-Burak yaparsak soğuk su içeriz gelecek sene de.

Kaleci Mecburiyet keşke imkan olsa da değişsek mesela Handanovic ile falan.
Sağ bek GG- Douglas,Kerim Alıcı veya Nazım Sangare lüks bile gayet iyi
Sol bek Adriano kalsa keşke ya da Kolarav,Moreno falan gelse o zaman yedek Caner  lüks bile Caner den para yaparsak yedek Umut meraş o da gayet iyi.
Stoper: Vida kesin satılır. O yüzden Marcelo,Godin,Mangala falan yapmak lazım kesin 1 stoperi öyle olunca yanına Cahill de olabilir lüks olur dersen  :) veya Ömer Toprak Mirin falan kullanırsın hatta git Titi, Diego falan al 4.5 stoper Ege gayet iyi

Orta Saha Dorukhan da para getirirse satılır. Dorukhan kalırsa Medel den kaynak bulmak gerekecek. Atiba-(Medel veya Dorukhan)-Necip/ Khedira-Ozi / Ljacic-Gourcuff lüks dersen  :) Muhayyer gayet iyi

Kanatlar Lens ve Q7 gitmek zorunda. Visca daha maliyetli almak zor olabilir. Robben (Boyd çok isteniyor gelsin görelim) / Brahim Diaz bu sene forma şansı zor bulur Madridde kirala olmadı Lookman-Onyekuru vs kirala premier lig den Güven var Orkan (hoca üsteliyor) var Oğuzhan aydoğan 3. yılını doldurdu sanırım alt yapı sayılsın diye 3 yıldır alınmıyor a takıma.

Forvet- En mühim yer. Burak - Huntelaar,Falcao vs  gibi bir golcü dönüşümlü oynasınlar yeter. 40-50 gol bırakırlar. Olmadı gidip negredo gibi kariyer rekoru 13 olan adam getireceklerine gitsinler ligue 2 nin gol kralını getirsinler Charbonier i. Veya yine büyük takımlardan kiralık oyuncu da düşünülebilir ama yeter ki golcü olsun. Güven bu 2 liyi de yedekler. Güven e teklif gelirse iyi satılırsa. Oğuzhan Akgün göstersin 3. forvet olarak kendini.

isim isim yazmaya çalıştım seviyeler denk olduğu sürece isimler değişir ama olması gereken seviye bu biz ekonomik darboğazdan kurtulacaksak şampiyon olmak zorundayız şampiyon olmak istiyorsak da rakiplerden çok daha üstün kadro kurmak zorundayız özellikle de hücum hattında.

Çevrimdışı 38life

Hasiç kesin mi?

Edit: biraz daha okusaymışım sormama gerek kalmayacakmış.

:lol: