2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256769 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Guimaraes Kulübü Başkan Yardımcısı Armando Marques, Tyler Boyd transferi için @ortacizgicom 'a özel açıklamalarda bulundu.

💬"Evet, Beşiktaş bir teklifte bulundu.Ancak birkaç MLS kulübünün daha avantajlı teklifi var. Beşiktaş'ın ne kadar teklif ettiğini söyleyemem, etik değil"
Burda iş Boyd’ta hayır derse zorla yollayamazlar MLS’ye.
Bu transferi bozacak tek şey renkliler yada başka Avrupa külübü
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı balkan-kartal

portekizin taktiği filan yok orta da adamlar başta 2 milyon € istediğin verip alıcaksın hemen bunun olacağını biz burdan "taraftar" olarak görüyoruz söylüyoruz başkan gerçi taraftar karışmasın diyorda.Beşiktaşı yönetenler bunu göremiyorlar.
love,negredo,pektemeğe veririz zaten anca.Avının istediği bir isimmiş boyd.Hocam boyd olmadı kadroda eksik bölgeler var sen pektemek ile idare etler avcı içinde geçerli diyor yönetim!
Dememe ihtimali yok 1 sene kaldı başka talibi de yok neden 200 bin € olmasın derken biri gelip 3.5 basar alır gider biz de arkasından bakarız.
bu sabah 1.7 teklif etmisiz adamlar 2 istemis
baskan yine 3un 5in hesabini yapmis ve teklifi yukseltmemisiz
bu aksamda amerikalilar 3.5 teklif etmisler
koysak 2milyonu masaya tak diye alirdik boydu
transfer fiyaskosu
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Halil için külübü 2 milyon Euro istiyor diyorlar, o paraya Halil’e vereceğine Bir iki milyon üstüne ekle Erkan’ı al

Sorun şu ki bizim 4-5 milyon verecek paramız yok. Erkan için değer mi değer. Ama para olmayınca yapacak birşey yok. Halile Trabzon en son 800 bin + %25 pay teklif etmişti. Adamlar 2 milyonda ısrarcı gibi.

Çevrimiçi tolga1903

Katiliyorum, Twitter'i olan yaziyor!
Kasinti sozde habercilerin takipci kazanma ve insanlari kendi sitelerine yonlendirme arzusundan baska birsey degil. Bugun kendi yapmis olduklari haberi yarin hicbirsey olmamiscasina yalanlayip tam tersi bir haberi sitelerine girebiliyorlar. Klubu 2'ye satmak istiyormus ama bir klup 4.5 milyon euro onermis - tamam. Bu heriflerin yazdiklari ile yola cikip yonetime giydirmenin bir anlamida yok. Bugun yonetime atip tutarsin, yarin adam ile anlasilir sonrada ooo buyuk yonetim.

Kaldı ki ismi geçen oyuncu da ahlar vahlar edilecek alınmadı diye ağlanacak oyuncu mu gerçekten emin miyiz buna? Yani bizi o kadar kötü kanat oyuncularına mecbur ettiler ki kariyer piki ankaragücü olan adam gelsin diye adaklar adayan var. Geçen milli takımda iyi performans gösterdi fakat oynadığı rakip takım kabile takımı. Ha potansiyeli var gelse güzel alternatif olur kanat rotasyonunda ama kapalı savunmaya karşı ne yapar bilmiyoruz ankaragücü'nde bize karşı oynarken etkiliydi de bizdeyken ankaragücü'ne karşı etkili olur mu soru işareti. Kısaca uygun ücret ve bonservise gelecekse fena olmaz ama başka takıma gidecekse de bence büyük kayıp değil.

Çevrimdışı 38life

Doğrudur zaten hayalimde gelecekte liverpool ileri üçlüsü gibi üç forvetli bir sistem var. Halil yüksek toplarda daha etkili gibi geldi bana o yüzden söyledim. Daha kanada hasic de gelecek zaten.

Hasic konusu apayrı zaten. Şuan taraftar nasıl bir sağ kanat oyuncusuna sahip olduğumuzun henüz farkında değil.  :) Avcı'nın ellerinde Hasic'in gelişim sürecini keyifle takip edicez. Umarım...

Çevrimiçi Samet Demir

Hasic konusu apayrı zaten. Şuan taraftar nasıl bir sağ kanat oyuncusuna sahip olduğumuzun henüz farkında değil.  :) Avcı'nın ellerinde Hasic'in gelişim sürecini keyifle takip edicez. Umarım...
Basic forma giymeden inanasim gelmiyor benim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

Sağa onun için biraz daha tecrübeli ve üst seviye bir isim getirebiliriz. Hiç izlemedim ama Hasic' in çok yetenekli olduğu söyleniyor. Yeri geldiğinde Hasic' e de mentorluk yapacak biri çok iyi olur. Sola da boyd + kiralık lookman tarzı bir genç yeter.

Çevrimdışı balkan-kartal

Sağa onun için biraz daha tecrübeli ve üst seviye bir isim getirebiliriz. Hiç izlemedim ama Hasic' in çok yetenekli olduğu söyleniyor. Yeri geldiğinde Hasic' e de mentorluk yapacak biri çok iyi olur. Sola da boyd + kiralık lookman tarzı bir genç yeter.
bu mentorluk olayini hic cozemedim
bunun futbol dunyasinda ornekleri varmi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Basic forma giymeden inanasim gelmiyor benim

Herkes tek bir ağızdan o işin bittiğini söylüyor, o yüzden emin konuşuyorum. Yoksa benim de bir bilgim yok.

Fener de Allahyar Seyyadmeneş diye iranlı bir futbolcu almış, 18 yaşını doldurmasını bekliyorlar. Ama transfer dönemi bitmeden dolduracak o yaşını. Keşke biz alsaydık, Çok yüksek potansiyeli var.

Çevrimdışı 38life

Buradan bakabilirsin. Başka videoları da var ama henüz yüklemedim. Yükleyince buraya da atarım.

https://cloud.mail.ru/public/4rDZ/5yWicV1AU

https://cloud.mail.ru/public/2YyN/78Up5ptcH

https://cloud.mail.ru/public/4HGH/2CAX5i2x6

Mesela Visca gibi hem memleketlisi hem hocayı hem de ülkeyi bu kadar iyi bilen biri oyuncu için faydalı olurdu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herkes tek bir ağızdan o işin bittiğini söylüyor, o yüzden emin konuşuyorum. Yoksa benim de bir bilgim yok.

Fener de Allahyar Seyyadmeneş diye iranlı bir futbolcu almış, 18 yaşını doldurmasını bekliyorlar. Ama transfer dönemi bitmeden dolduracak o yaşını. Keşke biz alsaydık, Çok yüksek potansiyeli var.
Son yıllarda hangi potansiyeli futbolcu Fener’de parladı, birde santrafor üç büyüklerde en sabırsız,zor mevki. Kendisi giderek hata yapmış
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Buradan bakabilirsin. Başka videoları da var ama henüz yüklemedim. Yükleyince buraya da atarım.

https://cloud.mail.ru/public/4rDZ/5yWicV1AU

https://cloud.mail.ru/public/2YyN/78Up5ptcH

https://cloud.mail.ru/public/4HGH/2CAX5i2x6
teşekkür ederim 18 ini doldurmasını bekliyorlar deniyor ama umarım öyledir.

Çevrimdışı 38life

teşekkür ederim 18 ini doldurmasını bekliyorlar deniyor ama umarım öyledir.

Tüm Beşiktaş muhabirlerinin ve duyumcularının söylediği bu. Aksi bir durum çıkmaz herhalde. Çıkarsa yüreğim kaldırmaz.

Çevrimdışı mellfred

transfer fiyaskosu
Bu elemanın sonu da Aziz behic’e benzeyecek

Çevrimdışı f_madida

transfer fiyaskosu

kim teklif etmis, yahu birakin bu hikayeleri tipik paragoz portekiz klubu numaralari bunlar. mls klubu 3.5 dolar verse bile bizim verecegimiz kadar maas veremez oyuncuya, mecburen kabul edecekler bizim teklifi en fazla 1.9-2 veririrz aliriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Olmaz mi babel bu sene ozzi lens ve larine mentorluk ediyordu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

diagne arabistana gidiyormuş
Ben anlamıyorum biz niye böyle araplara kitleyemiyoruz şeyler. Bize gelince mırın kırın ediyorlar, adamların en kazma oyuncularına paralar saçıyorlar. Fener bile kitledi bi biz kitleyemedik galiba.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Elinde Adriano vardı adam gitti yerine ondan iyi hadi o kadar bütçen yok bari dolar çekmesi hali kadar bir oyuncu alınması lazım bu seviyede oyuncu talep edilmesi gerekirken Adriano yu yolda görse heyecandan imza isterken titreyecek Umut meraş ın kaçma durumu olunca yönetime saydırılıyor. Babel gibi adam gitmiş hesap sorulacağına Ankaragücünde 15 maçta 6 gol 4 asist yapmış 1-2 kere abd forması giymiş adamı kaçırıyoruz diye saydırılıyor. Koca Beşiktaş tyler boyd a mı kaldı vah ki ne vah. pepe gitmiş hem babasından hem dolar çekmesinden yerine kana bıyık falan.

Adriano dursaydı al Umut meraş ı yedek diye. Lens Q7 yi gönder getir Robben Visca al yedeğe Boyd. pepe mi gitti Godin kovala olmadı getir İtalya dan 30 + herhangi stoper o zaman arkasına Ege yi koyabilirsin. Orta sahaya al Khedira riskini tutarsa şampiyon yapar Gomez gibi tutmazsa Larin+Pektemek parası kaçar çok çok. Zaten hakemi lobisi vs saha dışı katkı alamıyor üstüne köstek, Başak ve gs nin hücum hattının yedeklerinden zayıf takım ile sezona başlarsak Allah Burak a zeval vermesin küme düşmemeye oynarız fb gibi. Elia-Robinho-Adebayor(ba-bajic)-Visca / Onyekuru-Belhanda-Diagne(Mitroglu)-Feghouli Ali dürüst Yusuf Namoğlu-Arda kardeşler say say bitmez...  Başkan taraftarı da kendine benzetmiş 2 sene önce tek büyük hayali kuruyorduk. Şimdi boyd umut meraş falan niye alınmıyor yazıklar olsuna döndük. Millet açıp fifa pes kartı genç oyuncu kovalıyor 1-2 m euroluk. Hekes scout olmuş.

Kimse kişisel alınmasın kim kimi istiyor vs diye bakmadım ama üst üste görünce benzer mesajlar tutamayıp kendimi yazmak zorunda hissettim kendimi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

diagne arabistana gidiyormuş
Ben anlamıyorum biz niye böyle araplara kitleyemiyoruz şeyler. Bize gelince mırın kırın ediyorlar, adamların en kazma oyuncularına paralar saçıyorlar. Fener bile kitledi bi biz kitleyemedik galiba.

ffp ile alakalı ba atınç ersan tosiç vs bunlar hep iyi paralara gitti. Menajere de bağlı kimlere iteleme kabiliyeti yüksekse onlara kitliyorlar.  :D Eğri oturup doğru konuşmak lazım ayrıca 31 maçta 7 gol atan negredo nun da maaşından kurtardı araplar bizi 4.2 m a satmış sayılırız. 29 maçta 30 gol atana kazma mazma adama daha çok para vermeleri normal ayrıca kaça gitmiş onu da bilmiyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

ABD - Trinidad Tobago maçı var, Boyd ilk 11'de. Seyretmek isteyen buyursun:

http://soccerbuzz.club/fox1.html

Çevrimiçi Akil Emre

Elinde Adriano vardı adam gitti yerine ondan iyi hadi o kadar bütçen yok bari dolar çekmesi hali kadar bir oyuncu alınması lazım bu seviyede oyuncu talep edilmesi gerekirken Adriano yu yolda görse heyecandan imza isterken titreyecek Umut meraş ın kaçma durumu olunca yönetime saydırılıyor. Babel gibi adam gitmiş hesap sorulacağına Ankaragücünde 15 maçta 6 gol 4 asist yapmış 1-2 kere abd forması giymiş adamı kaçırıyoruz diye saydırılıyor. Koca Beşiktaş tyler boyd a mı kaldı vah ki ne vah. pepe gitmiş hem babasından hem dolar çekmesinden yerine kana bıyık falan.

Adriano dursaydı al Umut meraş ı yedek diye. Lens Q7 yi gönder getir Robben Visca al yedeğe Boyd. pepe mi gitti Godin kovala olmadı getir İtalya dan 30 + herhangi stoper o zaman arkasına Ege yi koyabilirsin. Orta sahaya al Khedira riskini tutarsa şampiyon yapar Gomez gibi tutmazsa Larin+Pektemek parası kaçar çok çok. Zaten hakemi lobisi vs saha dışı katkı alamıyor üstüne köstek, Başak ve gs nin hücum hattının yedeklerinden zayıf takım ile sezona başlarsak Allah Burak a zeval vermesin küme düşmemeye oynarız fb gibi. Elia-Robinho-Adebayor(ba-bajic)-Visca / Onyekuru-Belhanda-Diagne(Mitroglu)-Feghouli Ali dürüst Yusuf Namoğlu-Arda kardeşler say say bitmez...  Başkan taraftarı da kendine benzetmiş 2 sene önce tek büyük hayali kuruyorduk. Şimdi boyd umut meraş falan niye alınmıyor yazıklar olsuna döndük. Millet açıp fifa pes kartı genç oyuncu kovalıyor 1-2 m euroluk. Hekes scout olmuş.

Kimse kişisel alınmasın kim kimi istiyor vs diye bakmadım ama üst üste görünce benzer mesajlar tutamayıp kendimi yazmak zorunda hissettim kendimi.
Güzel noktalara değinmişsin, başkan bizim hayalleride daralttı sağolsun , hakikaten kovaladığımız oyuncular küme düşen takımların ve ankaragücü takımının kanadı, yedek kalecide malatyanın oyuncusu , hayırlısı bakalım

Çevrimdışı mylife1903

Olmasi gereken bu zaten ustune koya koya gitmek ama herkes boyle olmayacagini bildigi ocin bosa benzin yakmiyo
Lig basladiktan sonra burakla vidayi da satarlar sonra hocaya cemkiririz

Çevrimiçi Kartal Ç

Kampa yetişse bari transferlerin bir kısmı. sonra form tutacaklar diye bekliyoruz aylarca.
Senol hoca takıma yeni gelen oyuncuyu epey bi bekletirdi sahaya sürmek için. Abdullah hocada durum ne acaba?
Bir de stoperden hiç haber yok yaa çok ilginç :bandit: